Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Биотероризъм в Монтанско

Featured Replies

Да ви натровят вашата вода така, да видим дали ще ти е приятно.

• Отговори 62
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, Anne написа:

Говориш пълни глупости. И изобщо не сме уредени.

Да бе каза строителен инженер Полина Димитрова от Берковица

току-що, Anne написа:

Да ви натровят вашата вода така, да видим дали ще ти е приятно.

Че тя е така бре пълна е с тиня и кот се сетиш

преди 1 минута, petie1 написа:

Да бе каза строителен инженер Полина Димитрова от Берковица

Не знаеш къде живея и къде ни е наврян апартамента, та не може да се построи асансьор, така че си мълчи!

преди 25 минути, Anne написа:

Извинявай, по времето на омразния ти социализъм водата нямаше такъв отровен вкус.

Коя година беше родена, че говориш на  "нямаше" ? 

И какъв вкус има арсена, обясни ми, плиййййз. В помощното училище явно са ви учили и на химия, биохимия, физико-химия и прочее сложни наУки, въпреки че Анка не е овладяла простото пресмятане... :D 

преди 3 минути, Anne написа:

Не знаеш къде живея и къде ни е наврян апартамента, та не може да се построи асансьор, така че си мълчи!

Ако ще и на кучето вгза да ви е апартамента начини има това че не знаеш как или нямаш съоветната сума е друг въпрос

1984.

Ще ме прощаваш, но помня вкусовете на храните и напитките от онова време, включително и на водата.

И да, можеше и да бях двойкаджийка по математика, но чак толкова тъпа, че да не усетя гадния химикален вкус на водата, не съм.

Съжалявам, че те разочаровам.

Ако ще и на кучето вгза да ви е апартамента начини има това че не знаеш как или нямаш съоветната сума е друг въпрос

Цинизмите ти са О-Т-В-Р-А-Т-И-Т-Е-Л-Н-И!

Не става дума за сума. Просто не знаеш къде се намираме.

преди 1 минута, васил козарев написа:

Коя година беше родена, че говориш на  "нямаше" ? 

И какъв вкус има арсена, обясни ми, плиййййз. В помощното училище явно са ви учили и на химия, биохимия, физико-химия и прочее сложни наУки, въпреки че Анка не е овладяла простото пресмятане... :D 

Вкуса е тина... Арсена няма вкис...

Д-.р Конзол Терминалов

Вкуса е тина... Арсена няма вкис...

Д-.р Конзол Терминалов

Ела да пробваш водата в нашия град.

Арсенът може и да няма вкус, но кой знае какво върви още заедно с него.

На вас ви е все тая, но на мен не. Отровната вода си е геноцид!

преди 3 минути, Anne написа:

Цинизмите ти са О-Т-В-Р-А-Т-И-Т-Е-Л-Н-И!

Не става дума за сума. Просто не знаеш къде се намираме.

Пък идеи идеи да избиваш деца са перфектни и върха на научната мисъл нали нацистке?

Разбери всяко нещо си има съоветната сума и и ще бъде направено

преди 2 минути, Anne написа:

Ела да пробваш водата в нашия град.

Арсенът може и да няма вкус, но кой знае какво върви още заедно с него.

На вас ви е все тая, но на мен не. Отровната вода си е геноцид!

Нали ти казах че у нас тече същата вода така че не е само в центъра на галактиката Берковица

преди 5 минути, petie1 написа:

Нали ти казах че у нас тече същата вода така че не е само в центъра на галактиката Берковица

Ти от Берковица ли си? Ами така кажи!

При вас не знам, но тук в центъра водата просто не е за пиене, вкуса е ужасен, става ми лошо от него. Сега и с анемия ме диагностицираха, та................. Не ми трябват още здравословни проблеми.

Арсен ли е, какво ли е, не знам, но проблема с водата трябва да се оправи!Недопустимо е толкова време да се мълчи  да не се споменава, че водата от чешмата е боклучава! И да се търпи! Това е малоумие. При Доцов нямаше такова нещо!

Дано да сте доволни от членството в тъпата водна асоциация, защото аз не съм!

Момне ле Анне тролска!

Поразчетох се из уикипедиите, а и имам собствени основни знания, и:

1. "Проблемът" с арсен в почвата е повсеместен. Сложих кавички, защото щом едно нещо е всекидневие навсякъде, доколко може да се смята за проблем, а не за нормални условия?

2. Границата 10 мкг на литър, предложена от маймунската (от доста време вече) СЗО и наложена от ЕССР, е идеализация, недостижима на практика там, където природно арсенът е повече или много повече. Криворазбран комунизъм в действие...

преди 4 минути, васил козарев написа:

По-скоро, там, където се добива. А добиването започва през... ? Кога са правени рудниците?

От отдавна са, но водата никога не е била така зле, съвсем сериозно. Уж не работят отдавна, но водата просто не струва! И прасе не би  я пило!

преди 13 минути, Anne написа:

Ти от Берковица ли си? Ами така кажи!

При вас не знам, но тук в центъра водата просто не е за пиене, вкуса е ужасен, става ми лошо от него. Сега и с анемия ме диагностицираха, та................. Не ми трябват още здравословни проблеми.

Арсен ли е, какво ли е, не знам, но проблема с водата трябва да се оправи!Недопустимо е толкова време да се мълчи  да не се споменава, че водата от чешмата е боклучава! И да се търпи! Това е малоумие. При Доцов нямаше такова нещо!

Дано да сте доволни от членството в тъпата водна асоциация, защото аз не съм!

Ама ти наистина не можеш да четеш.... Ако съм от Берковица щях ли да казвам ...центъра на Галактиката Берковица? Някъде в Южна България живея и ако ти снимам ко тече тук два дена ще седиш със зейнала уста

преди 12 минути, васил козарев написа:

Хлор е. Нарича се хлор. Затова не е "вкусна" водата, акъл.

А кой е идиотът, излял тонове хлор във водата, без да ни информира? Щото хлорът едва ли е полезен? Или някой малоумник е объркал водоподаването ни с частен басейн?

Какво ли питам, то и читави електроинженери нямаме, зимата такива дискотеки с тока направиха, че градът беше готов да ги линчува!

Те това стана, като затвориха техникумите. Сега разчитаме на идиоти. Просто прекрасно!

Ама ти наистина не можеш да четеш.... Ако съм от Берковица щях ли да казвам ...центъра на Галактиката Берковица? Някъде в Южна България живея и ако ти снимам ко тече тук два дена ще седиш със зейнала уста

Моля, моля, моя съгражданка беше качила цял клип с кална вода и черни плужеци. Разкош просто!

преди 1 минута, Anne написа:

А кой е идиотът, излял тонове хлор във водата, без да ни информира? Щото хлорът едва ли е полезен? Или някой малоумник е объркал водоподаването ни с частен басейн?

Какво ли питам, то и читави електроинженери нямаме, зимата такива дискотеки с тока направиха, че градът беше готов да ги линчува!

Те това стана, като затвориха техникумите. Сега разчитаме на идиоти. Просто прекрасно!

Ама чети е тая биология де, хлора се ползва от време оно да избива бактериите в питейната вода

Ама чети е тая биология де, хлора се ползва от време оно да избива бактериите в питейната вода

Толкова са ги избили, че водата не става за пиене, направо ми става лошо от нея.

Като нищо смети Скрудж да е назначила цигани по поддръжката. Просто върхът. Хора с едно едвам изкласено основно се грижат за водоподаването ни.............

преди 6 минути, васил козарев написа:

Ако няма хлор във водата ще се посереш като... 

То, посирането е най-малкият проблем, причинен от бактериите де... 

А прекаляването с хлора е много хубаво, нали? За сметка на здравето и стреса на гражданите!

http://www.bluefilters-bg.com/blog/polezen-ili-vreden-e-hlorat-vav-vodata-ni/

преди 7 минути, васил козарев написа:

Без хлор е в пъти по-лошо. 

Значи предпочиташ рака пред хлора?

Аз - не.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.