Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

преди 54 минути, Anne написа:

Няма и нужда да изкарам и ден, шабатът си е простотия. Честно, не те знам как издържаш на тия дълги вечери с четене и молитви а храната - пред вас. Аз, ако трябва да присъствам на такова нещо, ще умра от глад, за тревопасната храна да не говорим.............. не съм зайче.

Питай мюсюлманите, как посред горещото лято постят. Без вода, без храна през деня. 5 пъти молитви. И разбира се през този месец има повече молитви.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Рамазан

• Отговори 1k
  • Прегледи 48,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И защо слагаш всички под общ знаменател? Нали се сещаш че освен тия които виждат само недъзи има и такива които ги пренебрегват и дават всичко за да помагат на любимия човек? Или си мислиш че 1

• Емил Костов
    Емил Костов

Вземи си преомисли всичко, което си написала, защото в момента освен олигофрения нищо друго не чета. Хайде дай ми РЕАЛЕН пример, кога някой от хората във форума ВИ е дискриминирал или отхвърлял!

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво се очаква от хората във форума, само това не ми е ясно?

Публикувани изображения

Баси май яко се вбесих зарад обидите на нацистката без причина

преди 8 минути, petie1 написа:

Не я познавам, но постоянно си противоречи и постоянно обижда всякакви хора.
Рокаджии, евреи(иСраелтяни, юдеи..), мюсюлмани, турци, немци, роми, хора инвалиди… Списък е дълъг.

Пък от една страна иска да бъдат толерантни към нея. Тя не е толерантна към другите, защо другите да бъда толерантни към нея. 

преди 2 минути, petie1 написа:

Виртуалното Anne съществува само заради опитите ви за комуникация (нещо което е химера) с нея. Спирате и тя "изчезва". Така че не се сърдете на нея, а на себе си.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не я познавам, но постоянно си противоречи и постоянно обижда всякакви хора.
Рокаджии, евреи(иСраелтяни, юдеи..), мюсюлмани, роми, хора инвалиди… Списък е дълъг.

Пък от една страна иска да бъдат толерантни към нея. Тя не е толерантна към другите, защо другите да бъда толерантни към нея. 

Именно

преди 1 минута, lebel написа:

Виртуалното Anne съществува само заради опитите ви за комуникация (нещо което е химера) с нея. Спирате и тя "изчезва". Така че не се сърдете на нея, а на себе си.

А май си прав ама не ми хареса да ме обижда без причина

Не съм толерантна към определени групи хора, да. С основание :

-разбрах колко точно "мирна" религия е ислямът. И колко и как точно Турция е "приятелски" настроена към нас.

-католиците се оказаха група "християни", обожестяваща папата като идол и с доста кървава история религия.

-крайните еврейски групи са си секти. Крайностите не трябва да се толерират.

Откакто гледах поредицата на Лия Ремини за сциентологията и няколко други поредици за секти, съм против крайностите във всяка една "религия".  А откакто католиците у нас се оказа, че не зачитат Конституцията ни и се правят интересни, също ми станаха доста антипатични. Разкритията за това как католиците са унищожили Източния блок, също ме накараха да съм против тях.

Анке то не са опредени групи а към никой! Добре,че ние сме толерантни към теб,единствена и неповторима! 

преди 1 час, lebel написа:

А да бе! И после как ще си разведряваме обстановката? 

преди 7 минути, Anne написа:

-разбрах колко точно "мирна" религия е ислямът. И колко и как точно Турция е "приятелски" настроена към нас.

-католиците се оказаха група "християни", обожестяваща папата като идол и с доста кървава история религия.

Откакто гледах поредицата на Лия Ремини за сциентологията и няколко други поредици за секти, съм против крайностите във всяка една "религия".  А откакто католиците у нас се оказа, че не зачитат Конституцията ни и се правят интересни, също ми станаха доста антипатични. Разкритията за това как католиците са унищожили Източния блок, също ме накараха да съм против тях.

Разбрала си? 

Какво си разбрала, как да плюеш по всичко и всеки, но живота да си оправиш не. 

преди 1 час, petie1 написа:

Не завиждай за синята кръв берковска.Тя е родена за принцеса,може да прави каквото си поиска 🤣

преди 1 минута, Гост. написа:

единствена и неповторима! 

Невероятна е. Особено ако не виждаш, не чуваш и обонянието ти не работи. 

току-що, Birma написа:

Невероятна е. Особено ако не виждаш, не чуваш и обонянието ти не работи. 

Най-вече последното в тия жеги… зае*и 🤭

току-що, Гост. написа:

Най-вече последното в тия жеги… зае*и 🤭

Наскоро го усетих. 

Сигурно бельото и се сваля с лост🤮

преди 22 минути, Гост. написа:

синята кръв

Вероятно само венците са и сини. Кръвта едва ли... 

преди 3 часа, Гост. написа:

Не завиждай за синята кръв берковска.Тя е родена за принцеса,може да прави каквото си поиска 🤣

Вярно е че съм селянче :)

преди 3 часа, Birma написа:

Вероятно само венците са и сини. Кръвта едва ли... 

Ако й беше синя кръвта щеше да е октопод..... Леле октопода Поля вие представяте ли си какво чудо щеше да е?

преди 3 часа, Anne написа:

Много ги разбираш ти нещата още тогава  ти казах че ако католиците искаха да правят нещо щяха да го направят

преди 3 часа, Anne написа:

Колкото и Християнството през годините на инквизицията. Сигурно толкова мирна религия е.

Това, което направиха тия от "Солидарност" и Лех Валенса, все католици, какво е? А сега стана ясно, че Йоан Павел ІІ е бил също замесен в тези неща, макар и косвено. Под прикритието на религията.

Не на мен тези.

И живота ще си го оправя тогава, когато получа шанс за лично щастие, каквото ми се полага и заслужавам. Да, полага ми се, след като гнусното долно общество не натисна да се откажа от един човек.

Сега същото това общество си проси много сериозни обвинения в дискриминация.

Нямам търпение за деня, в който дискриминацията ще бъде съвсем сериозно криминализирана. Да видим как тогава обществото ще посмее  да ми се меси в живота и да ми казва за кой да се омъжа.

Изземвате правата на хората с увреждания, тогава очаквайте отмъщение.

Ама той кога те е искал за жена Пепи? Стана ясно,че всичко е било в твоята глава.Остави на мира женения мъж и то с деца…На теб вярно майка ти трябва да ти спре интернета…Никой тук не те дискриминира,даже ти обръщаме повече от нужното внимание та затова продължаваш с едни и същи глупости.

Яяя октопода Поля се показал с нов шарж

Не се хилете. Така, както гробарите бяха изритани от властта и се показа пълна нетърпимост към тях и към мутризацията на страната, така, както бяха въведени машините за гласуване, така може и да се прокара закон за насилствена интеграция, щом народът не желае доброволна. Тао друг начин да се разправим с нацистите и сеещите омраза към хората с увреждания, няма.

А като се появи и закон за задължителен брак с човек с увреждания, да ви видя тогава.

И нацистите са си вярвали в 1000 - годишния си райх..................

преди 15 минути, Anne написа:

Това, което направиха тия от "Солидарност" и Лех Валенса, все католици, какво е? А сега стана ясно, че Йоан Павел ІІ е бил също замесен в тези неща, макар и косвено. Под прикритието на религията.

Не на мен тези.

И живота ще си го оправя тогава, когато получа шанс за лично щастие, каквото ми се полага и заслужавам. Да, полага ми се, след като гнусното долно общество не натисна да се откажа от един човек.

Сега същото това общество си проси много сериозни обвинения в дискриминация.

Нямам търпение за деня, в който дискриминацията ще бъде съвсем сериозно криминализирана. Да видим как тогава обществото ще посмее  да ми се меси в живота и да ми казва за кой да се омъжа.

Изземвате правата на хората с увреждания, тогава очаквайте отмъщение.

Интересно мен що никой не ме дискриминира както днес се видя?

току-що, petie1 написа:

Интересно мен що никой не ме дискриминира както днес се видя?

Имаш ли човек до себе си? Брак, деца?

преди 1 минута, Anne написа:

Не се хилете. Така, както гробарите бяха изритани от властта и се показа пълна нетърпимост към тях и към мутризацията на страната, така, както бяха въведени машините за гласуване, така може и да се прокара закон за насилствена интеграция, щом народът не желае доброволна. Тао друг начин да се разправим с нацистите и сеещите омраза към хората с увреждания, няма.

А като се появи и закон за задължителен брак с човек с увреждания, да ви видя тогава.

И нацистите са си вярвали в 1000 - годишния си райх..................

Ама ти прилагаш точно нацистите закони ама хич не се усеьаш

преди 1 минута, Anne написа:

Имаш ли човек до себе си? Брак, деца?

Да имам си :)

току-що, petie1 написа:

Ама ти прилагаш точно нацистите закони ама хич не се усеьаш

Не, прилагам правосъдие "Всички са равни". Понеже вие отказвате да приемете хората с увреждания по дифолт за равни. Искате да ви се доказваме, все едно сме спортисти. Животът не е спорт, нито джунгла. Не сме ви длъжни да ви се доказваме. Напротив, вие сте длъжни да спазвате правата ни. най - вече правото ни на любов, секс и брак, защото това потъпквате и ни отказвате най - много.

Както казах първата Л в подписа ми е на жената която обичам

току-що, Anne написа:

Не, прилагам правосъдие "Всички са равни". Понеже вие отказвате да приемете хората с увреждания по дифолт за равни. Искате да ви се доказваме, все едно сме спортисти. Животът не е спорт, нито джунгла. Не сме ви длъжни да ви се доказваме. Напротив, вие сте длъжни да спазвате правата ни. най - вече правото ни на любов, секс и брак, защото това потъпквате и ни отказвате най - много.

Тези неща не стават с насилие

Викаш за да оженим октопода Поля дай  да напишем цял закон кат нацистите а?

преди 10 минути, petie1 написа:

Както казах първата Л в подписа ми е на жената която обичам

Тези неща не стават с насилие

Когато и предложиш  ни кажеш отговора, тогава ще си говорим.

Щом народът не желае доброволна интеграция на хората с увреждания, ще стане с насилие. Друг начин няма. Писна ни да чакаме хората да си променят мнението за нас. Можеше отдавна да е станало, ако още отдавна са били разпердушинени откачените нацистки теории за хората с увреждания. Но не, обществото твърде дълго ги къташе и им вярваше на разните там псевдоучени.

Няма да чакам десетилетия, искам да се омъжа и да водя нормален живот! Не съм съгласна бракът да е привилегия на здравите!

Не само курвите имат право да са булки, аз също имам право! От дете ми е мечта да съм булка!

преди 3 минути, Anne написа:

Когато и предложиш  ни кажеш отговора, тогава ще си говорим.

Щом народът не желае доброволна интеграция на хората с увреждания, ще стане с насилие. Друг начин няма. Писна ни да чакаме хората да си променят мнението за нас. Можеше отдавна да е станало, ако още отдавна са били разпердушинени откачените нацистки теории за хората с увреждания. Но не, обществото твърде дълго ги къташе и им вярваше на разните там псевдоучени.

Няма да чакам десетилетия, искам да се омъжа и да водя нормален живот! Не съм съгласна бракът да е привилегия на здравите!

Не само курвите имат право да са булки, аз също имам право! От дете ми е мечта да съм булка!

Точно пък на октопод кат теб няма да кажа нищо ясно ли ти е? Това което предлагаш е пълна глупост и ефекта ще е обратен

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.