Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

преди 2 минути, petie1 написа:

Точно пък на октопод кат теб няма да кажа нищо ясно ли ти е? Това което предлагаш е пълна глупост и ефекта ще е обратен

Вярвай си!

Според мен, друг начин да ни приеме обществото просто няма!

• Отговори 1k
  • Прегледи 48,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И защо слагаш всички под общ знаменател? Нали се сещаш че освен тия които виждат само недъзи има и такива които ги пренебрегват и дават всичко за да помагат на любимия човек? Или си мислиш че 1

• Емил Костов
    Емил Костов

Вземи си преомисли всичко, което си написала, защото в момента освен олигофрения нищо друго не чета. Хайде дай ми РЕАЛЕН пример, кога някой от хората във форума ВИ е дискриминирал или отхвърлял!

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво се очаква от хората във форума, само това не ми е ясно?

Публикувани изображения

току-що, Anne написа:

Вярвай си!

Според мен, друг начин да ни приеме обществото просто няма!

Има и ти днес го видя черно на бяло във форума

преди 1 минута, petie1 написа:

Има и ти днес го видя черно на бяло във форума

Кой?

току-що, Anne написа:

Кой?

Ами научи се да чееш днес ти го показаха

преди 2 минути, Гост. написа:

Да взимам пуканките 👀🤣

И колата ама на мен ми омръзна вече... То една и съща плоча върти

Не, кажи ми. Доброволно не става, говоря от собствен опит.

Като срещна човека и получа предложение за брак, чак тогава ще се успокоя. И аз имам право на лично щастие.

Искам само човекът да приключи с всичките си бивши и ясно да им даде да се разбере, че нямат шанс при него.

И колата ама на мен ми омръзна вече... То една и съща плоча върти

Роналдо не дава кола,само пепси май може 😀

Анче,Пешко да не е в развод,че пак се надяваш на него?

преди 2 минути, Anne написа:

Не, кажи ми. Доброволно не става, говоря от собствен опит.

Като срещна човека и получа предложение за брак, чак тогава ще се успокоя. И аз имам право на лично щастие.

Искам само човекът да приключи с всичките си бивши и ясно да им даде да се разбере, че нямат шанс при него.

Както казах от теб зависи това което искаш иначе с нацистки прийоми не става като предлагаш

преди 3 минути, Гост. написа:

Роналдо не дава кола,само пепси май може 😀

Анче,Пешко да не е в развод,че пак се надяваш на него?

Кот такова

преди 43 минути, Anne написа:

Не, прилагам правосъдие "Всички са равни". Понеже вие отказвате да приемете хората с увреждания по дифолт за равни. Искате да ви се доказваме, все едно сме спортисти. Животът не е спорт, нито джунгла. Не сме ви длъжни да ви се доказваме. Напротив, вие сте длъжни да спазвате правата ни. най - вече правото ни на любов, секс и брак, защото това потъпквате и ни отказвате най - много.

Education.jpg

За да е честно, всеки ще положи еднакъв изпит. 

Моля, покатерете се на ей на това дърво.

Както казах от теб зависи това което искаш иначе с нацистки прийоми не става като предлагаш

Как да зависи, като :

-след цялата тази реклама, дето ми спретнаха нашите и хората в интернет, че съм била съсипвачка на животи, и никой не ме иска?

-как да си намеря някой, като няма и един свободен мъж на моята възраст в града, при това образован и възпитан?

Зла ставам, когато ми се навлезе в личното пространство, точно това Дани и другите не го разбират!

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Education.jpg

За да е честно, всеки ще положи еднакъв изпит.

Моля, покатерете се на ей това дърво.

Стига глупости.

Бракът нито е академична наука, нито спорт. Тук не говорим за състезание, а за права!  По отношение на личния живот!

преди 3 минути, Anne написа:

Как да зависи, като :

-след цялата тази реклама, дето ми спретнаха нашите и хората в интернет, че съм била съсипвачка на животи, и никой не ме иска?

-как да си намеря някой, като няма и един свободен мъж на моята възраст в града, при това образован и възпитан?

Зла ставам, когато ми се навлезе в личното пространство, точно това Дани и другите не го разбират!

Стига глупости.

Бракът нито е академична наука, нито спорт. Тук не говорим за състезание, а за права!  По отношение на личния живот!

Нали искаш равни права. Които важат за всички.

преди 2 минути, Anne написа:

Как да зависи, като :

Стига глупости.

Така е! Брака е разбирателство,смирение и любов.Трябва и компромиси да се правят,ама как да го разбереш то акъл трябва ☺️

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Нали искаш равни права. Които важат за всички.

Тъпчо, на 37 години съм. Имам здравословни проблеми покрай всичките тези нерви и разправии с лудата Даниела, освен това вече и не чувам. Нямам време за глупости. Искам само да срещна някой свободен, красив, чаровен и образован мъж с добра работа и на близка възраст, без минало и без идиотии, защото нямам повече нерви. Искам само една спокойна връзка и не мисля, че искам много. Само спокойна връзка и да не ми се бърка никой. И да не трябва много да чакам за предложение за брак. Искам да се омъжа, докато родителите ми са още живи.

Нямам време за твърде дълга връзка и обмисляне. И не желая тъпи тийн свалки, а просто романтика. Много ли искам?

преди 1 минута, Anne написа:

Тъпчо, на 37 години съм. Имам здравословни проблеми покрай всичките тези нерви и разправии с лудата Даниела, освен това вече и не чувам. Нямам време за глупости. Искам само да срещна някой свободен, красив, чаровен и образован мъж с добра работа и на близка възраст, без минало и без идиотии, защото нямам повече нерви. Искам само една спокойна връзка и не мисля, че искам много. Само спокойна връзка и да не ми се бърка никой. И да не трябва много да чакам за предложение за брак. Искам да се омъжа, докато родителите ми са още живи.

Нямам време за твърде дълга връзка и обмисляне. И не желая тъпи тийн свалки, а просто романтика. Много ли искам?

Казах, ти да не се обръщаш така 2  път. 3 път те докладва за обида.

Хубаво ли ще ти е, ако се обърна към теб с малоумната или дебил.

преди 5 минути, Гост. написа:

Така е! Брака е разбирателство,смирение и любов.Трябва и компромиси да се правят,ама как да го разбереш то акъл трябва ☺️

Знам. Брака е и компромис и да приемеш човека до теб такъв, какъвто е,  а не да се водиш по чуждото ксенофобско мнение за някого с увреждания.

преди 1 минута, Anne написа:

Знам. Брака е и компромис и да приемеш човека до теб такъв, какъвто е,  а не да се водиш по чуждото ксенофобско мнение за някого с увреждания.

Това зависи само от човека който си избрала ти,но трябва и той да избере теб.Със злоба няма да постигнеш нищо,само ще отвръщаваш хората около теб.Може би някъде има някой и за теб :)

преди 2 минути, Гост. написа:

Това зависи само от човека който си избрала ти,но трябва и той да избере теб.Със злоба няма да постигнеш нищо,само ще отвръщаваш хората около теб.Може би някъде има някой и за теб :)

Не съм злобна, но не знам как да обясня вече ЧЕ НЕ ПОНАСЯМ НАХЛУВАНЕ В ЛИЧНОТО МИ ПРОСТРАНСТВО!

Къде някой? Трябва да е от Берковица. Ама всички са заети и вързани с деца!

току-що, Anne написа:

Не съм злобна, но не знам как да обясня вече ЧЕ НЕ ПОНАСЯМ НАХЛУВАНЕ В ЛИЧНОТО МИ ПРОСТРАНСТВО!

Анче,няма нахлуване в личното ти пространство.Ти тук си разказваш и майчиното мляко! Около твоята възраст без минало просто е невъзможно! А защо и да няма деца?! Те са богатство 😊

преди 1 минута, Гост. написа:

Анче,няма нахлуване в личното ти пространство.Ти тук си разказваш и майчиното мляко! Около твоята възраст без минало просто е невъзможно! А защо и да няма деца?! Те са богатство 😊

Не ме разбра. Нямам против децата, имам против жените емоционални изнудвачки на бившите. И не да ни ги натриса напук, че и да ги кара  да ми правят номера. Без тия. Нямам нерви за невъзпитани хлапета. И без тва детската градина я минах с племенниците ми. Да си ги гледа жената, нейни са си.

Нищо не си разказвам, имам предвид, нахлуването в личното пространство от Даниела и настояването и да се откажа от Пепи, бъркането и в чувствата ми............... Ей такива неща мразя. Да ми казват кой да харесвам,  как да се чувствам..............Никой няма право да ме командва по този начин! Искам да имам право на избор. Ама нямам. Няма и един свободен мъж.

И голям риск правя да бъда с някого, когото изобщо не познавам.  А дълъг годеж не искам. Искам връзка поне 6 месеца и после предложение за брак. Вижда ми се съвсем разумно. И пак рискувам много.

Ако попадна на насилник, вината ще е само на обществото.

Защото имаше добър избор за мен, но не ми позволиха.

преди 9 минути, Anne написа:

Ти си каза, къде живееш, коя улица, кой квартал, как се казват твоите родители, в какво здравословно състояние си, сек..суалното състояния също, какво работят твоите родители, как се казва твоето училище, кога си родена, къде.  Твоите 2 имена.

Стаята, ти как е обзаведена, С какви мебели.

Снимка лична постна тук.

Да си ги гледа жената,нейни са си?!? 😂😂😂😂 Анке,ето само един пример как идея си нямаш какво значи отговорност! Тя да си гледа децата,пък мъжа да си гледа тебе 😁😁😁Mashallah,хич не си нагла,хич😄😄😄

преди 1 минута, Гост. написа:

Да си ги гледа жената,нейни са си?!? 😂😂😂😂 Анке,ето само един пример как идея си нямаш какво значи отговорност! Тя да си гледа децата,пък мъжа да си гледа тебе 😁😁😁Mashallah,хич не си нагла,хич😄😄😄

Че защо, та нали е здрава? Може да работи, има си работа?

Писна ми от нагляки като Дани, дето реват, че нямат мама и затова заслужават да имат мъж до себе си и  цялото общество да им прислужва.

Имам съученичка, която изгуби майка си на 15 годишна възраст и никога не си позволи да се прави на многострадална Геновева.

Още избеснявам като се сетя за писмото и, просто няма такава висша форма на наглост! Нямала майка да и обясни как да се държи в обществото. Алооооооооооооооо, тия неща се учат още в детската градина, освен ако изобщо кракът на бянкянската принцеса не е стъпвал в детска градина за простосмъртни.

преди 32 минути, Anne написа:

Как да зависи, като :

Рекламата си е направи ти самата а не хората в нета, интересно що аз не съм с такава реклама мм?

Еми няма да търсиш само сред елита бре Ваше Височество толкова е елементарно

преди 15 минути, Anne написа:

Не ме разбра. Нямам против децата, имам против жените емоционални изнудвачки на бившите. И не да ни ги натриса напук, че и да ги кара  да ми правят номера. Без тия. Нямам нерви за невъзпитани хлапета. И без тва детската градина я минах с племенниците ми. Да си ги гледа жената, нейни са си.

Нищо не си разказвам, имам предвид, нахлуването в личното пространство от Даниела и настояването и да се откажа от Пепи, бъркането и в чувствата ми............... Ей такива неща мразя. Да ми казват кой да харесвам,  как да се чувствам..............Никой няма право да ме командва по този начин! Искам да имам право на избор. Ама нямам. Няма и един свободен мъж.

И голям риск правя да бъда с някого, когото изобщо не познавам.  А дълъг годеж не искам. Искам връзка поне 6 месеца и после предложение за брак. Вижда ми се съвсем разумно. И пак рискувам много.

Ако попадна на насилник, вината ще е само на обществото.

Защото имаше добър избор за мен, но не ми позволиха.

Пепи в случая, защо слуша Даниела, той като харесва някого или някоя, ако иска, папата да му говори, той си прави избора.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.