Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

преди 44 минути, Kolev71 написа:

Нормални думи, казани за една личност. 

А като се появи Анчето ще видиш каква ще е реакцията и за поста ти, както и на петии, както и моя и на всички останали. В този ред на мисли ми се струва, че трябва целият форум да се вдигне и отиде в Берковица, за да обслужва "принцесата".  Не че и се подигравам, но тя от човешка дума не разбира заради собствената си психология. И здраве да и наринеш с лопатата, пак ще се муси!

Реакцията и ще е същата като на предните ми постове 😀😀😀 Може да я умилостивя с една двулитрова кока кола 😁

• Отговори 1k
  • Прегледи 48,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И защо слагаш всички под общ знаменател? Нали се сещаш че освен тия които виждат само недъзи има и такива които ги пренебрегват и дават всичко за да помагат на любимия човек? Или си мислиш че 1

• Емил Костов
    Емил Костов

Вземи си преомисли всичко, което си написала, защото в момента освен олигофрения нищо друго не чета. Хайде дай ми РЕАЛЕН пример, кога някой от хората във форума ВИ е дискриминирал или отхвърлял!

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво се очаква от хората във форума, само това не ми е ясно?

Публикувани изображения

преди 8 минути, Гост. написа:

Реакцията и ще е същата като на предните ми постове 😀😀😀 Може да я умилостивя с една двулитрова кока кола 😁

Koka-kola Marlboro Suzuki
diskoteke gitare buzuki
to je zivot to nije reklama
nikom nije lepse nego nama.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Koka-kola Marlboro Suzuki
diskoteke gitare buzuki
to je zivot to nije reklama
nikom nije lepse nego nama.

Ейй,само простаци сме се събрали в тази тема…нищо общо с ерудираното и образовано  Анче,язък…

преди 3 часа, Kolev71 написа:

Нормални думи, казани за една личност. 

А като се появи Анчето ще видиш каква ще е реакцията и за поста ти, както и на петии, както и моя и на всички останали. В този ред на мисли ми се струва, че трябва целият форум да се вдигне и отиде в Берковица, за да обслужва "принцесата".  Не че и се подигравам, но тя от човешка дума не разбира заради собствената си психология. И здраве да и наринеш с лопатата, пак ще се муси!

И ако може да й се кланяме доземи

преди 31 минути, Гост. написа:

Ейй,само простаци сме се събрали в тази тема…нищо общо с ерудираното и образовано  Анче,язък…

Тъй де ние сме селяци къде ще се мерим с берковишката благородничка

Може и да не е дете, но в малък град като Берковица хорското мнение все още означава нещо.

Да не говорим, че майка и може да се засрами от нея и да не жела да я подпомага някак, финансово например.

Това, че тук не ми вярвате, а вярвате на една лъжкиня, говори достатъчно.  Тя не ми е съученичка и не ме познава. по - малка е от мен.

Много говори за вас и факта, че вярвате само на хора в инвалидни колички или напълно слепи, но не и на онези, които все още могат да ходят, но незнайно до кога.

Оплакванията според мен са напълно нормални, защото ми писна да търпя, да се правя на силна, както ми писна и от лицемерието на хората. Това да не приемаш в квартала ти да има дом за деца с физически и умствени увреждания, какъвто е случая отпреди години с гражданите на Русе, за децата от "Могилино"............... това си е истинска дискриминация, истинска ксенофобия, и тя не трябва да бъде толерирана!

Говорите за интеграция, ама едностранна. Истината е, че не желаете такива като нас в обществото, не желаете смесени бракове, вярвате на гнусните лъжи, че сме били излизали скъпо финансово на обществото...........писна ми, няма да търпя повече и грам! Смешкото горе ако иска, да търпи! Аз няма да търпя! Аз съм човешко същество и си имам права и ще си ги търся до дупка.  Няма да си мълча за всяка една несправедливост, приложена към нас.

Смазани психически инвалиди, благодарни за трохички подаяния, НЕ УВАЖАВАМ!

Да, заслужавам добър живот, заслужавам много повече, отколкото всяка една здрава жена. Да, не мога да работя и няма да седна да рева, че не съм с робско мислене! освен инвалид, съм и човек с морал и принципи. За мутри не работя. На вас, ако ви е все тая ГЕРБ колко е откраднал от държавата, от всички нас, на мен не ми е!

Вие не искате социална държава, но аз искам. Ядохме ви капитализма, народът не го ще вече, благодаря! Стягайте си багажа за САЩ! Тук вече абсолютно нищо няма да е същото.  Ще си търся откраднатите пари до дупка, и ако трябва, народа ще ги плаща.  Здравите са длъжници на хората с увреждания, включително и финансово. Докарахте ни мутри, които ни ограбиха, сега ще си платите с лихвите. Да сте мислили.

А интеграця ще има, ако трябва и насилствена, докато ни приемете. Нацизъм повече няма да толерираме в никакви форми. Няма да се крием, няма да мълчим и ще си търсим правата до дупка. Глоби и затвори ако трябва, ще има, докато си смените нацисткото остаряло мислене и спрете да ни изкарвате финансово бреме! Не сме ви ние виновни за положението на страната.

преди 3 минути, Anne написа:

Смазани психически инвалиди, благодарни за трохички подаяния, НЕ УВАЖАВАМ!

Така ли ма шматко? Точно в моя град си имаме такъв център ама след години страшен натиск над властите познай кои власти от един път?

преди 17 минути, Anne написа:

Смешкото горе ако иска, да търпи!

То по голяма смешка от теб има ли?

преди 2 часа, Гост. написа:

Сложи и към 1л водка. Няма да и реши проблемите, но пък и няма да и дреме след това. А и за останалите ще е по спокойно

преди 23 часа, Anne написа:

Ти май не знаеш какво е шабат, я прочети.

На шабат като седнат да вечерят, четат от тората разни пасажи и почти не се яде, защото се набляга на четенето и молитвите. Докато свършат четенето и молитвите, съвсем си умрял от глад. А за простотията да не си пускаш сам осветлението, ами да караш нееврейските си съседи да го правят......... Точно тези неща визирам като остарели и средновековни. Да де, днес технологиите са се развили, но това с малоумно дългата вечеря с четене и молитви е................ ужас!

Той определено не знае. Ти също. Причината-не сте изкарали  и един ден в традициите  и правилата на шабат през живота си. Само  слухтите и надничате през ключалките и давате на макс фантазията си. 

Иначе ,да взема да те черпя аз един шабатен ягодово-малинов  десерт и лимонада от кокос  сред цветния разкош на нашата градина.

..................................................

пп ..гледам ,цирка върви на макс...така е то ,като няма дракон да ги сдъвче ,кокошките и кокошкарите се кълват помежду си

spacer.png

преди 21 минути, Anne написа:

Може и да не е дете, но в малък град като Берковица хорското мнение все още означава нещо.

Не съм от там ма. 

Поздрави от моята майка за твоята. Лични🤣

преди 1 минута, Birma написа:

Сложи и към 1л водка. Няма да и реши проблемите, но пък и няма да и дреме след това. А и за останалите ще е по спокойно

Ама виж как ме обиди затва че хората ме уважават  ме нарече смешко

преди 11 минути, petie1 написа:

Така ли ма шматко? Точно в моя град си имаме такъв център ама след години страшен натиск над властите познай кои власти от един път?

Център? Я първо се преборете във вашия град за много по - основни права от някакъв си развлекателен център, като например правото децата с увреждания да учат който език пожелаят в училище, правото ви да работите на държавни места (защото частните са един вид пак криене на хората с увреждания),както и правото ви на любов, секс и брак. И правото обществото да се грижи за хората с увреждания, които не могат да работят и които не бива да изпадат до положението на бездомници и просяци. Или държавата да се погрижи, като ремонтира и обзаведе с нормално обзавеждане домовете за хората с увреждания и наемат качествен персонал, или обществото да поеме грижата за тези хора. Тоест някой "да се прежали", по ваши думи, да се наеме да се грижи за човек с увреждания!

преди 1 минута, petie1 написа:

Ама виж как ме обиди затва че хората ме уважават  ме нарече смешко

Е как да те нарече, завижда че никой не я отразява за нищо, освен да и се подиграват

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Той определено не знае. Ти също. Причината-не сте изкарали  и един ден в традициите  и правилата на шабат през живота си. Само  слухтите и надничате през ключалките и давате на макс фантазията си. 

Иначе ,да взема да те черпя аз един шабатен ягодово-малинов  десерт и лимонада от кокос  сред цветния разкош на нашата градина.

пп ..гледам ,цирка върви на макс...така е то ,като няма дракон да ги сдъвче ,кокошките и кокошкарите се кълват помежду си

Това изглежда вкусно хехе

преди 5 минути, Birma написа:

Алкохол не пия.

току-що, Anne написа:

Алкохол не пия.

Да бе. Тия простотии дето ги пишеш нормален чоеек не би си ги и помислил

преди 4 минути, valkiria1 написа:

spacer.png

Няма и нужда да изкарам и ден, шабатът си е простотия. Честно, не те знам как издържаш на тия дълги вечери с четене и молитви а храната - пред вас. Аз, ако трябва да присъствам на такова нещо, ще умра от глад, за тревопасната храна да не говорим.............. не съм зайче.

преди 1 минута, Anne написа:

Център? Я първо се преборете във вашия град за много по - основни права от някакъв си развлекателен център, като например правото децата с увреждания да учат който език пожелаят в училище, правото ви да работите на държавни места (защото частните са един вид пак криене на хората с увреждания),както и правото ви на любов, секс и брак. И правото обществото да се грижи за хората с увреждания, които не могат да работят и които не бива да изпадат до положението на бездомници и просяци. Или държавата да се погрижи, като ремонтира и обзаведе с нормално обзавеждане домовете за хората с увреждания и наемат качествен персонал, или обществото да поеме грижата за тези хора. Тоест някой "да се прежали", по ваши думи, да се наеме да се грижи за човек с увреждания!

Смешке точно това сме направили в тоя център има си всичко клкоето исскаш за учене

току-що, Birma написа:

Да бе. Тия простотии дето ги пишеш нормален чоеек не би си ги и помислил

Питай който искаш от града, всеки ще ти каже, че алкохол не пия, бира никога не съм поръчвала и няма да поръчвам.

преди 5 минути, Birma написа:

Е как да те нарече, завижда че никой не я отразява за нищо, освен да и се подиграват

Ама виж и как ни обижда центъра

преди 1 минута, petie1 написа:

Смешке точно това сме направили в тоя център има си всичко клкоето исскаш за учене

В център? Вместо децата с увреждания да учат желания език в училище, заедно с здравите си връстници? Те имат право на това, а дали на съучениците, учителите и родителите им харесва - ми е все тая. Те вече нямат думата. Ако не искат обвинения в дискриминация, ще позволят на децата с увреждания да учат каквото пожелаят в училище!

преди 1 минута, Anne написа:

Питай който искаш от града, всеки ще ти каже, че алкохол не пия, бира никога не съм поръчвала и няма да поръчвам.

Не пиела, пък изреди всички възможни видове. 

Пък и как да поръчаш нямаш пари. Сигурно тайно от запасите на баща ти взимаш

току-що, petie1 написа:

Ама виж и как ни обижда центъра

Завижда и само това и е останало да плюе

преди 2 минути, Anne написа:

В център? Вместо децата с увреждания да учат желания език в училище, заедно с здравите си връстници? Те имат право на това, а дали на съучениците, учителите и родителите им харесва - ми е все тая. Те вече нямат думата. Ако не искат обвинения в дискриминация, ще позволят на децата с увреждания да учат каквото пожелаят в училище!

Толкова и разбираш от обучение на деца със СОП,  в нормалните училища няма педагози с такива знанияя и средата е точно като за тях това е центъра ни

То за малките е нещо като детска градина б която ги учат да свикват на общуване

Пък за нас възрастните вече си има различни занимания физиотерепия и други неща

преди 19 минути, Birma написа:

Не пиела, пък изреди всички възможни видове. 

Пък и как да поръчаш нямаш пари. Сигурно тайно от запасите на баща ти взимаш

Вярвай си бе!:lol6: Ако искаш, питай и сестра ми.

преди 23 минути, Birma написа:

И то бая ми се струва

преди 16 минути, Anne написа:

Вярвай си бе!:lol6: Ако искаш, питай и сестра ми.

Не друг ще питам. 

Сестра ти не я интересуваш изобщо

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.