Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

Анче,чалга певиците които харесваш не се обличат по-различно от онези дами.Хем ги слушаш и харесваш,хем не ти допада такъв тип визия…последно?!? 

• Отговори 1k
  • Прегледи 48,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И защо слагаш всички под общ знаменател? Нали се сещаш че освен тия които виждат само недъзи има и такива които ги пренебрегват и дават всичко за да помагат на любимия човек? Или си мислиш че 1

• Емил Костов
    Емил Костов

Вземи си преомисли всичко, което си написала, защото в момента освен олигофрения нищо друго не чета. Хайде дай ми РЕАЛЕН пример, кога някой от хората във форума ВИ е дискриминирал или отхвърлял!

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво се очаква от хората във форума, само това не ми е ясно?

Публикувани изображения

преди 4 минути, Anne написа:

съм с повече от 17% драги, само дето просто не си личат от една снимка.

Драга, запозната съм с документите ти и да 17% си като поне 5% са измислени

току-що, Birma написа:

Наистина ли ? 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Уолт Дисни не е ли масон?

Legi%C3%A3o-de-Honra-DeMolay-Walt-Disney

LegionofHonorConferral.jpg

Само дето филмчетата на "Дисни" никога не са учили на нищо лошо. Уолт Дисни доста е допринесъл за децата.

преди 1 минута, Anne написа:

Само дето филмчетата на "Дисни" никога не са учили на нищо лошо. Уолт Дисни доста е допринесъл за децата.

Не искаш черепи и сови, защото били масонски, а искаш Мики Маус, който символ е също създаден от масон.
https://bg.wikiqube.net/wiki/DeMolay_International#

преди 3 минути, Birma написа:

Първо не ми викай бе, ма. Второ наскоро те видях и да доста си пълна. Нищо общо със снимката. Поне 20кг минимум отгоре

Да, в студено време и при ниска анемия няма как да несъм навлечена с блуза поло, отгоре друга тънка блуза без поло, чорапогащник, дънки и дънково яке отгоре и ето ти ги твоите 20 кг отгоре!

Да, в студеното време, понеже съм зиморничава и лесно изстивам, се навличам с катове дрехи и изглеждам дебела. Но не съм.

Ето ти инстаграма ми, има много мои снимки, виж и сам прецени:

https://www.instagram.com/kotenze12/

току-що, Anne написа:

Да, в студено време и при ниска анемия няма как да несъм навлечена с блуза поло, отгоре друга тънка блуза без поло, чорапогащник, дънки и дънково яке отгоре и ето ти ги твоите 20 кг отгоре!

Да, в студеното време, понеже съм зиморничава и лесно изстивам, се навличам с катове дрехи и изглеждам дебела. Но не съм.

Качи снимки от скоро, а не когато си наистина слаба. Пак ти казвам видях те и не си слаба изобщо. Спри да лъжеш

преди 5 минути, Anne написа:

И какво учи децата?

преди 3 минути, Anne написа:

Не намесвай анемията,нищо общо няма! А инстаграма ти е заключен.

току-що, Гост. написа:

Не намесвай анемията,нищо общо няма! А инстаграма ти е заключен.

Защото ако я видите на живо, как ще Ви заблуждава, колко е болна и зле. Виждала съм я, като тичаше, да тичаше към магазин за детски дрехи, но като я загледат хората ела да видиш и цирк-влачене, куцане, охкане. Не знам защо и се връзвате? 

преди 6 минути, Гост. написа:

Анче,чалга певиците които харесваш не се обличат по-различно от онези дами.Хем ги слушаш и харесваш,хем не ти допада такъв тип визия…последно?!? 

Ама и ти се правиш на прост:

- харесвах и слушах качествения поп -фолк до едно време

- това обаче не означава, че харесвах всичките им визии и съм си мечтала да се обличам като тях. Само две от певиците бяха за мен модни икони и си мечтаех да имам дрехи като техните от някои техни видоклипове и фотосесии. Конкретно харесвах Анелия в периода и с черната коса и рок взията и Райна, докато беше с Коцето, на Гергана харесвам много спортно - елегантната визия от "Някой ден, може би" ( не зелената).

Ето любими мои техни визии:

images?q=tbn:ANd9GcQQBO1O7Sorv9zKOPY7VqD

sddefault.jpg

images?q=tbn:ANd9GcT0HfTdfLO9Mr8twvm0Zwo

003559240.jpg?r=0

890401-an__lia4.jpg

- това обаче не означава, че харесвах всичките им визии и съм си мечтала да се обличам като тях. Само две от певиците бяха за мен модни икони и си мечтаех да имам дрехи като техните от някои техни видоклипове и фотосесии. Конкретно харесвах Анелия в периода и с черната коса и рок взията и Райна, докато беше с Коцето, на Гергана харесвам много спортно - елегантната визия от "Някой ден, може би" ( не зелената).

sddefault.jpg

003559240.jpg?r=0

890401-an__lia4.jpg

ПростА…😁 Ами обличай се така като ти допадат! Не видях хелоу кити и мики маус по тях…

преди 16 минути, Birma написа:

Драга, не те знам коя си, но не разбираш и грам от здравословни проблеми и увреждания.

Значи си от Берковица, работиш в администрацията на герберската сметица и ти е много гот, че родителите ми не са приети за лични асистенти. Сигурно изпитваш някаква злоба към нас. Не те знам коя си, но си личи, че си много злобна, сигурно защото си проста.

преди 3 минути, Anne написа:

sddefault.jpg

003559240.jpg?r=0

890401-an__lia4.jpg

Обичаш Анелия, пък отиваш концерт на Глория.

Кой може да разбера? Нямам думи, само си противоречиш.

преди 7 минути, Birma написа:

Защото ако я видите на живо, как ще Ви заблуждава, колко е болна и зле. Виждала съм я, като тичаше, да тичаше към магазин за детски дрехи, но като я загледат хората ела да видиш и цирк-влачене, куцане, охкане. Не знам защо и се връзвате? 

Цирк ли?

Кога съм тичала към магазин за тийнейджърска мода, да те питам? Знаеш отлично, че с моя ръст друго не ми става да обличам.

И не, не се преструвам, ама ти нали не знаеш какво е да имаш проблеми с краката?

Да тичам мога, да, но не и да качвам стълби.

Кажи кога и къде си ме виждала.

родителите ми не са приети за лични асистенти. Сигурно изпитваш някаква злоба към нас. Не те знам коя си, но си личи, че си много злобна, сигурно защото си проста.

Нали вашите ти бяха асистенти и двамата, ма? Пак излъга а? А проста знаем коя е, "грамотната с диплома по милост". 

Ходи да ядеш, псевдоанорексичке. 

преди 3 минути, Гост. написа:

ПростА…😁 Ами обличай се така като ти допадат! Не видях хелоу кити и мики маус по тях…

Защото са по - големи на ръст от мен. Анелия е доста по - висока от мен.

Смешно - не смешно, друг избор нямам, освен да пазарувам от магазин "Teen spirit".

Освен ако не искате да се влача като призрак по улиците с огромни дрехи!

Смешно - не смешно, друг избор нямам, освен да пазарувам от магазин "Teen spirit".

Има си шивачи,могат да коригират всичко,стига се прави на още по-глупава! 

Ти само с прилепнали недей, че ще ги сцепиш

току-що, Birma написа:

Нали вашите ти бяха асистенти и двамата, ма? Пак излъга а? А проста знаем коя е, "грамотната с диплома по милост". 

Ходи да ядеш, псевдоанорексичке. 

Ти коя си, да не си някоя приятелка или съседка на Изатовски, та си толкова озлобена към мен?

А ти твоята диплома чудно как си я изработила, като знам тукашните гимназист как обичат да киснат по дискотеките и да се напиват като прасета, вместо да учат.

Казах ти, вече не се интересувам от този идиот!

току-що, Гост. написа:

Има си шивачи,могат да коригират всичко,стига се прави на още по-глупава! 

Не се правя на глупава.

Пак казвам, не съм на 50години, за да нося едноцветни и скучни дрехи!

току-що, Anne написа:

Не се правя на глупава.

Пак казвам, не съм на 50години, за да нося едноцветни и скучни дрехи!

Значи Анелия е на 50 ? 

преди 2 минути, Birma написа:

Възможно ли е? 

Не мисла 🤣

преди 2 минути, Anne написа:

Ти коя си, да не си някоя приятелка или съседка на Изатовски, та си толкова озлобена към мен?

Завиждам ти, Кито. 

А, тия двамата са зле, ама ти... не ми стигат думите

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.