Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

Малко им е било на германките, че са ги изнасилвали, трябвало е да ги убиват след това, както и децата им!

Анке,Анке…. 🤭

• Отговори 1k
  • Прегледи 49,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 24.06.2021 г. в 5:33, Anne написа:

... Малко им е било на германките, че са ги изнасилвали, трябвало е да ги убиват след това, както и децата им! Това са болни мозъци с мания за отмъщение!Сега децата и внуците им пренаписват историята!

Мисля, че е време за нова война, то друго не остана! Само чрез война на унищожение към запада, изтокът ще си запази историята! Вашингтон заслужава пълно унищожение! А Лондон и Париж - да си помислят хубаво. За Берлин пък изобщо не ми пука.

...

Не знам дали си в състояние да схванеш колко ловко се включи сред въпросните мозъци... 

Апропо ... децата казваш ... тези с увреждания също ли?

И изобщо...

Цитат

Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

преди 14 часа, petie1 написа:

Леле какъв як шарж... Вайкаш се за глупости, само да ти кажа че една от балтийските републики - Естония е страшно напреднала по отношения на държавната админстрация и киберсигурноста та нека си мразят Русия хехе

Напредъкът в материалната сфера не означава нищо, ако една страна е морално деградирала!

преди 26 минути, lebel написа:

Не знам дали си в състояние да схванеш колко ловко се включи сред въпросните мозъци... 

Апропо ... децата казваш ... тези с увреждания също ли?

И изобщо...

Извиняването на цяла една нация и нейните престъпления е просто отвратително! Да не говорим, че е и вид толериране да продължават в същия дух! А и германците не са се променили. За справка ще кажа, че хванах малко от епизода за денацификацията (много м е яд, че го изпуснах целия), където едно момиче казва пред журналист, че техните (репортажът май е заснет през 60 - те години), още са антисемити и не искат да приемат евреите за нормални хора. А факта, че още има антисемитизъм на мен ми говори, че още има хора, наливащи в главите на деца и внуци пропагандни и расистки глупости. Въпреки две изгубени световни войни.

Германците явно имат голямо его и трудно преглъщат загуби............. Българите поне не са истерясвали така силно за Ньойския договор, все пак България не за първи път губи война............. Ние колко подписани договори имаме, в които сме били и печеливши и губещи........... Печелили сме територии, губили сме............. Но германците нещо продължават да се мислят за велики и за империя, толкова са жалки...............

преди 1 час, Anne написа:

Напредъкът в материалната сфера не означава нищо, ако една страна е морално деградирала!

Извиняването на цяла една нация и нейните престъпления е просто отвратително! Да не говорим, че е и вид толериране да продължават в същия дух! А и германците не са се променили. За справка ще кажа, че хванах малко от епизода за денацификацията (много м е яд, че го изпуснах целия), където едно момиче казва пред журналист, че техните (репортажът май е заснет през 60 - те години), още са антисемити и не искат да приемат евреите за нормални хора. А факта, че още има антисемитизъм на мен ми говори, че още има хора, наливащи в главите на деца и внуци пропагандни и расистки глупости. Въпреки две изгубени световни войни.

Германците явно имат голямо его и трудно преглъщат загуби............. Българите поне не са истерясвали така силно за Ньойския договор, все пак България не за първи път губи война............. Ние колко подписани договори имаме, в които сме били и печеливши и губещи........... Печелили сме територии, губили сме............. Но германците нещо продължават да се мислят за велики и за империя, толкова са жалки...............

Кито, смърдиш чак в София. Стига се прави на жертва и заминавай при Пернишкият.Един за друг сте. trash

преди 1 час, Гост. написа:

Докладвах ти поста Анке,да знаеш!

Що сега така? 

Завиждаш, че не пиеш кола всеки ден, а? 

И, че сввщите не те радват, както нея? 

Продавам  BMW 170  купе diesel, на лични

преди 1 час, Anne написа:

Ще свършиш в лудницата. 

Радвай се докато има какво да ядеш и пиеш. Е*ахти нахалството. 

преди 8 минути, Birma написа:

Кито, смърдиш чак в София. Стига се прави на жертва и заминавай при Пернишкият.Един за друг сте. trash

Що сега така? 

Завиждаш, че не пиеш кола всеки ден, а? 

И, че сввщите не те радват, както нея? 

Продавам  BMW 170  купе diesel, на лични

Ще свършиш в лудницата. 

Радвай се докато има какво да ядеш и пиеш. Е*ахти нахалството. 

Какви са тия тези твои глупости сега? Ужасно несвързани са.

Нещо си много злобна и злорадстваща. И се мислиш за човек? Адски жалка си. Забавно ти е да гледаш как хората с увреждания страдат. Забавно ти е, че тази година няма да имам екскурзия, че баща ми вече не може да работи, че майка ми е зле и започва да забравя............ Удобно ти е да ме изксарваш всякаква, не и да се сетиш олко м е гот да търпя възрастните ми родители с техните смени в настроението и здравословните им проблеми и да ме хваща бяс, че сестра ми си гледа живота в София,  и не вижда колко зле са нашите. Да, баща ми е идиот понякога, той е диабетик от години, сменя си настроенията, често е непоносим. Майка ми има куп здравословни проблеми, включително глаукома, а вече почва и да забравя и се притеснявам да няма Алцхаймер. Не мога да се грижа за тях, нито да се оправям със старческите им настроения.

Яд ме хваща и на такива като Даниела, щото могат да си намерят всеки друг мъж, даже и в чужбина, че и добре да се урдят там, но на мен не могат да ми оставят един мъж, който да се грижи за мен.

Да не отваряме тема за домовете, всички знаем в държавните какво е. Частните не са ми по джоба.

Няма да се примиря да живея на място с битови условия близки до тези на "Берген - Белзен"!

За лудницата си точно ти с твоята мания да ме преследваш!

преди 4 часа, Anne написа:

Тъй ли? Материалната сфера е най важна даже ти си живото доказателство затова а морала и етиката не стават за нищо освен за философстане дано не го разбереш по трудния начин

преди 1 минута, petie1 написа:

Тъй ли? Материалната сфера е най важна даже ти си живото доказателство затова а морала и етиката не стават за нищо освен за философстане дано не го разбереш по трудния начин

Не и ако материалното е над моралното!

Да, обичам да живея нормално, удобно, съвременно, но не за сметка на чуждо нещастие или чрез проституция, както правят Николета и посестримите и. Нито чрез измами и престъпления.

Доста от любимите ти германци даже след войната са си живяли живота за чужда сметка - в откраднати от евреите къщи и апартаменти, откраднати мебели и дрехи, бижута и играчки............. И наричаш това морал?

https://m.dir.bg/life/aktsenti/s-roklichka-za-72-lv-na-bala-no-s-golemi-mechti-borbata-na-geri-vapreki-muskulnata-distrofiya

Статията е прекрасна, но аз имам ЕДНА ГОЛЯМА ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ РЕДАКТОРИТЕ НА СТАТИЯТА и не само!

Забележете, предложили са кампания! Мило, но, както се вижда, те явно не са разбрали майката, която от първия път е казала, че лечение за тази болест просто няма! Не за детето и, за болестта!  Другото нещо е, че се предлагат финансова помощ, университет е постъпил много морално но............... ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО!

Погледнете снимките отново хубаво! Майката на Гери е бедна жена, вероятно и не много млада, щом мисли как ще се оправя дъщеря и, след като я няма.  Нещо повече, никой не говори и не пожелава на Гери нещо много по - важно - да срещне добър и любящ  мъж и съпруг, който да се грижи за нея! Бъдещето на Гери просто не се споменава!

Сами виждате, че Гери е във специална количка, зависима напълно от чужда грижа. Когато майка и умре, какво ще стане с нея, за това някой помисли ли? Може да бъде изхвърлена от апартамента, той сигурно няма асансьор или е стар, няма превозно средство............. И какво, да остане на улицата ли?  Защото е инвалид? Или в дом, където ще я третират като бавна, въпреки интелекта и?

Спрете да бъдете лицемери и се засрамете от себе си! Парите не решават всичко! Ето, Гери има мечта, която не може да се купи с пари, аз също. Отритнати сме от обществото. Защото сме жени с увреждания. А в същотно време прости и необразовани жени със самочувствие без покритие и единствено с креватни умения ни взимат мъжете!

Съжалявам, но ОБЩЕСТВОТО НИ Е ДЛЪЖНО! ДЛЪЖНО Е КЪМ НАШЕТО БЪДЕЩЕ!

Живеем в друга епоха и мизерните домове и улицата не са вариант за нас, приемете го!

Ако не искате България все още да бъде оприличавана на тоалетна! Искате модерна страна и нула критики? Дори от чужди медии? ми тогава се погрижете за нас - слабите и уязвимите. И не, това не е морално изнудване. Морално изнудване е млада, здрава и права жена с образование и възможности  дадени от тате, да реве, че и трябва мъж, само защото е загубила мама. Морално изнудване е да използваш децата си срещу баща им.

Опитът да "Дир .бг" да се правят на много морални, благородни и възвишени е отвратителен. Благодарности за статията, но можеше да помислят за бъдещето на това момиче. Не само за лечение и финансова помощ. Майките не са вечни. А ние не оставаме цял живот деца. Порастваме и имаме желания. Харесва ли ви или не. Не сме в 19 век, да ни обявявате за луди и за боклуци! Нямате право!

преди 5 минути, Anne написа:

https://m.dir.bg/life/aktsenti/s-roklichka-za-72-lv-na-bala-no-s-golemi-mechti-borbata-na-geri-vapreki-muskulnata-distrofiya

Статията е прекрасна, но аз имам ЕДНА ГОЛЯМА ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ РЕДАКТОРИТЕ НА СТАТИЯТА и не само!

Забележете, предложили са кампания! Мило, но, както се вижда, те явно не са разбрали майката, която от първия път е казала, че лечение за тази болест просто няма! Не за детето и, за болестта!  Другото нещо е, че се предлагат финансова помощ, университет е постъпил много морално но............... ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО!

Погледнете снимките отново хубаво! Майката на Гери е бедна жена, вероятно и не много млада, щом мисли как ще се оправя дъщеря и, след като я няма.  Нещо повече, никой не говори и не пожелава на Гери нещо много по - важно - да срещне добър и любящ  мъж и съпруг, който да се грижи за нея! Бъдещето на Гери просто не се споменава!

Сами виждате, че Гери е във специална количка, зависима напълно от чужда грижа. Когато майка и умре, какво ще стане с нея, за това някой помисли ли? Може да бъде изхвърлена от апартамента, той сигурно няма асансьор или е стар, няма превозно средство............. И какво, да остане на улицата ли?  Защото е инвалид? Или в дом, където ще я третират като бавна, въпреки интелекта и?

Спрете да бъдете лицемери и се засрамете от себе си! Парите не решават всичко! Ето, Гери има мечта, която не може да се купи с пари, аз също. Отритнати сме от обществото. Защото сме жени с увреждания. А в същотно време прости и необразовани жени със самочувствие без покритие и единствено с креватни умения ни взимат мъжете!

Съжалявам, но ОБЩЕСТВОТО НИ Е ДЛЪЖНО! ДЛЪЖНО Е КЪМ НАШЕТО БЪДЕЩЕ!

Живеем в друга епоха и мизерните домове и улицата не са вариант за нас, приемете го!

Ако не искате България все още да бъде оприличавана на тоалетна! Искате модерна страна и нула критики? Дори от чужди медии? ми тогава се погрижете за нас - слабите и уязвимите. И не, това не е морално изнудване. Морално изнудване е млада, здрава и права жена с образование и възможности  дадени от тате, да реве, че и трябва мъж, само защото е загубила мама. Морално изнудване е да използваш децата си срещу баща им.

Опитът да "Дир .бг" да се правят на много морални, благородни и възвишени е отвратителен. Благодарности за статията, но можеше да помислят за бъдещето на това момиче. Не само за лечение и финансова помощ. Майките не са вечни. А ние не оставаме цял живот деца. Порастваме и имаме желания. Харесва ли ви или не. Не сме в 19 век, да ни обявявате за луди и за боклуци! Нямате право!

Ти в инвалидна количка ли си? Защо си мислиш, че си инвалид? Доколкото разбрах, ти се самоопределяш като такава.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ти в инвалидна количка ли си?

Нали ви казах, че съм с вродена миопатия!

Както трудно изкачвам стълби от няколко години вече, нищо чудно и аз да седна в количка. Остави @Birma какво приказва, не я знам коя е, но всеки, който ме познава, може да потвърди, че вече трудно изкачвам стълби, задъхвам се,  уморявам се, качвам стълбите стъпало по стъпало. И не е само заради килограмите. Едва ли можеш да си представиш каква адска болка е да те стягат глезените при качване по стълби, как ти се свиват и втвърдяват мускулите на краката и ако няма кой да те влачи на буксир, няма никога да ги качиш тези стълби. За крампите, особено нощем да не говорим. За колената ми също.

Да, ще ставам по - зле, а родителите ми са възрастни.

И това "зле" - то не е от храните, а от болестта ми, за която също няма лечение, не мисли, че не съм проверила.

Като прибавим и това, че не мога да готвя, чистя  и ред други неща, да стоя права повече от 5 минути без да не припадна, че навън не излизам без придружител (повече от наложително, защото вече не чувам).....................

Бирмата, ако е някоя съученичка, не ме е виждала отдавна. Не мие идвала на гости. Връзка отдавна не поддържам със съученици.

Това момиче не е злобно като теб Анке! Има цели и мечти и ги изпълнява а не се жалва по форумите като теб! Завършила е гимназия с отличен и е се е записала студентка.Стига си обсъждала хората.Гледай си твоята паница!!!

преди 1 минута, Гост. написа:

Това момиче не е злобно като теб Анке! Има цели и мечти и ги изпълнява а не се жалва по форумите като теб! Завършила е гимназия с отличен и е се е записала студентка.Стига си обсъждала хората.Гледай си твоята паница!!!

Да, само дето ще учи от вкъщи, а не наистина в университет (как ли се чувства, че няма да учи в група), майка и е възрастна, а а ако умре, какво ще стане с Гери? Не може да работи, има само средно образование, няма да може да плаща сметки, ще остане на тъмно и студено. Ей за такива неща не мислите.

Не става дума за оплакването, а че на битово ниво нямаме осигурено бъдеще.

Тя и да завърши, какво? Ще е след 4 или 8 години, преводачите работят на частно, тя не може да излиза от дома си, няма пари и не може да си позволи реклама на преводаческата услуга.  Тя буквално ще умре от глад. Ей за това говоря.

Вие гледате да сме сити  за момента, ама за бъдещето не мислите.

А леченията............. както медицината и науката станаха слуги на политиците, военните и фармамафията, лечение за нашите болести ще има чак другия век. Да не мислите, че производителите на инвалидни колички ще се радват да им секне бизнесът? Знаете ли колко се печели от инвалидни колички, особено от специални такива?

преди 2 минути, Anne написа:

Да, само дето ще учи от вкъщи, а не наистина в университет (как ли се чувства, че няма да учи в група), майка и е възрастна, а а ако умре, какво ще стане с Гери? Не може да работи, има само средно образование, няма да може да плаща сметки, ще остане на тъмно и студено. Ей за такива неща не мислите.

Не става дума за оплакването, а че на битово ниво нямаме осигурено бъдеще.

Тя и да завърши, какво? Ще е след 4 или 8 години, преводачите работят на частно, тя не може да излиза от дома си, няма пари и не може да си позволи реклама на преводаческата услуга.  Тя буквално ще умре от глад. Ей за това говоря.

Вие гледате да сме сити  за момента, ама за бъдещето не мислите.

А леченията............. както медицината и науката станаха слуги на политиците, военните и фармамафията, лечение за нашите болести ще има чак другия век. Да не мислите, че производителите на инвалидни колички ще се радват да им секне бизнесът? Знаете ли колко се печели от инвалидни колички, особено от специални такива?

Както казах-гледай си твоята паница не чуждата.Тя поне се опитва да направи нещо с живота си ;) 

преди 2 минути, Гост. написа:

Както казах-гледай си твоята паница не чуждата.Тя поне се опитва да направи нещо с живота си ;) 

Тя не е Супермен. Ако майка и почине, тя остава абсолютно сама и в много тежко и уязвимо положение. Има едно нещо наречено битови сметки. Тя няма пари, няма да може да ги плаща. Ще мизерства.

И не злобея, а констатирам.

Както констатирам, че ме имате за клоун заради една берковска кифла, въобразяваща си, че ме познава.

Същата тази берковска кифла, ако е учила с мен, не знае, през какви неща минах след училище. 2 операции от сплетени черва в две години поред, бъбречна криза, от няколко години краката ми се влошиха..........  Изгубих и напълно слуха си.

Вместо тази кифла да злорадства, по - добре да се засрами.

Така защитаваният от нея Петър ако ме види колко трудно качвам стълби, сигурно ще му иде да си пререже вените от срам, щото подигравките му за мен нямат абсолютно нищо общо с реалността.

преди 3 минути, Anne написа:

Тя не е Супермен. Ако майка и почине, тя остава абсолютно сама и в много тежко и уязвимо положение. Има едно нещо наречено битови сметки. Тя няма пари, няма да може да ги плаща. Ще мизерства.

Както констатирам, че ме имате за клоун заради една берковска кифла, въобразяваща си, че ме познава.

Същата тази берковска кифла, ако е учила с мен, не знае, през какви неща минах след училище. 2 операции от сплетени черва в две години поред, бъбречна криза, от няколко години краката ми се влошиха..........  Изгубих и напълно слуха си.

Така защитаваният от нея Петър ако ме види колко трудно качвам стълби, сигурно ще му иде да си пререже вените от срам, щото подигравките му за мен нямат абсолютно нищо общо с реалността.

Всеки жив човек понякога му се налага да посети болница, разболява се, трябва операция и така нататък, но защо се правиш на инвалид, след като не си.

преди 4 минути, Anne написа:

И ти пак продължаваш да обсъждаш другите! Ти оправи твоя си живот първо пък после хорските.Когато достигнеш ниво да претендираш,че си оправила себе си,тогава коментирай другите ;)

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Всеки жив човек понякога му се налага да посети болница, разболява се, трябва операция и така нататък, но защо се правиш на инвалид, след като не си.

Защото съм!

Първо се информирай, ама не от жълти медии, какво е това вродена миопатия. Само ще ти кажа, че това не е грип, не се лекува с фитнес, и е генетично.

За операциите:

Втория път насмалко да ме изтърват заради личната ми лекарка, дето си въобразява, че знае повече и от мен. Отидохме при нея, казах и, че пак ме реже и ме боли зверски корема, тя вика "Друго е", изписа ми друго лекарство, което вкъщи веднага повърнах, не нарочно, тялото ми го отхвърли,  до вечерта бях зле, започнах да повръщам една кафяво - зелена течност, накрая вечерта отидохме в болницата, но не ме прецениха като спешна. А аз, веднага щом ме сложиха на система, започнах страшно много да повръщам, изцапах и чаршафи и всичко...... Буквално като водопад повръщах, обезводних се, а болките бяха зверски. Чак на сутринта ме оперираха. Сплетени черва били. Замалко да си замина. Лекарката после нито се извини, нито нищо. Те лекарите са безгрешни. А какво преживяхяа нашите - на никой не му пукаше. На баща ми тъкмо му бяха открили диабета.

Не беше забавно. Беше дълъг престой в болницата, даже  сестрата дад пари на мама да ходи да купува бебешки абокатчета, защото имам малка ръка и съответно малки вени и само такива абокатчета ми ставаха. Зверски болки, заради сондата не можех да говоря, а системата по едно време ми я сложиха на врата, че другаде вена не намерили............

Да, забавно ми беше спор няма. Идеше ми да удуша лекарката.

Ако знаеш какво е бебешки абокат, ще си представиш колко точно слаби ръце и тънки вени имам.

преди 8 часа, Anne написа:

Но германците нещо продължават да се мислят за велики и за империя, толкова са жалки...............

Толкова са жалки, че чак родата ти се изсипа в Германия да се възползва от икономическите и социални достижения на този жалък народ 😆 

А може би са жалки, защото не искат такива като теб и родата ти да ходите на готово там и после да плюете по тях? 

преди 24 минути, Гост. написа:

Когато достигнеш ниво да претендираш,че си оправила себе си,тогава коментирай другите ;)

Тя анка има само по 5688363 поста годишно. Представям си като се самообяви за достигнала ниво, какво писане ще падне 🤣

преди 8 минути, Michigan111 написа:

Толкова са жалки, че чак родата ти се изсипа в Германия да се възползва от икономическите и социални достижения на този жалък народ 😆 

А може би са жалки, защото не искат такива като теб и родата ти да ходите на готово там и после да плюете по тях? 

Тя анка има само по 5688363 поста годишно. Представям си като се самообяви за достигнала ниво, какво писане ще падне 🤣

Братовчед ми не от хубаво работи там.

На мен кракът ми няма да стъпи в тази страна изобщо. Няма какво да се оплакват.

преди 1 минута, Anne написа:

Братовчед ми не от хубаво работи там.

На мен кракът ми няма да стъпи в тази страна изобщо. Няма какво да се оплакват.

Няма значение от хубаво и от не хубаво. Работи там, защото там има пари.  А има пари,  защото германците знаят как и могат да си подредят държавата.  А ти наричаш способните хора, дали възможност и на братовчед ти да се възползва от техните достижения жалки. 

Е, кой е жалкия анке,  германците или ти? Ти си жалката,  защото си нагла и неблагодарна.  И повярвай ми, на нормалния германец хич не му дреме,  че на наша анка нямало кракът и да стъпи там.  

преди 6 минути, Michigan111 написа:

Няма значение от хубаво и от не хубаво. Работи там, защото там има пари.  А има пари,  защото германците знаят как и могат да си подредят държавата.  А ти наричаш способните хора, дали възможност и на братовчед ти да се възползва от техните достижения жалки. 

Е, кой е жалкия анке,  германците или ти? Ти си жалката,  защото си нагла и неблагодарна.  И повярвай ми, на нормалния германец хич не му дреме,  че на наша анка нямало кракът и да стъпи там.  

Прав си, не са само немците, а и всяка една нормална държава първо обслужва своите поданици, своя народ. Почита се историята, своите известни личности, герои и така нататък. Има самосъзнание. Дори се стига и до шовинизъм.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Шовинизъм

*Да се отбележе думата идва от Франция, любимата страна на Анчето от Берковица.

Приоритет са кореняците, а това дали на новодошлите им харесва им все тая. Те все пак са малцинство. Кой се съобразява с малцинството?

Мнозинството печели.

преди 44 минути, Anne написа:

Защото съм!

Първо се информирай, ама не от жълти медии, какво е това вродена миопатия. Само ще ти кажа, че това не е грип, не се лекува с фитнес, и е генетично.

За операциите:

Втория път насмалко да ме изтърват заради личната ми лекарка, дето си въобразява, че знае повече и от мен.

Отидохме при нея, казах и, че пак ме реже и ме боли зверски корема, тя вика "Друго е", изписа ми друго лекарство, което вкъщи веднага повърнах, не нарочно, тялото ми го отхвърли,  до вечерта бях зле, започнах да повръщам една кафяво - зелена течност, накрая вечерта отидохме в болницата, но не ме прецениха като спешна.

А аз, веднага щом ме сложиха на система, започнах страшно много да повръщам, изцапах и чаршафи и всичко...... Буквално като водопад повръщах, обезводних се, а болките бяха зверски. Чак на сутринта ме оперираха. Сплетени черва били. Замалко да си замина. Лекарката после нито се извини, нито нищо.

Те лекарите са безгрешни. А какво преживяхяа нашите - на никой не му пукаше. На баща ми тъкмо му бяха открили диабета.

Не беше забавно. Беше дълъг престой в болницата, даже  сестрата дад пари на мама да ходи да купува бебешки абокатчета, защото имам малка ръка и съответно малки вени и само такива абокатчета ми ставаха. Зверски болки, заради сондата не можех да говоря, а системата по едно време ми я сложиха на врата, че другаде вена не намерили............

Да, забавно ми беше спор няма. Идеше ми да удуша лекарката.

Ако знаеш какво е бебешки абокат, ще си представиш колко точно слаби ръце и тънки вени имам.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Прав си, не са само немците, а и всяка една нормална държава първо обслужва своите поданици, своя народ. Почита се историята, своите известни личности, герои и така нататък. Има самосъзнание. Дори се стига и до шовинизъм.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Шовинизъм

*Да се отбележе думата идва от Франция, любимата страна на Анчето от Берковица.

Приоритет са кореняците, а това дали на новодошлите им харесва им все тая. Те все пак са малцинство. Кой се съобразява с малцинството?

Мнозинството печели.

Да разбирам, че толерираш лекарските грешки?

преди 2 минути, Anne написа:

Да разбирам, че толерираш лекарските грешки?

След като имаш системни болки в корема. Кой би си помислил, че ще имаш сплетени черва, но то е обяснимо. Тъпчеш се с боклуци. Като кола, данон мляко, сладолед, кафе, прясно мляко, ... Не пиеш вода.

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Ами стига се, и то не от хубаво. 

Определени групи първо отиват уж да работят,  после откровено паразитират, накрая изнагляват с претенции колко всички им са длъжни и как трябва да се съобразяват с културните им особености.  Малко след това се оказва, че чашата е преляла и следва тоягата.  По правило го отнасят и нормалните,  които си работят честно и почтено.   

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.