Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

преди 3 минути, Anne написа:

Учила съм с него, та го познавам. Все пак сме бивши съученици.

original.gif

Ами добре щом казваш.... Трябвало е по яко да те отупа

• Отговори 1k
  • Прегледи 49,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ази вече се обърках, кой кой е в този сценарии.

Училища за глухонеми деца, Пешо, Даниела, родители, Бирма, свещи, матраци Дормео, нацисти, фашисти, комунисти,...

преди 2 часа, Anne написа:

Аз на 20 години, след като завърших гимназия, бях готова за брак и мечтаех за романтична любов, секс и брак. А то се оказа, че мъжете просто си търсят секс кукли, а брака е след като вържеш някой мъж с бебе. Отвратителна работа!

Ха ма ти още в 19 век ли живееш бре? 21 век сме на 20 години се почва ученето за висше

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Кое училище? За глухи ли?

Не, първото - Трето основно училище "Иван Вазов".

Учила съм в три училища - масово, оздравително и това в София. Във второто ме преместиха заради него.

tenor.gif?itemid=15063167

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Ази вече се обърках, кой кой е в този сценарии.

Училища за глухонеми деца, Пешо, Даниела, родители, Бирма, свещи, матраци Дормео, нацисти, фашисти, комунисти,...

То туй е сериала "Принцеса Полинс" на Калдата Пикчърс и Студио Дъртия

преди 10 минути, petie1 написа:

Ами добре щом казваш.... Трябвало е по яко да те отупа

Да, и да ме инвалидизира, макар че пък него тогава щяха да го изритат от училището.

Той сега обаче не би посмял и с пръст да ме пипне. Знае какво ще последва, ако го направи.

7aL1.gif

преди 3 минути, Anne написа:

Да, и да ме инвалидизира, макар че пък него тогава щяха да го изритат от училището.

Той сега обаче не би посмял и с пръст да ме пипне. Знае какво ще последва, ако го направи.

7aL1.gif

Да ще се разцвилиш ей това ще стане

преди 7 минути, Anne написа:

Не, първото - Трето основно училище "Иван Вазов".

Учила съм в три училища - масово, оздравително и това в София. Във второто ме преместиха заради него.

Демек до 4ти клас ли? 

преди 4 минути, Anne написа:

7aL1.gif

Ами то май никога не е искал да те пипа 🤔

преди 9 минути, Anne написа:

Ама ти и Хари Потър ли гледаш?

преди 1 минута, Гост. написа:

Демек до 4ти клас ли? 

Ами то май никога не е искал да те пипа 🤔

Не, до почти 7 клас. По негова вина ме преместиха в друго училище, а него го оставиха. Само защото знаеше как да се подмазва на учителите и родителите си и да ги манипулира. Лично изпитано при една родителска среща, на която издебнах майка му и говорих с нея. Е, оказа се, че той е златното синче, невинното ангелче небесно.

tumblr_inline_p7notqJCiP1r25xgk_500.gifv

преди 3 минути, petie1 написа:

Ама ти и Хари Потър ли гледаш?

Фенка съм, имам цялата поредица книги. Все пак "Хари Потър" излезе, когато бях в гимназията.

giphy-150.gif

преди 5 минути, Anne написа:

Фенка съм, имам цялата поредица книги. Все пак "Хари Потър" излезе, когато бях в гимназията.

А аз дори не знаех за тази поредица все пак съм фен на научната фантастика не на фентъзито

преди 11 минути, Anne написа:

Не, до почти 7 клас. По негова вина ме преместиха в друго училище, а него го оставиха. Само защото знаеше как да се подмазва на учителите и родителите си и да ги манипулира. Лично изпитано при една родителска среща, на която издебнах майка му и говорих с нея. Е, оказа се, че той е златното синче, невинното ангелче небесно.

tumblr_inline_p7notqJCiP1r25xgk_500.gifv

giphy-150.gif

Защо да е негова вина? 

Нали каза, написа, че посещаващ училище за деца глухонеми?

току-що, petie1 написа:

А аз дори не знаех за тази поредица все пак съм фен на научната фантастика не на фентъзито

При цялата тая реклама на първия филм през 2001 година? Дълбоко се съмнявам да не си чувал за "Хари Потър и философският камък".

https://giphy.com/gifs/mPAfmTMIGPZsqACDPf

преди 1 минута, Anne написа:

При цялата тая реклама на първия филм през 2001 година? Дълбоко се съмнявам да не си чувал за "Хари Потър и философският камък".

Не. Какво е това? Хари Потър? 

Някаква простотия ще е. 

току-що, Anne написа:

Ами не наистина не знаех за поредицата е ако не ми бяха казали щях да си живея в блажено неведение

току-що, АСПЕКТ написа:

Защо да е негова вина? 

Защото в повечето случаи той започваше закачките. Издебваше учителите да са с гръб към нас, мен ме замеряше по гърба с парче тебешир или топче бележка с някоя рисунка (рисувахме се обидно като какво ли не), показваше ми среден пръст................ После учителите се обръщаха и той "Госпожо, Поля ме закача". Аз, докато обясня, че той е започнал, вече бях овикана от госпожата, а през междучасията той идваше, взимаше с бележките и най - самодоволно ги късаше над кошчето за боклук и все нямах доказателства за неговите обиди. А манипулациите му всеки път ме оставяха буквално безмълвна. Не вярвах какви ги плещи........

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Не. Какво е това? Хари Потър? 

Някаква простотия ще е. 

То туй е детството на АБПФК Кити-Анне

преди 5 минути, Anne написа:

Защото в повечето случаи той започваше закачките. Издебваше учителите да са с гръб към нас, мен ме замеряше по гърба с парче тебешир или топче бележка с някоя рисунка (рисувахме се обидно като какво ли не), показваше ми среден пръст................ После учителите се обръщаха и той "Госпожо, Поля ме закача". Аз, докато обясня, че той е започнал, вече бях овикана от госпожата, а през междучасията той идваше, взимаше с бележките и най - самодоволно ги късаше над кошчето за боклук и все нямах доказателства за неговите обиди. А манипулациите му всеки път ме оставяха буквално безмълвна. Не вярвах какви ги плещи........

Как да не се влюбиш в Пешо? 😍

току-що, АСПЕКТ написа:

Как да не се влюбиш в Пешо? 😍

Той по принцип си беше готин, но и е типичен Близнак..............Значи, питам го дали ме харесва (тогава), той се прави на луд. Не отговаря на най - обикновен въпрос!

tenor.gif

преди 14 минути, Anne написа:

Той по принцип си беше готин, но и е типичен Близнак..............Значи, питам го дали ме харесва (тогава), той се прави на луд. Не отговаря на най - обикновен въпрос!

tenor.gif

Значи толкоз и си се научила да ги разпожнаваш Близнаците

току-що, petie1 написа:

Значи толкоз и си се научила да ги разпожнаваш Близнаците

В смисъл?

преди 2 минути, Anne написа:

В смисъл?

В смисъл че не разпозна че ти пише Близнак хехе

преди 1 минута, petie1 написа:

В смисъл че не разпозна че ти пише Близнак хехе

О, и ти ли Близнак?

Значи тогава можеш да ми кажеш каква е тая логика близнашка да избягваш отговор на най - обикновен въпрос  да се правиш на луд.

Брей, той и награда спечелил.

https://www.manifesto.bg/index.php/новини/1914-участие-в-„зелените-оскари“-–-гаранция-за-бизнес-успех

преди 1 минута, Anne написа:

О, и ти ли Близнак?

Значи тогава можеш да ми кажеш каква е тая логика близнашка да избягваш отговор на най - обикновен въпрос  да се правиш на луд.

Ама не ме разпозна нали?

Да мога да ти отговоря но отговора няма да ти хареса :) Харесваме да си играем с хора кат теб а те си мислят че ги харесваме, когато обичаме някой му го показваме по друг начин

току-що, petie1 написа:

Ама не ме разпозна нали?

Да мога да ти отговоря но отговора няма да ти хареса :) Харесваме да си играем с хора кат теб а те си мислят че ги харесваме, когато обичаме някой му го показваме по друг начин

Това е много грозно и отвратително поведение!

А уж на мен ми бяха казвали, че, ако момче харесва едно момиче, го закача...................

Това е просто....................... отвратително! Чак нямам думи!

Ако ми го беше казал тогава, просто щях да му ударя един шамар и да разкажа на всички какъв е двуличник  и как никое момиче не бива да му се връзва на чаровната му усмивка.

Играчка съм била значи, ясно.............. е, ще види той една играчка........... Доста бясна!

154901ce6d61f01e103cf9146895205e.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.