Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

преди 2 минути, Anne написа:

АНАЛГИН! и няма как да го спирам, защото иначе имам зверски болки. Опитах да хапмам повече, вместо да взимам тези хапчета - ами взех да качвам килограми и не стига, че стълби не мога да изкачвам и колената не ми издържат новото тегло (години наред бях 35 кг), ами и станах праси, повлия на самочувствието ми, а както имам родители с диабет и дядо покойник, който също имаше диабет.................. Та се наложи да предпочета хапчетата пред храната.

Аналгина няма такава странична реакция! О,да Бирма беше казала,че си станала дебеличка но ти отрече 🤣🤣🤣 Е,значи не лъже жената! Е,то зависи какво си ядяла… яж салати,плодове и месо и едва ли ще станеш “праси” ;)

• Отговори 1k
  • Прегледи 48,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И защо слагаш всички под общ знаменател? Нали се сещаш че освен тия които виждат само недъзи има и такива които ги пренебрегват и дават всичко за да помагат на любимия човек? Или си мислиш че 1

• Емил Костов
    Емил Костов

Вземи си преомисли всичко, което си написала, защото в момента освен олигофрения нищо друго не чета. Хайде дай ми РЕАЛЕН пример, кога някой от хората във форума ВИ е дискриминирал или отхвърлял!

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво се очаква от хората във форума, само това не ми е ясно?

Публикувани изображения

преди 20 минути, Anne написа:

ами взех да качвам килограми и не стига, че стълби не мога да изкачвам и колената не ми издържат новото тегло (години наред бях 35 кг), ами и станах праси, повлия на самочувствието ми,

Добре де, а в леглото по гръб или по корем можеш ли да помръдваш? Питам, защото ти предлагам човеколюбиво, женолюбиво и сексолюбиво – секс. Еднократно или само секс.

Ти каза, че не си го пробвала, а и каза, че не се знае още колко ще живееш. Аз съм коректен, знаещ, опитен. Даже и да ми е голям за теб, ще го направя нежно.

Ми докато чакаш принца, не е лошо да се запознаеш с нещата отвътре си, нйел тъй?

на 20.06.2021 г. в 23:50, Anne написа:

Тъпчо, на 37 години съм. Имам здравословни проблеми покрай всичките тези нерви и разправии с лудата Даниела, освен това вече и не чувам. Нямам време за глупости. Искам само да срещна някой свободен, красив, чаровен и образован мъж с добра работа и на близка възраст, без минало и без идиотии, защото нямам повече нерви. Искам само една спокойна връзка и не мисля, че искам много. Само спокойна връзка и да не ми се бърка никой. И да не трябва много да чакам за предложение за брак. Искам да се омъжа, докато родителите ми са още живи.

Нямам време за твърде дълга връзка и обмисляне. И не желая тъпи тийн свалки, а просто романтика. Много ли искам?

Ти  и на 67 да станеш ще си си същата, само дето ще си още по дива - като паламида! Иначе, не искаш много! То остана и много да искаш.

Аз като се замисля - излиза, че можем да те омъжим.Цял форум с 250000 човека , не ми се вярва че няма да успеем. Не зная тогава, как ще ни поканиш на сватбата толкова народ. Масата за госи трябва да е дълга от Берковица до Михайловград!

преди 16 часа, Anne написа:

Не ми е ясно как така се харесват простачки.

И също така: как може да се подиграеш с човек с увреждания и чувствата му към теб.

Бясна съм, сериозно съм бясна.

..МРАЗЯ ГО!  

Проблемът си е твой, че си бясна. Ти по принцип да си бясна май ти е нормалното състояние. И да мразиш също. Демек, асоциална си. Смяташ че комуникацията трябва да става по твоя начин.  Когато не става - някой ти се подиграва.  Смяташ, че другия трябва да отговори на чувствата ти - когато не става, смяташ че ти се подиграва.  И стигаме до първото изречение. 

Не се харесват простачки. Няма мъж който да каже аз харесвам простачки. Има жена, харесана от мъж, който ти харесваш,  и ти благодарение на злобата си я наричаш простачка.  Вероятно е така,  без да я познавам, но познавайки твоя начин на мислене, на мразене и на плюене.  

Всеки влак си има пътници,  и за всеки човек си има половинка. Ти си се втренчила в нечия друга половинка,  където очевидно няма те огрее. Стой си и гледай щом те влече. Ама спри да цивриш,  че никой не те иска, щото от втренчване,  плюене и мразене май не ти остава време за излезеш навън. 

преди 14 часа, Anne написа:

И точно заради  подигравката му към мен си проси да бъде очернен. Отвратителен е просто............... Играчка съм била..............

Дай идеи какво да му направя на този! Искам целият свят да разбере той какъв нещастник е!

О ама ти и ТАРДИС ли имаш? Дори и да имаш не бих ти дал идея защото нарушавам Сенчестата прокламация :) :) :)

Сега сериозно: Вече нищо не можеш да му направиш на Пешо защото вече е останало в миналото само пак ще се излагаш :)

Един съвет от мен прочети малко за  мъжете Близнаци и си задай въпроса дали би могла да се справиш с такъв мъж? :) :) :)  Мисля че мъж с щипки би бил добър за теб ама не знам..

преди 27 минути, Kolev71 написа:

Ти  и на 67 да станеш ще си си същата, само дето ще си още по дива - като паламида! Иначе, не искаш много! То остана и много да искаш.

Аз като се замисля - излиза, че можем да те омъжим.Цял форум с 250000 човека , не ми се вярва че няма да успеем. Не зная тогава, как ще ни поканиш на сватбата толкова народ. Масата за госи трябва да е дълга от Берковица до Михайловград!

Тъй де сговорна дружина берковишка принцеса жени :)  Кивфаците от Дрънди пиенето от пернишкия лефент масите от "Виденов" Музиката от Пайнер Студио и сме готови

преди 11 минути, petie1 написа:

О ама ти и ТАРДИС ли имаш? Дори и да имаш не бих ти дал идея защото нарушавам Сенчестата прокламация :) :) :)

Сега сериозно: Вече нищо не можеш да му направиш на Пешо защото вече е останало в миналото само пак ще се излагаш :)

Един съвет от мен прочети малко за  мъжете Близнаци и си задай въпроса дали би могла да се справиш с такъв мъж? :) :) :)  Мисля че мъж с щипки би бил добър за теб ама не знам..

Тъй де сговорна дружина берковишка принцеса жени :)  Кивфаците от Дрънди пиенето от пернишкия лефент масите от "Виденов" Музиката от Пайнер Студио и сме готови

Знаех си, че ще успеем да я класираме за някой левент, но главата и е куха и не разбира от приказка момето. А със всеки изминат ден остарява с един, което вече наистина е опасно. След някоя година ще е бита карта и никой няма да я погледне. Ако е съгласна да действаме до месец два и ще "опечем" работата" На другия ден, ще ни покаже белия чаршаф!

преди 3 часа, Мих. Люз. написа:

Добре де, а в леглото по гръб или по корем можеш ли да помръдваш? Питам, защото ти предлагам човеколюбиво, женолюбиво и сексолюбиво – секс. Еднократно или само секс.

Ти каза, че не си го пробвала, а и каза, че не се знае още колко ще живееш. Аз съм коректен, знаещ, опитен. Даже и да ми е голям за теб, ще го направя нежно.

Ми докато чакаш принца, не е лошо да се запознаеш с нещата отвътре си, нйел тъй?

Колко годишен си?

преди 2 часа, petie1 написа:

Рак? Тия са от най - ревнивите! Такъв не ми трябва.

С Близнаците съм адски наясно, повярвай ми. Чаровни, умни, забавни, но и големи инати, които могат да те изкарат извън кожата от яд.

току-що, АСПЕКТ написа:

Има ли значение?

Има, да. Не съм като амбициозните кифли, за които възрастта е без значение.

преди 4 минути, Anne написа:

Рак? Тия са от най - ревнивите! Такъв не ми трябва.

С Близнаците съм адски наясно, повярвай ми. Чаровни, умни, забавни, но и големи инати, които могат да те изкарат извън кожата от яд.

Има, да. Не съм като амбициозните кифли, за които възрастта е без значение.

Нали е +18. Какво значение има?

преди 2 часа, Kolev71 написа:

Знаех си, че ще успеем да я класираме за някой левент, но главата и е куха и не разбира от приказка момето. А със всеки изминат ден остарява с един, което вече наистина е опасно. След някоя година ще е бита карта и никой няма да я погледне. Ако е съгласна да действаме до месец два и ще "опечем" работата" На другия ден, ще ни покаже белия чаршаф!

Ако ми намерите някой подходящ, това съвсем сериозно, ще съм в много благодарна. Имам няколко изисквания:

- да е около моята възраст, аз съм на 37

- свободен или поне разведен, но да е ясно, че е скъсал напълно с бившата във всеки един смисъл на тази дума

- с добро образование

- с хубава и добре платена работа, постоянна

- да има собствено жилище и собствен автомобил

- да не е ревнив

- да е търпелив

- да обича пътуването, книгите, музиката, природата, животните

- да няма татуировки

- да не пуши

- да няма криминално досие и да не е бил в затвора

- да може да готви, чисти и пазарува

- да не е алкохолик и наркоман

- да е чаровен, забавен, готин

- да няма предразсъдъци

- да разбира от болници и здравеопазване (наложително е, аз имам здравословни проблеми)

- да не е от далечна част на България.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Нали е +18. Какво значение има?

Не и с дребсита, да не съм луда?:down:

преди 18 минути, Anne написа:

Ако ми намерите някой подходящ, това съвсем сериозно, ще съм в много благодарна. Имам няколко изисквания:

- свободен или поне разведен, но да е ясно, че е скъсал напълно с бившата във всеки един смисъл на тази дума

- с добро образование

- да не е ревнив

- да е търпелив

- да няма татуировки

- да не пуши

- да няма предразсъдъци

- да разбира от болници и здравеопазване (наложително е, аз имам здравословни проблеми)

И аз искам 😀😀😀

преди 1 минута, Гост. написа:

И аз искам 😀😀😀

Баси!!! Хем си @Гост., хем ... капризи и претенции!

Пп. Нали засрамването беше „за малко“? От срам - „потънах в земята“.
По-точно - от осмия етаж - вече съм в мазето!

преди 5 минути, jhoro написа:

Баси!!! Хем си @Гост., хем ... капризи и претенции!

Пп. Нали засрамването беше „за малко“? От срам - „потънах в земята“.
По-точно - от осмия етаж - вече съм в мазето!

Ако прочетеш изискванията и ще реагираш така 😁

преди 39 минути, Anne написа:

- с добро образование

- да не е ревнив

- да е търпелив

- да няма татуировки

- да не пуши

- да няма предразсъдъци

С червено защо? Защо да няма татуировки или защо да е на твоята възраст? Ако е на 47 години? Или 27? 

Не става ли? За готвене, защо? Нали има добре платена работа, може да ходите на ресторант?

Противоречиш си. Другото, което е да обича пътуването, но пък да не е от далечна част на България.

Защо, ако е от Петрич? Проблем?

преди 1 минута, Гост. написа:

Ако прочетеш изискванията и ще реагираш така 😁

Да, ама не съм „на гости“!

Големи критерии, голям подбор. Готвач, болногледач, шофьор, комик,...

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Големи критерии, голям подбор. Готвач, болногледач, шофьор, комик,...

И още,и още… 

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

С червено защо? Защо да няма татуировки или защо да е на твоята възраст? Ако е на 47 години? Или 27? 

Не става ли? За готвене, защо? Нали има добре платена работа, може да ходите на ресторант?

Противоречиш си. Другото, което е да обича пътуването, но пък да не е от далечна част на България.

Защо, ако е от Петрич? Проблем?

1. Не харесвам мъжете с татуировки. Приличат ми на склонни към престъпност или пък да залитат по крайностите. А аз хич не обичам крайностите.

2. Да съм с дребси - абсурд. Може да е "модерно", но за мен хич не е приемливо. А да съм с по - голям от мен.............. ами ще ми е неудобно, ще ме е срам някак си. А и как ще се разбираме на тази възраст?

3. Да, само дето аз нямам зъби вече и на ресторант не мога да ходя.

4. Защото нашите няма да ме пуснат да живея много далеч от тях. Лчно преживяно от мен, като учех в София - мама ще настоява той да се обажда всеки ден и да докладва какво става у нас, или пък тя ще се обажда и ще подлуди горкия човек. Аз трябваше всеки Божи ден от понеделник до петък в продължение на 4 години да и се обаждам от телефона на "Булфон" с фонокартата и да и докладвам какво става с мен. А то нямаше нищо особено. Веднъж ми писна, не се обаждах една седмица и мама откачи.

5. Иначе обичам пътуванията и не си представям живота си без годишната лятна екскурзия. Все пак ми остават още 50 печата и марки до заветната златна значка.

преди 58 минути, Anne написа:

- с добро образование

- да не е ревнив

- да е търпелив

- да няма татуировки

- да не пуши

- да няма предразсъдъци

отговарям на всички изисквания

но аз имам само едно

- циц ки те да са ти големи

преди 2 минути, Anne написа:

1. Не харесвам мъжете с татуировки. Приличат ми на склонни към престъпност или пък да залитат по крайностите. А аз хич не обичам крайностите.

2. Да съм с дребси - абсурд. Може да е "модерно", но за мен хич не е приемливо. А да съм с по - голям от мен.............. ами ще ми е неудобно, ще ме е срам някак си. А и как ще се разбираме на тази възраст?

4. Защото нашите няма да ме пуснат да живея много далеч от тях. Лчно преживяно от мен, като учех в София - мама ще настоява той да се обажда всеки ден и да докладва какво става у нас, или пък тя ще се обажда и ще подлуди горкия човек. Аз трябваше всеки Божи ден от понеделник до петък в продължение на 4 години да и се обаждам от телефона на "Булфон" с фонокартата и да и докладвам какво става с мен. А то нямаше нищо особено. Веднъж ми писна, не се обаждах една седмица и мама откачи.

5. Иначе обичам пътуванията и не си представям живота си без годишната лятна екскурзия. Все пак ми остават още 50 печата и марки до заветната златна значка.

Значи дискриминираш мъжете с татуси.Аз също имам но това не ме прави престъпница или да залитам по крайностите…

преди 4 минути, Anne написа:

1. И аз не харесвам. Мъже - без значение с или без татуировки. Но и само татуировки не харесвам.
  2. Ръстът не бива да те притеснява.
  3. Зъби вече се правят - обикновени протези, фиксирани ...
  4. Това вече е глупост. Ама не ти, а майка ти е „за бой“!
  5. Това е нещо по-нормално.
преди 9 минути, petar1234 написа:

отговарям на всички изисквания

но аз имам само едно

- циц ки те да са ти големи

При ръст 1,57 и поне 40+ кг какви точно очакваш да са гърдите ми?:mad:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.