Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

преди 1 час, Гост. написа:

,чорапки в 40 градуса жега…

То това беше най интересното в последната й снимка... А и пак изчезна а ние тук бием клавиатурите

• Отговори 1k
  • Прегледи 48,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И защо слагаш всички под общ знаменател? Нали се сещаш че освен тия които виждат само недъзи има и такива които ги пренебрегват и дават всичко за да помагат на любимия човек? Или си мислиш че 1

• Емил Костов
    Емил Костов

Вземи си преомисли всичко, което си написала, защото в момента освен олигофрения нищо друго не чета. Хайде дай ми РЕАЛЕН пример, кога някой от хората във форума ВИ е дискриминирал или отхвърлял!

• Емил Костов
    Емил Костов

Какво се очаква от хората във форума, само това не ми е ясно?

Публикувани изображения

на 25.06.2021 г. в 17:24, Anne написа:
на 25.06.2021 г. в 17:19, petie1 написа:

Тъй ли? Материалната сфера е най важна даже ти си живото доказателство затова а морала и етиката не стават за нищо освен за философстане дано не го разбереш по трудния начин

Покажи още  

Не и ако материалното е над моралното!

Да, обичам да живея нормално, удобно, съвременно, но не за сметка на чуждо нещастие или чрез проституция, както правят Николета и посестримите и. Нито чрез измами и престъпления.

Проституция е твоето. Спри да се правиш на най желаната Грозна си и гнусна. 

Говориш все едно някой е умрял за теб.ОСЪЗНАЙ СЕ.. ГНУСНА СИ. И ТОВА Е ИСТИНАТА

на 28.06.2021 г. в 23:02, Anne написа:

Защо ми задаваш чак такива въпроси? Дай нещо по - общо, а не математика и физика!

Интелектуалката е тъпа като.... г... зъ

на 25.06.2021 г. в 14:28, Anne написа:

Нещо си много злобна и злорадстваща.

По добре злобна и нз какво си, отколкото спарена, вмирисана девственица, която и да си плати няма кой да я.. . Мър... ша

преди 19 часа, Граф Монте Кристо написа:

Анка е най-добре да си търси мъж, също с някакви недъзи.

Да, бе. Те са си намерили карантиите на улицата. 

Виж я първо как изглежда, и тогава дай идеи

на 28.06.2021 г. в 22:52, Anne написа:

На първия.

Знам, че ще му пуснеш. Ама такъв няма да има. Злобооо

на 28.06.2021 г. в 23:02, Anne написа:

Защо ми задаваш чак такива въпроси? Дай нещо по - общо, а не математика и физика!

2+2-1

сложно ли ти е?

на 27.06.2021 г. в 21:20, Anne написа:

При ръст 1,57 и поне 40+ кг какви точно очакваш да са гърдите ми?:mad:

40 кг си била преди 20 г. Стига лъга

Видях те, грозна, злобна и дебела, а и миришеш. 😵

на 29.06.2021 г. в 23:50, Anne написа:

тоя некрофил?

Баща ти ли? 

Знам

преди 20 часа, Anne написа:

Бамби е елен!:angry:

Не думай. И ти си на почти 40 г.  ама никой не е умрял за теб.

на 29.06.2021 г. в 22:05, Anne написа:

И Вермахта нещо загуби!:D

Французите поне не са антисемити и расисти.

Завиждаш, че германците си изгубиха колониите.

На мнозина от германския отбор дядовците им сигурно са били нацисти, а някои може и да са предавали евреи или да са работели в системата на концлагерите.

На белите от френския отбор дядовците им сигурно са били от френската съпротива.

А нещо да кажете за подаръците ми за именния ми ден днес? Прекрасна лятна пижамка с Париж и гривничка с червен конец и Айфеловата кула.😍:emoji_orte-97:

208822921_248093787078161_7192473128728452379_n.jpg

Бих ти се подигравала, но забележи на какви боклуци се радваш. 

Другите хора секс правят, обичат се и си живеят живота, а ти на боклуци от "Илиянци" се радваш. 

на 25.06.2021 г. в 14:28, Anne написа:

Няма да се примиря да живея на място с битови условия близки до тези на "Берген - Белзен"!

М'ри. И ще живееш и в по лоши условия. 

Казаха ли ти, интелектуалке извинявай забравих кавичките, че всичко е приписано на сестра ти. И ако вашите.... ти си на улицата. Питай ги, моля те

преди 58 минути, Birma написа:

Знам, че ще му пуснеш. Ама такъв няма да има. Злобооо

Ко!? Не!!! Такова наци кат АБПФК Кити-Анне бягам с двеста и не поглеждам назад :)

преди 33 минути, Birma написа:

Другите хора секс правят, обичат се и си живеят живота, а ти на боклуци от "Илиянци" се радваш. 

Ами същите неща ги продават и на битака та затва не им обърнах внимание а само на шушоните й които ми се видяха най интересни от цялата снимка с оглед на жегите...

А и оня ден се беше затъжила за любимата си Бирма наистина питаше къде си, виж назад, а и интересен списък ни даде кат за принцеса

преди 8 минути, petie1 написа:

Ко!? Не!!! Такова наци кат АБПФК Кити-Анне бягам с двеста и не поглеждам назад :)

Е,ти пък 

Според нейната  мизерна логика, всички умират за нея Но някой им забранява. 

Блаженни са вярващите е казал някой. И е бил/а прав/а

преди 20 часа, Гост. написа:

Е тя за първата нощ може да се прежали…

Ами има си самочувствие момичето,браво за което ☺️

Ти чуваш ли се какво приказваш? Виждала ли си я? 

Защото аз съм, плъх с наведена надолу глава. Майка и е същата. И миришат, не вонят на мръсно. 

Гнус ме е да се допра до тях. Така, че стига я извинява. 

Само тук във форума е отворена иначе на живо е гнида

преди 20 часа, Гост. написа:

Е тя за първата нощ може да се прежали…

Ами има си самочувствие момичето,браво за което ☺️

Твоето малко е  лицемерие. Добре, че има самочувствие. 

Виж я на живо, тая фалшивата с миризмите си и тогава говори

Аз съм я, и смрадта която се разнася от нея и родата и, фалшивата инвалидност и самочувствието и което на теория и практика го няма. Тогава да проявяваме фалшиво съчувствие. 

Коя си ти, че да обиждаш майка ми, гадина такава?:angry:

И не, не миришем, това ти си го измисли вече.

Видяла си ме вчера с наведена глава - да, защото имам здравословни проблеми - запек и газове, сърцето ми прескачаше. Днес ходих на лекар.

Наистина си отвратителна и много злобна. И не четеш. Никъде не съм казала, че някой си умира за мен и че си вярвам. Куца ти четенето с разбиране.

Не разбирам какво толкова имаш против мен, че така злобееш. Какво съм ти сторила? Ти дори не казваш коя си.

Приятелка на семейство Изатовски? Нали ги оставих на мира, какъв ти е проблема с мен? Че всички разбраха каква е Дани? Това вече не е мой проблем. Тя да мисли, преди да реши да съсипва нечий живот.Да си носи последиците от действията си. Не съм аз започнала всичко. Тя да не беше ми пращала троянец и да ме беше оставила на мира, като я помолих.

преди 3 минути, Birma написа:

Аз съм я, и смрадта която се разнася от нея и родата и, фалшивата инвалидност и самочувствието и което на теория и практика го няма. Тогава да проявяваме фалшиво съчувствие. 

Каква фалшива инвалидност? Нямаш никакви доказателства за тези си нелепи твърдения. Нямаш медицинско образование.

Посмали малко с обвиненията, че така, ако продължаваш, лошо ти се пише.

Ти си цялата пропита от ЗЛОБА!

преди 3 минути, Anne написа:

гадина такава?:angry:

И не, не миришем, това ти си го измисли вече.

Видяла си ме вчера с наведена глава - да, защото имам здравословни проблеми - запек и газове, сърцето ми прескачаше. Днес ходих на лекар.

Наистина си отвратителна и много злобна. И не четеш. Никъде не съм казала, че някой си умира за мен и че си вярвам. Куца ти четенето с разбиране.

Не разбирам какво толкова имаш против мен, че така злобееш. Какво съм ти сторила? Ти дори не казваш коя си.

Приятелка на семейство Изатовски? Нали ги оставих на мира, какъв ти е проблема с мен? Че всички разбраха каква е Дани? Това вече не е мой проблем. Тя да мисли, преди да реши да съсипва нечий живот.Да си носи последиците от действията си. Не съм аз започнала всичко. Тя да не беше ми пращала троянец и да ме беше оставила на мира, като я помолих.

преди 6 минути, Birma написа:

Покажи още  

Каква фалшива инвалидност? Нямаш никакви доказателства за тези си нелепи твърдения. Нямаш медицинско образование.

Посмали малко с обвиненията, че така, ако продължаваш, лошо ти се пише.

Ти си цялата пропита от ЗЛОБА!

Мърло, не се прави на много знаеща. 

Говорила съм със семейството ти и ДА И ТЕ НЕ ТИ ВЯРВАТ

току-що, Birma написа:

Приятелка на семейство Изатовски?

ЩЕ ТИ СЕ

КитКат ще умреш девствена, вмирисана, вероятно бездомна молеща се за свещ или ядене. 

ВСИЧКО Е ПРИПИСАНО НА СЕСТРА ТИ 

преди 1 минута, Birma написа:

Мърло, не се прави на много знаеща. 

Говорила съм със семейството ти и ДА И ТЕ НЕ ТИ ВЯРВАТ

За какво не ми вярват, бе?

За Петър?

Откакто най - сетне приех, че може би той е лицемер и всъщност не приема хората с увреждания, ми стана тъжно, тежко, но и противно. Бясна съм му, можеше навремето просто да ми каже, че не харесва хората с увреждания. Но........... лицемерието е силно разпространено в обществото. А аз мразя това.

Грам не ми пука за него. Да си държи Дани Тъпото. Лика - прилика са си.

Жалко, имах го за много по - образован и възпита. Явно съм се лъгала, а той чудесно умее да създава фалшива представа за себе си.

Отвратителен ми е.

И понеже ти куца четенето с разбиране, май не разбираш, че се преориентирах да си търся някой друг. Някой, който наистина няма нищо против хората с увреждания и не е 100% лицемер.

Схвана ли? Или върви да си купиш тълковен речник, щото имаш остра нужда.

току-що, Anne написа:

За какво не ми вярват, бе?

За Петър?

Откакто най - сетне приех, че може би той е лицемер и всъщност не приема хората с увреждания, ми стана тъжно, тежко, но и противно. Бясна съм му, можеше навремето просто да ми каже, че не харесва хората с увреждания. Но........... лицемерието е силно разпространено в обществото. А аз мразя това.

Грам не ми пука за него. Да си държи Дани Тъпото. Лика - прилика са си.

Жалко, имах го за много по - образован и възпита. Явно съм се лъгала, а той чудесно умее да създава фалшива представа за себе си.

Отвратителен ми е.

И понеже ти куца четенето с разбиране, май не разбираш, че се преориентирах да си търся някой друг. Някой, който наистина няма нищо против хората с увреждания и не е 100% лицемер.

Схвана ли? Или върви да си купиш тълковен речник, щото имаш остра нужда.

Дори няма да го прочета. 

Ще свършиш на улицата, дано имаш късмет да те наврат в лудницата

преди 2 минути, Anne написа:

Отвратителен ми е.

А на него ти си му гнусна😵

току-що, Birma написа:

Дори няма да го прочета. 

Ще свършиш на улицата, дано имаш късмет да те наврат в лудницата

Щом не четеш, значи не разбираш за какво ти говоря.

Остани си проста и тъпа тогава.

Живей си със злобата и дано те задави някой ден.

преди 3 минути, Birma написа:

Девствена ли си още? 

Или се проби със свещ, а? 

И двете знаем отговора, а? 

проста и тъпа със заплата колкото пенсията ти за година. Пък и няма нужда да се моля някой да ме на*бе. Сами ми се бутат. 

Пък и съм красива. 

Та какво казваш, аморална девственице.... 

Обидите и подигравките ти са отвратителни. Ще те докладвам.

Не знам откъдеидва тази твоя злоба.

Ти си някаква болна психопатка. Ходи се лекувай и ме остави на мира!

преди 1 минута, Anne написа:

Обидите и подигравките ти са отвратителни. Ще те докладвам.

Не знам откъдеидва тази твоя злоба.

Ти си някаква болна психопатка. Ходи се лекувай и ме остави на мира!

🤣 🤣 🤣 🤣. Докладвай. 

Аз ще докладвам на Деси, София и Орлин

току-що, Birma написа:

🤣 🤣 🤣 🤣. Докладвай. 

Аз ще докладвам на Деси, София и Орлин

НЕ ТОРМОЗИ БЛИЗКИТЕ МИ!

Ти верно си някаква много откачена психопатка.

Какъв ти е проблемът с мен?

току-що, Anne написа:

НЕ ТОРМОЗИ БЛИЗКИТЕ МИ!

Ти верно си някаква много откачена психопатка.

Какъв ти е проблемът с мен?

Ще правя каквото си поискам. ЯСНО

току-що, Birma написа:

Ще правя каквото си поискам. ЯСНО

Не, не ми е ясно. Ясно ми е само, че имаш мега сериозно психично разстройство и мястото ти е в психиатрична клиника.

ОСТАВИ МЕ НА МИРА!

Нямаш абсолютно никакво право да ме тормозиш!

Значи си приятелка на семейство Изатовски. Писах му на Петър в чата на фирмата му, дано разбере за теб и да те спре да ме тормозиш.

Не си у ред, ходи да се лекуваш!

преди 5 минути, Гост. написа:

Охо темата е в разгара си… 

Аз съм просто погнусен и не знам, какво да пиша. 

Толкова са зле нещата. Какви писания, какви простоии. Хляб за тълпата.

току-що, АСПЕКТ написа:

Аз съм просто погнусен и не знам, какво да пиша. 

Толкова са зле нещата.

И с право,май всичко ще излезе истина…

преди 32 минути, Гост. написа:

И с право,май всичко ще излезе истина…

Смятайте тая побърканата колко ме вбеси, че да тръгна да пиша на Петър Изатовски, и то във фейсбук страницата на фирмата му(няма как иначе да се свържа с него). Тая на 100% е някаква негова приятелка или роднина от Берковица. Дано да я намери коя е и да я постави на място, защото аз не мога нищо да направя, не я знам коя е. Дано да я намери, тая не се спира с тормоза, тормози и близките ми, а аз абсолютно нищо не съм и направила. Писна ми! Всички около него са някакви луди, че са се хванали да ме тормозят!

Не аз, тя му вади името, не вярва, че съм се оказала от него. Нейна си работа!

Веднъж да разбера коя е тя, ще изтипосам името и във фейсбук страниците на града, за да знаят всички за тази луда и да я избягват.

Не я разбирам какво толкова се е заяла с мен и така злорадства.

Омръзна ми да ме търсят  тормозят в интернет, ама съвсем! Че и близките ми да тормозят!:angry::angry22:

преди 3 минути, Anne написа:

Смятайте тая побърканата колко ме вбеси, че да тръгна да пиша на Петър Изатовски, и то във фейсбук страницата на фирмата му(няма как иначе да се свържа с него). Тая на 100% е някаква негова приятелка или роднина от Берковица. Дано да я намери коя е и да я постави на място, защото аз не мога нищо да направя, не я знам коя е. Дано да я намери, тая не се спира с тормоза, тормози и близките ми, а аз абсолютно нищо не съм и направила. Писна ми! Всички около него са някакви луди, че са се хванали да ме тормозят!

Не аз, тя му вади името, не вярва, че съм се оказала от него. Нейна си работа!

Веднъж да разбера коя е тя, ще изтипосам името и във фейсбук страниците на града, за да знаят всички за тази луда и да я избягват.

Не я разбирам какво толкова се е заяла с мен и така злорадства.

Омръзна ми да ме търсят  тормозят в интернет, ама съвсем! Че и близките ми да тормозят!:angry::angry22:

Ти също тормозиш хората в интернет. Злобата поражда злоба. И си се превърнала в тези хора, които презираш или си се вманиачила.

От злоба и висене в интернет, издирване на дадени лица, ти самата си каза, че си пострадала и разболяла.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ти също тормозиш хората в интернет. Злобата поражда злоба.

Никого не тормозя, изобщо не се занимавам с него.

Освен ако Бирмата не е Дани,  или пък негова роднина,нямам обяснение за какво някаква тъпа и малоумна берковска кифла ме следи и тормози.

току-що, Anne написа:

Никого не тормозя, изобщо не се занимавам с него.

Освен ако Бирмата не е Дани,  или пък негова роднина,нямам обяснение за какво някаква тъпа и малоумна берковска кифла ме следи и тормози.

Защото, сигурно и ти я тормозиш. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.