Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Засрамете се малко!

Featured Replies

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Защото, сигурно и ти я тормозиш. 

Не я тормозя, бе! Не я знам коя е, не се занимавам с нея! Не разбираш ли? Не и знам името, не я знам във фейсбук, но ме тормози, тормози и близките ми и изнася напълно невярна информация.

Не е и от моето обкръжение, защото иначе нямаше да пише откровени лъжи и глупости, щеше да знае, че баща ми преживя операция.........

Не я знам коя е тази, но много искам да знам.

Дано Петър да я намери коя е, и да я съди, че му вее името. Барем се кротне.

• Отговори 1k
  • Прегледи 49,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ужас,писала на страницата на фирмата му…ще го излагаш и пред колегите ли😯🤭😆

преди 9 минути, Гост. написа:

Ужас,писала на страницата на фирмата му…ще го излагаш и пред колегите ли😯🤭😆

Фирма за почистване, пак дадена информация тук от Анчето.

https://hcs.bg/novini/

На 12 декември ето.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Фирма за почистване, пак дадена информация тук от Анчето.

https://hcs.bg/novini/

На 12 декември ето.

Нз,горкия човек… 

преди 1 минута, Гост. написа:

Нз,горкия човек… 

Да. Има семейство. Има и работа. Имат и дете.

Анчето постоянно го тормози.

преди 4 часа, Anne написа:

Щом не четеш, значи не разбираш за какво ти говоря.

Остани си проста и тъпа тогава.

Живей си със злобата и дано те задави някой ден.

Е нали искаше Бирмата? Сега й се радвай

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Деца имат обнови си базата данни

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Не го тормозя, но тази Бирма някой трябва да я спре! Аз не мога. Не аз започнах всичко.

Тази, откакто се е е регистрирала тук, само ме тормози.

преди 37 минути, Anne написа:

Не го тормозя, но тази Бирма някой трябва да я спре! Аз не мога. Не аз започнах всичко.

Тази, откакто се е е регистрирала тук, само ме тормози.

Ами няма какво да се спира тя,това е публичен форум и след като публикуваш съдържание,никой не ти е виновен за нищо.Да,не го тормозиш ти го излагаш и то пред колегите му… направо жал ми става за него 😕Ако си изтриеш профила тука няма да имаш проблеми.

преди 13 минути, Гост. написа:

Ами няма какво да се спира тя,това е публичен форум и след като публикуваш съдържание,никой не ти е виновен за нищо.Да,не го тормозиш ти го излагаш и то пред колегите му… направо жал ми става за него 😕Ако си изтриеш профила тука няма да имаш проблеми.

Ами той да си спре приятелите да ме тормозят.

И не, няма да си изтрия профила, пълен абсурд!:angry:

Жали го идиота, като толкова искаш, на мен грам не ми е жал за него.

преди 12 минути, Гост. написа:

Ако си изтриеш профила тука няма да имаш проблеми.

Аа недей така че ще останем без комици :)

Щях да спя но се зачетох в писаниците ти в бг мама…заплашвала си Даниела със заливане с киселина?!? Полино,Полино…. 

преди 2 минути, Гост. написа:

Щях да спя но се зачетох в писаниците ти в бг мама…заплашвала си Даниела със заливане с киселина?!? Полино,Полино…. 

Не беше сериозно, само исках да я стресна, за да спре да ме тормози. Тя, пък, тъпачката, буквално го разбрала, и подала оплакване в полицията. Ходихме и обясних всичко - за тормоза, за троянеца, обидите, грозното отношение към мен, че само исках да я стресна, за да спре да ми пише и да ме тормози.......... И тя взе, че се изложи много. Кротна се, не и се ставаше повече за смях.:emoji_smiley-23:

Просто думите при нея не действаха. Молила съм я с добро, заплахи - нищо не действа. Та това даде резултат.

преди 1 минута, Anne написа:

Не беше сериозно, само исках да я стресна, за да спре да ме тормози. Тя, пък, тъпачката, буквално го разбрала, и подала оплакване в полицията. Ходихме и обясних всичко - за тормоза, за троянеца, обидите, грозното отношение към мен, че само исках да я стресна, за да спре да ми пише и да ме тормози.......... И тя взе, че се изложи много. Кротна се, не и се ставаше повече за смях.:emoji_smiley-23:

Просто думите при нея не действаха. Молила съм я с добро, заплахи - нищо не действа. Та това даде резултат.

Не е смешно! Правилно е постъпила като е подала жалба срещу теб.А най-лошото е,че след толкова години ти продължаваш да ги дъвчиш! Семейство са с деца,ти къде се буташ?!По склонна съм да вярвам,че ти нея си тормозила…дано да греша…

Мале поне няма да скучая докат гентууто се джурка на вм :)

Шаржове и мръщялки не килограм

Моля? Аз - нея? Извинявай, но тя се набутасама в "Космополитън", за да ме търси, не аз нея! Като разбрах, че си пиша с гаджето му (тогава), опитах да прекъсна контакт с нея. Казах и да спре да ми пише и да не ми досажда повече, искаше ми снимка, но аз отказах да и дам. Тя се ядоса на категоричния ми отказ и започна тормоз. Жалко, че го няма вече форума, да и видиш писаниците. Тя започна, даже прояви арогантност и искаше да ме изгони от форума, все едно форума и е бащиния.

Много са ти интересни темите в бг мама…

юни 2015, 23:37 ч.

Хм, Полина, правиш много, много лоша реклама на хората с увреждания. Сред тях има огромен брой хора, които заслужават нашето внимание, усилия, любов. Те не мрънкат, а дават всичко от себе си. Не се поставяй в една категория с тях. Обиждаш ги. Обиден е фактът да имат нещо общо с подобно неадекватно хленцало. Домакинската работа не била за теб. Второ, трето и пето не било за теб. Права си- нищо не е за теб. Направи услуга на хората с увреждания- не пиши от тяхно име или просто се гръмни и спри да замърсяваш пейзажа.

Да речем. Blush И не, не го виждам като робия. Не виждам нищо лошо в това един мъж да може да готви, чити, пазарува.......даже такива неща ме впечатляват. Домакинстването не е женска работа.

5 юни 2015, 23:40 ч.

Shocked Е, спечели ме с това последното.
Почти ме остави безмълвна.
Все пак ще си лягам, отначало те съжалих, но явно съм сгрешила.
Ти си всичко друго, но не и дискриминирана.

и още,и още… 
преди 18 часа, Anne написа:

Ти верно си някаква много откачена психопатка.

Бре.

Кой го казва 😆

Сериала ,,Дързост и Красота,, продължава с пълна сила като гледам. Ще се намери ли Рич Форестър за Анчето?

преди 1 час, Граф Монте Кристо написа:

Сериала ,,Дързост и Красота,, продължава с пълна сила като гледам. Ще се намери ли Рич Форестър за Анчето?

Рич Форестър ще бъде убит в 6384-ия епизод, защото актьорът е отказал да поднови договора си в сапунката. 60-годишният актьор от многосерийният проект заемаше главно място в него вече 25 години. Koйто има време да лапа мухи тук или в сериала приятно чакане, докато му "изперат боздуган в китарата". Готиният яко е вампириясал.

spacer.png
преди 57 минути, Profruit написа:
Рич Форестър ще бъде убит в 6384-ия епизод, защото актьорът е отказал да поднови договора си в сапунката. 60-годишният актьор от многосерийният проект заемаше главно място в него вече 25 години. Koйто има време да лапа мухи тук или в сериала приятно чакане, докато му "изперат боздуган в китарата". Готиният яко е вампириясал.

spacer.png

А е отказал, защото се кани да поеме ангажимент в Берковица. Предполагам.

преди 21 часа, Anne написа:

Не я тормозя, бе! Не я знам коя е, не се занимавам с нея! Не разбираш ли? Не и знам името, не я знам във фейсбук, но ме тормози, тормози и близките ми и изнася напълно невярна информация.

Не е и от моето обкръжение, защото иначе нямаше да пише откровени лъжи и глупости, щеше да знае, че баща ми преживя операция.........

Не я знам коя е тази, но много искам да знам.

Дано Петър да я намери коя е, и да я съди, че му вее името. Барем се кротне.

Говоря, че тормозиш онова момиче.

Тя си няма друга работа с теб ще се занимава по цял ден и ще се чуди, какво да пиши срещу теб.

Има си семейство. Има си мъж с теб ще се занимава. Моля ти се. 

Приказки от 1001 нощ. 
Единствената информация от интернет са твоите заплахи и тормоз.

преди 41 минути, АСПЕКТ написа:

Говоря, че тормозиш онова момиче.

Тя си няма друга работа с теб ще се занимава по цял ден и ще се чуди, какво да пиши срещу теб.

Има си семейство. Има си мъж с теб ще се занимава. Моля ти се. 

Приказки от 1001 нощ. 
Единствената информация от интернет са твоите заплахи и тормоз.

А с какво си обясняваш дейността на тая Бирма? Виж и профила, регнала се е само заради мен, тя друго не пише! Ти луд ли си, или се правиш на такъв?

ИСКАМ ПРОСТО БИРМА ДА МЕ ОСТАВИ НА МИРА! НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ИСКАМ МНОГО!

НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ОТДАВНА С ПЕТЪР ИЗАТОВСКИ!

преди 8 часа, Гост. написа:

Много са ти интересни темите в бг мама…

юни 2015, 23:37 ч.

Хм, Полина, правиш много, много лоша реклама на хората с увреждания. Сред тях има огромен брой хора, които заслужават нашето внимание, усилия, любов. Те не мрънкат, а дават всичко от себе си. Не се поставяй в една категория с тях. Обиждаш ги. Обиден е фактът да имат нещо общо с подобно неадекватно хленцало. Домакинската работа не била за теб. Второ, трето и пето не било за теб. Права си- нищо не е за теб. Направи услуга на хората с увреждания- не пиши от тяхно име или просто се гръмни и спри да замърсяваш пейзажа.

Да речем. Blush И не, не го виждам като робия. Не виждам нищо лошо в това един мъж да може да готви, чити, пазарува.......даже такива неща ме впечатляват. Домакинстването не е женска работа.

5 юни 2015, 23:40 ч.

Shocked Е, спечели ме с това последното.
Почти ме остави безмълвна.
Все пак ще си лягам, отначало те съжалих, но явно съм сгрешила.
Ти си всичко друго, но не и дискриминирана.

и още,и още… 

Аз откога разправявам че АБПФК Коити-Анне само ни резили  хората с увреждаания та даже и тук й натриха носа особенно дядо Стефчо :)

преди 4 часа, Граф Монте Кристо написа:

Ваша Светлост не сте разбрали туй е сериала "Принцеса Пауилина" на Калдата Пикчърс и Студио "Дъртия" със съдействието на Ню Бояна Филмс и продуценстка къща "Камера" по сценарий на Полина Димитрова :)

преди 4 часа, Michigan111 написа:

Бре.

Кой го казва 😆

Е как кой? Калдатската комичка и псевдоисторичка

преди 16 минути, Anne написа:

А с какво си обясняваш дейността на тая Бирма? Виж и профила, регнала се е само заради мен, тя друго не пише! Ти луд ли си, или се правиш на такъв?

ИСКАМ ПРОСТО БИРМА ДА МЕ ОСТАВИ НА МИРА! НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ИСКАМ МНОГО!

НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ОТДАВНА С ПЕТЪР ИЗАТОВСКИ!

Ей я се пробвай за сценарист

Спрете с тия глупости, ами помагайте на хората!

Искам Мая Манолова да спре да ме тормози сексуално,ама постоянно ми излиза на некви банери в сайта.

И с цялата си наглост ми се усмихва и ми казва, че съм мутра и съм за навън. Безсрамница!

Как мога да я осъдя? Някой? Помогнете,бре, дебили безчувствени!

На къде отива този свят?! Никакво съчувствие! Откога се помолих, а никой не ми обръща внимание!

Явно пак трябва да пиша на Зукърбърг...

Той поне помага на хората да изкажат какво ги вълнува, а не да стоят със затворени усти.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.