Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

И Зуека избяга от България

Featured Replies

преди 1 час, ncl написа:

Май е в Испания.

То пък там пък много се спазват законите :giggle1: като им гледаме футбола как замира .

• Отговори 66
  • Прегледи 20,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• V_A_G_A_B_O_N_D
    V_A_G_A_B_O_N_D

Не се учудвай на разсъжденията на Белжо . Преди години сам се хвалеше ,че е сменил името на детето си за да не знаят околните с какъв родител е . Тоест , дори в съзнанието му е заложена идеята ,че бъл

• The-Walk!nG-Dead
    The-Walk!nG-Dead

На 56 да замине в друга държава си се иска доста смелост...... България си е хубава държава, не знам с какъв акъл е оставил всичко и е заминал работа, ли няма тук или?

• очевидно искаш да намекнеш нещо за ИТН, и как трябва да гласуваме за ГЕРБ.   но иначе БГ е кочина и най-хубаво е да се бяга с 300 от тука.

• Автор
преди 21 часа, Бял Кон написа:

... Белгиецът който ще гние по старческите домове в Белгия.

Тука продават много здрави въжета, да ти е кеф да се обесиш вместо да влизаш в старчески дом.

А по отношение на Зуека, мисля че той е бисексуален и си взима все жени които го доминират него. С други думи, жена му е издала заповед да заминат в чужбина, за да не разбере синът му, какъв е баща му като порасне.
Щото то това шоу с преобличането на мъже като жени е прекалено биещо на очи какъв джендъризъм се опитва да прокарва.

на 29.08.2021 г. в 16:41, Белгиеца написа:

Жал ми е за хората останали все още в България, един Чалгаджия се подиграва с парламента и прави другите на маймуни.

Не ни е потребна твоята жал!!! Тя е лицемерна!!! 

Кажи си, чв мразиш, чв си българин. Няма лошо, но бъди честен поне!!!

п.п. Друг е въпроса дали си българин, и защо се срамиш от това!?

• Автор
на 2.09.2021 г. в 18:53, dioib написа:

Не ни е потребна твоята жал!!! Тя е лицемерна!!! 

Като показаха по една телевизия че социалната пенсия щяла да ви се вдигне до 170 лв и ми стана още повече жал.
Как се живее в панелен апартамент през зимата с 85€ на месец в София ?
Тук в Белгия социалната пенсия за никога не работил човек на 65 годишна възраст е над 1100 € на месец.
Значи сметката е:
1100 делено на 85 = 13 пъти повече пари получава не работилият в Белгия от не работилият в София.
Как да не ми е жал за хората в родината, а ?

преди 38 минути, Белгиеца написа:

Като показаха по една телевизия че социалната пенсия щяла да ви се вдигне до 170 лв и ми стана още повече жал.

Затова и циганите се научиха на тарикатлъци и сега събират дечурлигата си и бегом към Германия за да източват социалната им система . За всяко дете получават по над 320 евро месечно . Сумата варира от възрастта им , брой членове на семейството и други фактори . 

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Как се живее в панелен апартамент през зимата с 85€ на месец в София ?

Да продаде апартамента и към Германия тогава, а?! :) 

Хайде да налея още жал в теб тогава. Тук на една жена ѝ отказаха инвалидната пенсия, а тя е с изкуствена клапа на сърцето и прочие. Има стаж, но няма възраст, за да се пенсионира. Та, тези в София са добре. 

Седнал моля ти се да жали софиянци ... :) 

Проблема на българите е, че такива като теб харчат парите в друга държава. Па, изнамери фондация и праща пари тук. 

Ех, неблагодарнико, само на приказки те е жал .... 

Седнал беглец да се прави на благородник и да жалее за българите ... = Определено нямаш свян и срам. Мда ... 

Мноу хубаво е направил Зуека. И аз я видях тази статия :) 

преди 6 часа, Mystery__22 написа:

Мноу хубаво е направил Зуека.

Само където не го познавате. Той е мисионер. ;) Да видят какво можем от Сливен! :) 

п.п. И аз съм бил извън България ... ;) 

Ако заплатата на жена му е под 4000евро и не работи в Люкса, по-добре да сдипля чемоданите и да се прибира. Иначе след 30 години ще бие тъпана, че живял в чужденеция без щастие!!!

• Автор
на 5.09.2021 г. в 2:39, dioib написа:

Седнал беглец да се прави на благородник и да жалее за българите ... 

Жал ми е за наборките от гимназията бе.
Те бяха така добри да не ме прецакат да искат да се омъжат за мен и да ми съсипят живота да мизерствам и аз през всичките тези 30 години в София.
Благодарение на пустата казарма, те душичките като не им се чакаше 2 години и се заглеждаха по отслужили батковци 2 - 3 години по-големи. Та ми се размина тогава да ме върже някоя бебета да ми реват на главата по цяла нощ.
После аз нахитрях и бързо се усетих на къде духа вятъра.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Жал ми е за наборките от гимназията бе.
Те бяха така добри да не ме прецакат да искат да се омъжат за мен и да ми съсипят живота да мизерствам и аз през всичките тези 30 години в София.
Благодарение на пустата казарма, те душичките като не им се чакаше 2 години и се заглеждаха по отслужили батковци 2 - 3 години по-големи. Та ми се размина тогава да ме върже някоя бебета да ми реват на главата по цяла нощ.

Ще се усетиш на къде духа вятъра, но още малко почакай. След 10-тина години, когато станеш на 65, няма да посмееш дори да кажеш на русата красавица - "СБОГОМ, любима" Дори няма да ти трябва и чемодан

преди 11 часа, Белгиеца написа:

Само така си мислиш, а реално си слабохарактерен и никой умен не се занимава с "наборките", а със висше завършените, които определено са по-млади. ;)

Както и да е. Това, че си съгрешил е ясно. Не ни давай акъл на тези които сме истински българи и си уважаваме българките, а не някакви "кифли". 

Бегом до хоризонта и обратно. :)  

преди 1 час, dioib написа:

Не ни давай акъл на тези които сме истински българи и си уважаваме българките, а не някакви "кифли". 

Ами, аз също уважавам българките, но те нямат никакво уважение към мен и вечно ме обиждат за щяло и нещяло. Аз нищо лошо не им казвам, но те все ме разбират погрешно. Големи патриоти станахте, няма що.

• Автор
преди 8 часа, dioib написа:

Това, че си съгрешил е ясно. Не ни давай акъл на тези които сме истински българи и си уважаваме българките, а не някакви "кифли". 

Аз наистина от неопитност сгреших с първото гадже чужденка, но мъдрите ѝ родители се погрижиха да ни разделят. С второто аз се усетих навреме и се отказах от сключване на брак с нея.  Третата чужденка пък не искаше да живее в България, щото сестра ѝ се омъжила за българин който обещавал че щели да живеят в Чехословакия, ама после живее с него в София. А имаше и една друга чужденка която ме искаше за гадже в университета, ама аз ѝ отказах пред 60 души свидетели.
Това чуждоземките са ми съдба на мене бе, как да си избяга човек от съдбата, не става.

ама зуека кога го разбра

след като опростачиха нацията със слафчо и ги напълниха с пари  от телевизиите или преди това 

преди 19 часа, Белгиеца написа:

Аз наистина от неопитност сгреших с първото гадже чужденка, но мъдрите ѝ родители се погрижиха да ни разделят. С второто аз се усетих навреме и се отказах от сключване на брак с нея.  Третата чужденка пък не искаше да живее в България, щото сестра ѝ се омъжила за българин който обещавал че щели да живеят в Чехословакия, ама после живее с него в София. А имаше и една друга чужденка която ме искаше за гадже в университета, ама аз ѝ отказах пред 60 души свидетели.
Това чуждоземките са ми съдба на мене бе, как да си избяга човек от съдбата, не става.

на мен една какичка ми каза че имам хубава коса и ме харесва като мъж

обаче беше малко пийнала и родителите и бяха там и чуха и стана малко неловко

казах мерси

преди 17 минути, нушо написа:

Може да бъде изображение с 9 души, изправени хора и текстово съобщение

Върнете се !

Един път да замина и изобщо няма да се върна да живея в България! Аман от патриоти, дето не виждат колко е зле държавата и нищо не правят, за да се подобри.

преди 5 минути, Mystery__22 написа:

Аман от патриоти, дето не виждат колко е зле държавата и нищо не правят, за да се подобри.

няма начин всеки път гласувам но

харп влияе на леличките и им се казва подсъзнателно за кой чичко да гласуват и нещата не стават

• Автор
преди 1 час, нушо написа:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Хубаво казано !

На мен пък си ми е чудесен дом чужбината вече дълги години.
По-голямата част от живота ми е преминал в чужбина.
Имам и 120кв метра дом в къща в София, ама там пари няма братче.
А без пари не се живее просто.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

А без пари не се живее просто.

за какво си харчиш парите най-много

преди 44 минути, нушо написа:

Може да бъде изображение с 9 души, изправени хора и текстово съобщение

Върнете се !

изтребали са ми 

1-2 милиона ако напуснат ще ми е перфектно 

преди 1 час, Banesc написа:

какво ти трябва

:offtopic_s:Нещо което не се купува с пари. ;) = Най-вероятно любов бе бате ... :) 

Зуека и Август Попов - Попето бяха първите в България, които посочиха среден пръст на Слави. И впрочем втория вече е заявявал, че единственото, за което съжалява е, дето не хванал пътя за Канада веднага след '89г.

Та не ме учудва решението на Зуека, особено, като стане дума и за собственото ти дете, да расте в среда на чалгия, мутренски разпри, мизерия и бабички изядени от улични псета, а същевременно разни хора, които познаваш лично, кой министър, кой депутат, кой чорбаджия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.