Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Станаха 30 години щастие

Featured Replies

на 19.09.2021 г. в 12:04, Белгиеца написа:

Не е дадено на наемателите на социални гарсониерки да знаят, че на хората имащи собствени къщи, нафтата им я кара камион и пълни цистерната намираща се в помещението на котлето.
С едни дълги маркучи стигат до стената на къщата, където има изход на една специална дебела тръба през която се пълни цистерната.
Това със 100% го има и в плоската земя, но ти няма как да го видиш и научиш, защото хубавите квартали от къщи са забранена зона за теб.

Белжо тука за отопление с нафта никой никога не е чувал. И само да те светна, че тук по богатите квартали в момента работят по въпроса да се отопляват изцяло на ток, ти за нафта ми говориш.Всъщност с наемите отдавна приключих, и след пет години ставам собственик, а ти си оставаш съсосбтвеник. Нали разбираш каква е разликата.

• Отговори 87
  • Прегледи 20,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Мога само да се радвам, че си добре! А човек е щастлив там, където се чувства така. Вече е време да спрем с глупостите за родна земя и прочие. Нещата отдавна се промениха.

• 30г. щастие за България.

• И аз мога, но ще съм честен и ще кажа, че ми е все тая.

преди 49 минути, Бял Кон написа:

Белжо тука за отопление с нафта никой никога не е чувал. И само да те светна, че тук по богатите квартали в момента работят по въпроса да се отопляват изцяло на ток, ти за нафта ми говориш.Всъщност с наемите отдавна приключих, и след пет години ставам собственик, а ти си оставаш съсосбтвеник. Нали разбираш каква е разликата.

Белжо след 5 години вече ще е минал от нафта на мазут - за още по евтино. Къде си тръгнал да се сравняваш и ти със него? Иначе, той не е и дори съсобственик а...заврян зет. Всеки момент може да получи червен картон.

• Автор
преди 3 часа, Бял Кон написа:

Белжо тука за отопление с нафта никой никога не е чувал. 

Много лъжеш, ама много.
Който иска може да си преведе на холандски
доставка на мазут
и да види колко много доставчици на мазут има в плоската земя.

преди 33 минути, Белгиеца написа:

Много лъжеш, ама много.
Който иска може да си преведе на холандски
доставка на мазут
и да види колко много доставчици на мазут има в плоската земя.

Със сигурност има, но не с цел отопление белжо. В Нидерландия има находища на газ, обаче да се отопляват с нафта? Ти на център ли си?

• Автор

Газ има и до моята къща вътре, ама не го ползваме щото не искам да стане едно голямо бум.
Аз за разлика от тебе си имам една женствена жена в къщата, която е яко скарана с всякакви технически практични познания. Както са и доста други жени.
А за да има газ до всяка къща, трябва де е рентабилно да се прокарват тръбопроводи.
В селата просто няма икономическа логика някой да го прави, щото ще изгуби много пари.

преди 8 часа, Kolev71 написа:

Всеки момент може да получи червен картон.

Тук на село има доста заврени, но наричат себе си поканени, но Беглеца е сигурно заврян Така, че получили този "червен картон" определено ще разбере, че е никакъв собственик и е на улицата без антена ... = Предполагам, че се надява да може да се телепортира чрез антената в бъдеще някъде на Марс при подобно развитие на нещата. :) Чак тогава може да стане собственик на цяла по-голяма планета даже и да се фука, че е едноличен жител на модерен свят. :)  

преди 16 часа, Белгиеца написа:

Газ има и до моята къща вътре, ама не го ползваме щото не искам да стане едно голямо бум.
Аз за разлика от тебе си имам една женствена жена в къщата, която е яко скарана с всякакви технически практични познания. Както са и доста други жени.
А за да има газ до всяка къща, трябва де е рентабилно да се прокарват тръбопроводи.
В селата просто няма икономическа логика някой да го прави, щото ще изгуби много пари.

Сега първо:  Женствените жени си седят в къщи и се грижат за дома и благосъстоянието си на мъжа си, след като той се прибере от тежка и изморителна работа, като му е сложила масата  с вкусна манджа и после го зарадва с един хубав кекс. Ти такава жена нито имаш, нито някога си имал. При вас с твоя партньор, социалните роли са разменени.

Второ:  Не знам ти в коя ера живееш, но с отопление на газ няма как да стане бум, освен, ако не развиеш снатките на тръбите през, които минава газ и не драснеш клечката. Аз се отоплявам на газ 20 години и хал хабер си нямаш какъв е рахат. Освен, което инсталацията не я подържам аз и лицензирана фирма, която един път в година я проверява за изправност.

• Автор
преди 10 минути, Бял Кон написа:

Аз се отоплявам на газ 20 години и хал хабер си нямаш какъв е рахат. 

И като гръмне по-надолу по улицата в някоя друга къща и спрат газа по сред зима ще да е голям рахат. А на мене нафтата никой не може да ми я спре, щото си е моя и е в цистерната ми.
А някой път разни идиоти строители копат някъде и прекъснат тръбопровода и опаааа целия квартал баз парно при минус 10 градуса навън.

след седмица ще ги направя 30 години
дали е щастие, ами не знам, ама викам да се напия от мъка

• Автор
преди 20 минути, дpъндю написа:

..., ама викам да се напия от мъка

Брат ми успя да си повреди достатъчно черния дроб от напиване и умря на 52 годишна възраст.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Брат ми успя да си повреди достатъчно черния дроб от напиване и умря на 52 годишна възраст.

ами не съм алкохолик, ама и аз не знам дали ще се събудя утре

преди 37 минути, Белгиеца написа:

И като гръмне по-надолу по улицата в някоя друга къща и спрат газа по сред зима ще да е голям рахат. А на мене нафтата никой не може да ми я спре, щото си е моя и е в цистерната ми.
А някой път разни идиоти строители копат някъде и прекъснат тръбопровода и опаааа целия квартал баз парно при минус 10 градуса навън.

Тук също сме с газ. Цял квартал е на газ. Топлина, готвене… на газ.

преди 31 минути, дpъндю написа:

след седмица ще ги направя 30 години
дали е щастие, ами не знам, ама викам да се напия от мъка

Жив и здрав.

преди 9 часа, Белгиеца написа:

Съжалявам за твоя брат , но гаранция в този живот няма . Никой не знае какво може да го сполети . Моя приятелка се разболя и бързо си отиде от този свят едва на 36 години . Беше много весела , жизнена и добра млада жена с прекрасно дете . Живота е твърде суров към някои хора . 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.