Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Станаха 30 години щастие

Featured Replies

Пичове тази година станаха 30 години от 1991г на пълно семейно щастие за мен в Белгия.
Все едно че вчера беше като се настаних тука за постоянно.
На хубавото лесно се свиква.
Аз съм жив пример, че човек може да е щастлив далече от родното му място.
Трябва само човек да е смел и да се ожени за чужденка от подходяща Бяла държава и нещата се случват добре.

А вие къде намерихте вашето щастие?
(в коя чужденеция?)

• Отговори 87
  • Прегледи 20,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Мога само да се радвам, че си добре! А човек е щастлив там, където се чувства така. Вече е време да спрем с глупостите за родна земя и прочие. Нещата отдавна се промениха.

• 30г. щастие за България.

• И аз мога, но ще съм честен и ще кажа, че ми е все тая.

Мога само да се радвам, че си добре! А човек е щастлив там, където се чувства така. Вече е време да спрем с глупостите за родна земя и прочие. Нещата отдавна се промениха.

преди 15 минути, Белгиеца написа:

Пичове тази година станаха 30 години от 1991г на пълно семейно щастие за мен в Белгия.
Трябва само човек да е смел и да се ожени за чужденка от подходяща Бяла държава и нещата се случват добре.

(в коя чужденеция?)

Честито ма майче! Все едно, че си ударил джакпота от Американската лотария. Поздрави си женичката и да ти е жива и здрава на още по 2 места да те храни и пои, облича и обува. Иначе си за никъде(най малкото за България) без нея и нейните 4000 евро!

Тъй като съм на път да емигрирам, мисля че бих намерил своето щастие в Италия или Румъния. Това са държави, с топли и сърдечни хора, които не ти се подиграват и не те обиждат. Ходил съм само веднъж в Румъния, но имам страхотни впечатления 🙂

преди 1 минута, Mystery__22 написа:

Тъй като съм на път да емигрирам, мисля че бих намерил своето щастие в Италия или Румъния. Това са държави, с топли и сърдечни хора, които не ти се подиграват и не те обиждат. Ходил съм само веднъж в Румъния, но имам страхотни впечатления 🙂

Ти сам си решава къде да отидеш. Като не ти хареса дадено място винаги можеш да избереш друго. Човек е щастлив там, където се чувста така. Право на избор.

преди 13 минути, Емил Костов написа:

Мога само да се радвам, че си добре!

И аз мога, но ще съм честен и ще кажа, че ми е все тая.

преди 15 минути, Kolev71 написа:

Честито ма майче! Все едно, че си ударил джакпота от Американската лотария. Поздрави си женичката и да ти е жива и здрава на още по 2 места да те храни и пои, облича и обува. Иначе си за никъде(най малкото за България) без нея и нейните 4000 евро!

И да сади още сателитни чинии :biggrin:

ПС Каква е идеята на темата?

преди 11 минути, petie1 написа:

И да сади още сателитни чинии :biggrin:

ПС Каква е идеята на темата?

Основната идея на темата е че са повишили заплатата на жена му и му е купила нов диван  за нови приключения.

А аз ще помоля някой от модераторите да направи темата  - ВАЖНА

преди 11 минути, Kolev71 написа:

Основната идея на темата е че са повишили заплатата на жена му и му е купила нов диван  за нови приключения.

А аз ще помоля някой от модераторите да направи темата  - ВАЖНА

С русите украинки нали?

Те всичките теми на белгийската мида трябва са ВАЖНИ :beer:

Аз не разбирам защо нападате човека... Той просто е искал да се похвали. И защо трябва всяка тема да има смисъл? 

П.П. Сигурно някои му завиждате задето е в чужбина.

преди 13 минути, Mystery__22 написа:

Аз не разбирам защо нападате човека... Той просто е искал да се похвали. И защо трябва всяка тема да има смисъл? 

Със сигурност е така, че му завиждаме на човека.  Интересно, как позна?

преди 18 минути, Mystery__22 написа:

И къде видя да го нападат? Даже му се радваме на нашата белгийска мида, нещо кат талисман и комик на форума е барабар с форумната принцеса Мини Маус с фетиша към й нацистите :)

преди 11 минути, Kolev71 написа:

Със сигурност е така, че му завиждаме на човека.  Интересно, как позна?

С кристалното кълбо как :)

преди 1 час, Емил Костов написа:

Най вече където може да си осигури прехрана другото са глупости както казваш

Само не разбрах, като си толкова щастлив в Белгия защо постоянно висиш тука? Нямаш ли си други занимания?

преди 1 час, Белгиеца написа:

(в коя чужденеция?)

Ами ай честито, да сте живи и здрави, пък след 30 години да се похвалиш че са станали 60.
Айде хващай влака за Лил да черпиш едно. :)

преди 1 час, Mystery__22 написа:

Да и аз искам в чужбина. Завиждам му.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

(в коя чужденеция?)

Жена ти знае ли, че са станали 30 години? Иначе честито със здраве да си го ползваш.

преди 24 минути, ined написа:

Само не разбрах, като си толкова щастлив в Белгия защо постоянно висиш тука? Нямаш ли си други занимания?

Търси българки за Белгия. Тру ...женички.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Търси българки за Белгия.

Белгиеца да не е станал и сводник ,който набира нова свежа плът за техните бордеи  ?  :) 

преди 6 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Белгиеца да не е станал и сводник ,който набира нова свежа плът за техните бордеи  ?  :) 

С това се е занимавал. Имал бюро мисля, ако не бъркам, но иначе.. забравих 

Поздрави!

Wie schön, dass du geboren bist
Wir hätten dich sonst sehr vermisst
Wie schön, dass wir beisammen sind

• Автор
преди 2 часа, Mystery__22 написа:

Тъй като съм на път да емигрирам, мисля че бих намерил своето щастие в Италия или Румъния. Това са държави, с топли и сърдечни хора, които не ти се подиграват и не те обиждат. 

Не съм ходил в Италия, само ги гледам по сателита безплатно тези канали.

spacer.png

От италианците които са избягали от Италия миналия век знам, че в северната част икономиката им е по-добре.
Езикът им е много лесен и приятен за говорене даже. От 2001г ги гледам и им разбирам смисъла на това което си разправят, ако са общи теми. Има много сходни думи с френския.
Така че качвай се на влака за гр Милано и си намери там някоя италианка да се ожените и всичко ще е цветя и рози. Нейните роднини ще ти помогнат да започнеш нормална работа, може и да учиш там ако искаш.

А иначе, ами чехкините са доста по-хубави от италианките и не им трябва да си скубят космите по краката на русокосите красавици. Иди да ги видиш в гр Прага как са, може пък да ти харесат и да се навиеш там да емигрираш. Езикът им е славянски и ще ти е лесен.

преди 48 минути, Bubbles написа:

Ами ай честито, да сте живи и здрави, пък след 30 години да се похвалиш че са станали 60.
Айде хващай влака за Лил да черпиш едно. :)

Мерси, не съм ходил до гр. Лил от миналия век.
Първите години се чудех дали да не отидем там да живеем за да не трябва да уча и отвратителния фламандски който го изискват в Брюксел.
Ама се оказа че сме във финансов капан тука до Люксембург. Заради по-големите заплати и по-ниските данъци няма мърдане чак до пенсия.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Така че качвай се на влака за гр Милано и си намери там някоя италианка да се ожените и всичко ще е цветя и рози.

лоша идея е

италианките са свикнали да са домакини и мъжа да ходи да работи а те да спят по -цял ден и като се събудят в соц мрежите

не са като в белгия 

прюс това има много наркомани в италия

и се бодът с една спринцовка

от там пламна ковида в началото 

преди 2 часа, Белгиеца написа:

(в коя чужденеция?)

аз го намерих на село

много рядко виждам хора

и е тихо и спокойно

и минава по 1 кола на 3 часа на съседите

мисля да им надупча гумите 

преди 2 минути, Banesc написа:

лоша идея е

италианките са свикнали да са домакини и мъжа да ходи да работи а те да спят по -цял ден и като се събудят в соц мрежите

не са като в белгия 

прюс това има много наркомани в италия

и се бодът с една спринцовка

от там пламна ковида в началото 

аз го намерих на село

много рядко виждам хора

и е тихо и спокойно

и минава по 1 кола на 3 часа на съседите

мисля да им надупча гумите 

И живеееш в една бъчва?

преди 1 минута, Banesc написа:

и като се събудят в соц мрежите

Какви са тия соц мрежи. Прасчо да не е пуснал Кимбук?

• Автор
преди 1 час, ined написа:

Само не разбрах, като си толкова щастлив в Белгия защо постоянно висиш тука? 

Как постоянно бе ?
От края на март яко ви бях баннал да не ви гледам на екрана на компютъра ми.
Шоуто на Тошко Африкански в парламента ми беше по-забавно от скучната калда.
Тука съм блокирал доста хейтъри да не ги виждам.

Ако успееш да блокираш целия форум ще ти намеря още една булка, отново руса, ама получаваща 4000...рубли. Договорихме ли се?

• Автор
преди 8 минути, Banesc написа:

не са като в Белгия 

Ама те и белгийците и те ходят на работа бе, само мене си ме обича много любимата ми съпруга и не ме праща на работа. Аз съм рядка скъпоценна перла.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.