Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Промоции на платени лицензирани игри

Featured Replies

• Автор

Ghostwire: Tokyo

Free-Game-6_1920x1080-5bb4c52ce1a4cb775d

Промоцията е валидна до 25.12.2023 г. 18:00 ч.

• Отговори 165
  • Прегледи 56,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• PenguinOfDarkness
    PenguinOfDarkness

https://store.steampowered.com/app/346110/ARK_Survival_Evolved/ - Безплатна до 19 юли, като остава за вас след нейното "закупуване".

• Честите Нова Година! За новогодишен подарък са избрали Sifu.

• Днес безплатна в Epic е Ghostrunner 2. Преди време пуснаха Ghostrunner 1 и така колекцията стана пълна. https://store.epicgames.com/en-US/p/ghostrunner-2

Публикувани изображения

Да, тази я гепих, макар че едва ли ще я играя. Само ме е яд, че изтървах Ghostwire тази година и преди 2 години изтървах Renmant 1. Иначе пък взех на племенниците RDP2. Имаше освен стандартното намаление + допълнително намаление + 10% връщане на сумата в акаунта ти. Направо излезе без пари. Единственото тъпо, е че achievements са по-зле от тези в Steam и самия клиент е още леко недодялан. Нямат още опция да се закупи като подарък, което е абсурдно. За малко остана да им я купя през Steam (ама малките нямаха акаунт там, но щяха да си направят). Дори ако я бях купил там щях да получа и Steam points за къстомизация на акаунта си там. Ама цената в Epic беше прекалено добра за да я неглижирам. Но тъпото е, че трябваше да се логна през техния акаунт и да я купя така с техните логин данни. А исках от Epic да видя, че все пак купувам и аз нещо чат-пат, а не прибирам само игри от промоциите им. Ама нейсе. От Gog си взех пък тази:

https://www.gog.com/en/game/warhammer_chaosbane_slayer_edition?rec_source=1&rec_scenario_id=31&prod_id=2306&vds_id=5&rec_item_id=864&rec_sub_source_id=1&smclient=40512d71-6f45-11ee-94e7-40a6b73c9964

Сделката е супер, защото става въпрос за Slayer Edition-a с включени всички DLC-та. В Steam стандартната само бе доста по-скъпа и то не-slayer edition-a. Там slayer-a излиза около 15+ евра намалена. Като цената на Gog тази версия я няма никъде. Да, знам, че играта е посредствен клонинг на Diablo 3, но просто исках и от тях да си взема нещо предвид факта, колко подаръци са раздавали и те и как се грижат да няма DRM в игрите им и как пачват старите игри да вървят на модерни платформи и като цяло имат най-добрите релийзи на пазара за повечето игри сравнени с конкурентите. Лошото е, че нямат чат такъв голям избор. И че, по-бързо ги кракват като нямат DRM. Затова те също заслужават. Но просто станаха прекалено много платформи, прекалено много заглавия и прекалено малко време за игри вече. Иначе щях да ги навестявам по-често и тях.

• Автор
преди 23 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Да, тази я гепих, макар че едва ли ще я играя. Само ме е яд, че изтървах Ghostwire тази година и преди 2 години изтървах Renmant 1. Иначе пък взех на племенниците RDP2. Имаше освен стандартното намаление + допълнително намаление + 10% връщане на сумата в акаунта ти. Направо излезе без пари. Единственото тъпо, е че achievements са по-зле от тези в Steam и самия клиент е още леко недодялан. Нямат още опция да се закупи като подарък, което е абсурдно.

Харесвам как им се развива Unreal Engine, ама на клиента не му обръщат особено внимание. Най-тъпото е, че като искам да прочета някое и друго мнение за дадена игра, трябва да я търся в Steam или Gog. До не много отдавна нямаше възможност да се задават игрите като фаворити, а библиотеката като е препълнена, не можех да намеря игрите, които ме интересуват. Или иначе казано, клиентът им не ме привлича да купувам от тях.

преди 23 часа, B-boy/StyLe/ написа:

А исках от Epic да видя, че все пак купувам и аз нещо чат-пат, а не прибирам само игри от промоциите им.

Е, сега от Epic ще видят, че все пак купуват и племенниците ти нещо чат-пат, а не прибират само игри от промоциите им. :)

преди 30 минути, саби написа:

Харесвам как им се развива Unreal Engine, ама на клиента не му обръщат особено внимание.

Пак е по-добре от GoG Galaxy. Онзи от няколко години има работещи според твърдения "privilege escalation exploits" (от 2019-2020) и някои от тях още не са оправени. Харесвам GoG и това, че игрите им са DRM free, но това е недопустимо и излагaция за CDPR.

• 4 седмици по-късно...
преди 5 часа, Gangosa написа:

Мисля че е безплатна , но не съм сигурен.

Vollversion: AfterFall Insanity - Extended Edition

https://www.chip.de/downloads/Vollversion-AfterFall-Insanity-Extended-Edition_75173648.html

Линка не работи. прехвърля тук.

преди 6 часа, Mr. ?? написа:

Линка не работи. прехвърля тук.

Да видях преди 11 часа е свършила промоцията за това https://www.steamgifts.com/giveaway/IbH0S/afterfall-insanity-extended-edition

Ако искате си харесайте нещо от тук https://www.steamgifts.com/

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

https://store.steampowered.com/app/1971870/Mortal_Kombat_1/

Нова версия (прераждане) на Mortal Kombat 1 Безплатна за игра за 3 дни.

Discover a reborn Mortal Kombat™ Universe created by the Fire God Liu Kang. Mortal Kombat™ 1 ushers in a new era of the iconic franchise with a new fighting system, game modes, and fatalities!

Release Date: 19 Sep, 2023

ss_7eb14734a264570367c607698371e492415f4

ss_29b0a9e87d5a4981d7403994b661c43117a87

ss_18eadd6859ed15531d25cd67fe1d2402e9bf7

ss_2509da69bd12d209bd0ef9eed13f25cfa551f

ss_535045ba6877519d2d95a3c89716a72c174ea

• 3 седмици по-късно...
преди 12 минути, Stereo написа:

Ghostrunner - EpicGames.

Безплатна до 18.04.2024.

Таз я имам, не че ще я играя сигурно. Аз се надявам да пуснат пак Tokyowire (че я изтървах зимата) или Remant 1 (че и нея я изтървах преди няколко години). :)

Assassin's Creed Mirage безплатен за 2 седмици от 16.04.24-30.04.24.

Изтървали сме 1 ден, ама ще я пусна да се инсталира днес. То за 2 седмици дори може да се превърти най-вероятно. Стига да не са наложили някакво ограничение затова докъде може да се прогресира в историята и до кой level може да се качва.

EN.png

Явно все пак ще е орязана ама карай. - Try the first hours of Assassin’s Creed Mirage for free with the trial. All your progress in the trial version of the game will be saved and carried over after upgrading to the full game.

• Автор
преди 3 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Явно все пак ще е орязана ама карай. - Try the first hours of Assassin’s Creed Mirage for free with the trial. All your progress in the trial version of the game will be saved and carried over after upgrading to the full game.

Вместо да пуснат нормално демо, което всеки да може да пробва, когато пожелае, те се чудят как да се гаврят с хората...

Ubisoft, Electronic Arts, Activision Blizzard, 2K, Warner Bros. и други подобни са ми в списъка с игнорирани. Не ми харесват като компании и не смятам, че заслужават моите пари.

преди 1 час, саби написа:

Вместо да пуснат нормално демо, което всеки да може да пробва, когато пожелае, те се чудят как да се гаврят с хората...

Ubisoft, Electronic Arts, Activision Blizzard, 2K, Warner Bros. и други подобни са ми в списъка с игнорирани. Не ми харесват като компании и не смятам, че заслужават моите пари.

Абе така е, но то е нормално това. Повечето рядко пускат или ако пускат е или само за 2-3 дни или дори за по 2-3 часа игрово време. Поне в Steam.

Иначе и аз не ги харесвам (особено сега след последната издънка на UBI с The Crew, която "убиха" и я премахнаха от библиотеките на платилите си за нея, вместо да пуснат офлайн пач). Така само насърчават пиратските практики. Но колкото и да не харесвам гореспоменатите компании (то вече стана като клише/меме) то не мога да отрека, че имат силни франчайзи, които дори вече да са с изтъркана и изцедена формула, си ме радват като поредица и поне лично аз няма да мога лесно да ги зачеркна. Поне по отношение на Far Cry, Assassin's Creed, сега Avatar, NFS, Diablo, Shadow of Mordor, Batman и т.н. Но определено ще чакам огромни намаления или дори кракнати версии ако продължават с тези нелепи политики по това, да не се чувстваме комфортно като притежаваме игрите за които сме си платили. То сигурно в EULA-та го пишат реално сигурно като временен лиценз, а не за доживотен такъв де, но все пак е простотия. Аман вече всеки се опитва да сложи месечен абонамент като услуга, вместо да си платиш и да го ползваш завинаги, както беше преди. После да не се чудят, защото нивата на пиратството са се върнали до тези от преди 15 години.

• Автор
преди 22 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Иначе и аз не ги харесвам (особено сега след последната издънка на UBI с The Crew, която "убиха" и я премахнаха от библиотеките на платилите си за нея, вместо да пуснат офлайн пач). Така само насърчават пиратските практики. Но колкото и да не харесвам гореспоменатите компании (то вече стана като клише/меме) то не мога да отрека, че имат силни франчайзи, които дори вече да са с изтъркана и изцедена формула, си ме радват като поредица и поне лично аз няма да мога лесно да ги зачеркна. Поне по отношение на Far Cry, Assassin's Creed, сега Avatar, NFS, Diablo, Shadow of Mordor, Batman и т.н.

Преди бая време Ubisoft бяха пуснали безплатна промоция на The Crew, та се възползвах тогава. Навъртях не знам колко километра и сега ми е гадно за нея. Mortal Kombat 11 и 1 също искат интернет, за да може да се играе и се чудя защо хората си дават парите за такива игри. Аз тези двете просто ги игнорирах заедно с Diablo 3 и 4.

Мен Assassin's Creed поредицата не можа да ме грабне. Аз чаках римейка на Prince of Persia The Sands of Time, ама като показаха трейлъра, имах чувството, че изглежда по-зле от оригинала. Отложиха я с доста и сега не знам дали някога ще я видим, ама сега като се замисля, май ще е по-добре да не я видим, че оригиналът си е класика.

С новите NFS-та лесно се разделих. Скучни са ми, заради точковата система. Като колата е бавна, трябва да се повтарят стари състезания, а като е бърза - състезанията са прекалено лесни. Няма я тръпката на старите NFS-та, където ботовете са на твоето ниво.

За съжаление Bandai Namco се изгавриха с феновете на Tekken. Хвалиха се, че 8-мицата се продава по-бързо от 7-мицата и са продали над 2 млн. копия. В началото на този месец добавиха battle pass и макротранзакции. Правих планове да я взема някой ден като ѝ пуснат всички DLC-та и ѝ падне цената, както направих със 7-мицата, ама след тоя ход нямам желание да го правя.

• 3 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.