Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Партията на Кирил Петков и Асен Василев

Белгиеца

Препоръчан отговор

преди 11 минути, Bubbles написа:

Абе що ли ми е познато някак...

index.jpg

Ама му вервахте на комарджията нали? После и на автоапаша вервахте. Само на нормални хора не вервате, може би ще се сетите защо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 51 минути, N1K17Y написа:

Ех, как ме забавлява Киро Канадеца, като ви бърка в г*за :)

Ще е по забавно като ви завре големия пръст на вас както ви го завря навремето "Височеството".

преди 53 минути, N1K17Y написа:

ПИК вече са ти пуснали 10 статии от сутринта насам.

После подскачаш че другите четяли тоя клозет.:yanim:

преди 54 минути, Радул написа:

Ама му вервахте на комарджията нали? После и на автоапаша вервахте. Само на нормални хора не вервате, може би ще се сетите защо.

На кой верваме?

Ти от къде знаеш аз за кого съм гласувал когато съм го правил?

По-скоро вие сте тия дето вЕрвате на всякакви месии.

main_1626182680.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ооооо Миро е дошъл и в тази тема, работодателите му обаче не му бяха доставили агитационни материали на време, та се позабави човекът.
Добре че съм го блокирал вече.

преди 1 час, interim написа:

Взеха вече да се .. 

А аз пък тебе с твоите 18 поста те блокирам веднага, за да не ти виждам работата и да не изкарваш пари благодарение на мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе... на мен така и не ми стана ясно Миро за кои е...  Не вика за Левски, не вика за ЦСКА... само си трае за Бистришките тигри... :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Абе... на мен така и не ми стана ясно Миро за кои е...  Не вика за Левски, не вика за ЦСКА... само си трае за Бистришките тигри... :speak:

То има ли за кои да си, като всичките са хвани единия, удари другия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пичове блокирайте ги троловете бе, за да стане форума едно чисто място от платена пропаганда прикрита като уж мнения на потребители.
Ето така се прави, лесно е:

spacer.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Пичове блокирайте ги троловете бе, за да стане форума едно чисто място от платена пропаганда прикрита като уж мнения на потребители.
Ето така се прави, лесно е:

spacer.png

Е може ли бай Стефо да блокираш бре?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

То има ли за кои да си, като всичките са хвани единия, удари другия?

Какво му е на канадеца бе ?
Нито пее чалга, нито е пожарникар.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Е може ли бай Стефо да блокираш бре?

Алергичен съм към бисексуалните и ги блокирам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Дами и Господа,
вече е ясно, че ще се явят на избори Кирил и Асен използвайки някаква вече регистрирана малка партийка от други хора, понеже няма време те да регистрират собствена такава.
По мое мнение това е добра новина за всички които не искат да бъдат управлявани еднолично по диктаторски от Джипка или от диван до който има постоянно патерици.
А вие как мислите?

И като регистрират тази партийка какво? Хайде помисли малко моля те!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ама вие май сте сериозни???:angry:

Най-големите лъжци и мушенгьози ли са ви идеята за по-добро? Да допълня - Прост народ - слаба държава!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, JKirilov написа:

Ама вие май сте сериозни???:angry:

Най-големите лъжци и мушенгьози ли са ви идеята за по-добро? Да допълня - Прост народ - слаба държава!

Ама то е ясно, че всеки се напъва да влезе във властта, за да се докопа до парите.И всеки, който влеьзе там си продава душата. Не знам как някой си мисли и вярва на подобни глупости ( коментарът ми не е към теб, допълвам те!)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Bubbles написа:

Ще е по забавно като ви завре големия пръст на вас както ви го завря навремето "Височеството".

После подскачаш че другите четяли тоя клозет.:yanim:

На кой верваме?

По-скоро вие сте тия дето вЕрвате на всякакви месии.

main_1626182680.png

Кажи, кой няма да ни завре пръста и ти обещавам, че ще гласувам за него. "Ама те всичките са маскари" не минава. Много би било хубаво да можем да кажем това и да няма управление, ама все някой ще спечели власт. 

Иначе, за ПИК, не го чета. Отварям няколко пъти в месеца да предскажа, какво ще пишат троловете на ГЕРБ най-вече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Емил Костов написа:

И като регистрират тази партийка какво? 

Тя си е регистрирана вече, те само ще си я "купят" и ще вкарат 121 депутата в 47-я парламент.
После ГРОБ, ДПС, ИТН и комунягите ще са опозиция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, N1K17Y написа:

ама все някой ще спечели власт.

Що?

В закона какво пише за случай в който не гласува аболютно никой или 100% са гласували "Не подкрепям никого"?

Не заслужават да им се гласува. Ясно че свините отвъд океана дърпат конците, ама поне малко можеше поне да опитат родните свини нещо да направят въпреки всичко, ама не, по-лесно просто е да си папкат каквото им се подхвърля и разрешава.

преди 26 минути, Белгиеца написа:

Какво му е на канадеца бе ?
Нито пее чалга, нито е пожарникар.

Ша пропее спокс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Тя си е регистрирана вече, те само ще си я "купят" и ще вкарат 121 депутата в 47-я парламент.
После ГРОБ, ДПС, ИТН и комунягите ще са опозиция.

ВЕРНО! Ама ти сериозно ли ги вярваш тези работи или пишеш просто да има бъзик и смешки във форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Bubbles написа:

Що?

В закона какво пише за случай в който не гласува аболютно никой или 100% са гласували "Не подкрепям никого"?

Не заслужават да им се гласува. Ясно че свините отвъд океана дърпат конците, ама поне малко можеше поне да опитат родните свини нещо да направят въпреки всичко, ама не, по-лесно просто е да си папкат каквото им се подхвърля и разрешава.

Ша пропее спокс.

Значи ти се вижда по-вероятно, да не гласува абсолютно никой, отколкото властта да вземе някой, който ще краде по-малко от Тиквата ? :D 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, N1K17Y написа:

Значи ти се вижда по-вероятно, да не гласува абсолютно никой, отколкото властта да вземе някой, който ще краде по-малко от Тиквата ? :D 

Няма тиква, няма миква. Всеки след Боко ще краде като него, че може и да го зьадмине. Не знам защо има хора дето вярват, че ще дойде някой и с магическа пръчка ще оправи нещата.( коментарът ми не е за теб).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, N1K17Y написа:

И кой е тоя дето ще краде по-малко?
Аз за 30 години един не съм видял да краде по-малко?
Ти публицистиката гледаш ли я по българските телевизии?
Виж ги само : Всичките обясняват колко много работят и правят за хората, и как ония другите само развалят?
Това помниш ли откога се повтаря?
И искаш да ми кажеш че някой от тия ще се мине да вземе по-малко от предните?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

Виж ги само : Всичките обясняват колко много работят и правят за хората, и как ония другите само развалят?

Може ако им намерим по-малък КрадоМетър :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, miro20 написа:

Киро харварда сам се простреля в краката :)
http://epicenter.bg/article/Kiril-Petkov-potvardi--Opitahme-se-da-vzemem--quot-Ekoglasnost-quot--ot--quot-BSP-za-Balgariya-quot-/259989/2/0?fbclid=IwAR1VXQ6_tZhOL1DPuKIdurqgVIz9sNjWcMfWUuFidhtFdvR0oN9Uqjr1CM8

Целта е набиране на разочаровани шарани.

Видя се от проучванията че и Слави и бабикянските фейкомети Маямата и Дончева губят огромна част от електората си .

Номера е сега как да префасонират под ръководството на президентството и Задкулисието там, отново да ви излъжат.

т.е. разочарованите получават преоблечен нов проект, който е същия, само че стария. :) 

Ама разбира се. Не се ли усещаш как този проект идеално пасва за теб ? :giggle1:

Прочети хубаво статията от епицентър :hush:

Съгласен този път с миро20. А и не харесваш фашистки антибългарски програми. Нали ги виждам и тук зелените, какви простотии правят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Емил Костов написа:

Няма тиква, няма миква. Всеки след Боко ще краде като него, че може и да го зьадмине. Не знам защо има хора дето вярват, че ще дойде някой и с магическа пръчка ще оправи нещата.( коментарът ми не е за теб).

преди 9 минути, Bubbles написа:

Да ви се чуди човек, как почти всеки ден коментирате политиката, обаче от години имате да кажете само 1 изречение 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, miro20 написа:

Киро харварда сам се простреля в краката :)
http://epicenter.bg/article/Kiril-Petkov-potvardi--Opitahme-se-da-vzemem--quot-Ekoglasnost-quot--ot--quot-BSP-za-Balgariya-quot-/259989/2/0?fbclid=IwAR1VXQ6_tZhOL1DPuKIdurqgVIz9sNjWcMfWUuFidhtFdvR0oN9Uqjr1CM8

Целта е набиране на разочаровани шарани.

Видя се от проучванията че и Слави и бабикянските фейкомети Маямата и Дончева губят огромна част от електората си .

Номера е сега как да префасонират под ръководството на президентството и Задкулисието там, отново да ви излъжат.

т.е. разочарованите получават преоблечен нов проект, който е същия, само че стария. :) 

Ама разбира се. Не се ли усещаш как този проект идеално пасва за теб ? :giggle1:

Прочети хубаво статията от епицентър :hush:

Съгласен този път с миро20. А и не харесвам фашистки антибългарски програми, партии. Нали ги виждам и тук зелените, какви простотии правят.

Екофашисти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

Пише ти го на челото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Bubbles написа:

Ти виж Макрон там при теб, как съсипва Франция, като Меркел тук. Но поне 26.09 идва, дано изберат други немците.

CDU, SPD, Зелените дано да не ги видим повече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Bubbles написа:

Аз за 30 години, някой дето краде като Боко не съм видял. Тоя направи всички крадци в света да изглеждат като дечица, които си крадат моливите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...