Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

новият дизайн на kaldata.com

Featured Replies

не искам да се заяждам - новият дизайн на kaldata.com наистина е по-добър - но този PT Serif, когато статиите се отварят като цял текст, изключително много ми напомня на гадния Times New Roman. навремето, в института като студент някои преподаватели и всички секретарки ни разпечатваха най-различни съобщения, документи и служебни бележки все с тъпия Times New Roman при положение, че windows xp има даваше възможност да използват Sylfaen например. не, те си знаеха своето - всичко в дефолтния Times New Roman и това е! не знаеха ли как се сменя шрифта на текстов файл в note pad или word!? може и да ги е мързяло, не знам, но то няма и голямо значение.

та, когато видех някой да разпечатва текст в Times New Roman веднага си правех изводите.

И ся? Ми аз пък харесвам иня шрифт със завъртулките и квадратчетата, дали да не направим сайта с тях?
Чакай ами другите потребители? Кой какво харесва? Да сложим по буква от всеки шрифт та всеки да е доволен.

ами всеки си има вкус
мисля че изглежда добре, ама
с тоя бял фон, ми изглежда като някоя варосана афъзка

преди 1 час, Bubbles написа:

Да сложим по буква от всеки шрифт та всеки да е доволен.

За мен 2 букви! :)

Не виждам нищо лошо, не знам и промяната каква е...

преди 1 час, дpъндю написа:

ами всеки си има вкус
мисля че изглежда добре, ама

Дрънди!

Като не ти харесва белия фон, направи си го ей така бре.

ScreenShot002.bmp

ставаше на въпрос за новинарската секция, раздел ...там, както му казват
и тъмната тема, не е по-мой вкус

пп

ето как изглежда при мен
633653517_Bitmap.jpg.8ff8c517c17ea390bb97fe89b24dac94.jpg

преди 20 минути, Слави Маринов написа:

Обаче пак са забравили бутона долу в края на страницата,с който се връщаш най-горе!

не знам за какво толкова напирате за този бутон, като клавиатурата си има тази функция
пп
не знам как стоят нещата с телефоните

Редактирано от дpъндю (преглед на промените)

Тия титли дето ги въведоха са ебати простотията, лично мнение...

И защо броят мнения и репутацията му на всеки потребител се измерва в к?

преди 2 часа, дpъндю написа:

не знам за какво толкова напирате за този бутон, като клавиатурата си има тази функция

Ами............първо е по-удобно с цъкане на мишката и второ ,ако имаш предвид бутона със стрелка,то си е като скролване с мишката,бавно..........

А къде изчезна бутона за качване най-горе на страницата?

Не ми харесва. Явно е някаква мода с тези огромни заглавия и снимки, но аз виждам само четири новини и всичко останало е забутано някъде надолу. Но пък има големи бели полета, за да е скролването по- продължително. 

Честно казано,новия дизайн,е пълна шитня,имам чувството че нарочно си съсипват сайта тия хора.

преди 1 час, Слави Маринов написа:

Ами............първо е по-удобно с цъкане на мишката и второ ,ако имаш предвид бутона със стрелка,то си е като скролване с мишката,бавно..........

за бързо превъртане използвам "page up", "page down", които ми са от двете страни на бутона със стрелката нагоре

и второ ако посочиш и натиснеш левия бутон, в дясната лента върху тригълничето, движението е бавно, ама ако е под триъгълничето, движението е бързо
за долното триъгълниче се отнася същото

1156375759_.JPG.de69fd59fe50e32ef1bdceca4991eb49.JPG

а най-бързо се движи страницата с... плъзгане с два пръста по тъчпада

преди 2 часа, Слави Маринов написа:

Славчо!

Застани най долу на страница. Кликни на бутон "Home" и веднага си най горе на същата страница. Приятна седмица ти пожелавам.

• Автор

изглежда, че различните автори ще могат да използват различни шрифтове за статиите си, всеки според вкуса си, а за резюметата ще използват Open Sans Regular, който никак не е лош. интересен експеримент! аз съм за Roboto на Методи Дамянов, макар да мисля, че за статиите в цял текст за kaldata.com най-подходящ би бил Verdana или DejaVu Sans. или в краен случай кирилски OTS derived font. разстоянието между самите редове при статиите в цял текст ми се струва прекалено голямо.

преди 21 часа, дpъндю написа:

отвратително с това ярко бяло ...направо ти вади очите ... други цветове не ползвате ли ???

омекоти го малко към сиво или синьо...

преди 5 минути, mr. 5r0ff написа:

отвратително с това ярко бяло ...направо ти вади очите ... други цветове не ползвате ли ???

омекоти го малко към сиво или синьо...

ползвам нощен режим, за да не се дразня от вида на новинарската секция на сайта...топло бяло

• 4 седмици по-късно...

С новия дизайн редактирането на коментар под новина не работи. Ако GIF файлът товари/пречи нещо на сървъра, изтрийте го.

kaldata problem.gif

• 4 седмици по-късно...

image.png.2eef9cefcdc3448591f3a9f12f2c3125.png

Това само при "изповеди" ли е? = Ако е така, то според мен е добра идея. 

• Администратор
преди 1 час, dioib написа:

image.png.2eef9cefcdc3448591f3a9f12f2c3125.png

Това само при "изповеди" ли е? = Ако е така, то според мен е добра идея. 

Само при изповеди е. Има изповеди които е необходимо да бъдат споделяни анонимно. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.