Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Записваща програмка на разговори за смартфон ( Редми Нот 9 Про - ако е важно )

Препоръчан отговор

Здравейте , 
знаете ли ЕФЕКТИВНА записваща програмка на разговори за смартфон ( Редми Нот 9 Про - ако е важно )  ? 
Пробвах една - записва когато си иска , пробвах друга - тя пък не записва имената и номерата а само разговорите , 
пробвах друга - записва всичко обаче гласът отсреща на "събеседника" - много тихо , трябва да е на високоговорител - само тогава е ОК 
Освен платените - нещо free работещо нормално - има ли ? 
Вие коя ползвате ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, dimy написа:

Че моя Редми нот 5 си я има вградена. Ти провери ли твоя?

не знам къде да проверя 
някои казват че е скрито приложението ( иконката ) 

има в настройки опция за записване на разговорите автоматично , активираната е 
но разговорите ги няма никъде 
това е така , защото мисля че е забранено , няма го в софтуреа заложено 
ПРОГРАМКА искам да си инсталирам , читава 

е тоз манго обяснява ама ............. менюто му е по-различно 
че и на английски , някои технически английски термини не знам как се превеждат в менюто 
 манговците са много добри , цял ден това правят 
аз ще се мъча с програмка , а ако някой има идея - да пише 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, JKirilov написа:

Предполагам само, че иконката се появява чак когато вдигнеш.

Точно така. Опцията за запис се появява на екрана при отговор или повикване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И за какво записваш тези разговори?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Емил Костов написа:

Има куп причини за да се ползва тази опция, от злонамерени до необходими за защита или доказателства. Повечето големи производители умишлено премахнаха тази възможност, за да не може всеки да се възползва от нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Има куп причини за да се ползва тази опция, от злонамерени до необходими за защита или доказателства. Повечето големи производители умишлено премахнаха тази възможност, за да не може всеки да се възползва от нея.

Като знам как важи това в съда........... Но все пак успех! Никой не ти забранява да си записваш разговорите. Възможности колкото искаш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Възможности колкото искаш!

Да, но вградената е най-удобна и достъпна - на един клик разстояние, без допълнителен софтуер и хардуер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Да, но вградената е най-удобна и достъпна - на един клик разстояние, без допълнителен софтуер и хардуер.

Е стига и вие сър. То голям зор да си инсталираш програма на телефона дето записва!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Емил Костов написа:

Е стига и вие сър. То голям зор да си инсталираш програма на телефона дето записва!

Пробвал ли си на Samsung например? Има много приложения, но са с ограничения или изобщо не работят.

преди 2 минути, adersa написа:

Не виждам смисъл от допълнителен софт за записване на разговори в всеки телефон има програма.

Това не е вярно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Пробвал ли си на Samsung например? Има много приложения, но са с ограничения или изобщо не работят.

Това не е вярно. 

Не! Аз няма какво да крия, че пък и да записвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Емил Костов написа:

По-правилният въпрес е защо да не ги записваш. Никога не знаеш дали няма да ти потрябват и за какво. Ето примери:

1. Колега ми звъни по 2-3 пъти на ден. Беше станала една случка и той ми я съобщи по телефона. Мина известно време и ни се наложи да дадем точна дата на случката. Как? Ако пак си записвах разговорите, щях да ги преслушам и да знам.

2. Някакъв с азиатски акцент се опита да ме сками. Ако си записвах телефоните, можеше да ида да го пусна на полицаите и/или в нета.

3. Като разговарям с институции и т.н., мога да им преслушвам "инструкциите" отново, ако нещо съм пропуснал.

4. Мога и записът да го пусна на познат приятел, за да знае къде какво да отговаря на бота, колко време отнема и кога най-накрая ще се свърже с оператор.

5. Става и за анализи. Колко време трябва да изгубиш отговаряйки на бот, за да си подновиш договора промерно за интерент към един от най-големите доставчици, които пък имат само няколко офица и в тях това не се предлага като услуга.

Изобщо, не мога да се сетя за причина да не си записваш разговорите.

преди 51 минути, Емил Костов написа:

Никой не ти забранява да си записваш разговорите.

В доста страни е забранено, ако не се упоменава. В смисъл, рекордерът не уведомява другата страна, че ще бъде записана и това вече е забранено. Ако я уведомиш - може, но масовите рекордери не го правеха. Старият ми телефон го имаше вграден. Сега чета из нета, защото ме подсетихте с темата и се оказа, че Гугъл са я ударили с балтията тази възможност още от Андроид 10. В смисъл става, но за самата апликация е трудно да се напише, отделно не се знае как и дали ще работи, също и до кога. Някои фъмуери имат тяхна си апликация, която я има тази функция. Например на Redmi Note 10 Pro (глобалната версия) я няма, защото е със стандартните SMS, Call и т.н. шитни на Гугъл. Китайския модел я има, защото си е с апликации на Шаоми, които пък за нас не са налични в "Магазина"

Виж на един рекордер с отворен код във F-droid какво пише:

"MOST PHONES DOES NOT SUPPORT CALL RECORDING. Blame Google or your phone
manufacturer not me!"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с Ми А3 и нямах до скоро вградена такава функция. Но със ъпдейта от предния месц се появи. При провеждане на разговор се появява втора страница и там е бутона за запис.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тука станахме много философите ... и нЕкои дори са от ПлеЕн.

Ето решението на въпроса на питащия / трябваха ми 8 сек. да питам Гугъл / -

въпрос към Гугъл

решение

Дано в случая да се касае не за мързел от стана на питащия, а на - незнание.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, snood написа:

5. Става и за анализи. Колко време трябва да изгубиш отговаряйки на бот, за да си подновиш договора

ОББ банката например, ако ти се наложи да говориш с тях спешно във връзка с кредитна карта, електронно банкиране, или да блокираш картата, познай какъв е замисъла! Чувал ли си по телевизията как умело говорят бързо на български език. Еееее...! При банката е съвсем обратно. Пускат безсмислен запис (РЕКЛАМА) съвсем бавно, възможно най-бавното говорене, такова, каквото не си чувал в живота си, вместо обратното - да го забързат както обичайно се прави на телевизията. За да се протака време преди да се свържеш с бот, а накрая и оператор. В случая последната реклама беше уж, че са загрижени за клиентите, да ви уведомят да се застраховате срещу измами. Да знаете, че имало измами и да не се доверявате на посетители, които .... дъра-дъра. ЦЕЛТА!!! Целта е да спечелят достатъчно много време за печалба при обаждане на оператор. Иначе не могат да ви изтаксуват както на тях им се иска!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, dimy написа:

Тука станахме много философите ... и нЕкои дори са от ПлеЕн.

Ето решението на въпроса на питащия / трябваха ми 8 сек. да питам Гугъл / -

въпрос към Гугъл

решение

Дано в случая да се касае не за мързел от стана на питащия, а на - незнание.

и 100 пъти да кажа : ГЛЕДАЛ СЪМ ГИ КЛИПОВЕ , ДОРИ И НАЙ-НОВИТЕ - ННННННННЕ СЕ ПОЛУЧАВА ! 
ИМА РАЗЛИНА МЕЖДУ СОФТУЕРА КОЙТО Е НА КЛИПА И МОЯ 
МОЯ Е ЪПДЕЙТНАТ ДО MIUI 12.5 , НЯМА ПО-НОВА ВЕРСИЯ , ОПИТВАМ ПРЕЗ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВСИЧКО , КОЕТО ПРЕПОРЪЧВАТ В ЮТУБ 
заааааа тоооооооооовааааа търррррся ПРОГРАМКА , СОФРУЕР , ПРИЛОЖЕНИЕ 
но , както на живо в живота има бърборковци чули оттук-оттам нещо - така има и тука по форумите лаладжии , вятър на "устата" 
най-много харесвам тип всяка вечер на едно и също кафене , 3-ма или 4-ма , почти винаги еднакво еблечени ииии няма тема по която да не са компетентни 

преди 7 часа, snood написа:

По-правилният въпрес е защо да не ги записваш. Никога не знаеш дали няма да ти потрябват и за какво. Ето примери:

1. Колега ми звъни по 2-3 пъти на ден. Беше станала една случка и той ми я съобщи по телефона. Мина известно време и ни се наложи да дадем точна дата на случката. Как? Ако пак си записвах разговорите, щях да ги преслушам и да знам.

2. Някакъв с азиатски акцент се опита да ме сками. Ако си записвах телефоните, можеше да ида да го пусна на полицаите и/или в нета.

3. Като разговарям с институции и т.н., мога да им преслушвам "инструкциите" отново, ако нещо съм пропуснал.

4. Мога и записът да го пусна на познат приятел, за да знае къде какво да отговаря на бота, колко време отнема и кога най-накрая ще се свърже с оператор.

5. Става и за анализи. Колко време трябва да изгубиш отговаряйки на бот, за да си подновиш договора промерно за интерент към един от най-големите доставчици, които пък имат само няколко офица и в тях това не се предлага като услуга.

Изобщо, не мога да се сетя за причина да не си записваш разговорите.

В доста страни е забранено, ако не се упоменава. В смисъл, рекордерът не уведомява другата страна, че ще бъде записана и това вече е забранено. Ако я уведомиш - може, но масовите рекордери не го правеха. Старият ми телефон го имаше вграден. Сега чета из нета, защото ме подсетихте с темата и се оказа, че Гугъл са я ударили с балтията тази възможност още от Андроид 10. В смисъл става, но за самата апликация е трудно да се напише, отделно не се знае как и дали ще работи, също и до кога. Някои фъмуери имат тяхна си апликация, която я има тази функция. Например на Redmi Note 10 Pro (глобалната версия) я няма, защото е със стандартните SMS, Call и т.н. шитни на Гугъл. Китайския модел я има, защото си е с апликации на Шаоми, които пък за нас не са налични в "Магазина"

Виж на един рекордер с отворен код във F-droid какво пише:

"MOST PHONES DOES NOT SUPPORT CALL RECORDING. Blame Google or your phone
manufacturer not me!"

много са причините за запис на разговора от колкото забраните 
да , има такъв бутон - но работи , дава грешка , префлашнах го , нови андоиди , miui-та .... НЯМА ! 
с програмки става но всяка има някакъв недостатък , поне от тези , които АЗ инсталирах 
за това : ИМА ЛИ ДОБРЕ РАБОТЕЩА ПРОГРАМКА , КОЯТО ЗАПИСВА РАЗГОВОРА , ЗАПИСВА ИМЕТО И НОМЕРА И ЧАСЪТ НА РАЗГОВОРА 
а не просто файлове с 10 цифри и да се чудя кой кой на кой за какво беше ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В ОБЩИЯ случай, повтарям, ОБЩИЯ случай, НЯМА такава програма за андроид от 10 нагоре.

Вече ти го казаха веднъж, Гугъл на ниво операционна система го блокира. Варианта ти е да си играеш да префлашваш (ако има такава възможност и ти е по силите) Операционната Система за по-кратко РОМ с такъв предназначен за китай. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, Dalaidido Lama написа:

ИМА ЛИ ДОБРЕ РАБОТЕЩА ПРОГРАМКА , КОЯТО ЗАПИСВА РАЗГОВОРА , ЗАПИСВА ИМЕТО И НОМЕРА И ЧАСЪТ НА РАЗГОВОРА 

Ако си пробвал Cube OCR, нямам какво да предложа. Показва име, час, продълкжителност и вид апликация. Изпробвах 5 апликации, нито една не свърши работа освен тази. След инсталирането ще иска достъп до много пермишъни, но инструктира защо и какво ще стане, ако не и дадеш. Например за едната настройка ми изписа, че ако не я предоставя, ще виждам само тел. номер, но не и акаунта (името от контактите) с който е бил разговорът. На скрийншотовете в в Гугъл гледам, че записва Скайп, Вайбър и други, но ги нямам, за да изпробвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 часа, Dalaidido Lama написа:

...за това : ИМА ЛИ ДОБРЕ РАБОТЕЩА ПРОГРАМКА , КОЯТО ЗАПИСВА РАЗГОВОРА , ЗАПИСВА ИМЕТО И НОМЕРА И ЧАСЪТ НА РАЗГОВОРА 

а не просто файлове с 10 цифри и да се чудя кой кой на кой за какво беше ? 

Ок, не знаех, че от Андроид10 нагоре е блокирана тази функция.

Очевидно остават 2 възможности - някой китайски ROM или платена програмка - 10-ина долара са.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, snood написа:

Ако си пробвал Cube OCR, нямам какво да предложа. Показва име, час, продълкжителност и вид апликация. Изпробвах 5 апликации, нито една не свърши работа освен тази. След инсталирането ще иска достъп до много пермишъни, но инструктира защо и какво ще стане, ако не и дадеш. Например за едната настройка ми изписа, че ако не я предоставя, ще виждам само тел. номер, но не и акаунта (името от контактите) с който е бил разговорът. На скрийншотовете в в Гугъл гледам, че записва Скайп, Вайбър и други, но ги нямам, за да изпробвам.

CUBE ACR - ми направи 2 записа и спря :)
+ това ми излиза и надпис 7 ДНЕВЕН БЕЗПЛАТЕН период , после - плащай !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...