Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да сваля торент като няма сийдъри?

Препоръчан отговор

Вчера исках да изтегля една игра от замунда.Пуснах я да се тегли,но тя нямаше сийдъри.

Тъ въпроса ми е някой знае ли как да я сваля или трябва да чакам сийд,а и ако някой може да даде сийд ще се радвам

Ще съм много благодарен ако някой даде сийд или ми каже как да я сваля без сийдъри

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Milkanski7 написа:

Вчера исках да изтегля една игра от замунда.Пуснах я да се тегли,но тя нямаше сийдъри.

Тъ въпроса ми е някой знае ли как да я сваля или трябва да чакам сийд,а и ако някой може да даде сийд ще се радвам

Ще съм много благодарен ако някой даде сийд или ми каже как да я сваля без сийдъри

Не можеш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изчакваш да се появяват сийдъри, даваш от време на време Update Tracker или нещо подобно, зависи с кой торент клиент си.

За коя игра става въпрос?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Седиш и чакаш. За някои неща съм чакал и повече от месец. Ако торентът на е <private>, т.е. има магнитен линк може и да се появи някой сийдър на друго място, ако съппада хешът. Или да пишеш в специалната тема "молба за сийд". Трудна работа, като сте само тарикати да теглите магнитно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Филипов написа:

Трудна работа, като сте само тарикати да теглите магнитно

ами аз тегля и сийдвам самo магнитно и си ги намирам в търсачката BTDB

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Milkanski7 написа:

Вчера исках да изтегля една игра от замунда.

В другата пробва ли какво е положението ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако е същата игра от 2002-ра година, която беше съживена да работи на всички операционни системи - аз я продавам вече, срещу заплащане. Като не знаете да цените класиката и усилията за поправка, сега само ще си я гледате на видео клипче. Играта не работи на нито една операционна система и е изоставена от 20 години. В момента обаче работи на всички операционни системи. Приятна игра господа сийдъри. :) За закъснелите - продава се за да компенсирате труда на програмиста и на ентусиаста. ;)

Плащаш да играеш или гледаш. :sausage:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, дpъндю написа:

кажи ве, бонбончо, две кибапчета стигат ли?

Струваше 25 лв. И понеже виждам, че има тенденция да има интерес, качвам цената за еднократно плащане 40 лв. Така даром никому не давам. Събират се двама геймъри и всеки по 20 лв. и сме квит!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, дpъндю написа:

кажи ве, бонбончо, две кибапчета стигат ли?

Ами ся, кат не мойеш и нема от къде си я краднеш и кво праим:no-no:

Цяла тенджера кебапи ша приготвяш ам да не забраиш и каса бира да слойиш че инак йок игрушки;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, grizly написа:

Ами ся, кат не мойеш и нема от къде си я краднеш и кво праим:no-no:

Цяла тенджера кебапи ша приготвяш ам да не забраиш и каса бира да слойиш че инак йок игрушки;)

Играта е хитова и е руска. Забавна, с прекрасна музика и много добри 3D ефекти. Версията е само 1.0, след което йок автори да поправят. По ефекти и иновация бие всички свои конкуренти в категорията. Все едно да кажеш, че Marine Aquarium е по-добро виртуално аквариумче от Dream Aquarium. Който впрочем също е прекратен и е обявен за прекратена разработка, считай автора за мъртъв. Съща е ситуацията и на играта. :) Прекрасна игра с уникални изпълнения без аналог, но рано прекратена и в крайна сметка счупена. С много усилия все пак е "завършена", но никой готованец не успя да оцени съдържанието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Коя е другата? Ако можеш да дадеш линк?

Може ли да ми кажете коя е другата замунда?

преди 2 часа, grizly написа:

Изчакваш да се появяват сийдъри, даваш от време на време Update Tracker или нещо подобно, зависи с кой торент клиент си.

За коя игра става въпрос?

играта се казва Farming Simulator 2011 Platinum Edition 

преди 2 часа, Филипов написа:

Седиш и чакаш. За някои неща съм чакал и повече от месец. Ако торентът на е <private>, т.е. има магнитен линк може и да се появи някой сийдър на друго място, ако съппада хешът. Или да пишеш в специалната тема "молба за сийд". Трудна работа, като сте само тарикати да теглите магнитно.

как така да го сваля магнитно? Може ли да обясниш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Milkanski7 написа:

Коя е другата? Ако можеш да дадеш линк?

Спестявам името за да не изтече като Windows 11. Нали не е твоята игра? Кажи коя ти е играта и може би да е в колекцията ни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Спестявам името за да не изтече като Windows 11. Нали не е твоята игра? Кажи коя ти е играта и може би да е в колекцията ни.

В момента не съм заинтересуван от купуване на играта и моля ако не пишете като помощ на отговор на въпросите ми няма смисъл

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, B-boy/StyLе/ написа:

Напиши коя е тази толкова невъзможна за намиране игра? Да видиш как ще ти дават по 40лв!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш да се правиш на фермер, вземаш една мотика и почваш да тренираш като прекопаваш градинките пред блока.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Milkanski7 написа:

играта се казва Farming Simulator 2011 Platinum Edition

Опита ли някои от другите, които не са Platinum Edition?

Играта е стара и е много вероятно да няма сийд в българските тракери. Евентуално в чужди...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Farming Simulator 19 – Platinum Edition ( v.1.7.1.0 + DLCs + MULTi18) – [DODI Repack] 

Пробвах и се тегли нормално. Виж си личните.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти играта, но аз няма да искам като плевенския пъпеш пари. Тегли се съвсем нормално. След 50% имаше 37 сийдъри. За да повярваш, ето ти 2 снимки. Погледни първият торент ( Най горният)

ScreenShot044.jpg

ScreenShot045.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз му пратих линк намерих я. :)

преди 6 минути, Kolev71 написа:

Ето ти играта, но аз няма да искам като плевенския пъпеш пари. Тегли се съвсем нормално. След 50% имаше 37 сийдъри. За да повярваш, ето ти 2 снимки. Погледни първият торент ( Най горният)

ScreenShot044.jpg

ScreenShot045.jpg

Той искаше тази Farming Simulator 2011 Platinum Edition  не 2019. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Аз му пратих линк намерих я. :)

Той искаше тази Farming Simulator 2011 Platinum Edition  не 2019. :)

Сега и нея ли да му изтегля?  Joss му е пратил съобщение. Няма да му вършат работата 20 човека. Да сяда и да почва. Ей сега ще се включи и Белгиеца и работата ще заспи. Човекът е свободен, като мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Kolev71 написа:

Сега и нея ли да му изтегля?  Joss му е пратил съобщение. Няма да му вършат работата 20 човека. Да сяда и да почва. Ей сега ще се включи и Белгиеца и работата ще заспи. Човекът е свободен, като мен.

Споко, аз му я пратих като линк играта си работи пробвах я преди това. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Kolev71 написа:

ЛУД! Това не е играта бе, закопан! И да искаш няма как да му я дадеш играта на плевенския пъпеш, която се предлага срещу пари!
За тази, която предлагаш, ти и да искаш пари за нея няма кой да ти даде, след като е публично достояние безплатно, разбирай (без пари). Така че свивай ... надолу ... и се спускай по баира докато се приземиш и откриеш къде си се потопил. Ако виждаш клоуни наоколо, завърти се три пъти през глава и брой до десет, гуглирай за някоя елементарна молитва и се качи по високо дърво за да откриеш местонахождението си. После свиркай три пъти с устата и ако никой не те чуе, значи си се изгубил. Пробвай с други молитви. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, B-boy/StyLе/ написа:

ЛУД! Това не е играта бе, закопан! И да искаш няма как да му я дадеш играта на плевенския пъпеш, която се предлага срещу пари!
За тази, която предлагаш, ти и да искаш пари за нея няма кой да ти даде, след като е публично достояние безплатно, разбирай (без пари). Така че свивай ... надолу ... и се спускай по баира докато се приземиш и откриеш къде си се потопил. Ако виждаш клоуни наоколо, завърти се три пъти през глава и брой до десет, гуглирай за някоя елементарна молитва и се качи по високо дърво за да откриеш местонахождението си. После свиркай три пъти с устата и ако никой не те чуе, значи си се изгубил. Пробвай с други молитви. :) 

Като прескоча към Плевен - ще ти се обадя! Обезателно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...