Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо днешните мъже си падат по джендърски коли

Featured Replies

преди 7 минути, jhoro написа:

Или - Х5-а с газова уредба!!!

Че какво като е с газова уредба? Щом можеш да плащаш по малко, защо да плащаш повече? Има висок клас газови уредби, при, които няма загуба мощност. Жоре те на ток ще излязат вече Х5 , а целта е опазване на околната среда и да му е ефтино возенето на чиляка. Точно това, което е и целта на газифицирането при автомобилите.

• Отговори 167
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На теб щом най-важно е какво ще кажат "всички във фейса" твоя работа. Както казах, жалка. Иначе, не съм слизал да ги питам какви са, ама съдейки по шофирането им, най-много педали карат БМВ

• Вие взехте човека за мезе! От ляво, от дясно - ами дайте му още време да понапише някоя и друга лакардия. Пише си момчето, защото им е фен на BMW. Ама ако го попита някой , кой е спечелил европейското

Публикувани изображения

преди 11 минути, Бял Кон написа:

Че какво като е с газова уредба? Щом можеш да плащаш по малко, защо да плащаш повече? Има висок клас газови уредби, при, които няма загуба мощност. Жоре те на ток ще излязат вече Х5 , а целта е опазване на околната среда и да му е ефтино возенето на чиляка. Точно това, което е и целта на газифицирането при автомобилите.

Не говоря за фабрично монтирана, а за присадена!

Абе - идиоти всякакви!!!

преди 12 минути, jhoro написа:

Не говоря за фабрично монтирана, а за присадена!

Абе - идиоти всякакви!!!

Е да ама да върви като бензиновата, и да плаща 1/3 от това, което плащат такива без газова, кой е идиота в случея. А и щом има Порше дизел, защо да няма и Х5 на газ? 

преди 9 минути, Бял Кон написа:

А и щом има Порше дизел, защо да няма и Х5 на газ? 

Хайде сега си задай пак въпроса защо има Порше на дизел?

Аз ще те попитам защо НЯМА камион на бензин? Дай да помислим?

преди 5 часа, ДзВяРа! написа:

НЯМА камион на бензин?

Но пък има това:

Цитат

Нашата гама от камиони на газ е много приспособима с чудесна управляемост, нисък разход на гориво и пробег до 1700 km. Тя е предназначена за градски и регионални превози, както и за превози на дълги разстояния.

от тук.

преди 4 часа, dioib написа:

Но пък има това - от тук.

В нашия град вече - половината автобуси са на метан, другата половина - на ток. Тролеи, ама без контактна мрежа!

Обаче ... да дам „една торба пари“ (над 100К евро) за нова Х5-а и да отида в сервиз - за газова уредба ...
Линейката от психодиспансера ще ме чака там!

Какво лошо има в газовата на x5 или друга мощна и престижна марка, ако е монтирана грамотно и съобразена с двигателя, това е само в плюс за собственика, всичко друго са предразсъдъци, като джендърските коли.

преди 21 минути, bulljo написа:

Какво лошо има в газовата на x5 или друга мощна и престижна марка, ако е монтирана грамотно и съобразена с двигателя, това е само в плюс за собственика, всичко друго са предразсъдъци, като джендърските коли.

Не е лично към теб, но ... това си е българската простотия!

Ще си купя лимузина - „Вижте ме и ми се почудете!“, ама ще сложа газова. И гуми Roadmarch или Hankook.

Бях свидетел - в шоурум на известна марка - бъдещ купувач питаше „Как се сменя маслото?“
На продавача (и собственик) му идваше да го удуши, но каза само - „Маслото ... се сменя в сервиза!“

На чисто нов автомобил не можеш да правиш нищо докато не изтече гаранцията(или лизинга ако има такъв). Иначе си е много смешно да видиш как на кола за над 50 хилки собственика отваря багажника за нещо и гледаш вътре голяма газова бутилка. Друг е въпроса че дори и със иридиеви свещи живота на мотора се скъсява. А риска от взрив при удар отзад си стои.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Папамобилът каква кола е?

ЩЕ бъде - SUV Ocean, от Fisker. Догодина.

преди 2 минути, jhoro написа:

ЩЕ бъде - SUV Ocean, от Fisker. Догодина.

Готина е. Браво.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Готина е. Браво.

Хич ми не дреме - папа ... няма да ставам!

съседа има фиат абарт... тва нещо е като торпедо. Не знам от кога кола 180 коня се счита за джендърска ама моята кия сиид като е 90 трябва да съм гей така ли? Ся как да го обясня това нещо на жената и детето?

П.С. ... що за понятие е "джендърска кола"?!? Целта на колата е да те  прекара от точка А до точка Б...

преди 6 минути, mitosandov написа:

П.С. ... що за понятие е "джендърска кола"?!? Целта на колата е да те  прекара от точка А до точка Б...

А де?

За „градски автомобил“ бих избрал Daewoo Matiz   Daewoo Matiz | Технически характеристики, Разход на гориво, Размери  или нещо подобно.
Може и по-екстремно - Смарт/Smart - AУТОМЕДИЯ

Пп. Който е карал и паркирал Honda Accord (дължина -  4,7 - 4,9 м) знае за какво говоря!

на 12.10.2021 г. в 1:51, jhoro написа:

Скоро гледах едно Ауди (ама не запомних модела). Лъсната лимузина с китайски гуми!!!  :cantbelieve:

Или - Х5-а с газова уредба!!!

По тая логика , на някоя стара кола може газ,обаче на БМВ не може? Няма значение от марката ,всеки сам си избира какво да кара и на какво да го кара .Като може да е евтино защо трябава да плащаме скъпото, какъв е смисъла , или искате да кажете ,като има пари да кара X5, значи ще има пари да си плаща бензина.Тази тенденция мина отдавна ,всеки гледа как да му е по евтино!

преди 57 минути, Станислав Кьоров написа:

Като може да е евтино защо трябава да плащаме скъпото, какъв е смисъла , или искате да кажете ,като има пари да кара X5, значи ще има пари да си плаща бензина.

Това е малко като да имаш самочувствие ама без покритие.

Показваш класа слизайки от хубава X5-ца или Q7-ца за 30-40 хилки, а вътре стои газовата бутилка, сложена за да спестяваш по едно левче на литър. Кокошкарка му работа. Класа се доказва не със дребнаво мислене, а с това да не ти пука колко струва дадено нещо. Пачката да се размахва и пръстите да са широки. Иначе си е за подигравка, както с китайските гуми.

преди 1 час, ice_lion__01 написа:

Това е малко като да имаш самочувствие ама без покритие.

Показваш класа слизайки от хубава X5-ца или Q7-ца за 30-40 хилки, а вътре стои газовата бутилка, сложена за да спестяваш по едно левче на литър. Кокошкарка му работа. Класа се доказва не със дребнаво мислене, а с това да не ти пука колко струва дадено нещо. Пачката да се размахва и пръстите да са широки. Иначе си е за подигравка, както с китайските гуми.

Тези за 30-40 хилки не стават на газ , тези от 10 хилки стват , при тях не показваш никаква класа , не знам защо споря като аз не карам такива луксозни коли, карам си toyotata на ГАЗ и ми дреме на оная работа , кола на която  винаги мога да разчитам! Човека не се определя спрямо колата какъв е!

преди 41 минути, Станислав Кьоров написа:

Тези за 30-40 хилки не стават на газ , тези от 10 хилки стват , при тях не показваш никаква класа , не знам защо споря като аз не карам такива луксозни коли, карам си toyotata на ГАЗ и ми дреме на оная работа , кола на която  винаги мога да разчитам! Човека не се определя спрямо колата какъв е!

Хубаво е, че се усещаш!

Иначе

преди 2 часа, Станислав Кьоров написа:

По тая логика ...

няма никаква логика!

Пп. В момента нямам никакъв автомобил! Какво значи това?

преди 1 час, jhoro написа:

Пп. В момента нямам никакъв автомобил! Какво значи това?

Както казах ,човека не се определя според автомобила! Автомобил се взима според нуждите.

преди 18 минути, Станислав Кьоров написа:

Както казах ,човека не се определя според автомобила!

Донякъде вярно, но не изцяло. Какъв е човека може да е определи по състоянието на автомобила. Дали е чист или занемарен, дали нещата в багажника за подредени или не, дали е измит отвън или отдавна не е. Дори и по миризмата в купето. Дали има ароматизатор и на какво мирише той или е пушено яката и не се влиза дори. Някои от тези неща да достатъчни да се добие представа за собственикът.

Че един колега си купи някво бмв м5 2013-та  за 60 хилки и му сложи газ след седмица при положение че било 500-600 коня... Единствения му проблем беше че се оказа, че трябва да паркира пред офиса защото подземния фирмен паркинг е забранен за коли с газова. Има всякакви хора с всякакви разбирания. За него примерно моят 90 коня хечбек е безсмислен и непрактичен, а за мен неговата кола, но всеки си е щастлив по своему :)

преди 1 час, mitosandov написа:

Че един колега си купи някво бмв м5 2013-та  за 60 хилки и му сложи газ след седмица при положение че било 500-600 коня... Единствения му проблем беше че се оказа, че трябва да паркира пред офиса защото подземния фирмен паркинг е забранен за коли с газова. Има всякакви хора с всякакви разбирания. За него примерно моят 90 коня хечбек е безсмислен и непрактичен, а за мен неговата кола, но всеки си е щастлив по своему :)

Това искам да го видя, до колкото съм запознат М5 2013 година , не може да се газифицира ,дори да може това би довело до постояни ремонти по мотора.

преди 5 часа, Станислав Кьоров написа:

Това искам да го видя, до колкото съм запознат М5 2013 година , не може да се газифицира ,дори да може това би довело до постояни ремонти по мотора.

Всяка може, разликата е в цената на газовото. Едното е осезаемо по-скъпо от другото.

преди 21 часа, ice_lion__01 написа:

Донякъде вярно, но не изцяло. Какъв е човека може да е определи по състоянието на автомобила. Дали е чист или занемарен, дали нещата в багажника за подредени или не, дали е измит отвън или отдавна не е. Дори и по миризмата в купето. Дали има ароматизатор и на какво мирише той или е пушено яката и не се влиза дори. Някои от тези неща да достатъчни да се добие представа за собственикът.

Ти четеш ли???

преди 23 часа, jhoro написа:

В момента нямам никакъв автомобил!

А определяй де!

Пп. Когато управлявам автомобил:

• вътре не се пуши - ИЗОБЩО;
  • в багажника постоянно стои само чантичката с основните неща (крик, триъгълник, аптечка, пожарогасител ...);
  • ароматизатор не се ползва;
  • поне веднъж седмично се мие отвън, а при нужда - и отвътре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.