Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо днешните мъже си падат по джендърски коли

Featured Replies

Таргета на  БМВ с производството на Мини Купър, според мен е да се направи кола за нежния пол. Защото БМВ колите са си чисто мъжкарски, с намръщените фарове отсечени груби форми, а минито е пълна противоположност. Незнам колко от вас са се качвали в мини, дори интериора е направен като продукт на барби.

• Отговори 167
  • Прегледи 13,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На теб щом най-важно е какво ще кажат "всички във фейса" твоя работа. Както казах, жалка. Иначе, не съм слизал да ги питам какви са, ама съдейки по шофирането им, най-много педали карат БМВ

• Вие взехте човека за мезе! От ляво, от дясно - ами дайте му още време да понапише някоя и друга лакардия. Пише си момчето, защото им е фен на BMW. Ама ако го попита някой , кой е спечелил европейското

Публикувани изображения

Англичаните в бедните, следвоенни години са искали евтино, надеждно, непретенциозно возило и си го имаха. BMW превърнаха mini в това, което не ти харесва.

Абе то и аз се чудя, кво толкова им харесват на тия бенвета, днешните джендъри...

Май ударихме някои по комплексите……как бързо се издадоха само…….

преди 1 час, Бял Кон написа:

БМВ колите са си чисто мъжкарски, с намръщените фарове отсечени груби форми

Щом не  е рЪмбаво - не си мъж!😀За градски у-я малка кола е по - практично.Не сме германия , да  минаваш по 20к км по аутобани без ограничения.А за какви комплекси става  въпрос?Много е мъжкарско да оставиш данък в общината 200-300 лв, гуми по 200-300 лв бр. и 20л /100км.За някой колата е гъзария, за други средство да  стигнеш от точка А до точка Б.Всеки да си кара каквото му е кеф.Имах едно време 106ца -  тип "последна грижа" беше си екстра колата.

преди 1 час, Радул написа:

Абе то и аз се чудя, кво толкова им харесват на тия бенвета, днешните джендъри...

Казват, че който кара БМВ са по принцип агресивни шофьори. Груби и нахални. Не спазват правилника за движение.

Не знам дали е вярно.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Казват, че който кара БМВ са по принцип агресивни шофьори.

Не знам дали е вярно.

И аз не знам. Но съм чувал, че който кара 20 годишно БМВ си е класически комплексар. Тия дето стават на кайма по пътищата, не стават заради беенвето, а заради комплексите си. Да не говорим че БМВ не е някаква извънземна бегачка, та да си мислиш че си пилот на изтребител. Е, имат и такива екземпляри, но дори и те не са сред топ- бегачките.

У "мое село" комплексарите масово еволюират към  вехти g класи и bmw х 3,5.Обичат да  гледат от високо плебейте😀

Аве познавам хора милионери, които карат 20 годишни коли и боравят с 10 годишни телефони, собственици на хотели, ама за Бай Ганьо балкански само новата таратайка е видиш ли символ на просперитет.Нищо, че голям процент от шофьорите на нови тарайки в България ги карат на лизинг или кредит, друга част от тях с парите на мама и тате.

П.П.  Всъщност новите коли са един таблет с волан и нямат нищо общо с истинските коли.

преди 22 минути, qrt написа:

У "мое село" комплексарите масово еволюират към  вехти g класи и bmw х 3,5.Обичат да  гледат от високо плебейте😀

Наличието на лилипути не е притеснително. Притеснително е наличието на още по- дребни лилипути, които ги гледат отдолу, възхищават им се и твърдят че са великани.

Откъде да знаят те, че от една Тундра, ще ги гледат още по- отвисоко.

преди 15 минути, Радул написа:

Наличието на лилипути не е притеснително. Притеснително е наличието на още по- дребни лилипути, които ги гледат отдолу, възхищават им се и твърдят че са великани.

Откъде да знаят те, че от една Тундра, ще ги гледат още по- отвисоко.

преди 47 минути, Радул написа:

И аз не знам. Но съм чувал, че който кара 20 годишно БМВ си е класически комплексар. Тия дето стават на кайма по пътищата, не стават заради беенвето, а заради комплексите си. Да не говорим че БМВ не е някаква извънземна бегачка, та да си мислиш че си пилот на изтребител. Е, имат и такива екземпляри, но дори и те не са сред топ- бегачките.

А тия където стават на кайма по пътищата с разни малки п’чи въшки какви са? Защото миналата седмица пътувах към Белгия имаше две катестрофи и двете бяха причинени от малолитражки, които не са произведени от баварски моторни заводи. А и комплексарче си ти защото бълваш змии и гущери по марка за, която не си прочел и два реда от историята и. Та нека да те светна малко невежо човече относно лейбъла БМВ. То е съкращение от Баварски моторни заводи. И да може да ги упреличиме на изстребители минимум заради факта, че те са произвеждали самолетни двигатели по времето на втората световна война. А задавал ли си си въпроса какво символизира емблемата на БМВ. Нека те ограмотя по въпроса, за да не се излагаш друг път. Формата на емблемата символизира именно самолетна перка. Цветовете и състоящи се от синьо и бяло това са цветовете на флага на баварската привинция. А чувал ли си за Motorsport? Вероятно да, но хал хабер си нямаш какво точно е това. Там маркара произвежда своите състезателни автомобили. Айде това беше с уроците по автомобилостроене за днес. Не, че нещо ще запомниш де, ама карай!

преди 3 минути, Бял Кон написа:

А тия където стават на кайма по пътищата с разни малки п’чи въшки какви са? Защото миналата седмица пътувах към Белгия имаше две катестрофи и двете бяха причинени от малолитражки, които не са произведени от баварски моторни заводи. А и комплексарче си ти защото бълваш змии и гущери по марка за, която не си прочел и два реда от историята и. Та нека да те светна малко невежо човече относно лейбъла БМВ. То е съкращение от Баварски моторни заводи. И да може да ги упреличиме на изстребители минимум заради факта, че те са произвеждали самолетни двигатели по времето на втората световна война. А задавал ли си си въпроса какво символизира емблемата на БМВ. Нека те ограмотя по въпроса, за да не се излагаш друг път. Формата на емблемата символизира именно самолетна перка. Цветовете и състоящи се от синьо и бяло това са цветовете на флага на баварската привинция. А чувал ли си за Motorsport? Вероятно да, но хал хабер си нямаш какво точно е това. Там маркара произвежда своите състезателни автомобили. Айде това беше с уроците по автомобилостроене за днес. Не, че нещо ще запомниш де, ама карай!

Ти май още не зацепваш, че на мен колкото беемвета са ми минали през ръцете, на теб няма да ти минат и за 5 живота и то ако си милионер. И да БМВ е просто един лейбъл за такива като теб, дето нищо не знаят и нищо не могат. И сядат да ми цитират кво пише за марката в уикипедия. Ми земи прочети и за другии марки нещо де, иначе си ебати ограниченото човече. Примерно за Ролс Ройс, че правят реактивни двигатели, за Субау че правят кораби, за СААБ че правят самолети, та дори за Деу, които също правят кораби. Моторспорт... ти си толкова далече от моторспорт, че даже не знаеш какво е това. Я кажи за успехите на БМВ във Ф1. Как там една Хонда ги удря в земята, а за мерцедес и рено да не говорим.

Вие взехте човека за мезе! От ляво, от дясно - ами дайте му още време да понапише някоя и друга лакардия. Пише си момчето, защото им е фен на BMW. Ама ако го попита някой , кой е спечелил европейското състезание през 1974 година, не може го каза. А това е една малка за времето си и за сега количка, която направи Англия доста богата страна със тогавашното си производство от 5 МИЛИОНА малки автомобила. Няма и не може да има още 100 години по добра от Мерцедес! Иначе - Нидерландия, Белгия - все едно -  единият със стара трошка на 15-20 години, другият  със нова дачийка , подарък от русото женче . И двамата държат в ръката си мистерия и  терзия, но пишат за автомобили. 

преди 1 час, Бял Кон написа:

Аве познавам хора милионери, които карат 20 годишни коли и боравят с 10 годишни телефони, собственици на хотели, ама за Бай Ганьо балкански само новата таратайка е видиш ли символ на просперитет.

Ами той и Нереза от Банкя все се хвали , че карал 10 годишна джипка и ползва старо телефонче с копченца . Това не му пречи да отклони десетки милиарди евро от бюджета на държавата през последните 12 години . Едва ли има средно интелигентен човек да вярва на неговите елементарни лъжи и простотии , освен лумпените от неговата партийка ГроП . ;)

преди 33 минути, Kolev71 написа:

Вие взехте човека за мезе! От ляво, от дясно - ами дайте му още време да понапише някоя и друга лакардия. Пише си момчето, защото им е фен на BMW. Ама ако го попита някой , кой е спечелил европейското състезание през 1974 година, не може го каза. А това е една малка за времето си и за сега количка, която направи Англия доста богата страна със тогавашното си производство от 5 МИЛИОНА малки автомобила. Няма и не може да има още 100 години по добра от Мерцедес! Иначе - Нидерландия, Белгия - все едно -  единият със стара трошка на 15-20 години, другият  със нова дачийка , подарък от русото женче . И двамата държат в ръката си мистерия и  терзия, но пишат за автомобили. 

Като този лаф.

😀

<<"Боже, какъв мъж! Искам да имам кола от него!">>

-3-verschiedene-modelle-cadillac-108704.

Абе а белгийските миди караши Дачия сглабяна в Мароко, какви са?

Я ... ко стаа тука ве??? Докато се усетя - две страници простотии!!!

Като говорите за „мъжки“ и „женски“ автомобили - да ви светна!
В Кипър повечето жени карат SUV-ове!!!

преди 17 минути, petie1 написа:

Абе а белгийските миди караши Дачия сглабяна в Мароко, какви са?

Интересен въпрос ..... Зависи от гледната точка . Ако питаме Белджо , те ще са най-хитрите и вървежни Тарикати !  ;) 

преди 1 минута, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Интересен въпрос ..... Зависи от гледната точка . Ако питаме Белджо , те ще са най-хитрите и вървежни Тарикати !  ;) 

Дачия Комби май по логиката на коня е женска кола?

преди 2 часа, Радул написа:

Ти май още не зацепваш, че на мен колкото беемвета са ми минали през ръцете, на теб няма да ти минат и за 5 живота и то ако си милионер. И да БМВ е просто един лейбъл за такива като теб, дето нищо не знаят и нищо не могат. И сядат да ми цитират кво пише за марката в уикипедия. Ми земи прочети и за другии марки нещо де, иначе си ебати ограниченото човече. Примерно за Ролс Ройс, че правят реактивни двигатели, за Субау че правят кораби, за СААБ че правят самолети, та дори за Деу, които също правят кораби. Моторспорт... ти си толкова далече от моторспорт, че даже не знаеш какво е това. Я кажи за успехите на БМВ във Ф1. Как там една Хонда ги удря в земята, а за мерцедес и рено да не говорим.

На теб са ти минали толко беЕмвета, колко на дядо ми цигулки страдивариос.  Бегай  да пасеш козите, че за друго нищо не ставаш.

преди 1 минута, Бял Кон написа:

На теб са ти минали толко беЕмвета, колко на дядо ми цигулки страдивариос.  Бегай  да пасеш козите, че за друго нищо не ставаш.

Въх колко си силен! Ш'са сцепиш на две. И цигулките не са "страдивариос", а Страдивари. Страдивариус ги наричат малоумници като теб. А да... питай дядо си, сигурен ли е че не са били Кремона.

преди 17 часа, ice_lion__01 написа:

А как очаквате някой да дрифти със слаба кола?

:offtopic_s:Става, както става и да дрифтиш с камион ... но идеята е да "спираш" по-късно преди завоя и по-бързо да излизаш от него без да губиш сцепление с пътя. Всеки който е дрифтирал, знае, че колкото по-къс е автомобила, то по-малък е дрифта и по-добре се владее автомобила когато загуби сцепление с пътя. 

При тез "джендърски" автомобили по-лесно се възстановява сцеплението с пътя, за да може максимално мощността да се пренася в движение по трасето, а не да правиш шоу с дрифтене (движение на място) ... 

преди 12 часа, Kolev71 написа:

А ти с какво ще се похвалиш дядо Стефане? Че пет години търка скамейките в университета, за на стари години да тичаш да монтираш антени да си купиш кисело мляко и да си платиш нета?  Вуйчо ми е прост човек фермер, но често повтаря една приказка: Учен не значи умен! Барем това да те бяха научили в университета.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.