Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо днешните мъже си падат по джендърски коли

Featured Replies

преди 26 минути, Бял Кон написа:

А те как си правят изводи от написаното от мен или белгиеца какви сме ве бай х*й? Май двойни стандарти нещо а? Пий си простагена Жоре и не взимай толко насериозно мойка.

Пичага спри се, в момента се излагаш брутално. Имаш си някакви виждания, разбирания и т.н., това е нормално, всеки има. ОБАЧЕ ако ще се замеряме с епитети, нещата вече минават в една друга графа а тя не е хубава. Тука може и да се хапем понякога, но си имаме уважението и така трябва, така че кротко, че и ти един ден ще одъртееш. :)

• Отговори 167
  • Прегледи 13,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На теб щом най-важно е какво ще кажат "всички във фейса" твоя работа. Както казах, жалка. Иначе, не съм слизал да ги питам какви са, ама съдейки по шофирането им, най-много педали карат БМВ

• Вие взехте човека за мезе! От ляво, от дясно - ами дайте му още време да понапише някоя и друга лакардия. Пише си момчето, защото им е фен на BMW. Ама ако го попита някой , кой е спечелил европейското

Публикувани изображения

преди 2 часа, jhoro написа:

Ся ...
Да Ви кажа!!!
Цялата тема е простотия -отвсякъде!

Термина „джендър“ означава „род“, „вид“, „тип“, семейство или група от неща. Не знам защо, някой ИДИОТИ (и те не знаят защо) го асоциират с понятието „трансджендър“! Което е различно!

Колкото до самите автомобили - там пол няма.

Така, че - цялата тема е за коша!

Термин "джендър" има само в българските интернет блата. Има дума "джендър", която е английска (gender) и тя се превежда като "пол". Няма такива семейства, родове, видове и сънъмъ. Genger- male. Gender- female. И по документите им за самоличност го пише точно така.

преди 3 минути, Радул написа:

Термин "джендър" има само в българските интернет блата. Има дума "джендър", която е английска (gender) и тя се превежда като "пол". Няма такива семейства, родове, видове и сънъмъ. Genger- male. Gender- female. И по документите им за самоличност го пише точно така.

Това го кажи на ... Уикипедия!

Цитат

Джендър (от английски: gender – „род (граматичен)“; и от лат. genus – „род“, „вид“, „тип“, семейство или група от неща) е понятие във философията, обществените науки и правото, означаващо поведенческите и физиологичните характеристики, които дадено общество или култура свързва с мъжествеността и женствеността – това, което се смята за прилягащо на жените и на мъжете в дадено общество, както и атрибутите, които чрез културата се приписват на жените и мъжете. Така тези характеристики и поведения носят значение, което е свързано с пола, но не произтича от него, а им е придадено (конструирано) от обществото.

или редактирай статията!

преди 12 минути, jhoro написа:

или редактирай статията!

Що не вземеш един речник и да зарежеш уикипедското образование. Искаш да знаеш какео Е, или какво на някой му се струва че Е, щото е политкоректно?

p.p. И не знам дали си даваш сметка, че ми цитираш като доказателство, точно българско интернет блато. Я виж има ли подобни глупости в някоя друга уикипедия, освен българската. Пробвай с английска.

преди 16 минути, Радул написа:

преди 5 минути, Радул написа:

Що не вземеш един речник и да зарежеш уикипедското образование. Искаш да знаеш какео Е, или какво на някой му се струва че Е, щото е политкоректно?

p.p. И не знам дали си даваш сметка, че ми цитираш като доказателство, точно българско интернет блато. Я виж има ли подобни глупости в някоя друга уикипедия, освен българската. Пробвай с английска.

Я не ми давай акъл - къде да гледам, ами си кажи - какво те сърби?

Какво ти пречи - както и да се тълкува думата???

преди 16 минути, jhoro написа:

или редактирай статията!

То па понеже уикито е една достоверна енциклопедия...

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ти па с тая налудничава тирада ли намери да ми скочиш?   :D

преди 4 минути, Радул написа:

Ти па с тая налудничава тирада ли намери да ми скочиш?   :D

3 минути поздравява всичките сексуалности и социални полове и другите полове.

Мисля, че педофилите и зоофилите.. пропусна. Но хермафродите ги поздрави. Но иначе отнема към 5 минути, за да се поздравят всичките. 😀

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

3 минути поздравява всичките сексуалности и социални полове.

Мисля, че педофилите и зоофилите.. пропусна. Но хермафродите ги поздрави.

Е и??? Нещо пречи ли ВИ?

Още отначало смятам, че темата е глупава! 

преди 4 минути, jhoro написа:

Я не ми давай акъл - къде да гледам, ами си кажи - какво те сърби?

Какво ти пречи - както и да се тълкува думата???

Дума не се тълкува. Тя може да има няколко значения, но не и тълкувание. И аз ви виждам всеки ден, как тълкувайки думи, не можете да се разберете какво казвате. И това на родния си език.

преди 4 минути, Радул написа:

Дума не се тълкува. Тя може да има няколко значения, но не и тълкувание. И аз ви виждам всеки ден, как тълкувайки думи, не можете да се разберете какво казвате. И това на родния си език.

Тази вечер ... не си с ума си!
Како разбираш под „джендърски коли“ или други предмети?

Пп. И защо реши, че българския език ми е роден?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

минути поздравява всичките сексуалности и социални полове.

Нали трябва да се съобразява с  " Новите Еврогейски ценности " . Така е културно и прието . Трябва да се следват стриктно директивите за Новият социален ред .  Само че на мен вече ми идва в повече . Посещавах редовно една група в Туитч и бе приятно да разпускам през свободното си време . Така бе 3 години ,докато преди 7-8 месеца започнаха да се присъединяват разни гейове и лесбийки . Няма такава нагла напаст ,честно . Колкото пъти се появят започват да пишат за сексуалните си ориентации и щения . Въртят , сучат все това име на устата  " Аз съм лесбо , но ми се случи еди какво си .... Аз харесвам жени , но ..... "  Мен личният им живот не ме интересува , но ми е крайно неприятно постоянно да се изтъкват и натрапват хомосексуалността си . 

преди 1 минута, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Нали трябва да се съобразява с  " Новите Еврогейски ценности " . Така е културно и прието . Трябва да се следват стриктно директивите за Новият социален ред .  Само че на мен вече ми идва в повече . Посещавах редовно една група в Туитч и бе приятно да разпускам през свободното си време . Така бе 3 години ,докато преди 7-8 месеца започнаха да се присъединяват разни гейове и лесбийки . Няма такава нагла напаст ,честно . Колкото пъти се появят започват да пишат за сексуалните си ориентации и щения . Въртят , сучат все това име на устата  " Аз съм лесбо , но ми се случи еди какво си .... Аз харесвам жени , но ..... "  Мен личният им живот не ме интересува , но ми е крайно неприятно постоянно да се изтъкват и натрапват хомосексуалността си . 

Няма „нов“, няма „стар“ ред! Хомосексуалност има откакто има хора!

Натрапването на каквото и да е предпочитание (не само в тази област) е наглост! И говори за комплекси!

преди 4 минути, jhoro написа:

Няма „нов“, няма „стар“ ред! Хомосексуалност има откакто има хора!

Натрапването на каквото и да е предпочитание (не само в тази област) е наглост! И говори за комплекси!

Тъй ли? Имало ли е? Сигурно Александър Македонски? И неговият любим.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Хефестион

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Тъй ли? Имало ли е? Сигурно Александър Македонски?

Ти какво искаш сега - да се цитират „лични данни“ ли?
Имена, адреси, ЕГН-та ...

А не са прави на „ощипана мома“!

преди 6 минути, jhoro написа:

Тази вечер ... не си с ума си!
Како разбираш под „джендърски коли“ или други предмети?

Пп. И защо реши, че българския език ми е роден?

Разбирам че на някой му се ръсят простотии. Глупостта българска "джендър" е опит да се поставят под един знаменател всички с РАЗЛИЧНА сексуална ориентация. Различна от хетеросексуалната. Не знам да ки си даваш сметка, колко опасни са подобни опити. Те например приравняват пасивен гей със убиец садист. Граничат с фашизъм и отричане на различните. Още малко пропаганда в тази посока и към мразените "джендъри" ще бъдат причислени и асексуалните, или такива като теб, които вече са забравили за секса. Не съм сигурен че ще ти хареса, но ще е късно- вече ще си в кюпа на негодните.

преди 5 минути, jhoro написа:

Ти какво искаш сега - да се цитират „лични данни“ ли?
Имена, адреси, ЕГН-та ...

А не са прави на „ощипана мома“!

Юли Цезар е бил любовница на Витиния Никомед, ех мъка мъка..

Вярно е. Имало е от край време.

😀

Така - да се върнем към колите, без разните епитети!

Този Фиат ... си е съвсем приличен ГРАДСКИ автомобил! За един - двама души.
Ако основното придвижване е „от дома до работата и обратно“ и ще се паркира в центъра - е идеален!

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Там да си ги треска колкото иска. Но не е онова, което беше! Само не разбрах на какво съм посланик?!

На Земята в Галактическата лига :)

преди 50 минути, jhoro написа:

Така - да се върнем към колите, без разните епитети!

Този Фиат ... си е съвсем приличен ГРАДСКИ автомобил! За един - двама души.
Ако основното придвижване е „от дома до работата и обратно“ и ще се паркира в центъра - е идеален!

Не е вярно това! Не съм съгласен със твоето мислене.

За мен това е идеалния автомобил за градски условия и паркиране във центъра!

Шьофирам подобен автомобил и за града във който живея е перфектен за каране и паркиране!

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Не е вярно това! Не съм съгласен със твоето мислене.

За мен това е идеалния автомобил за градски условия и паркиране във центъра!

Шьофирам подобен автомобил и за града във който живея е перфектен за каране и паркиране!

С този „автомобил“

7021188_112689737_big.jpg

няма да припариш до нормален градски център!

преди 2 минути, jhoro написа:

С този „автомобил“

http://www.eleninotruckparts.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Renault_Premium__5bc09c9fda957.jpg

няма да припариш до нормален градски център!

Глупости, обикалям си целият град, когато ми е развален джипа и го оставя за ремонт, откачам ремаркето и си обикалям със влекача.

Виж, аз ти говоря за моя град, да си дойдем на думата а не за голямото село. И там съм влизал във центъра и то не веднъж, над 50 пъти със разрешително от общината. Карах материал за Метрото, когато го строиха. Само като си спомня и започвам да си псу...ам на ум.

преди 14 часа, grizly написа:

Па ша им играме на сватбата...

:offtopic_s:+ 1 глас и от мене!!! :) 

Се, кой ще им взима мъжка кола и кой женска е без значение, но по-важното е да не ги менкът, че иначе ша ги смятат за джендъри ... :) 

От мен пиенето ... :) Някой да им спретне дома, за да ни посрещнат подобаващо ... :) НО, хм ... ако е извън България, то ще учъсфъм виртуълно ... някак си ... съм без ваксинъ и те тъ ... не моем да щъкъме из цифилизацията ... :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.