Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво искате да ви се случи днес?

Featured Replies

Да умраааааа ohmy.gif

• Отговори 239
  • Прегледи 17,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Децата да гледат и да се учат що е това постоянство и има ли то почва у В.Търново... На печелившите-честито!

В момента в будката на парната машина е 70 °C. Искам климатик и студена бира, ама и двете са невъзможни. Ама пуста страст...

Айде чао!

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Искам днес да всичко да стане наопаки на пасемистичните ми очаквания за днес :help:

За вас искам да ви се сбъднат желанията. А за себе си - (скромно) няколко неща: много и здрав сън, определен човек да направи така, че да се почувствам щастлива и прегръдка ... че забравих вече какво е това...

Аз пък не искам да умирам днес biggrin.gif Искам едно хубаво кино и едно дълго кафе след това, с някой специален човек, но - няма да е днес sad.gif Затова - оставам вкъщи със запасите от студен чай и колекцията с филми :)

Според мен човек трябва да се бори за щастието си и да се стреми към поставените си цели, в случай, че тези неща са важни за него. А и така показва "колко" важни са (ако са). Запази желанието си за кино, като не гледаш нито филм от тези, които имаш на PC-то. Имитацията, колкото и да наподобява оригинала - това е само подигравка. Не може истински да се доближи до него и да даде онова усещание, което униката създава. За кафето... - може би не днес, но си уговори среща за утре, например, и направи всичко възможно, за да осъществиш плана.

Именно малките радости са тези, които ни дават усещането за живот.

Според мен човек трябва да се бори за щастието си и да се стреми към поставените си цели, в случай, че тези неща са важни за него. А и така показва "колко" важни са (ако са). Запази желанието си за кино, като не гледаш нито филм от тези, които имаш на PC-то. Имитацията, колкото и да наподобява оригинала - това е само подигравка. Не може истински да се доближи до него и да даде онова усещание, което униката създава. За кафето... - може би не днес, но си уговори среща за утре, например, и направи всичко възможно, за да осъществиш плана.

Именно малките радости са тези, които ни дават усещането за живот.

Напълно си права. За всичко - така и се опитвам да действам в живота, точно както го описа - като искам нещо, просто си го създавам ... но - не винаги се получава. Тогава трябва да си измисля нещо, с което да си отвлека вниманието, за да не ме връхлитат черни мисли ...

Пожелавам ти твоето желание за днес да се изпълни на 100% ;)

За сън - може би... но до края на деня има още доооооста време, а пък планове не смея да си правя, понеже после - пуф! и от тях нищо не остава ( и римувам, бре ohmy.gif ) ... Все нещо се случва и става точно обратното на предвиденото... Проблема е там, че много малко ми трябва, за да бъда щастлива. Даже мога да кажа "необходимото". Само дето изпълнението на тази, иначе хубава идея, не зависи само от мен. А от когото (които) зависи - не могат (а по-точно - не искат) да я осъществят... Прегръдка - няма кой... и така.

Светът бил за тези, които вярват в красотата на мечтите си... Аз мечти нямам, но имам цели и ако те бяха реалност, живота ми нямаше да има смисъл, защото нямаше да имам причини, заради които да живея. Което, сега като се замисля, донякъде оправдава вечната ненаситност на човешкия род, което се води за порок (и ето точно тези противоречия са причината хората да "създадат" Господ, с когото да съпоставят морала и етиката си, ценностите си, да ги уеднаквяват и съобразяват ... и после защо съм атеист и защо не зачитам и признавам подобни ценности... ами те просто нямат смисъл и логика, а за мен такива неща в действителност се явяват глупости). Както и да е, отплеснах се ... "малко".

Т'ва граничи с някакъв вид "доброволен саМомазохизъм" и ако това е честа практика при болшинството от хората, тогава в подобен свят, бих предпочела да съм садист. Сигурно тогава щях да съм щастлива и да изпитвам върховно удоволствие и наслада.

Да, наистина, много често оправдаваме собствената си неспособност да постигаме целите си с различни външни фактори, които са ни попречили. Но - не абсолютно всичко зависи от нас самите, има и такива външни неща, които понякога просто ни спират - така че, не се самоизмъчвай, прави всичко, което чувстваш, че е по силите ти, и ако нещата не се получат - значи вината не е в теб, просто не е било писано, а може и да е за добре ...

Взимай от живота, всичко, което си заслужиш или което ти се предложи - а за останалото, не се измъчвай ;)

Не бива да се говори за такива сериозни неща във флудърски теми biggrin.gif

'Ми то няма лошо, само дето накрая ще се уединим biggrin.gif

Тъкмо ще има кой да ме гушне и 2 от 3 неща за днес ще са ми се случили :yanim:

Редактирано от nihilistka (преглед на промените)

Е добре, де... ти не искаше ли да я забравяш или аз нещо не съм в час? Като я виждаш/срещаш се с нея, т'ва мисля, че изобщо не ти помага да я забравиш... (?)

Е добре, де... ти не искаше ли да я забравяш или аз нещо не съм в час? Като я виждаш/срещаш се с нея, т'ва мисля, че изобщо не ти помага да я забравиш... (?)

Иха , много си наблюдателна biggrin.gif

Тва за забравянето беше за една друга, преди година някъде. Тази сега е нещо ново :yanim:

Какво искате да ви се случи днес?
Това, което исках и вчера.

Искам един груб, селски мъж и един див, брутален секс :angry:

Аз пък искам да падне куфар пълен с пари върху един приятел хем богат да стана хем от него да се оттърва biggrin.gif

Разбира се това е шега, просто исках да споделя майтапа :angry:

Ееее ...... най-накрая. То не било толкова трудно. Първия ден не стана, втория ден не стана, на третия взе че стана.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.