Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение , съвет , съчинение

Featured Replies

преди 48 минути, Just a Stranger написа:

Още с първите изречения потвърждаваш думите ми.

:lol6:Не думай! Ми да - винаги твоите думи са потвърдени... от всичко, от всеки... Няма как да не са, защото си прозрял духовните, вселенските и човешките истини... Просто няма как да не са истини, защото вярваш че са такива.

Некво дежавю се стрелка по КАЛДАТА... ! :lol6:от тема в тема...

Навремето имаше песничка - за "дечицата веселушки". Там е работата че дечицата са и "драматушки". Това не пречи пак да е весело!

преди 1 час, Just a Stranger написа:

дори и да се е случвало да се ядосам някой път на отправени към мен обиди, то не е защото се чувствам обиден, а защото тук участвам за да водя дискусия с разумни хора, а не с манияци-провокатори

Аааа, това кърти, просто!!! :lol6:

Хората ходят на почивки да си починат, отпуснат, релаксират, заредят... А ти опъваш драмата и трещиш още от първия ден на 'връщането'.

Вие теософите само с драми ли живеете бре? Такива ли е избрал да им говори "тибетския върховен учител"... тц,тц,тц - горкия той. Ми да дойде сред калдата да се повесели малко...

преди 7 часа, Just a Stranger написа:

ме дразни все още.

За някои това е по-важно. 

В действителността е лесно: Удър и ... да помни кога те е обидил. ;) Затова обаче си изисква смелост и отговорност. 

преди 1 час, Just a Stranger написа:

вменявайки

То, това му е целта ... НО, не ти вменява да се чувстваш обиден ,,,,, вменява ти, че е велик. ;) Едва ли в действителността постъпва по този, защото иначе нямаше да е "анонимен" тук. ;) 

преди 20 часа, _ramus_ написа:

Той разбира от секви материи.

Да! Разбирам, защото имам много опит в областта където ти считаш, че имаш знания = Психологията!!! 

п.п. До момента виждам твоя подход. Въпросният няма никакво покритие със завидни знания по отношение на психичните процеси които протичат в човек. 

Твоите "знания" по психология са именно до ниво на "махленски" приказки!!! = Не съм видял едно компетентно изказване от теб, а само и единствено безпочвено изживяване на разбирач на психологията. = Предизвиква единствено в мен смях!!! :) 

п.п. От време на време се забавлявам с твоя нелеп образ тук, който е класическо поведение на неудовлетворен човек от собствения си живот и счел, че може да помогне на другите, като постоянно ги хули и изтъква себе си за разбирач. :) 

Кратко: Общата ти култура е под всякакво ниво!!!

Аз казах!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.