Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Според вас възможно ли е човек да оцелее след капаните на "Сам вкъщи"?

Featured Replies

преди 2 часа, VeeeSeLa написа:

Така е, не е умряло, поддържам си го, и си го пускам на свобода само в специални случаи за специални хора, но за моя радост, ти не си измежду тях. И, като доказателство, виж си първият пост тук, откакто възкръсна в новото си амплоа, къде първо зарита и защипа? 
Та тъй, не си слагай сам капани, че и, като Христофор_1, не се държиш аристократично на коня!
Айде със здраве! И весели празници!

Винаги казвам истината в очите на всеки, дори когато с нея съм наранявал най-близките ми. Ти не си между тях, така че грам няма какво да ти спестявам. Мога и да ритам мога и да галя, кой каквото е заслужил. Както е казал Боб Марли: 

По-добре да ме мразят за това, което съм, от колкото да ме обичат за това, което не съм!

преди 1 минута, VeeeSeLa написа:

Ритай ве, щом друго не ти се отдава!  

При мен няма как да си от горе. Винаги ще бъдеш от долу! Точка.

преди 2 часа, Христофор_1 написа:

При мен няма как да си от горе. 

Ама то да ти се подруса отгоре някоя кака си е готино бе, да ѝ подпреш с ръце млечните жлези, па да я погалиш по седалищните мускули докато ти е приела на дълбоко стърчащата таковата, ехеее ... 
Те не си знаеш интереса бе 42 годишния ...

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Ама то да ти се подруса отгоре някоя кака си е готино бе, да ѝ подпреш с ръце млечните жлези, па да я погалиш по седалищните мускули докато ти е приела на дълбоко стърчащата таковата, ехеее ... 
Те не си знаеш интереса бе 42 годишния ...

На теб естрогена ти е в повече по рождение и обичаш да те доминират разбрахме. За това си и отритнат и от семейното ложе, защото жената ти си сака пръч, който да я качи.

преди 7 часа, Христофор_1 написа:

За това си и отритнат и от семейното ложе, защото жената ти си сака пръч, който да я качи.

Пак не позна.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Пак не позна.

Ти пък не се засягай толкова. То това дето ти го е написал Христофор не е от днес а от как свят светува. Няма да те пита или чака, кога ще ти дойде хатъра за такива работи. Люкса голям, мъже богати, така че отдааааавна си е намерила. Има нови два украински сайта по твоята "специалност". Ако не можеш ги откри, на лично ще ти дам линкове. Безплатни, на първо време.

преди 16 часа, Христофор_първи написа:

На теб естрогена ти е в повече по рождение и обичаш да те доминират разбрахме. За това си и отритнат и от семейното ложе, защото жената ти си сака пръч, който да я качи.

30 години щастие, а последните четиринадесет полиране на бастуна. Един мъж трябва да мирише на пот,барут и бензин. При русата Магда е само гной. Преди години му посочих, че циклофренията не се лекува и само кремацията ще го освободи, а дотогава ще цикли в виртуала как след едно къркане на лимонада на прах оплел в мрежите си рус ангел. И вместо да се стиска за нафтата, да си купи елече с батерии и нагреватели от амазона. После през глава с две родопски одеала, така и така пърди сам под юргана - що да не спести. 🤣

преди 1 минута, JKirilov написа:

Ела ми на една ръка разстояние, да я видим тая рабта... :)

Морееее…. теб специално на почивки ще лекувам……

на 2.12.2021 г. в 1:19, Христофор_първи написа:

Мореее…. Да върнат казармата, ама само строителни войски и аз да съм и командир. Ще ги излекувам за 48 часа!

Всъщност се радвам, че детското в мен още не е умряло. Ама и в теб не е умряло, защото ме сваляш точно като момиченце от детската градина. Риташ ме и ме щипеш за да ти обърна внимание.

Нищо няма да излекуваш. Ще си скъсаш дипломата. Явно не си бил в казармата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.