Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чувствате ли се самотни?

Featured Replies

Здравейте. Въпрос към хората, които се откриват в следващите изречение. напоследък се чувствам адски самотна, може би покрай ковид ситуацията всички станахме една идея по-самотни. разбираемо е, но напоследък просто не мога да се отърва от нерви. Преди известно време се разделих с приятеля ми, а сега когато завършваме университет имам чувството, че губя и най-добрите си приятели, тъй като всеки се ориентира нанякъде. Няма на кого да споделя, чувствам се безсилна. изпадам в тежки депресивни състояния, нямам нужда от съжаление, а бих се радвала ако някой се чувства по същия начин да сподели и да даде съвет как се преминава през такава криза. попринцип бях доста позитивен и усмихнат човек, но вече не мога да се позная, по цял ден плача, нямам сили да ям дори. Вероятно е част от живота, не знам,но имам чувството, че няма да издържа още дълго така. Какво ви държи вас на крака, какво в живота наистина си струва?

Проблемът не е че си самотна. Друг е, но само ти си го знаеш. Аз просто го предполагам.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

... по принцип бях доста позитивен и усмихнат човек, но вече не мога да се позная, по цял ден плача, нямам сили да ям дори. Вероятно е част от живота, не знам,но имам чувството, че няма да издържа още дълго така. Какво ви държи вас на крака, какво в живота наистина си струва?

Защо не сте вече позитивен и усмихнат човек? Ние хората идваме сами на този свят, живеем в семейство или не... понякога има и такъв вариант.. и си отиваме сами от тук, Вие завършвате университет, значи вероятно Ви харесва, овладейте наученото до съвършенство и помагайте на хората, радвайте се на живота си, пазете здравето си, щом си е заминал приятелят Ви, значи той не е вашия човек, не падайте духом, значи Ви очаква истинския, не унивайте, не се предавайте а раздавайте доброта, това ще направи смислен живота Ви и след много години ще се сетите с усмивка за моето кратко писание.. а сега се усмихнете, вдигнете глава и напред, живота Ви очаква !!!

• Автор
преди 11 минути, balchiklisky1 написа:

... по принцип бях доста позитивен и усмихнат човек, но вече не мога да се позная, по цял ден плача, нямам сили да ям дори. Вероятно е част от живота, не знам,но имам чувството, че няма да издържа още дълго така. Какво ви държи вас на крака, какво в живота наистина си струва?

Защо не сте вече позитивен и усмихнат човек? Ние хората идваме сами на този свят, живеем в семейство или не... понякога има и такъв вариант.. и си отиваме сами от тук, Вие завършвате университет, значи вероятно Ви харесва, овладейте наученото до съвършенство и помагайте на хората, радвайте се на живота си, пазете здравето си, щом си е заминал приятелят Ви, значи той не е вашия човек, не падайте духом, значи Ви очаква истинския, не унивайте, не се предавайте а раздавайте доброта, това ще направи смислен живота Ви и след много години ще се сетите с усмивка за моето кратко писание.. а сега се усмихнете, вдигнете глава и напред, живота Ви очаква !!!

благодаря за хубавия и вдъхновяващ отговор, наистина, хах така се надявам наистина след време като го прочета отново да се усмихна истински

преди 22 минути, Емил Костов написа:

Проблемът не е че си самотна. Друг е, но само ти си го знаеш. Аз просто го предполагам.

Това ли имаш предвид? 
264075258_422706242980393_46670185394135

преди 2 минути, Soviet Soldier написа:

Това ли имаш предвид? 
264075258_422706242980393_46670185394135

Първо се радвам да ви видя и второ разбирате ме напълно! И това не е шега. Повечето жени просто откачат при мисълта да останат сами. Те са склонни да търпят мъж олигофрен, отколкото да обърнат внимание на себе си.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Има такива ситуации в живота на всеки човек, моя съвет е да се възползваш от нея. Не гледай на самотата като нещо лошо, напротив в повечето случаи това е възможност да се реализираш, няма ги хората по пътя които да те разсейват или да ти дават безрасъдните си съвети и някак си всичко се нарежда. А и от опит мога да ти кажа, че по-някога в този живот е по-добре да си сам от колкото заобиколен от лицемери. Колкото до това, колко време ще трае самотата ти, мога веднага да ти кажа! В момента в който започнеш да си повече от другите, те сами почват да те търсят, но тогава си даваш сметка, че ти никога не си имала нужда от тях. 

преди 1 час, mihailovaa написа:

Преди известно време се разделих с приятеля ми, ...

Ако той ти е бил патерица на която да се подпираш, сега ти трябва друга патерица.

преди 22 минути, Белгиеца написа:

Ако той ти е бил патерица на която да се подпираш, сега ти трябва друга патерица.

Или евентуално да опита без патерица.

преди 5 минути, baitexpo написа:

Или евентуално да опита без патерица.

Единственият начин да забрави предишната патерица е да я замени с нова такава.
Иначе става една каша в съзнанието, предизвикана от спомените колко хубаво е било когато са се обичали.
Младите дами много си падат по обичането, за разлика от младите мъже които наблягат повечко на упражненията по креватна гимнастика, симулирайки чувства към някоя която настойчиво ги изисква преди сеансите по нежност.

преди 13 часа, baitexpo написа:

общувай с умни и позитивни хора.

кажи къде точно в България са тия, че и аз ги търся

Живота е прекрасен миличка. Уникален! Обаче до като се докопаш до хубавия живота минаваш през деветте кръга на ада. После, ако си достатъчно силен да оцелееш се наслаждаваш на хубавия живот. Цената е бая висока, не всеки може да я плати.

Честно, не мога да ви се начудя на нуждите да споделяте с някого. Аз пък обожавам да си запаля от хубавите пури, да си налея от хубавото ирландско уиски и да споделям само със себе си.

преди 51 минути, Христофор_първи написа:

Честно, не мога да ви се начудя на нуждите да споделяте с някого.

Хората сме социални животни, обичаме да си общуваме.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Хората сме социални животни, обичаме да си общуваме.

Поинт. 

Но да споделяш за себе си пред друг…. е като да му дадеш нож в ръцете, който след време може да се окаже в твоето гърло или гръб.

• 7 месеца по-късно...
на 14.12.2021 г. в 17:49, balchiklisky1 написа:

Ако наистина си мислиш, че няма да издържиш и само това ти е в главата, много вероятно е наистина да не издържиш. Намери си хоби. И аз бях като теб, по цял ден плаках, стоях на дивана и имах само гадни мисли в главата ми...но си намерих нещо, което ме ,,изкара,, от тези неприятни мисли. Индийските танци. Обожавам Индия и даже мисля да живея там, защото и уча хинди. Баща ми е против това, но важното е аз да съм щастлива и горда със себе си.

И ти направи така. Търси си хоби и рано или късно ще го намериш. Излизай навън, спортувай, чети...

Проблема е, че искате приятелство. В 21-ви век хората са меркантилни. Ставате меркантилно и ще изчезне самотата. 

Аз казах!!!

п.п. Вече и тате на мама не дава без пари... 

• 1 месец по-късно...
  • 6 месеца по-късно...

Самотен е този който не се обича

Който няма чувства! ;) 

Гифка гитлер луи де фюнес французское кино гиф картинка ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.