Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако може, да намерите едно архивно видео.

Anneliese

Препоръчан отговор

Здрасти, пак съм аз. От известно време си намерих нова занимавка - обичам да зяпам стари архивни видеа от документалните филми и да откривам откъде са ги взели или от кой ретро кадър са.

Но има едно видео, което така и не намирам. Ще се радвам, ако ми го откриете. Зарибих се да търся кадри с ретро радиа, и точно това не мога да го намеря откъде е, може би е от филм. А може и да не е немско. С неприятна изненада установих, че не всички архивни кадри във филмите за Втората световна и нацистка Германия, са германски, ами канадски. Стана ми много неприятно. Не за друго, ами се въвеждат зрителите в заблуждение така, с тези драматизации.

http://store.picbg.net/pubpic/61/46/c97ea6ecf0186146.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Anneliese написа:

С неприятна изненада установих, че не всички архивни кадри във филмите за Втората световна и нацистка

Който прави филмите си слага негови кадри елементарно е а и едва ли има достатъчно оцелели филми от нацистка Германия че да ти слагат все немски кадри :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, petie1 написа:

Който прави филмите си слага негови кадри елементарно е а и едва ли има достатъчно оцелели филми от нацистка Германия че да ти слагат все немски кадри :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Емил Костов написа:

Да, ама така се подвеждат хората. От друга страна слагат твърде много архивни кадри и твърде малко от интервютата или ако снимат някое място. Става неприятно така. Снимали са филм, а го рязват и слагат много архивни кадри.

преди 1 час, васил козарев написа:

Умник, от тук го взех кадърът, гледала съм филма, но съм виждала радио кадрите и другаде и се чудя точно откъде са.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Anneliese написа:

Умник, от тук го взех кадърът, гледала съм филма, но съм виждала радио кадрите и другаде и се чудя точно откъде са.

Я виж ти....вече имало и "радио кадри"...... Ами изкарай дъртия ВЕФ и си ги търси....радио кадрите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Друго имах предвид под "радио кадри", ама като си такъв умник................с беден речник.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Anneliese написа:

Друго имах предвид под "радио кадри", ама като си такъв умник................с беден речник.

Ами ти като си много умна, вземи да обясни, какво си имала в предвид. А "архивните" кадри, може никога да не са същвствували - нали се сещаш, че от вски съвременен видео материла, мога да ти направя "архивен"....

А речника ми .... е беден... на кой от трите езика, които говоря свободно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не са съвременни кадрите, стига и ти със твоите скапани конспирации.:stop:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Anneliese написа:

Би ли доказала твърдението си! Последно: къде са "радио кадрите"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Под "радио кадри" имам предвид такива, на които се виждат хора, които слушат радио. Сложи си очилата, ако не виждаш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Anneliese написа:

Под "радио кадри" имам предвид такива, на които се виждат хора, които слушат радио. Сложи си очилата, ако не виждаш!

:lol6::lol6::lol6::lol6::lol6::lol6::lol6::lol6::lol6:

"Радио кадри", на които се виждат хора, вика. :lol6::lol6::lol6::lol6::lol6:

Език мой, враг мой. Речникоооо! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А виждаш ли на какво се е облегнал единият войник? Я погледни по - хубаво!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Видеото ми трябва, не други снимки, но не знам откъде е, като гледам моряшките униформи, май не са германски.:speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

Видеото ми трябва, не други снимки, но не знам откъде е, като гледам моряшките униформи, май не са германски.:speak:

Със сигурност.Американски са.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Мерси че ми припомни как говори берковската принцеса без кайма  :lol6:

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Я виж ти....вече имало и "радио кадри"...... Ами изкарай дъртия ВЕФ и си ги търси....радио кадрите

То вчера телевизорите бяха компютри днес вече имаме и радио кадри БрИНСПФ учената яко ттвори

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, TheDirtyCleaner написа:

Със сигурност.Американски са.

И сега как да го потърся видеото?:speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Би ли доказала твърдението си! Последно: къде са "радио кадрите"?

В БрИНСПФ

преди 1 час, Anneliese написа:

Той наистина може да ти избаца такива кадри вярвай ми

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...