Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво му става на монитора?

Препоръчан отговор

Преди малко имах проблем. Гледах новините и екрана на монитора заспа - гледам седнала на стола до бюрото с компютъра, обърната към телевизора. Тъкмо свършиха, обърнах се и разтърсих мишката, но екрана започна за примигва в бяло на черен фон и не искаше да покаже екрана. Тати го угаси от копчето, огледа нещо отзад и пак го включи. Монитора ми трудно се "събужда понякога и се налага да го изключвам и включвам в копчето отново. Мониторът ми е съвсем нов. Какъв му е проблема?

При гаснене ми показва правоъгълна бяла рамка с бял текст на английски език и някакви цифри. Нищо не разбирам от монитори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Anneliese написа:

Нищо не разбирам от монитори.

и от

преди 10 минути, Anneliese написа:

английски език

Гаси се само монитора или системата също?

Какви са ти настройките?

През какъв видео порт ползваш монитора?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само монитора се гаси.

Какво са това "настройки" и "видео порт"? Звучи като нещо на китайски език.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Anneliese написа:

Преди малко имах проблем. Гледах новините и екрана на монитора заспа - гледам седнала на стола до бюрото с компютъра, обърната към телевизора. Тъкмо свършиха, обърнах се и разтърсих мишката, но екрана започна за примигва в бяло на черен фон и не искаше да покаже екрана. Тати го угаси от копчето, огледа нещо отзад и пак го включи. Монитора ми трудно се "събужда понякога и се налага да го изключвам и включвам в копчето отново. Мониторът ми е съвсем нов. Какъв му е проблема?

При гаснене ми показва правоъгълна бяла рамка с бял текст на английски език и някакви цифри. Нищо не разбирам от монитори.

Не е монитора ами е от компютъра. А да, забравих че вие не правите разлика мадам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това май видео картата й сдаваа багажа за жалост :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

Какво са това "настройки" и "видео порт"? Звучи като нещо на китайски език.

Видео порта обикновено е онази част на видео картата която изпраща сигнал към монитора и биват няколко вида HDMI, VGA и др, като най честия са VGA

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Емил Костов написа:

Не е монитора ами е от компютъра. А да, забравих че вие не правите разлика мадам!

И друго забрави че днешните компютри са предачни а не сметачни машини според лекциите на мадам Полина от БрИНСПФ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, petie1 написа:

Видео порта обикновено е онази част на видео картата която изпраща сигнал към монитора и биват няколко вида HDMI, VGA и др, като най честия са VGA

Няма как да знам моя какъв е. Но днес исках да си пусна онлайн да гледам филма "Аполо13" и филма беше много бавен.

преди 34 минути, ^Li^ написа:

След като не може да се даде обяснение на проблема снимка не би била излишна. 

Как да направя скрийншот, като веднага екрана ще светне и няма да може да хвана текста? И с телефона на мама да ви снимам, пак ще мрънкате, че текстът не се разчита!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Anneliese написа:

Няма как да знам моя какъв е. Но днес исках да си пусна онлайн да гледам филма "Аполо13" и филма беше много бавен.

За малоумни така се излъчва бавен, за да се постараят да разберат смисълът му!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Anneliese написа:

И с телефона на мама да ви снимам, пак ще мрънкате, че текстът не се разчита!

Все пак можеше да опиташ да снимаш, но съобщението вероятно гласи, че няма видео сигнал. Може да има проблем с видео драйвера на което може да се обърне внимание също. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Anneliese написа:

Вентилаторът в компа върти ли се?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Anneliese написа:

Има начин ама за учен от БрИНСПФ ще е трудно  :biggrin: И каква е връзката между някакъв си филм онлайн и монитора?

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Саботаж от страна на нацистите!!!

Ширлиц ти ли си бе?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

Саботаж от страна на нацистите!!!

Що правят така тия немци? Развалиха филма.

on fire burn GIF by Heute-Show

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Вентилаторът в компа върти ли се?

Мисля, че да.

А нормално ли е мишката да вибрира?Говоря сериозно. Да не ме хване тока?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Anneliese написа:

Мисля, че да.

Не даваш никаква информация. Нали имаше проблеми с монитора. Не с мишката.

Като отидеш на лекар, нали лекарят те преглежда. 

Прегледай компа, дай инфо повече.

От какво страда компа?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Anneliese написа:

Мисля, че да.

Сигурна ли си че си хванала мишка а не някоя женска играчка? :lol6:

То в мишката няма кой знае какъв ток така че и да те тресне няма страшно най много да ти се наместят бръмбарите в главата :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Anneliese написа:

Мисля, че да.

Админите трябва да помислят-Payment Gateway,за простотии.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, petie1 написа:

Сигурна ли си че си хванала мишка а не някоя женска играчка? :lol6:

То в мишката няма кой знае какъв ток така че и да те тресне няма страшно най много да ти се наместят бръмбарите в главата :)

100 милиампера, по-скоро ще я тресне тока при телефонният кабел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, ^Li^ написа:

Възможно да и е студено, зима е? :hush:

Еми учената от БрИНСПФ пести ток та може наистина да му е сс=тудено на гризача ;)

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

100 милиампера, по-скоро ще я тресне тока при телефонният кабел.

Затва казах най много да й се наместят бръмбарите или костенурките в главата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, Anneliese написа:

Какво се притесняваш, имаш 2х1- мишка и вибратор:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...