Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Опасен ли е въпросният сайт?

Featured Replies

Тъкмо си намерих така търсения филм и се оказа, че иска регистрация. Опасен ли е въпросният сайт? Въпросът ми е съвсем сериозен.

https://bhizer.xyz/bg/movie/788045/mijn-beste-vriendin-anne-frank

преди 16 минути, Anneliese написа:

Опасен ли е въпросният сайт? Въпросът ми е съвсем сериозен.

Отговарям сериозно, не е опасен сайта. 

• Автор

Нямам регистрация обаче. След регистрация плаща ли се нещо?Съжалявам за тъпите въпроси, но едва от две години чат- пат гледам онлайн филми, от български сайтове без регистрация.

Нямам търпение и нерви да чакам филма да излезе на малкия екран, а и не знам дали по - натам няма да станат зле очите ми.

След тази история с починалата във Враца жена се психирах покрай ковида и хич не ми се излиза навън, а вкъщи е скучно и няма какво да правя. Вече съвсем не знам къде е безопасно - навън или вътре.............Само знам, че си искам нормалния свят.

• Автор

Пфу, този сайт е измамен. Уж безплатна регистрация, а нищо.  Гадост, сега ще трябва сума ти време да го чакам някъде да го свалят този филм.:angry:

Значи, по сайтовете за безплатно гледане могат да качват  разни тъпи екшъни и простотии, но този филм никой не се сеща да го качи някъде!

Йес, намерих си го!

https://www.cda.pl/video/993771698

Не така с лошо пък вие де.

Сайта е измама, а схемата проста :

1. Качва се дълъг И ПРАЗЕН видео фаил който започва с шапка на известна кино компания.
2. Кръщава се име на някой търен филм.
3. Докато гледаш шапката излиза балон който те приканва да се регитрираш БЕЗПЛАТНО за да гледаш филма.
4. Регистрираш се, но за да си потвърдиш регистрацията ти се изисква банкова карта с която уж да си потвърдиш възрастта и от която те уверяват че ще вземат €1 и после ще го върнат по примера на Paypal.
5. Ако се хванеш и си дадеш данните на картата в някакъв прекрасен момент ще разбереш че си олекнал доста сериозно.

Интернет е пълен с такива измами, дори когато търсиш книги има една камара копия на истинските онлайн библиотеки, така че умната.

преди 15 минути, Bubbles написа:

Не така с лошо пък вие де.

Сайта е измама, а схемата проста :

Мен пък ме прапрати към bing търсачката след клик на съобщението за регистрация. Иначе сайта има вид на съвсем нормален такъв. 

То ако беше опасен щеше да ти излезе съобщение, да се върнеш обратно безопасно. :)

Аз филми онлайн не гледам, всичко на хардиска си свалям

Тоя филм няма букви бре ко ще му гледа комичката на форума?

преди 2 часа, Bubbles написа:

Интернет е пълен с такива измами, дори когато търсиш книги има една камара копия на истинските онлайн библиотеки, така че умната.

Аз книги смуча от руснаците и кат чуя за пари и им показвам среден пръст

преди 3 часа, Anneliese написа:

След тази история с починалата във Враца жена се психирах покрай ковида и хич не ми се излиза навън, а вкъщи е скучно и няма какво да правя. Вече съвсем не знам къде е безопасно - навън или вътре.............Само знам, че си искам нормалния свят.

Е нали не те беше страх от ковид?

преди 4 часа, Anneliese написа:

Тъкмо си намерих така търсения филм и се оказа, че иска регистрация. Опасен ли е въпросният сайт? Въпросът ми е съвсем сериозен.

https://bhizer.xyz/bg/movie/788045/mijn-beste-vriendin-anne-frank

Не ти ли стигат рублите да си купиш абонамент за да гледаш филми? 

преди 22 минути, petie1 написа:

Нима при Линукс няма функция при гледане онлайн след това да запазваш филма?! Еха ... а била велика ОС ... :) 

-> Изглежда е от времето на ДОС ... -> трябва да е на диска ... :) 

преди 4 часа, Anneliese написа:

Тъкмо си намерих

Всеки сайт е опасен както мъжа ... може да ти вкара в теб неща от които да ти стане по-кофти при излизането от твоето П... устройство ... :) 

преди 3 часа, Anneliese написа:

Гадост, сега ще трябва сума ти време да го чакам някъде да го свалят този филм.

Няма ли го в други сайтове?

преди 7 минути, dioib написа:

Нима при Линукс няма функция при гледане онлайн след това да запазваш филма?! Еха ... а била велика ОС ... :) 

-> Изглежда е от времето на ДОС ... -> трябва да е на диска ... :) 

И кат ти спре нета и нанайси филм :) Най хубаво си е филма на диска и зяпаш когат ти е кеф

преди 31 минути, petie1 написа:

ут дек ги крадна ве гущер
ку ни та видат, крадни и на мен един

току-що, дръндю написа:

ут дек ги крадна ве гущер
ку ни та видат, крадни и на мен един

Мамунда ве

току-що, petie1 написа:

И кат ти спре нета и нанайси филм :) Най хубаво си е филма на диска и зяпаш когат ти е кеф

То като ти спре тока, че не си платил сметката си е същото ... :) -> Нанай филм или книга ... :) -> Трябва ти свещ или с веж да ти прави кеф, че кремвришъ се гъни и не достига G-toчkatа ти ... :) 

току-що, lupis написа:

Ей от  тук ги гледай, ама задължително с блокер.

Абе ... хм ... какво е това блогър?! :) 

преди 1 минута, dioib написа:

То като ти спре тока, че не си платил сметката си е същото ... :) -> Нанай филм или книга ... :) -> Трябва ти свещ или с веж да ти прави кеф, че кремвришъ се гъни и не достига G-toчkatа ти ... :) 

Ее сега  ти пък.... То книгата баца и без току.......

току-що, petie1 написа:

Ее сега  ти пък.... То книгата баца и без току.......

Жена ми едно време се е крила под завивката със свещ да чете "лунната долина", че техните не са сакали да е интелигентна ... :)  

преди 7 минути, dioib написа:

Абе ... хм ... какво е това блогър?! :) 

Нещо кат теб ИИ

преди 1 минута, dioib написа:

Жена ми едно време се е крила под завивката със свещ да чете "лунната долина", че техните не са сакали да е интелигентна ... :)  

Тя да не е родена 19 век, преди Едисон да измисли фенерчето:lol6:

преди 3 минути, dioib написа:

Еха браво

преди 13 минути, lupis написа:

Тя да не е родена 19 век, преди Едисон да измисли фенерчето:lol6:

Селянка е от България ... :) = Там не както градо ... - сега на село е супер, но едно време ... :) 

преди 13 минути, petie1 написа:

Еха браво

Какво да ти кажа ... не знаех, че Джек Лондон бил комунист ... :) 

Цитат

Днес „Анонимни алкохолици“ я препоръчват, защото в нея изключително добре се описва външният и вътрешен живот на един алкохолик. Пасажите, които се спират на душевното състояние, което Лондон нарича „Бяла логика“, са сред най-силните и разтърсващи описания на преживяванията на алкохолика. 

Джек Лондон – Уикипедия (wikipedia.org)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.