Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Опасен ли е въпросният сайт?

Featured Replies

преди 4 часа, dioib написа:

Какво да ти кажа ... не знаех, че Джек Лондон бил комунист ... :) 

Само глупости в тая Уикипедия

• Автор

На всички, които ми се подиграха и се отнесоха  подигравателно с мен, само защото не знам чужд език, ви пожелавам същото отношение да срещнете в интернет.

Толкова съм ви обидена, че повече не смятам да влизам тук и да ви "правя веселото".

В този форум се оказа, че место образовани и възпитани хора, има същите прости индивиди като кифлите, само че кифли от мъжки пол. Нито сте интересни, нито сте уникални. Прости сте и прости ще си останете. Правите се на интересни, защото в реалния живот сте една голяма кръгла нула.

Най- озадачаващото е, че намери да се обиди - толкова много да се обиди - за нещо, за което никой не се е подигравал.

преди 13 часа, petie1 написа:

Мамунда ве

те ти за награда един аватар, краднат от mail.com
smiley_23a.gif.d6db39a7f1ddb8d602800a1fec4e825e.gif

преди 4 часа, дръндю написа:

те ти за награда един аватар, краднат от mail.com
smiley_23a.gif.d6db39a7f1ddb8d602800a1fec4e825e.gif

Мерси ама моя дракон е свързан с Линукс, това е талисмана на KDE :)

преди 9 часа, Anneliese написа:

На всички, които ми се подиграха и се отнесоха  подигравателно с мен, само защото не знам чужд език, ви пожелавам същото отношение да срещнете в интернет.

Толкова съм ви обидена, че повече не смятам да влизам тук и да ви "правя веселото".

В този форум се оказа, че место образовани и възпитани хора, има същите прости индивиди като кифлите, само че кифли от мъжки пол. Нито сте интересни, нито сте уникални. Прости сте и прости ще си останете. Правите се на интересни, защото в реалния живот сте една голяма кръгла нула.

И кой ти се  подиграва че не знаеш чужд език?  И между другото нулите са най важните цифри :)

• Автор
преди 20 часа, petie1 написа:

Е нали не те беше страх от ковид?

Не, но след като показаха видеото с жената и просто.............. В нашия град много хора починаха, навсякъде е пълно със некролози. Вече не знам какво да правя - да излизам ли, да не излизам ли...........Ако малко се разкашлям или настина, нашите ми трият сол и ми се карат, че искам да ходим на Монтана или пък  навън на разходка. Само вируса и смърт им е в главите, сега и мен ме побъркаха. Седя си вкъщи, от нерви се тъпча като прасе и дебелея, имам газове...............Все се питам кога ще свърши това..................

Не съм очаквала, че по време на моя живот ще се използва биологично оръжие. За мен ковида е такова.

Вече не знам какво е нормално да излизаш на разходка навън, какво е да не се страхуваш, какво е да виждаш лицата на хората, какво е хората да се държат нормално и да се поздравяват нормално, не съм стъпвала в заведение...............Вкъщи се чувствам като в затвор............. Писна ми да ми се вменява вина, че искам да живея нормално и се че опитах да си опазя психиката......... а сега съм в депресия и ми е едно такова никакво.....................

Просто не обръщай вниимание на всичко което бръщолевят по телевизията и тогава няма и да те е страх а за да не скучаеш си намери хоби което да те ангажира

• 2 седмици по-късно...

Филма на комичката на форума  вече е рипнат и по е тракерите,сега остава да ходи да мяучи за букви

261472436_my-best-friend-anne-frank-2022

• Автор

Само дето няма кой да го преведе, защото у нас не се учи нидерландски език.:(

преди 2 часа, Anneliese написа:

Само дето няма кой да го преведе, защото у нас не се учи нидерландски език.:(

И мислиш че Нефтликс ще го разпостранява на нидерландси ли? :lol6:

• Автор
преди 11 минути, petie1 написа:

И мислиш че Нефтликс ще го разпостранява на нидерландси ли? :lol6:

Филмът е заснет на нидерландски, в Нидерландия и е с оригинално нидерландско заглавие.

Много, ама много си тъп и жалък, в опитите си да ми се подиграеш.

Другите досега заснемани филми са все от САЩ или Англия. Този е първият нидерландски. Ако изключим проекта на фондацията, много оригинален, тип видео дневник.

Гледала съм малка част от филмите по дневника. Първия не ми хареса, докарали са го на тип филмов театър, адски скучно и безинтересно. Фаворит ми е филмът от 2001, този от 2009 също ми хареса, както и италианският проект (но не го намерих без субтитри). Немският също не е лош, за него извадих късмет, че някой го беше качил в тубата. Ще ми се обаче и него да го има със субтитри.

Най - много обаче искам да направят сериал по дневника, ама без да добавят разни неща, да е едно към едно с книгата.

Би било хубаво да има и български проект. Като знам обаче нашите режисьори колко си падат по разни интерпретации, по - добре не.  А и предвид колко от актрисите ни вече са заприличали на извънземни в лицата...................

Само анимацията не съм я гледала и то защото хич не обичам разни интерпретации. Както и анимацията тип аниме, грозна ми е.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Филмът е заснет на нидерландски, в Нидерландия и е с оригинално нидерландско заглавие.

И какво от това? Ей ти филм също сниман в Нидерландия ама разпостранен по цял свят, дали е  на нидерлански според теб?

ares.jpg

Пак на Нетфликс

Ето и друг тоя път за Андроиди този път от Швеция

Real-Humans1.jpg

Та викаш тия неща са разпостраняват на съоветните езици щот цял свят ги говори перфектно?

Ами ти сама ставаш за смях аз няма какво да се мъча да те осмивам както сега не зацепи че Нетфликс си разпостранява продукцията с английско аудио по света така както Китай и Япония да речем също си разпостраняват продукцията на английски :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.