Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пиратството ограбва ли?

Featured Replies

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Аз не мисля че е важно за темата колко му е заплатата. Това си е негова работа но поне да си усмисля правилно въпросите и отговорите сам вижда колко от взелите участие се смеят. А какво остава и на пътя да има такъв цирк господари на ефира ряпи да ядат пред него

Той сам го каза.Нееднократно.Както и да е.Да си направи една тема-"Мога това и това,може ли да ми намерите работа,или да ме насочите".И аз поне,не се смея.Каквото съм казал,съм го казал за да го насоча,с моят опит и моята гледна точка.Работеше преди години,ще работи и днес.Пък той,да прави каквото иска.Не един и двама,са тръгнали от нулата.Как да му обесня,че няма кой да дойде и да му даде,една шапка с пари.

• Отговори 136
  • Прегледи 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами те им подсказаха за Карлуково, но от там отговарят - От Калдата  не приемаме!

• защото ми взима данък  смет и  сгради  затова ще ми оправят  и плочките и уличката  освен това ми взимат данък доход и гадното  ддс от което няма отърваване в магазина    а за

• Остави....с червена кратуна е така  Те и Сър Исак Нютон ще изйарат мръсен капиталист   До колкото знам, Карлуково все още работи....е не са магьосници, но все пак

Публикувани изображения

преди 11 минути, vlado1985 написа:

Аз не мисля че е важно за темата колко му е заплатата. Това си е негова работа но поне да си усмисля правилно въпросите и отговорите сам вижда колко от взелите участие се смеят. А какво остава и на пътя да има такъв цирк господари на ефира ряпи да ядат пред него

По принцип е така, но понеже казва „Малко са ми“ - да каже!

Дали ще си купувате домати или ще договаряте заплата - разлика няма.

преди 2 минути, jhoro написа:

По принцип е така, но понеже казва „Малко са ми“ - да каже!

Дали ще си купувате домати или ще договаряте заплата - разлика няма.

Имам 1.60 за билет.Отивам до "Студентски".Дано се намери някой,да ме черпи едно-две питиета.Че много се напрегнах.

преди 14 минути, TheDirtyCleaner написа:

Имам 1.60 за билет.Отивам до "Студентски".Дано се намери някой,да ме черпи едно-две питиета.Че много се напрегнах.

Далечко си ми, иначе бих те почерпил!

Каквото пиеш!

преди 25 минути, jhoro написа:

Далечко си ми, иначе бих те почерпил!

Каквото пиеш!

xaxxaxaxaa,майтапя се,няма нужда.Jentleman Jack.

преди 1 минута, TheDirtyCleaner написа:

xaxxaxaxaa,майтапя се,няма нужда.Jentleman Jack.

Бутилката е на 2/3, ама капачката нещо заяде - не иска да се отвори!
Без майтап!

• Автор
преди 1 час, TheDirtyCleaner написа:

Прочети цялата тема,пак...Някъде каза,че взимаш хиляда лева и си доволен.Това означава,че ако ти вдигнат заплатата с двеста,ти ще стоиш там,до пенсия.Обаче,цял живот ще ревеш,как това,как онова.Реви!Като не искаш да чуеш.Може пък Лили,да ти даде някой комунистически съвет.От сорта на-това няма да стане!Откажи се!И т.н.

Не вземам точно 1000 лева, а около хиляда лева. Понякога 900лв, понякога 950, понякога 1050 и така. Зависи от това дали давам извънредни смени или не. Ако не давам, вземам 900-1000 лева, според зависи от това колко дни има месеца.

Нали знаеш, че 1000 лева нищо не са? Минималната заплата трябва да е поне 1500 лева, че да може горе-долу да ти е широко около вратлето. В България, цените и разходите са високи, а заплатите не са такива, каквито трябва да бъдат.

Няма значение кое как въртиш и увърташ - заплатите са ниски, а разходите високи - ФАКТ!

А иначе Лили богата ли е? Колко й е заплатата? Ако си търси мъж-държанка, може и да отида.

преди 1 час, jhoro написа:

Той така и не казва - колко взима сега, колко иска да взима и ... какво предлага! Като квалификация, като уникалност ...

В момента вземам около 1000 лева, като заплатата варира с +/-100 лева според това дали давам допълнителни смени и колко дни има месеца.

Не става въпрос за това колко аз искам, а за това какви са заплатите в България. Минималната заплата трябва да е минимум 1500 лева, ако искаш да ти е горе-долу широко около вратлето.

Няма значение образованието и квалификацията. Тук не говорим за специална професия изискваща квалификации, а за минимална заплата, която всеки трябва да може да вземе, без значение квалификацията. Минималната заплата не е нещо, която се дава според квалификацията, а е нещо, което се дава на хора като месечен паричен минимум, който всеки трябва да получава, защото продава своя труд и време.

Моята работа не е трудна, а пасивна. Всъщност, нищо не правя, просто седя, лежа, гледам телевизия, цъкам телефона и лаптопа... и от време на време хвърлям едно око през прозореца, за да видя дали става нещо нередно... и чакам да минат часовете, че да дойде колегата, който да ме смени. 

преди 1 час, insec написа:

50лв чистач, 100лв общ работник, с 20 бинки отваряш фирма, купуваш мепесета, машини и наемаш работна ръка, за да си шеф - на капак за да си платиш билета за влака, трябва теглиш кредит.

Къде си видял да дават 100лв на ден? За България ли говорим, или за някоя друга държава? Къде в България дават 100 лева на ден?

преди 1 час, vlado1985 написа:

Всичко което казвам, е истина. Няма какво да ми се смият.

преди 17 минути, bootlicker написа:

Моята работа не е трудна, а пасивна. Всъщност, нищо не правя, просто седя, лежа, гледам телевизия, цъкам телефона и лаптопа... и от време на време хвърлям едно око през прозореца, за да видя дали става нещо нередно... и чакам да минат часовете, че да дойде колегата, който да ме смени. 

Така както обясняваш - значи си някаква невъоръжена охрана - пазвантин. Само кажи кой ти е шеф, коя е фирмата - ще им закарам двама за един или трима за двама. Поне една заплата ще икономисат!

преди 17 минути, bootlicker написа:

Къде си видял да дават 100 лв на ден? За България ли говорим, или за някоя друга държава? Къде в България дават 100 лева на ден?

Дават и повече, ама се иска работа и то - квалифицирана!

100 лева на ден са 2100 на месец, чисто - 2700 бруто.

преди 1 час, bootlicker написа:

Къде си видял да дават 100лв на ден? За България ли говорим, или за някоя друга държава? Къде в България дават 100 лева на ден?

Мога да ти кажа къде ще ти ги дават. Обаче работата е сезонна. Работиш всеки ден (вкл. съботите и неделите) от 1.04 до към 15.05 и после от 20.10 до 30.11. от 8:30 до 18:00. Ако ставаш, могат да те назначат и за постоянно, но през останалото време парите няма да са такива, но пък се работи два на два дни. Ако си навит- пиши ми ЛС.

Отделно знам за сериозна софийска фирма лидер на пазара от 20години с филиали в Румъния а съвсем скоро и в Гърция, която миналото лято даваше чисти 1500 (сега може и да са повече) плюс премии на всеки три месеца (големината им зависи от броя на обектите, които са завършили и колко съботи си работил), като средно аритметично ти се връзват 2500-2700лв на месец. Уловката е, че има и много командировки в провинцията. Същата тази фирма беше наела две агенции да ѝ търсят работници като условието беше да имат поне средно образование, да могат да работят с бормашина и подобни инструменти и да не ги е страх от високо (често се работи на стълба с височина 3-4метра).  Кандидати нямаше и се наложи синът на шефа (който е и съдружник във фирмата) да помага на обектите.

пиратството не ограбва а то дава на народа

и се бори срещу изедниците капиталисти

нарочно държат и линукса неприятелски ориентиран за да може  уиндулса да изпъква в гейминга

тук таме пуснаха гювеч за играчите на цс и дота най- масовите игри да могат и на  линокс 

току-що, JKirilov написа:

И кво, там ли ще преспиш? :)

няма да спи ще се направи на богаташ с лъскавите чепици пред младите студенки и ще го приютьт на топло и влажно  с квартира платена от мама тате и ще дъни чалга  

преди 7 часа, jhoro написа:

Бутилката е на 2/3, ама капачката нещо заяде - не иска да се отвори!
Без майтап!

Понякога се лепи,от уискито.

преди 7 часа, bootlicker написа:

Къде си видял да дават 100лв на ден?

Снощи говорих с един приятел,държи заведение.Миячката е на 60лв. плюс един процент.Не знам.Не бих работил,за 30лв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.