Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пиратството ограбва ли?

Featured Replies

преди 1 час, bootlicker написа:

Но гражданите имат нужда от евтини неща.

Не съм толкова богат да си купувам евтини неща...

• Отговори 136
  • Прегледи 6,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами те им подсказаха за Карлуково, но от там отговарят - От Калдата  не приемаме!

• защото ми взима данък  смет и  сгради  затова ще ми оправят  и плочките и уличката  освен това ми взимат данък доход и гадното  ддс от което няма отърваване в магазина    а за

• Остави....с червена кратуна е така  Те и Сър Исак Нютон ще изйарат мръсен капиталист   До колкото знам, Карлуково все още работи....е не са магьосници, но все пак

Публикувани изображения

преди 1 час, Bubbles написа:

Не случайно и най отбраните потребители получават жълта книжка.

А аз съм с две жълти книжки :biggrin:

току-що, цър-вул написа:

Не съм толкова богат да си купувам евтини неща...

От евтино до „евтино“ има разлика!

преди 2 минути, petie1 написа:

Значи трябва да внимаваш, че със следващата ще ти дадът и усмиритена риза.

преди 6 минути, bootlicker написа:

Какво да правя, че да печеля големи пари? В ъндърграунда ли да вляза?

Напиши на един голям лист-Какво мога да правя?Раздели го на две.В едната графа-плюсове,в другата-минуси.И когато достигнеш,до възможносттите си-работиш,върху тях.

преди 3 минути, petie1 написа:

Всички имаме!Не е тайна.Само че някои ги ползват,да карат асансъор.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Значи трябва да внимаваш, че със следващата ще ти дадът и усмиритена риза.

Те и риза са ми дал ама не могат ме напъхат в нея измъквам се :)

Май си имаме и берковски принц

преди 15 минути, bootlicker написа:

Какво да правя, че да печеля големи пари? В ъндърграунда ли да вляза?

Стани най добрия в дадена професия

преди 5 минути, TheDirtyCleaner написа:

Всички имаме!Не е тайна.Само че някои ги ползват,да карат асансъор.

Вярно е

преди 11 минути, petie1 написа:

Те и риза са ми дал ама не могат ме напъхат в нея измъквам се :)

А после се чудите че не ни щът в Карлуково.

преди 12 минути, petie1 написа:

Май си имаме и берковски принц

Ми аз вече го питах да не е братчеда от Германия, ама трае.

• Автор
преди 15 минути, petie1 написа:

Стани най добрия в дадена професия

Как да намеря добра професия, след като нямам връзки с шефовете, които държат фирми, предлагащи добри професии? Нали знаеш, че навсякъде са наши и ваши?

преди 2 минути, bootlicker написа:

Как да намеря добра професия, 

Като разбереш в какво си най добър, а след това надграждаш и се доказваш. 

преди 1 минута, bootlicker написа:

Как да намеря добра професия, след като нямам връзки с шефовете, които държат фирми, предлагащи добри професии? Нали знаеш, че навсякъде са наши и ваши?

Е,имаш ли образование и/или скилс?Няма как да станеш програмист,да речем,при положение че HTML ти е труден.

преди 3 часа, Bubbles написа:

Тази мантра от една страна е вярна, ОБАЧЕ има няколко страни.

...

1. Един продукт никога не е дело само на един човек. = Ти си в трудово правни отношение с продуцента. 

2. Качването на продукта за свободно теглене без знанието на производителя не е етично. 

3. Аз съм от ерата на двукасетъчните касетофони и добре ми е известно, че неща се споделят. ;) 

Та, в случая считай пиратството за печелене от произведението без знание на производителя. 

преди 1 минута, dioib написа:

3. Аз съм от ерата на двукасетъчните касетофони и добре ми е известно, че неща се споделят. ;) 

Пропусна ли - ролковите магнетофони?

преди 28 минути, bootlicker написа:

Не ти трябват връзки, а знания и умения!

преди 1 минута, jhoro написа:

Пропусна ли - ролковите магнетофони?

Прескочих ги. За сметка на това си имам грамофон. ->  Те ти тогава нямаше пирати. :) 

п.п. Ролковите "магнетофони" ми бяха прикачени към

es-1022_s.jpg.1a9a3c1f3928d5bcdc87222aed28219f.jpg

:) 

Макар, че работих с перфокарти и ги съхраняваха в секретен отдел като топографските карти ... :)  

преди 21 минути, TheDirtyCleaner написа:

Е,имаш ли образование и/или скилс?Няма как да станеш програмист,да речем,при положение че HTML ти е труден.

<!doctype html>
<html>
  <body>
    <h6> Hello Kitty </h6>
  </body>
   </html>

Та кое му е трудното на HTML?

преди 36 минути, bootlicker написа:

Разбери в какво си добър и стани най добрия в него, а фирмите не предлагат професии а само наемат професии

преди 44 минути, Bubbles написа:

А после се чудите че не ни щът в Карлуково.

Ми аз вече го питах да не е братчеда от Германия, ама трае.

Мене със сигурност не ма щат в Карлуково кат ме видят и ме погват с вилите

Аа да мълчи кат комунист на разпит

преди 20 минути, dioib написа:

1. Един продукт никога не е дело само на един човек. = Ти си в трудово правни отношение с продуцента.

Те отношенията са си отношения, ама когато продуцента взема 80% от оборота на едно произведение без да е автор и т.н. е меко казано нередно.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Те отношенията са си отношения, ама когато продуцента взема 80% от оборота на едно произведение без да е автор и т.н. е меко казано нередно.

А теб - като клиент - какво те засяга, кой какъв процент взима?

преди 18 минути, petie1 написа:

Та кое му е трудното на HTML?

Има хора,които не се справят.Затова-търсиш професия,според възможностите.

преди 11 часа, TheDirtyCleaner написа:

Затова-търсиш професия,според възможностите.

Това е най добрия съвет към автора и да стане най добрия в тази професия за да взема едри пари  както се пеев песента :) 

преди 12 часа, jhoro написа:

А теб - като клиент - какво те засяга, кой какъв процент взима?

Засяга ме, защото съм работил с достатъчно такива кретени които си мислят че като са продуценти са собственици и господари на онзи който създава съдържанието, подхвърлят му няколко стотинки а останалото прибират.
Известно ли ти е, че много автори изобщо нямат против създаденото от тях или поне част от него да се разпространява безплатно под някаква форма? А кой плаче постоянно за авторски права? гУс'ин продуценчИто дето две букви не може да напише и се подписва с кръстче, обаче бил имал АВТОРСКИ ПРАВА видиш ли.

преди 13 часа, bootlicker написа:

Няма срамна работа.Няма наши и ваши.Да речем,не си имал възможност за образование.Ставаш чистач.Взимаш 50 лева надник.Харчиш 25,другите под дюшека и не ги пипаш,за нищо на света.Три години са 1095 дни х 25=27 375.Ето ти капитал.През това време учиш-как се чистят прозорци,дюшеме,дюшеци,как се обира прах,най-добрите продукти,...Инвестираш в машини,работна ръка,офис,превоз...И ето ти,фирма за почистване,с теб-шеф.Това го казвам като пример.И е само,на хартия.На практика,може и да не е точно така.

преди 10 минути, TheDirtyCleaner написа:

50 лева надник.Харчиш 25,другите под дюшека и не ги пипаш,за нищо на света.

Ти сериозно ли? от тези 50лв надник като остави само 25 и не ги пипа според теб как ще кара целия месец ами нали има сметки ток вода телефон ядене. То за ден само по магазина ти отиват едно 50лв да си напазаруваш като хората

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Ти сериозно ли? от тези 50лв надник като остави само 25 и не ги пипа според теб как ще кара целия месец ами нали има сметки ток вода телефон ядене. То за ден само по магазина ти отиват едно 50лв да си напазаруваш като хората

Стискаш си дупето,когато искаш да постигнеш резултати.Като не искаш,стоиш в тинята и се самозалъгваш,че 50 лева,са пари.

преди 2 минути, TheDirtyCleaner написа:

Стискаш си дупето,когато искаш да постигнеш резултати.Като не искаш,стоиш в тинята и се самозалъгваш,че 50 лева,са пари.

Колкото и да се стиска човек с 25 няма как да изкара месеца нали трябва да яде нещо? Или да кара само на въздух под налягане. И плюс това ако си пушач като мен всеки ден давам по 15лв за цигари ами за кафе ами ако искаш да излезнеш с приятели нещо да се почерпите ами ако трябва да отидеш на доктор лекарства. Кво правим тогава тея 50лв станаха ептем много смешна работа си е това 50лв надник все пак живеем в 21век не сме в каменната ера сам виждаш че всичко е скъпо без значение какво е

преди 1 час, TheDirtyCleaner написа:

Ставаш чистач.Взимаш 50 лева надник.

Къде са чистачите с 1100лв заплата?
Навремето се беше чуло, че хигиенистлите в Нетохима били с такива заплати...

преди 7 минути, цър-вул написа:

Къде са чистачите с 1100лв заплата?

В Германия може би, в България абсурд. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.