Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

САЩ ще правят експерименти с български войници в София

Featured Replies

Чували ли сте за лабораториите за експерименти с хора на САЩ?
Има такива в много африкански и азиатски страни, по известни са тези в Казахстан, Украйна и Грузия.
Е, оказва се, че след нявма и месец на 12ти Март България също ще се сдобие с такава, която ще се намира в София.

Интересно обаче че всичко мълчи по въпроса, правителство, медии и т.н.
Въпроса е кой и с какъв акъл изобщо е дал позволение на кравите да си правят експерименти с българските войници, при това без носят отговорност ако причинят смърт?
Абе излгледайте следващото видео, мен лично ме втресе от чутото :

• Отговори 76
  • Прегледи 6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дайте да не се е*аваме, когато става на въпрос за нещо сериозно! ВМА е в центъра на София. Точно в центъра на София да си правят експериментчетата?

• bootlicker (Мазния)
    bootlicker (Мазния)

Такива неща се правят секретно още от началото на 20-ти век. Имам предвид, че не е нещо ново. ЦРУ има богата история с опити с хора... Като цяло, опитите с хора се извършват от много години.

• Нацистите и комунистите са живи професионалисти в човешките експерименти. Целият свят се управлява от Ротшилд и компания. Всичките идеологии са финансирани точно от тях, включително споменатите от м

Що за глупост е това? Тоя дет го е разрешил трябва да бъде съден за измяна

Мда, след като Цанов взе да губи аудитория с мутроподмазваческите си клипове, тъкмо преди седмица- две се намери някой да му подшушне, да смени тематиката с глупостите на Гайтанджиева, че били много актуални и блогъри, влогъри, и прочие раздаващи акъл от интерминетя мъдреци, трупали яко актив от тях.

• Автор
преди 4 минути, Емил Костов написа:

Глупости на търкалета!!

Може и да си прав, но ако е вярно, някой ще трябва много да обяснява.

преди 51 минути, insec написа:

Мда, след като Цанов

Същите соц пропагандни тъпотии ги правеше и при Волен Сидеров. Платена соц подложка си е.

преди 32 минути, Coco1 написа:

Същите соц пропагандни тъпотии ги правеше и при Волен Сидеров. Платена соц подложка си е.

не знам - този преструванко не го бях и чувал през живота си, просто преди година някъде случайно го мярнах из ютуб, та съм поглеждал някой друг негов клип, ала ужасно плоско и кухо парче. Забелязал съм, че коронния му актьорски похват е да свъси вежди в комбинация с преправяне на гласа, изглежда толкова нелепо и неуместно, че ..... готов премиер и той. Прочее единствените два негови клипа, които съм изгледал от край до край - всъщност на единия прескочих абсурдните първи десет минути въведение - са интервюто му със Митко Димитров (културиста) и Божков. Първия очевидно му беше нещо, като идол, на втория ако имаше как и свирка да му направи.

Та дали е соц не знам, но си е стопроцентова подлога.

• Автор
преди 34 минути, Coco1 написа:

Интересно ми е какво смешно видя в поста ми.
Да не мога да кажа че тази информация е 100% вярна, но и преди няколко месеца ми попадна информация по същата тема, където се споменаваше и че лабораторията ще е във ВМА.
Да допуснем че е вярно, та това че ще се експериментира с български войници за теб е смешно?
Всъщност смешното е че на теб навсякъде ти се привиждат комунисти, явно имаш някаква обрененост, кофти.

преди 20 минути, insec написа:

не знам - този преструванко не го бях и чувал през живота си, просто преди година някъде случайно го мярнах из ютуб, та съм поглеждал някой друг негов клип, ала ужасно плоско и кухо парче. Забелязал съм, че коронния му актьорски похват е да свъси вежди в комбинация с преправяне на гласа, изглежда толкова нелепо и неуместно, че ..... готов премиер и той. Прочее единствените два негови клипа, които съм изгледал от край до край - всъщност на единия прескочих абсурдните първи десет минути въведение - са интервюто му със Митко Димитров (културиста) и Божков. Първия очевидно му беше нещо, като идол, на втория ако имаше как и свирка да му направи.

Та дали е соц не знам, но си е стопроцентова подлога.

И съм съгласен и не съм.
Доста интересни и не показвани в националните медии проблеми зачекна.
Да интервюто с Божков беше голям смях както и някои други негови видеа не бяха особено интересни, но има и доста добри попадения.

преди 2 минути, Bubbles написа:

...но има и доста добри попадения.

Възможно е, а и нормално, както казах, гледал съм само някои негови клипове и то откъслечно. Мен ме впечатлява единствено с комичното си поведение - тия мимики и гласови кълчотения, въобще, ама въобще нямат място в журналистиката. Неговия съратник - останал съм с впечатление, че са дружки - Киро Брейка, поне не се вживява, като журналист. Цепи си селяндурщината човека и хич му не е, каквото му на ума, това му на езика. По жаргона на неговия идеалистичен свят, наистина е "мъжко момче", докато Цанов си е жив клоун. И всъщност подозирам, че и от там всичките тия преструвки - щото просто е лицемерче.

преди 38 минути, insec написа:

Та дали е соц не знам,

преди 38 минути, insec написа:

Божков. Първия очевидно му беше нещо, като идол, на втория ако имаше как и свирка да му направи.

И на всички останали соц гости 

преди 18 минути, Bubbles написа:

Да допуснем че е вярно, та това че ще се експериментира с български войници за теб е смешно?

Познай от три пъти кой допуска такива неща.

преди 20 минути, Bubbles написа:

Всъщност смешното е че на теб навсякъде ти се привиждат комунисти, явно имаш някаква обрененост, кофти.

Ти нали си комуне. 

• Автор
преди 4 минути, Coco1 написа:

Ти нали си комуне. 

Мне, нещо си се объркал, старая се да съм неутрален и да гледам всички страни, не мисля че е редно да се гледа само една страна без значение коя.

току-що, Bubbles написа:

Мне, нещо си се объркал, старая се да съм неутрален и да гледам всички страни, не мисля че е редно да се гледа само една страна без значение коя.

Беше ми се хвалил че цялата рода сте комуняги сега изведнъж забрави и стана по-католик от папата.:giggle1:

Другари, преди да влезете у форума редовно си взимайте илачите че ставате за смях

• Автор
преди 4 минути, Coco1 написа:

Беше ми се хвалил че цялата рода сте комуняги сега изведнъж забрави и стана по-католик от папата.:giggle1:

Другари, преди да влезете у форума редовно си взимайте илачите че ставате за смях

Двамата ми дядовци са били партийни секретари, не е тайна и не съм го крил никога, това какво общо има?

Ако според теб трябва да развея червеното знаме насред площад ДеГол и да запея "Нас червеното знаме роди" значи определено не те слуша главата.

току-що, Bubbles написа:

Двамата ми дядовци са били партийни секретари, не е тайна и не съм го крил никога, това какво общо има?

Ако според теб трябва да развея червеното знаме насред площад ДеГол и да запея "Нас червеното знаме роди" значи определено не те слуша главата.

Самия ти също се хвалеше че си комуне, сега забрави Развял си отдавна знамето ма нещо забравяш. Илачите редовно

• Автор
току-що, Coco1 написа:

Самия ти също се хвалеше че си комуне, сега забрави Развял си отдавна знамето ма нещо забравяш. Илачите редовно

Не си ме разбрал явно.
Имам някои симпатии към някои части от този тип строй, но санмо толкова.
Друг е въпроса че алтернативата нито е по-различна нито е по-добра.

А това че ти виждаш комунисти навсякъде и за всичко са ти виновни само те, говори за сериозна обремененост.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Не си ме разбрал явно.
Имам някои симпатии към някои части от този тип строй, но санмо толкова.
Друг е въпроса че алтернативата нито е по-различна нито е по-добра.

А това че ти виждаш комунисти навсякъде и за всичко са ти виновни само те, говори за сериозна обремененост.

Всички сме те разбрали отдавна

Слушай си химна и не се мъчи, комуне.

• Автор
преди 5 минути, Coco1 написа:

Слушай си химна и не се мъчи, комуне.

Абе важното е че комуниститИ са виновни и че са взели на дедо ти кравата.

Кажи честно.

току-що, Bubbles написа:

Абе важното е че комуниститИ са виновни и че взели дедо ти кравата.

Кажи честно.

Тихо :halloween10:   Не издавай четата нали сте партизани 

• Автор
преди 16 минути, Coco1 написа:

Тихо :halloween10:   Не издавай четата нали сте партизани 

Аз лесно ще пазя тишина, ама ти трябва да вземеш мерки, защото те виждам добре как навсякъде из политиката блещиш само за комунисти, а това говори за фикс идея и яка обремененост, бих ти казал повече но, не искам да те засегна, съвсем честно.
Познавах човек който мислеше и се държеше точно като теб, мога спокойно да кажа че все едно си взел думите от неговата уста и при други обстоятелства дори бих предположил да не си този човек. Та този човек накрая съвсем психяса.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Аз лесно ще пазя тишина, ама ти трябва да вземеш мерки, защото те виждам добре как навсякъде из политиката блещиш само за комунисти, а това говори за фикс идея и яка обремененост, бих ти казал повече но, не искам да те засегна, съвсем честно.
Познавах човек който мислеше и се държеше точно като теб, мога спокойно да кажа че все едно си взел думите от неговата уста и при други обстоятелства дори бих предположил да не си този човек. Та този човек накрая съвсем психяса.

Комуне което поства такива клипове и фантазира за познанства и сравнения с измислени герои не му е случайна рецептата и илачите.

преди 3 часа, Bubbles написа:

Въпроса е кой и с какъв акъл изобщо е дал позволение на кравите да си правят експерименти с българските войници, при това без носят отговорност ако причинят смърт?

:lol6::lol6::lol6:

• Автор
преди 1 час, Coco1 написа:

Комуне което поства такива клипове и фантазира за познанства и сравнения с измислени герои не му е случайна рецептата и илачите.

:lol6::lol6::lol6:

Мдаа вече съм убеден, същия кукумицин си като оня, явно тая вашата болест е заразна.
Айде легай да сънуваш комунисти.:cheers:

Диляна Гайтанджиева е поредната добре платена от североизточният паричен поток. Според нея Скрипал е отровен с всичко друго, но не и с Новичок и от Русия.

преди 2 часа, Bubbles написа:

са взели на дедо ти кравата

Прасето беееееее, запомнете го! :)

преди 21 минути, Antisystem28 написа:

Според нея Скрипал е отровен с всичко друго, но не и с Новичок и от Русия.

Според мен също, но то си требе и акъл!

преди 49 минути, JKirilov написа:

... но то си требе и акъл!

а от Цанов и Гайтанджиева с лопати да гребеш, с багер да го товариш.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Мдаа вече съм убеден, същия кукумицин си като оня, явно тая вашата болест е заразна.
Айде легай да сънуваш комунисти.:cheers:

Ти си убеден и в присъствието на извънземните, нали комуне.

преди 3 часа, JKirilov написа:

Според мен също, но то си требе и акъл!

При теб липсва

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.