Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Ергенът" - режисирано шоу или има и още нещо?

Featured Replies

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Абе, няма лоша реклама. Не можахте ли да го разберете. Търси се комерсиална, меркантилността. Да разтърси хората, да ги отврати. Да ги погнуси, да ги подразни.

Реклама и пари. Това е единството, което ги интересува телевизията.

Няма морал, възпитание. Наука.

Това не е времето, когато преди да се пусне нещо в ефир се правеше комисия. Така наречената цензура. 

Ако искате култура, наука, възпитание има театър, има университет, има цирк, има галерии, има музеи, има и казарма...

Има паркове, има градинки. 

Ролята на телевизията е да се намери някой да обсъжда дадена тема и така печели.

Точно казано!!!

• Отговори 66
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Естествено, че е режисирано шоу и не само то. Всякакви подобни формати са режисирани и уговорени.

• "Възхитен" съм от "изключително високото" интелектуално ниво на повечето участнички в това "шоу". 😟

• Преди малко върнах назад и гледах това "ново романтично шоу"... Първите ми впечатления са, че наистина това е строго режисирано предаване и всеки от участниците е бил принуден да подпише много по

Публикувани изображения

преди 12 часа, Mediterranean написа:

Тоя кога се ожени за някоя от тия, аз ще се оженя за Джимин.

images?q=tbn:ANd9GcSeRzWdDeIc4yC4c5j_ezb

Мисля че тоя си пада по твоя Джимин.

на 20.02.2022 г. в 12:40, P!NK написа:

Бихте ли участвали в подобен формат? 

За теб ще малко късно….. иначе само по това какви неща гледаш може човек да преценни и за съдържанието под перуката.

преди 7 минути, Христофор_първи написа:

За теб ще малко късно….. иначе само по това какви неща гледаш може човек да преценни и за съдържанието под перуката.

Оооо, колко си мил! И перуката ми ще включиш в летописите си! Пиши, пиши! Предполагам ще драснеш някой ред и за колежката, която участва в шоуто. Интересна персона е, ще внесе още повече драматизъм. :D

Понеже много се коментира това шоу, пък си имам бг тв у нас викам, чакай да го цъкна да го видя какво толкова интересно има.  Обаче тръгна Джурасик Парк…. и върнах в менюто да видя да не съм объркал каналите.

Рядко съм на едно мнение с Белжо, обаче той каза всичко за това шоу.

Аз мога само да допълна. Първо Викито ми мяза на една по-различна версия на Денди.

Дамите, не съм сигурен до колко мога да ги нарека дами, щото повече ми приличат на джендъри с тия татуирани ръце като рецивидисти от Ловешкия затвор, отряд строг-тъмничен. Второ това е унижение за дамите да се борят за един мъж. Къде се чуло и видяло сърна да тича след ловеца. Винаги съм ги презирал такива жени, които ми се натягат и ми развалят кефа от ловът.

В професионален план. Пълен провал с малки изключения. Масово инфлуенсърки и собственички на онлайн магазини. Тоест умения никакви. Къде ще ми храниш къща с тоя керлив онлайн магазин я продадеш нещо я не, или с инфлуенсърство? Мъко моя земеделска……… Не, че ще чакам на нейните пари, ама от два коня, само единия да тегли каляската не си е работа.

Само тая жена от АЕЦ ми хареса, по-тиха, по-прибрана, има стабилна професия, не е куха лейка, стабиляга и симпатяга. Всичко друго е боклук марка. Край на Темата!

Хехе! Знаех си, че ще я вкараш в летописи си! 

Явно очакваше по негативен начин да я вкарам в ,,летописите ми,, обаче пак заложи на куц кон. Аз харесвам истински жени, не такива с топки и да идва да си го мери с мен. Точка по въпроса!

Напротив, точно това очаквах. 

Споко бе, не се напрягайте много да мислите. Ергенът избира рускинята Виктория, това е издал човек от екипа. Под клипове в Ютуб на тази рускиня хората също го пишат и тя Не отрича. 

https://lupa.bg/news/-pognaha-ruskinyata-viktoriya-kapitonova-ot-quotergenatquot_164613news.html

Връзката им сигурно е продължила една седмица, щото и двамата не са особено ентусиазирани, както се вижда от изявите им по студията и в интернет тези дни.

преди 19 часа, Mediterranean написа:

Връзката им сигурно е продължила една седмица, щото и двамата не са особено ентусиазирани, както се вижда от изявите им по студията и в интернет тези дни.

Еми колко да продължи като оня си скубе (или бръсне) космите по гърдите, както жените си ги скубят по рунтавите им баджаци.
То бива подигравка със зрителите, ама да сложат някакъв посредствен като актьор там и да се притеснява като 16 годишна мома да не е обидил някоя с нещо та да трябвало да ѝ се извинява после, това си е направо нетърпимо.
Тази вечер ги пускам и след 3 минути ги спрях.
В реалността няма такова нещо жена да е съгласна да има 20 конкурентки.
Просто няма.

Така е, наличието на косми по мъжкото тяло си е наличие на тостестестерон.А отстраняснето им, отстраняване на тостестерона. Подобни индивиди в последствие освен да превключат на задна предавка, нямат други опции.

на 3.03.2022 г. в 3:06, Mediterranean написа:

Споко бе, не се напрягайте много да мислите. Ергенът избира рускинята Виктория, това е издал човек от екипа. Под клипове в Ютуб на тази рускиня хората също го пишат и тя Не отрича. 

https://lupa.bg/news/-pognaha-ruskinyata-viktoriya-kapitonova-ot-quotergenatquot_164613news.html

Taя безгърдница надали би ентусизирала някого , освен ако не излиза от затвора.

Проблема на ,,Ергенина,, както викат в нашето село:) е, че той самия като фитнес инстуктурче не го виждам как ще храни къща и две деца, като и почти всички ,,Моми,, и те са без стабилна работа. Че гладът като влезе през ключалката, любовта се изнизва през прага. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.