Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Красотата на душата

Featured Replies

преди 27 минути, Белгиеца написа:

А аз наивно си мислех , че и други мъже от форума ще дадат примери за красиви женски души с по някое видео. 

Душата не е матерално нещо за да я видиш във видео, душата не може да е красива или грозна по причина която споменах. 

Ти във видеото което си споделил виждаш външната красота на жената, не я познаваш лично, не си имал време за опознаване на човека като такъв за да имаш крайно заключение за него. 

• Автор

Абе Любо

Във видеото имаш звук и картина , липсва само миризмата от парфюмите.
Камерата я снима от близо, повече детайли виждаш от ако си на място там.
А думичката красива, красиво, красив се използва дори при находки от черепи на неандерталци от археолози.
Приеми че красиво е нещо което ти харесва по някакъв начин, допада ти, така го искаш да бъде.
А външната красота я зарежи, не е за нея темата.
Тази има едни дефекти като малки белези по челото, заради това си е пуснала така бритон.
Има и една ( вероятно временна ) голяма пъпка на дясната буза. Минала е през обработка на кожата на лицето ѝ за „замазване“ на видими дефекти.

Няма нужда да я познавам лично украинката, аз имам в съзнанието си огромна база от данни на съществуващи жени със спомените за поведението им, черти на характера, начини на реагиране на стимули и т.н. И както вече споменах, лягал съм си с дама с подобно поведения като тази от видеото. Имам си готов психологически портрет в съзнанието ми на друга жена българка и мигновено го сравнявам с украинката. Това е много силен мозъчен алгоритъм за ориентиране при възникнали нови ситуации. Не съм го измислил аз, още миналия век поетът Ваньо Вълчев е написал следния текст:
Защо ли, защо ли, защо ли да крием,

Че аз и ти вече това не сме ние?

Че аз и ти вече, сме двама различни,

Които се срещат съвсем, съвсем безразлични?

ПРИПЕВ

А дали е така? Кой ще ми каже?

Аз вървя по света и подсвирквам си даже.

Но сърцето ми спирa, спира да бие,

Ако тебе във някоя друга те открие.

Изпят от Васко Кеца ( Найденов де)

А и треньорът който се обръща пръв е известен от предишните му участия, че много обича пеенето от душа ( ама от красива женска ). Той също си има огромна база от данни от всякакви млади момичета пробващи се да пеят някъде на сцена. Не я вижда въобще как изглежда, но усеща инстинктивно , че тази е за него. Да бе, толкова много е за него , че ѝ заявява, че ако не го избере той щял да напусне предаването.

Също както едно маймунче се учи като малко да разпознава кои плодове стават за ядене, така и ние неговите братовчеди се учим кои любовници стават за съпруги и кои са само за временно ползване. Да не си мислиш че маймунката цял живот ще опознава по 5 часа всяка нова дива ябълка, преди да я схруска ? Тя маймунката си има вече изградена таблица за мигновени проверки на различни характеристики на плода и го нахапва или хвърля на земята.
Такива работи, някои хора се интересуват живо от коли, други от компютри пък Аз от красиви женски души. Хоби си ми е бе. Ти нямаш ли си хоби някакво ?

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Абе Любо

Във видеото имаш звук и картина , липсва само миризмата от парфюмите.
Камерата я снима от близо, повече детайли виждаш от ако си на място там.

Но как виждаш душата ѝ? Аз не я виждам. 

Намери си друго хоби е личното ми мение. 

• Автор
преди 19 минути, ^Li^ написа:

Но как виждаш душата ѝ? Аз не я виждам. 

С разума на мозъка ми я виждам, още в първия пост от темата съм го обяснил.
Мъчно ми е за всички вас който не виждате красотата на женската душа.
Животът ви минава скучно с разни заплесвания по някакви техники.
И после що има разводи и раздели и изоставени деца.
Украинката не е виждала баща си от години и се надява сега той да я забележи по телевизията и се свърже с нея. Ако баща ѝ не беше зарязал майка ѝ, тя момата сега нямаше да е с оня дългокосия с каскета дето се хвали, че е негово момиче. Баща ѝ е щял да наложи вето на подобна връзка с такъв женчо с татуировки.

Умението да се разпознават красивите женски души е важно за младите мъже, защото има И  много грозни женски души. 
За разлика от лесната преценка на плажа коя как изглежда на външен вид, оценката на вътрешната красота изисква много опит и тренировки за да няма заблуди. Ето довечера имате право на безплатна тренировка по бТВ. Анализирайте си парченца от личността на всяка от кандидатките. Нищо че са доста грозни повечето, вие се съсредоточете върху личността им.

преди 13 часа, Белгиеца написа:

Аз съм ви дал.....

Белги, туй дет си дал е на какво лъскаш бастуня, а не че на некъв си чичак му потегли лигите - туй са твоите лиги и незадоволен нагон, което е съвсем обичайно положение във всеки брак по сметка. Пък вече дали си на сух режим, щото булката мяза примерно на Фидосова или пък е арна мома, ала дълбоко съжаляваща, че се е вързала на такъв безподобен лентяй .....

Всеки щастлив човек без сериозни психологически травми и добро самочувствие има "красива душа". 

Както са децата, примерно. Всяко дете има красива душа.

Хора, отдаващи всичко на елементарни причини, като "така си е роден/а", могат да говорят за "красива душа", "хубав характер" и тем подобни глупости.

• Автор
преди 10 часа, insec написа:

..., което е съвсем обичайно положение във всеки брак по сметка. 

Не знам как е при браковете по сметка, аз съм се оженил по любов.
През септември 1989г като посетих за първи път Белгия за 14 дена, баща ми рекъл на майка ми , че според него съм нямал повече да се върна у България. И съответно никой не ме чака на аерогарата на връщане, нямало смисъл да се разкарват, разбираш ли.
Та така, щом като най-близките ти хора се заблуждават, какво остава някакви си съфорумци да си решат каквото им хрумне и да си го вярват.
Това твоето е психически защитен механизъм, ролята на който е да те предпази тебе от срив на себеоценката ти, ти колко пари струваш. Най-вероятно ти върши добра работа да вярваш, че не е възможно мъж да обича жена чужденка. Вярвай си, не ми пречиш.
Ама ако обичаш, моля ти се недей да заблуждаваш младите читатели, че всичко било лъжа и измама. 

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Всеки щастлив човек без сериозни психологически травми и добро самочувствие има "красива душа". 

Да приемем за временна работна хипотеза, че твоята душа е прелестно красива.
Тогава как да си обясним, че си нямаш твой собствен съпруг ?

преди 6 часа, Белгиеца написа:

... психически защитен механизъм.....

Естествено, че човек, който в продължение на години не спира да си фантазира прекрасния семеен живот в един форум, ще ми говори за психически защитен механизъм ..... а впрочем не се опитай да се скриеш зад "младите читатели", че баш тоя психически защитен механизъм хич не хваща дикиш. 😉

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

От два дена вече не трябва да носим маски когато влизаме в магазините.
И отишъл съм аз в 11часа и 50 минути без маска в супер маркета Карфур да си купя печено пиле за обяд.
Преди да сложа печеното пиле в количката там вече имаше и 3 пликчета готов сварен ориз почервенял от малко доматен сос. Руло зелени пликове за хранителни отпадъци. Три кутии сварен боб в доматен сос. Три домата само. Та според продуктите които съм взел приличам точно на разведен господин който си няма готвачка вкъщи.

След това тръгвам със ЗАБЪРЗАНА крачка да оглеждам плодовете и решавам да си купя един грозд и отивам на бързо да го измеря на кантарите. А там една красива душа, по-млада от мене, стои и чака да хване риба. Меря си аз гроздето и тя се осмелява да направи „първата крачка“, като почва да ми обяснява ( по женски на дълго и на широко ) че си била сложила някакъв продукт на пръстите и заради това не могла да натиска по екрана на кантара, та ...
Аз я усещам че се опитва да завърже разговор и я прекъсвам невъзпитано и я питам директно какво иска да направя. Е, няма начин каза че иска да избера на екрана тиквички ( зелени продълговати 2 беше взела). Избирам аз и излиза етикетчето и ѝ показвам, че може да натиска и с долната част на дланта по екрана, щото трябва яко да се натиска по него, та да има повече сила. Горката жена, едва успя да повтори че и с длан може и аз ѝ избягах (лошо и надменно постъпих).
А тя се е пременила ( облякла) все едно на празник някакъв ще ходи, разкрасила се и т.н.
Явно си е помислила че работя от вкъщи дистанционно заради Ковида и съм излязъл набързо да си купя нещо за обяд. Харесала си ме е дамата с красивата душа ( и не само ), на външен вид също изглежда добре и се пробва да ме заговори. Постъпва правилно точно както по учебник за свалки на господа. На базата на поведението ми на разведен ерген, купуващ храна която бързо се приготвя и в малко количества, като за живеещ сам човек и на базата на това че не нося халка сигнализираща дали съм женен, тя е преценила че ставам за съпруг.
Язък, не е познала милата душица – аз съм женен.
Ако наистина бях разведен ерген, ами ... точно тази е щяла е да се уреди да яде веднага на обяд печено пиле с мен вкъщи. Щяла е и за друго да се уреди след обяда. И след няколко месеца може и това което ѝ трябва на нея да е постигнала.
Ей хубавите хора се разпознават, щом като тя ме заприказва тактично и баш с женски маниери ... абе ... иска ѝ се съпруг, ама аз си имам вече жена.
Пожелавам ѝ успех, дано да хване риба скоро време, сега като сме без маски е лесно да си избира такъв какъвто ѝ харесва на нея. Па дано и да се задоми добре, заслужава го с нейната красива душа и външност.
Е, могло е тактично да ѝ кажа че и съпругата ми много обича от същите тиквички, поне да не си помисли, че ѝ бягам защото не ми е харесала. Ама на момента не се съобразих.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

От два дена вече не трябва да носим маски когато влизаме в магазините.
И отишъл съм аз в 11часа и 50 минути без маска в супер маркета Карфур да си купя печено пиле за обяд.
Преди да сложа печеното пиле в количката там вече имаше и 3 пликчета готов сварен ориз почервенял от малко доматен сос. Руло зелени пликове за хранителни отпадъци. Три кутии сварен боб в доматен сос. Три домата само. Та според продуктите които съм взел приличам точно на разведен господин който си няма готвачка вкъщи.

След това тръгвам със ЗАБЪРЗАНА крачка да оглеждам плодовете и решавам да си купя един грозд и отивам на бързо да го измеря на кантарите. А там една красива душа, по-млада от мене, стои и чака да хване риба. Меря си аз гроздето и тя се осмелява да направи „първата крачка“, като почва да ми обяснява ( по женски на дълго и на широко ) че си била сложила някакъв продукт на пръстите и заради това не могла да натиска по екрана на кантара, та ...
Аз я усещам че се опитва да завърже разговор и я прекъсвам невъзпитано и я питам директно какво иска да направя. Е, няма начин каза че иска да избера на екрана тиквички ( зелени продълговати 2 беше взела). Избирам аз и излиза етикетчето и ѝ показвам, че може да натиска и с долната част на дланта по екрана, щото трябва яко да се натиска по него, та да има повече сила. Горката жена, едва успя да повтори че и с длан може и аз ѝ избягах (лошо и надменно постъпих).
А тя се е пременила ( облякла) все едно на празник някакъв ще ходи, разкрасила се и т.н.
Явно си е помислила че работя от вкъщи дистанционно заради Ковида и съм излязъл набързо да си купя нещо за обяд. Харесала си ме е дамата с красивата душа ( и не само ), на външен вид също изглежда добре и се пробва да ме заговори. Постъпва правилно точно както по учебник за свалки на господа. На базата на поведението ми на разведен ерген, купуващ храна която бързо се приготвя и в малко количества, като за живеещ сам човек и на базата на това че не нося халка сигнализираща дали съм женен, тя е преценила че ставам за съпруг.
Язък, не е познала милата душица – аз съм женен.
Ако наистина бях разведен ерген, ами ... точно тази е щяла е да се уреди да яде веднага на обяд печено пиле с мен вкъщи. Щяла е и за друго да се уреди след обяда. И след няколко месеца може и това което ѝ трябва на нея да е постигнала.
Ей хубавите хора се разпознават, щом като тя ме заприказва тактично и баш с женски маниери ... абе ... иска ѝ се съпруг, ама аз си имам вече жена.
Пожелавам ѝ успех, дано да хване риба скоро време, сега като сме без маски е лесно да си избира такъв какъвто ѝ харесва на нея. Па дано и да се задоми добре, заслужава го с нейната красива душа и външност.
Е, могло е тактично да ѝ кажа че и съпругата ми много обича от същите тиквички, поне да не си помисли, че ѝ бягам защото не ми е харесала. Ама на момента не се съобразих.

Въпрос към майстора на късия разказ 

В Белгия не са ли разрешили вече да си имаш и втора жена? В България можеш да си вземеш и 5, но трябва задължително да можеш да ги издържаш. Забравил си да напишеш само едно!

Парите, които ти беше оставила жена ти сутринта , поне стигнаха ли ти за пилето, щото гледам , прибавил си и други "деликатеси"?

Ох тоя човек няма спирка в самохвалството. Сега вече разбрахме и колко невероятно красив екземпляр е Белджо, та случайни жени така му се свалят в супермаркета. Охх леле😀

И какъв е тоя женски маниер, аз не го знам. Не знаех, че било отдавна прието жените да свалят мъжете. Колко съм смотана значи.

• Автор
преди 8 часа, Mediterranean написа:

Не знаех, че било отдавна прието жените да свалят мъжете. 

Отдавна си е прието дама да помоли господин за помощ за нещо, например да ѝ сложи резервната гума на мястото на спуканата, когато го е закъсала с колата ѝ между две населени места и няма мъж с нея.
Прието е също ниска дама да помоли господин да ѝ свали нещо от високите рафтове по магазините, то е ясно че сама няма как да се справи.
Жените са свикнали, че мъжете обикновено не отказват на дама да ѝ помогнат, ако тя изглежда добре. 
Така, това не го ли знаеш или викаш че нямаш кола и не си ниска и се справяш сама винаги за всичко?
Та красивата душа от вчера просто леко хитрува ( преструва се че не може ) и готово, направила е тя първата крачка после господинът ако преценява че е привлекателна , той знае как да продължи разговора и да го насочи към ... ->  ресторанта на самообслужване, който е залепен до магазина точно.
Така се лови риба по женски.
А още по-лесно е да ходиш в пицариите 15 минути преди да са излезли в обедна почивка работещите мъже в центъра на гр. Люксембург и да седнеш сама на маса. И понеже маса само за един човек няма, та като се напълни пицарията келнерите ще ти докарват мъже да сядат на твоята маса. Те ще те заговарят сами, не бой се.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.