Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Красотата на душата

Featured Replies

Имате ли усет за вътрешната красота на женската душа ?
Тази красота която е невидима за очите и се усеща само със разума.

Ще ви дам един пример за усетена вътрешна красота на млада дама от един чичко.

https://www.youtube.com/watch?v=HLhOdN0WbeA

Значи чичкото е треньор в "Гласът на Украйна" и се обръща само чувайки прочувственото ѝ пеене. Е, после и като я видя и му потекоха лигите на човека, разбирам го.
А дамата е самоука певица по ресторантите в нейния град.

Какви са тези глупости бре? Това, че една жена може да пее или има хубав глас, не означава, че има "вътрешна красота". Каквото и да значи това.

А пък мъжете виждат като "вътрешно красиви" само жените, които са хубави според тях външно или са техен тип.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

Значи чичкото е треньор в "Гласът на Украйна" и се обръща само чувайки прочувственото ѝ пеене. Е, после и като я видя и му потекоха лигите на човека, разбирам го.

За сетен път затвърждаваш мнението, колко безнадежден, тъжен и пропаднал си! 

• Автор
преди 8 часа, Mediterranean написа:

Какви са тези глупости бре?

Ами някои от мъжете сме си такива, глуповатички едни.
Анализираме поведението на дамите, емоционалната им интелигентност, как преживяват дадени събития, имат ли си гадже в смисъл да не са смотани и такива работи.

А пък чичкото не я е видял как изглежда преди да се обърне, така че тезата ти за външната ѝ красота просто издиша. Човекът рече после че се е чувало, че няма академично музикално образование  и че той се е обърнал защото тя пее с душата си. Та тъй, тази още не се е научила да пее, доказателство е театралното ѝ маниерничене на сцената имитирайки други певици. Това можеш да го прочетеш написано даже в коментариите под видеото. Можеш да прочетеш и доказателство за типична женска завист и злоба, от една която ѝ дава съвети как да си избели горните зъби, щото са жълти.

Нас мъжете не ни интересува особено мнението на лесбийки или на жени на които им липсва внимание от страна на мъжете. 

преди 55 минути, ostavime написа:

За сетен път затвърждаваш мнението, колко безнадежден, тъжен и пропаднал си! 

Много се радвам че не ставам за твой приятел, аз не колекционирам приятелства с мъже.

Виж сега, аз имам син който ще трябва да си избира булка след няколко години.
Та си ми е на грижа да не сбърка в избора си и да не трябва да се развежда после.
Защото това раздялата чрез развод си е провал от където и да го гледаш и анализираш.

преди 10 часа, Белгиеца написа:

Е ти в една друга тема искаш да има гражданска война, смърт и убийства, а сега ми говориш за красотата на женската душа. Нещо не се връзват нещата.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Анализираме поведението на дамите, емоционалната им интелигентност, как преживяват дадени събития, имат ли си гадже в смисъл да не са смотани и такива работи.

Това удебеленото е безсмислица на феминистките, съществуваща единствено в черепните им кутии.  С нея гледат да оправдаят средно по-ниската интелигентност на жените, а и тази по върховете на интелигентността.

Емоциите и интелектът се ритат.

преди 3 часа, Белгиеца написа:

Много се радвам че не ставам за твой приятел, аз не колекционирам приятелства с мъже.

Виж сега, аз имам син който ще трябва да си избира булка след няколко години.
Та си ми е на грижа да не сбърка в избора си и да не трябва да се развежда после.
Защото това раздялата чрез развод си е провал от където и да го гледаш и анализираш.

На всички ни е ясно, че такъв като теб, няма как да има приятели. Нито един. Живееш сам, умираш сам... с Дачията, купена от жена ти, както и всичко друго. Цял живот чехъл.

Тъжно за детето, което съсипваш психически. 

• Автор
преди 2 часа, Емил Костов написа:

Нещо не се връзват нещата.

Прав си, не се връзват.
В другата тема го играя провокатор, да видя как ще реагирате.
Аз имам къща в София бе, не трябва да ѝ пада цената.

преди 12 минути, ostavime написа:

Живееш сам,...

Живея с белгийка с добра красива душа, носи жената парици вкъщи и не са ми изтрябвали никакви приятели мъже.
А на тебе някой от приятелите ти дава ли ти всеки месец парички да си имаш да ги харчиш със здраве ?

Абе няма да ставаме сватове , ясна е работата.

преди 16 минути, Аралампи написа:

Емоциите и интелектът се ритат.

Жените са много по-надарени от нас в общуването.
Една жена не е длъжна да разбира от висша математика нито от писане на софтуери.
Жената трябва да си е женствена.

преди 46 минути, Белгиеца написа:

Прав си, не се връзват.
В другата тема го играя провокатор, да видя как ще реагирате.
Аз имам къща в София бе, не трябва да ѝ пада цената.

Живея с белгийка с добра красива душа, носи жената парици вкъщи и не са ми изтрябвали никакви приятели мъже.
А на тебе някой от приятелите ти дава ли ти всеки месец парички да си имаш да ги харчиш със здраве ?

Жените са много по-надарени от нас в общуването.
Една жена не е длъжна да разбира от висша математика нито от писане на софтуери.
Жената трябва да си е женствена.

Хитрец мръсен ти :lol6:

преди 41 минути, Белгиеца написа:

😄 

Не, никой нищо не ми дава. За разлика от теб, аз не чакам жена ми да ми даде 2 лв. за кафе. Работя. 

Иначе да, знам, че нямаш приятели. Личи от километри. Кой би искал да дружи с такъв. 

Приятелите не са, за да те издържат ежемесечно, за друго са те, в други случаи опираме до тях, но ти няма как да го разбереш. 

То на теб всичко ти се свежда до това, жена ти да те издържа и да ти носи и дава пари. 100% зависим от нея. Много е мъжко това, браво. То па какъв ли мъж си ти точно?!

😁

преди 1 час, Белгиеца написа:

Комунизъм си създал при теб, казах ти го в друга тема 😄

А след това което написа половин форум ти завидя. 

• Автор
преди 30 минути, ostavime написа:

Приятелите не са, за да те издържат ежемесечно, за друго са те, в други случаи опираме до тях, но ти няма как да го разбереш. 

Е няма, това ще да е голяма тайна стриктно пазена от съпругите ви.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Е няма, това ще да е голяма тайна стриктно пазена от съпругите ви.

Аха, нямаш приятели защото имаш страх че някой приятел може да ти вземе белгииката?

преди 24 минути, Белгиеца написа:

Белжо изми ли чиниите ? Че оная кат се върне довечера и те подкара с точилката, щи се види тесен дивана.

преди 5 часа, ostavime написа:

😄

Не, никой нищо не ми дава. За разлика от теб, аз не чакам жена ми да ми даде 2 лв. за кафе. Работя. 

Иначе да, знам, че нямаш приятели. Личи от километри. Кой би искал да дружи с такъв. 

То на теб всичко ти се свежда до това, жена ти да те издържа и да ти носи и дава пари. 100% зависим от нея. Много е мъжко това, браво. То па какъв ли мъж си ти точно?!

😁

Мъж, като лайно у дъжд!

• Автор
преди 18 минути, Mediterranean написа:

Друга цел тази тема няма.

Eто я целта на темата, чети внимателно.

Я да информирам по-младите читатели, че съм си легал с подобна млада душичка в леглото и усещането е било вълшебно. То и аз бях млад тогава де. Та подобната на тази от видеото беше естествено руса с много бяла кожа и по-вталена. Тя ми промени естетическия вкус, та след нея почнах да налитам яко на русокоси.
Важно си е пичове да ги пробвате различни и да запомняте какво у коя ви е харесало.
Обръщайте сериозно внимание на поведението им по време на гушкането, щото да няма после разводи ако не сте внимавали коя как се държи.

Колкото повече впечатления сте събрали от различни душички, толкова по-лесно става избора на съпруга. Абе по-лесно я разпознавате тази с която ще можете да прекарате следващите 40 години от живота ви заедно. За съжаление само на база как изглежда на външен вид някоя мома, въобще не се разбира дали става за съпруга. Външният им вид ви дава само индикация когато не стават за булки.
Избягвайте капризните, надменните, мъжкараните, глупавите и сметкаджийките.
Водете ги при някоя дърта врачка с голям житейски опит, да си каже тя мнението за момите. То може и при психоложка да ги водите, ама повода е по-труден за намиране.
Ако имате по-дърти братовчедки, представяйте им кандидатките за булка, да си кажат мнението и те.
Ако не знаете защо ви харесва някоя дама, по-добре не се женете за нея.

Белги - от мен съболезнования батьовата. Като гледам как години наред не спираш да пишеш за тази твоя жена - единствен и само ти в целия форум - то си представям за какъв уруд си се оженил ...... всъщност жена ти да не е мъжка? Но, както и да е, поне си жив пример, колко низко може да падне човек само заради едните пари. Имаме и една клетница, която и тя не знае българка ли е, американка, рускиня или израелка - а бе в кратце мелез някакъв - тя същата карикатура на касичка, която с удоволствие приема всичко за пари. 

• Автор
преди 9 часа, insec написа:

Белги - от мен съболезнования батьовата. Като гледам как години наред не спираш да пишеш за тази твоя жена - единствен и само ти в целия форум - то си представям за какъв уруд си се оженил ...... 

Дай някоя примерна снимка на уруд, че нещо ми е бедна фантазията, не съм на твоето ниво.
Аз съм ви дал цяло видео с пример на красива душа.

Голяма трайна рана ви се е образувала в съзнанието, причинена от факта че там някъде на 2000 км на Запад един вашенец си живее щастливо.

А аз наивно си мислех , че и други мъже от форума ще дадат примери за красиви женски души с по някое видео. Пък то мъже разбиращи от женски души нямалоооооооооо ... язък !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.