Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 18 минути, ivottoshev написа:

В Русия - страната на комунетата и рашисткият мир, взимат ли по-големи заплати от колкото в страна-членка на Великият Европейски Съюз? Ми да, взимат!!!

Не.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

никой не го е страх вече от тази госпожа с ботокс - профисионалната армия губи битки и очакваме непрофесионалните , запасняци да е спечелят:D

Не разбра ли че Путин не иска да се бие в Украйна. Тая мобилизация е за сплашване на Украйна да спре да напредва. (Ако украинците продължат и са си повярвали за нещо, тогава ги чака неприятна изненада

Целта на Путин е да поддържа войната без много бой и жертви (затова като украинците натиснаха малко и руснаците отстъпиха, защо да дават жертви) и да чака ефекта от санкциите в/у наложителите им. А санкциите започнаха да действат вече в/у западняците, които не се усещат, че САЩ ги хвърля в огъня.

преди 5 минути, parmobil написа:

Не.

взимат повече рубли

руснаците взимат рубли не знам колко точно но 

българите и ес и сащ взимат 0 рубли

а освен това руснаците взимат и  евро и  долари

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Никой не говори за Китай или някой друг - целта е една и тя е ликвидирането на расия в този и вид. Както и ликвидирането на определен брой расийска паплач, че са преклено много в момента

Руснаците са над 200 милиона души по света - точно на теб защо да са много?  Доста са за бандеровците.

преди 24 минути, attj написа:

Репресирани са били от лидерите на СССР - Ленин, Сталин и Хрусчов.   Украинецът Брежнев  е един от тях.  Не ги е репресирал своите.    А Бандера е убит по преценка на украинеца Хрусчов.

Аз какво те питам, ти какво ми отговаряш. 

И ние сме били репресирани от Светослав 1 и затова помагаме на Украйна.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Аз какво те питам, ти какво ми отговаряш. 

И ние сме били репресирани от Светослав 1 и затова помагаме на Украйна.

Защо Кирил и Корнелия помагаха с боеприпаси тайно?   Всички разбраха, че е заради корупционни комисионни.  

преди 1 минута, attj написа:

Защо Кирил и Корнелия помагаха с боеприпаси тайно?   Всички разбраха, че е заради корупционни комисионни.  

Ще пишеш цяла вечер глуупости, ама няма да ми отгоориш с какво са били репресрани казаците преди 2014 от Украйна ?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ще пишеш цяла вечер глуупости, ама няма да ми отгоориш с какво са били репресрани казаците преди 2014 от Украйна ?

Майданът е променил нещата -май само ти не включваш.

преди 30 минути, vpvelev написа:

Не разбра ли че Путин не иска да се бие в Украйна. Тая мобилизация е за сплашване на Украйна да спре да напредва. (Ако украинците продължат и са си повярвали за нещо, тогава ги чака неприятна изненада

Целта на Путин е да поддържа войната без много бой и жертви (затова като украинците натиснаха малко и руснаците отстъпиха, защо да дават жертви) и да чака ефекта от санкциите в/у наложителите им. А санкциите започнаха да действат вече в/у западняците, които не се усещат, че САЩ ги хвърля в огъня.

И затова побързаха с "референдуми", та утре да кажат "това е новата ни граница" и вие нахлувате в Россия. А кой нахлу в Ураѝна не е важно.

преди 1 минута, attj написа:

Майданът е променил нещата -май само ти не включваш.

Демокрация !

И аз не харесвах баце, ама го търпях 12години.

току-що, parmobil написа:

И затова побързаха с "референдуми", та утре да кажат "това е новата ни граница" и вие нахлувате в Росия. А кой нахлу в Ураѝна не е важно.

Ако референдума е "Против"

преди 2 минути, parmobil написа:

И затова побързаха с "референдуми", та утре да кажат "това е новата ни граница" и вие нахлувате в Росия. А кой нахлу в Ураѝна не е важно.

Това им е стара граница на Русия. Има още даже до Полша.

току-що, BANKATA написа:

Демокрация !

И аз не харесвах баце, ама го търпях 12години.

Не са те питали.   И казаците никой не ги е питал.   Ама те са една трета от бившата Украйна.

Ако се проведе като в Крим, на кой му стиска да е "против"

току-що, vpvelev написа:

Това им е стара граница на Русия. Има още даже до Полша.

И ние имаме други граници при Симеон Велики. И?

преди 38 минути, attj написа:

Репресирани са били от лидерите на СССР - Ленин, Сталин и Хрусчов.   Украинецът Брежнев  е един от тях.  Не ги е репресирал своите.    А Бандера е убит по преценка на украинеца Хрусчов.

когато започнал със чистките....Висарионович пратил като местен Хрушчов да ,,очисти по план" 15 000 човека....

оня се олял-пречукал 45 000...

преди 34 минути, vpvelev написа:

спри да сънуваш:D

преди 31 минути, attj написа:

Руснаците са над 200 милиона души по света - точно на теб защо да са много?  Доста са за бандеровците.

численооста не е важна вече за победа в дадена война - доказа се вече - ето виж Израел побездава 3 обединени страни

https://bg.wikipedia.org/wiki/Шестдневна_война

Цитат

се води между Израел и арабските му съседи Египет, Йордания и Сирия.

sshot-317f1c051c2ce27b1.png

ето сащ си признаха за  био експериментите в украйна

https://www.eurocom.bg/new/rusiya-sashch-priznakha-che-provezhdat-biologichni-izsledvaniya-vrkhu-ukraintsi-s-niski-dokhodi?fbclid=IwAR13vmbDo23VerEYNRr0FkgyGRB2ExfqqJdH0tcbAGbGMoL4zYz7sL-8Ov8

дано правят и в турция да ги затрият

преди 8 минути, attj написа:

Не са те питали.   И казаците никой не ги е питал.   Ама те са една трета от бившата Украйна.

Като са 1/3 къде дремаха последните 6 месеца. Да съберат 1 млн. войска и да подпомогнат руснаците.

Такива си ги измисляш че и ти не си вярваш.

преди 1 минута, Banesc написа:

ето сащ си признаха за  био експериментите в украйна

https://www.eurocom.bg/new/rusiya-sashch-priznakha-che-provezhdat-biologichni-izsledvaniya-vrkhu-ukraintsi-s-niski-dokhodi?fbclid=IwAR13vmbDo23VerEYNRr0FkgyGRB2ExfqqJdH0tcbAGbGMoL4zYz7sL-8Ov8

дано правят и в турция да ги затрият

кой е американския източник - що не го виждам

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

Щом мачката ти казва вервай му.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Като са 1/3 къде дремаха последните 6 месеца. Да съберат 1 млн. войска и да подпомогнат руснаците

Страхуват се за живота си и бягат насам натам -някои и към България.

преди 1 час, БаалБек написа:

Всички, които звъняха по цял ден на Газпром

Айде ако обичаш като ме цитираш да го правиш само тогава, когато имаш конкретно с какво да ми отговориш. Филосовските си излияния можеш да ги пишеш и без да се налага някой да ги чете поради факта, че си отговорила на някой по начин нямащ нищо общо с това написано от това, което цитираш.

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

сложи си очила 

преди 3 часа, ivottoshev написа:

За другото не знам, ама това от линка ти ме озадачи:

"($5,000) - about five times the average monthly wage"

Та нали "руский мир" бил зле. Там хората бедствали, нямали вътрешни кенефи и тн., и тн. Какво се оказа? Средната им заплата е 1000$.

Имаш ли данни колко е тя в България - държава, която не е в "руский мир", а е член на ЕС?!?

1. По измислен курс на рублата

2. Имаш ли представа какви са цените в Москва. С тези пари ще живееш ако не ти трябва да плащаш наем. Ако си на квартира ще хапваш само картошки с тях.

3. Цените в ресторантите даже няма да ги коментирам.

Преди да питаш откъде знам цените, да бил съм, както и на приятел техните живееха там преди години. На 50 километра от Москва, ще ти се стори, че си се върнал в 18-ти век.

рф преди свинщината, която направи тази година бяха 59-ти в света по стандарт, България е 43-та. Изводите са за теб. Сърбия, която е голяма дружка беше май 51-52.

Горното е на база 71 страни в света.

https://itop-bg.polrestrojakpus.com/uroven-zhizni-v-stranah-mira-rejting-2019-goda/

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.