Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Moriati написа:

Я гледай ти, сороспятата нещо много се развълнуваха за руската частична мобилизация, явно предусещат че вече им хана... не бойтес де, те ракетите са анимационни , хич няма да боли, само малко  :D  :wub: :newspaper:

Салорейха с западните им покровители също нещо не са хич на кеф, особено и с референдумите започващи след 2 дена .... мдааам, наскачаха се , не само на майдани, но и на собствените си фантазии за уникалност и всевластност в света....

Какво означават буквите Z и V на руската военна техника и танкове - Cross.bg

ефенди - какво е чувството да емигрираш още по далече от русия, да не се уплаши че ще те мобилизират:lol6:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

русия е бедна - хората не са слепи

Ей, не те знам каква си, ма ти какво предпочиташ - истина и хляб и сол, или лъжа и ограбване/роб до 9-то коляно?

преди 57 минути, ivottoshev написа:

Аз си спомням само да съм казвал, че "руският мир" се оказва че е по-добър от мир-ът в държава-членка на ЕС

Аз пък си спомням че всеки път пропускаш ЗАЩО тази държава членка на ЕС е най последна по стандарт ?

Имено защото тук рашисткото влияние е най силно, и никога не е проведена лустрация, плюс една камара ей такива като теб комунета  промити мозъци тролове и заблудени путинисти дето се мислят за "русофили"

:) 

преди 1 час, ivottoshev написа:

. Въпреки че Германия официално не е във война с никого, немският шеф-диригент казва "ние няма да приемем никакъв мир, диктуван от Русия и затова Украйна трябва да бъде в състояние да отблъсне руската атака"

Като какъв се изявява той че да приема или не мир? А второто болднато как си го превеждаш? Ако укрите решат че вече не са в състояние да отблъскват атаките? Тогава какво?

Отново не си удебелил същественото .

Това са думите " диктуван от Русия " .

Защото това не е мир, а някаква капитулация.

Я кажи как си представяш "рашисткия мир" по диктовката на Рашистан ?

Украйна става част от Рашистан, забраняват се всички украински национални символи, култура и традиции .

А това вече е факт на окупираните територии.

Забрави ли че командироваха една камара "учители " които да провеждат "правилната 'образователна реформа на окупираните територии ?

Забрана на всичко украинско , въвеждане на изцяло руски програми и т.н. ?

Какво е това ? Каква "денацификация" ? Та това си е чист геноцид.

И то реален , а не фейковете които плямпате за украинците.

Дето  уж забранявали руския език, пък странно защо аз е информирам в повечето случаи изцяло на украински източници на чист руски език :)

До ден днешен. И никой нито ги е ограничил нито забранил .

преди 1 час, Coco1 написа:

Колкото вожда им затъва повече толкова повече пускат от интерната да лаят

Аз се чудя какво ги мотивира . Някаква обида и омраза към целия свят... към това че някъде в "злия Запад" някой живее в пъти по добре от тях...  Соц носталгия ли, въпреки че Рашистан е крещящ пример на феодалокапитализъм с най високи диспропорции между богата олигария от 100-на милиардери крадящи земните блага  ,огромна администрация, и 140 млн бедни

Абе просто изключително прости хора. :getout:

преди 4 минути, Dawn to Dusk написа:

Ей, не те знам каква си, ма ти какво предпочиташ - истина и хляб и сол, или лъжа и ограбване/роб до 9-то коляно?

роби сме били дпкато се кланим на султана от русия - сега не е затвор като преди и всеки може да иде където си иска

ако иска на запад на или в русия - факт е че редовно КПП-тата към запада ни са тесни по празниците, а на север е пустина

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

роби сме били дпкато се кланим на султана от русия - сега не е затвор като преди и всеки може да иде където си иска

ако иска на запад на или в русия - факт е че редовно КПП-тата към запада ни са тесни по празниците, а на север е пустина

Нищо ново. Очаквах подобен отговор. С теб приключихме дебата. "Видяхме се", достатъчно ми е. Следвай свободата си! Нямаш деца предполагам

преди 42 минути, Dawn to Dusk написа:
преди 49 минути, Без умствен капацитет написа:

колко ходят на почивка в западна страна - и колко в Русия

Защо, е въпроса? 

Политика ... влияния, пари ... още да изброявам ли 

хахаха :)

Ти на почивка ходиш заради  политика ли бре, заради това че някой ти повлиял ли... или заради това че някой ти дава пари да почиваш еди кде  си ???

Не тролчо ... човек почива там където МОЖЕ и където му е ХУБАВО, ПРИЯТНО и ИЗГОДНО .

пп

Някой мже ли да ми каже български виден политик копейкаджия, който да е почивал в любимата "матушка " ?

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Ти да не си на някакви халюциногенни гъби?!? Може и наистина да се живее добре там, но аз такова нещо не съм казвал.  За трети път днес твърдиш че съм казвал нещо, което не съм.   

Ако знаеш да ме свържеш, кажи, ама като те гледам, ти си на най-страшния наркотик, руzzка пропаганда, която предизвиква шизофрения и деменция

image.png.4f9a8e0fe2c0dcfc4d11a304ca4d0024.png

Чакай, ще позная, ти си имал предвив... нещо друго.

току-що, miro20 написа:

хахаха :)

То на почивка ходиш заради  политика, заради това че някой ти повлиял... или заради това че някой ти дава пари да почиваш еди кде  си ???

Не тролчо ... човек почива там където МОЖЕ и където му е ХУБАВО, ПРИЯТНО и ИЗГОДНО .

"Яловите", така краткосрочно разсъждават. Броят центове 

преди 2 минути, miro20 написа:

Ти на почивка ходиш

Ти къде и кога ходи за последно?

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

Ти задаваш ли въпроса, за това, че ходиш където си искаш, каква цена плащаш? И морал и етика ще си продадете, само да се находите. Невиждали 

преди 4 минути, miro20 написа:

Отново не си удебелил същественото .

Това са думите " диктуван от Русия " .

Защото това не е мир, а някаква капитулация.

Я кажи как си представяш "рашисткия мир" по диктовката на Рашистан ?

Украйна става част от Рашистан, забраняват се всички украински национални символи, култура и традиции .

А това вече е факт на окупираните територии.

Забрави ли че командироваха една камара "учители " които да провеждат "правилната 'образователна реформа на окупираните територии ?

Същественото е, че Немция не е страна в конфликта, та Немският шеф-диригент да приема или не някакъв си мир.

А ако се стигне до там Украйна да капитулира?  Укрите трябва ли да воюват до последният войник, щото Немецът нямало да им позволи да се предат и да постигнат мир по условията на победителя?

преди 16 минути, miro20 написа:

Аз пък си спомням че всеки път пропускаш ЗАЩО тази държава членка на ЕС е най последна по стандарт ?

Имено защото тук рашисткото влияние е най силно, и никога не е проведена лустрация, плюс една камара ей такива като теб комунета  промити мозъци тролове и заблудени путинисти дето се мислят за "русофили"

Твоят любимец Бочко Ненаялсе имаше 12години всички лостове на властта в ръцете си. Имше и мнозинство в парламента. Кой му пречеше да гласува закон за лустрацията и да я проведе на практика?

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

Точно това се очаква от нас, да се полакумим на уж подареното, а то е 100-но платено. Кой е глупавия? Запитай се? 

Аз па. Забравих на какъв капацитет отговарям. 

преди 24 минути, Dawn to Dusk написа:

крепостничеството е чудесно?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Същественото е, че Немция не е страна в конфликта, та Немският шеф-диригент да приема или не някакъв си мир.

А ако се стигне до там Украйна да капитулира?  Укрите трябва ли да воюват до последният войник, щото Немецът нямало да им позволи да се предат и да постигнат мир по условията на победителя?

Ти така и не можеш да разбереш че украинците воюват за своята държава и Родина.

Такива понятия за вас русоробите не са разбираеми .

Европа логично застава зад тях. Както и целия демократичен свят.

Феновете на диктатури и фашисти, това не можете да го осъзнаете.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Твоят любимец Бочко Ненаялсе имаше 12години всички лостове на властта в ръцете си. Имше и мнозинство в парламента. Кой му пречеше да гласува закон за лустрацията и да я проведе на практика?

Не става с вълшебна пръчица. С толкова малоумни комунета в цялата държава няма как да стане.

преди 2 минути, parmobil написа:

крепостничеството е чудесно?

Да. Докато не преживееш следващото такова. 

Каква е приликата между малко прасе и нов шеф?
- Че не знаеш каква свиня ще излезе накрая!

Изтъркано, ма е факт

Поживьом - увидим

преди 7 минути, miro20 написа:

Ти така и не можеш да разбереш че украинците воюват за своята държава и Родина.

Такива понятия за вас русоробите не са разбираеми .

Европа логично застава зад тях. Както и целия демократичен свят.

Феновете на диктатури и фашисти, това не можете да го осъзнаете.

Това че воюват за своята държава и Родина не означава че не могат да бъдат победени. Сърбите също воюваха за своята държава и Родина.

Европа логично застава зад който ѝ посочи Кравария. 

Феновете на двойните станадрти и карварските амбиции да командват целият свят не можете да осъзнаете че Карвария е най-голямото зло на планетата.

току-що, Dawn to Dusk написа:

Да. Докато не преживееш следващото такова. 

Каква е приликата между малко прасе и нов шеф?
- Че не знаеш каква свиня ще излезе накрая!

Изтъркано, ма е факт

Да? Затрогващо е. И аз имам разни девиации, но чак пък толкова

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Това че воюват за своята държава не означава че не могат да бъдат победени. Сърбите също воюваха за своята родина.

... и извършваха доказан геноцид.

Колко пъти трябва да те пращам да си четеш домашното за разликтие между  Косово и Украйна ??

Пак ще ти навра , защото повтаряте като папагали очевидни лъжи  без да мислите нито да четете отговорени 1001 път неща.

- Косово и руската инвазия нямат абсолютно нищо общо .

Исторически не е имало абсолютно никакви МНОГОГОДИШНИ проблеми между украинци и руснаци , каквито обаче имаше в Косово .

Никога не е имало геноцид и военни действия от Украйна , каквито имаше от страна на Милошевич.

Никога международната общност не е констарирала нарушения на руски права в  Украйна, както в Косово.

Никога не е имало многогодишни искания  и народни  демонстрации за отделяне на Крим или части от Донбас преди 2014 г.

Никой никога не е искал автономия като държава за Крим. След анексията от рашистите, Крим ЗАГУБИ своята автономия, като бе принизен до субект към ростовска област, БЕЗ никаква самаостоятелност или автономия, каквато имаше в състава на Украйна. Всички малцинства в Крим имаха далеч повече свободи под 'украинската бандеровска хунтаджийска власт"  :) отколкото сега.

Сега няма опозиция, местните са репресирани и унижавани. Няма регионални организации, регионални медии, различни от рашистките. Всичко е тотална цензура и мачкане.Да говорим за "автономия " и права на малцинствата в момента в Крим е... смешно .

проксинедоносчетата ЛДНР в Донбас също никога не са искали автономия.  НИКОГА.

Опитаха  по дирижиран пак от рашистите, сценарий, още 2014 г, след анексията на КРим , и след вкарването на войски в Донбас, да проведат референдум.

Не знам защо всеки път забравяте.  в ДНР ИМАШЕ референдум за присъеднияване към РФ. Още 2014 г.

По същия сценарий както в Крим . Но понеже нещата не тръгнаха по планирания сценарий, вероятно Путлер очакваше ЦЯЛАТА донецка и луганска области да се отделят, обаче превзетата от рашистите земи и градчета бе прекалено малко , не цялата Донецка област, и Путлер реши да не уважи този референдум.

Прекалено малък "залък" . А и не се осъществи сухопътната връзка към Крим .

Затова 8 години въпреки референдума на терористите, ЛДНР НЕ бяха признати и не бяха присъединени както Крим .

Всеки път ще ви припомням тези ФАКТИ , когато прекалите с фантасмагориите си :hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Каквото и да си говорим тук и сега, иде реч, за това, че е дошло време за нов световен ред. Да се молим, ние/шепата българи да оцелеем и да пребъдем. 

Лягам с мисълта за ум и разум между нас, за етика и морал, за ценности, за държава и територия с която ще се гордеят нашите деца и внуци. Амин! 

пп: от мен атеиста, би станал добър християнин :) 

преди 6 минути, parmobil написа:

Миии, кой каквото има това раздава

преди 6 минути, parmobil написа:

Тесногръдите, никога не са ми били интересни 

преди 25 минути, miro20 написа:

... и извършваха доказан геноцид.

Колко пъти трябва да те пращамда си четеш домашното за ралзиктие между  Косово и Украйна ??

Геноцид доказан от кого? Прочете ли за Хелена Ранта, тази, която изготви доклада за Рачак? Години по-късно тя си призна че го е написала под силният натиск на Уилиям Уокър.  Като най-голямо доказателство за извършен "геноцид" в доклада ѝ пишеше, че убитите в щаб-квартирата на АОК 40 човека не са били терористи, защото в джобовете им нямало патрони, а са били мирни фермери.

Разлики има само в опорките от тролската централа. 

307641288_6163607106999708_5537118107367575934_n.jpg.4b9e1ac14f85e3d47f72f344f000da99.jpg

Истината боли, нали?

преди 2 минути, Coco1 написа:

Целите им фамилии са длъжни на партията до гроб. 

Фамилиите им са българи до гроб, и помнят и препредават историята си. Партиите да го ду*ат и всички свързани с тях. Не на гласуването, машинно и още по-манипулирано.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Истината боли, нали?

Истината е че сърбите извършват доказан геноцид.

Каква е истината за теб... питай Алиса в страната на чудесата... :getout:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.