Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, Dawn to Dusk написа:

Я, покажи ги!

Бее.. ти, излизал си от Бг въобще?  

Да, излизал е... По времето на социализма Лоботомиро20 май е ходил в Коми, в бившия СССР да реже дърва. :laughing5:  

P.S.

Оттогава е чалнат и не е добре с главата - възможно е някое руско дърво да е паднало, да го е халосало по кратуната, и безвъзвратно да му е разбъркало мозъка.:laughing5:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Coco1 написа:

Колкото вожда им затъва повече толкова повече пускат от интерната да лаят

Щоо, вас от къде ви пускат, слабоумници, такива?! Не всичко е пари! Колкото повече хора го проумеят, толкова по-добре, ще е за нас, па и за вас, покрай нас. Ясно ли е вече? 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не бре, не е казано. Въпреки че Германия официално не е във война с никого, немският шеф-диригент казва "ние няма да приемем никакъв мир, диктуван от Русия и затова Украйна трябва да бъде в състояние да отблъсне руската атака"

Като какъв се изявява той че да приема или не мир? А второто болднато как си го превеждаш? Ако укрите решат че вече не са в състояние да отблъскват атаките? Тогава какво?

Я цитирай този мой пост, където казвам такова нещо. Аз си спомням само да съм казвал, че "руският мир" се оказва че е по-добър от мир-ът в държава-членка на ЕС

Благодаря ти, най-после един да каже конкретно число, колко му струва свободата, 150 долара :giggle1:

Пак като не е бутилка газ, добре. На мен пък мир-ът тук ми харесва повече, предпочитам да взимам 150 долара по-малко, но да не ме мобилизират за Украйна и да мога да си пътувам из ЕС. 

преди 6 минути, gagodrago написа:

Да, излизал е... По времето на социализма Лоботомиро20 май е ходил в Коми, в бившия СССР да реже дърва. :laughing5: 

а ти не си ходил защото в действителност мразиш Руссия - и дори не си виждал рубла:laughing5:

преди 24 минути, miro20 написа:

Я си преведи и това :

Спират те за проверка и понеже нямат правомощия да те проверят дали подлежиш на мобилизация те изпращат в комисариата. Къде пак прочете, че става дума за абсолютно всички? Аааа ясно понеже спират всички автомобили, това означава, че всеки ще бъде мобилизиран. Пращиш от логика..... Частичната мобилизация в момента включва само хора преминали през армията и сега са резерв. За последните 5 години това са около 2 млн души.

току-що, parmobil написа:

Както вече сме коментирали в друга тема - в личен разговор ще се окаже, че сме на едно мнение. Синтетичното лафене по форуми не е същото като tête-à-tête

Абсолютно си прав за tête-à-tête...

За останалото не е задължително, а и не е нужно...

Ако двама събеседници са достатъчно интелигентн и ерудирани, то те винаги ще акцентират на това, което ги свързва, а не на това, което ги разделя...

Като всеки от тях ще зачита правото на другия да има различно мнение...

Не случайно вече спрях да коментирам в тази тема, само чета и се смея....

Ако това за "дясното" го бе написал някое от "постоянните присъствия", то едва ли щях да отговоря...

А с теб сме доказали, че можем да водим цивилизован спор, дори и да сме на различни позиции по даден въпрос...

Щеше да е доста интересно да имаше повече такива....

По-малко забавно, но пък доста по-интересно...

преди 9 минути, gagodrago написа:

P.S.

Оттогава е чалнат и не е добре с главата - възможно е някое руско дърво да е паднало, да го е халосало по кратуната, и безвъзвратно да му е разбъркало мозъка.:laughing5:

Руско дърво, като падне не прощава. Не е било руско, а и се съмнявам да е било дърво. :D 

преди 1 минута, Dawn to Dusk написа:

Руско дърво, като падне не прощава. Не е било руско, а и се съмнявам да е било дърво. :D 

а някои дори ги е страх да идат в гората, но ттук се правят на мъже - а в действителност са минали под дъгата, че така е по лесно:D

преди 46 минути, Dawn to Dusk написа:

НАТО и ЕС ще ни разкажат играта

На СССР/РФ ли? Защото тези от Кремъл, ама въобще на харесват Запада!

Цитат

32-годишният Николай Дмитриевич Песков е правнук на легендарния съветски пълководец Семьон Будьони. Син е на Дмитрий Песков и Анастасия Будьонная, израснал е в Лондон. В Англия попада в институт за млади правонарушители след кражба на мобилен телефон и е преминал курс за злоупотреба с алкохол и управление на гнева. През 2010 той, заедно с още двама мъже, е осъден за удар с юмрук в лицето на тийнейджър по време на грабеж на мобилен телефон на 15 месеца в превъзпитателна институция за младежи. От 11 март 2022 година е добавен в санкционния списък на САЩ, а от 15 март е и със забрана за пътуване до Великобритания.

Тези не са добре. Защо ходят до Западът да си харчат крадените пари? А даже им не стигат и крадат.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а някои дори ги е страх да идат в гората, но ттук се правят на мъже - а в действителност са минали под дъгата, че така е по лесно:D

Нямам интерес към наклонностите им. Да минават откъдето си искат, само да не ми навират Натов-ските си мирогледи 

преди 3 минути, Филипов написа:

имаш ли мнение - или просто и на теб ти е дисфункция мисленето:D

преди 5 минути, БаалБек написа:

На СССР/РФ ли? Защото тези от Кремъл, ама въобще на харесват Запада!

Щоо, колко от БГ харесват "Запада"?

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Благодаря ти, най-после един да каже конкретно число, колко му струва свободата, 150 долара :giggle1:

Пак като не е бутилка газ, добре. На мен пък мир-ът тук ми харесва повече, предпочитам да взимам 150 долара по-малко, но да не ме мобилизират за Украйна и да мога да си пътувам из ЕС. 

Иииии, пак ми сложи думи в устата, които не съм казвал...

Аз само показах на онези, които се подиграваха на "руският мир" че всъщност живеем в още по-голям кенеф въпреки че сме във Великият Европейски Съюз. Обаче понеже трябва да се плюе по Русия, за тях нашенският кенеф не е важен.

Имаме си много хубава поговорка за случа: "Присмяла се куката на кривото дЪрво"

преди 2 минути, Dawn to Dusk написа:

Нямам интерес към наклонностите им. Да минават откъдето си искат, само да не ми навират Натов-ските си мирогледи 

на бас че не си ходил в Русия - така говорят които ги е страх

преди 1 минута, Dawn to Dusk написа:

Щоо, колко от БГ харесват "Запада"?

колко ходят на почивка в западна страна - и колко в Русия

преди 7 минути, БаалБек написа:

На СССР/РФ ли? Защото тези от Кремъл, ама въобще на харесват Запада

Равно сиво поле или заблуда и очакване за щастлива реалност? Мисли малко де! Имам наблюдения от друго място за теб. Аутсайдер с лично мнение, тук не го виждам

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Иииии, пак ми сложи думи в устата, които не съм казвал...

Аз само показах на онези, които се подиграваха на "руският мир" че всъщност живеем в още по-голям кенеф въпреки че сме във Великият Европейски Съюз. Обаче понеже трябва да се плюе по Русия, за тях нашенският кенеф не е важен.

Имаме си много хубава поговорка за случа: "Присмяла се куката на кривото дЪрво"

Кои са "онези" ? Подиграващите се на руският мир сме напълно наясно в какъв кенеф живеем. И причината не е ЕС. И пак не сме такъв кенеф, какъвто е Русия. 

Какво значи "още по-голям кенеф" ? За да сме "още по-голям", това предполага, че Русия е кенеф. Нали каза, че се живее добре там ?

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

на бас че не си ходил в Русия - така говорят които ги е страх

На флигорна, може ли

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

колко ходят на почивка в западна страна - и колко в Русия

Защо, е въпроса? 

Политика ... влияния, пари ... още да изброявам ли 

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

русия е бедна - хората не са слепи

Не ми цитирай дума. Ако за теб парите са самоцел, следвай обещанията на евроатлантиците.

Свобода на избора, нали? 

https://conservative.bg/shto-e-to-evroatlantizam-i-ima-li-pochva-u-nas/ 

Трудно ще прокарат джендърството на балканите. Убеден съм

Я гледай ти, сороспятата нещо много се развълнуваха за руската частична мобилизация, явно предусещат че вече им хана... не бойтес де, те ракетите са анимационни , хич няма да боли, само малко  :D  :wub: :newspaper:

Салорейха с западните им покровители също нещо не са хич на кеф, особено и с референдумите започващи след 2 дена .... мдааам, наскачаха се , не само на майдани, но и на собствените си фантазии за уникалност и всевластност в света....

Какво означават буквите Z и V на руската военна техника и танкове - Cross.bg

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Нали каза, че се живее добре там ?

Ти да не си на някакви халюциногенни гъби?!? Може и наистина да се живее добре там, но аз такова нещо не съм казвал.  За трети път днес твърдиш че съм казвал нещо, което не съм.   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.