Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Ами нали затова сте вий, плебеите! Работете за общественото....аз за общественото си плащам или неплащам съответните данъци

Капачки не събираш ли за спасяване на детско здраве?

Не участваш ли в кампании за почистване на Природата?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, Banesc написа:

не губи а се  прави преврат от  октомрийската революция и става ссср и  ленин командва .

Правят преврат защото губят.

току-що, BANKATA написа:

Правят преврат защото губят.

Вярвай си. Руският народ всъщност никога не я е искал тази война, Николай Кървавия е този, който включва Русия във войната. Хората са били благодарни на Ленин, защото той е спрял една ужасна касапница и е спасил немалко човешки животи. Оцелелите руснаци се прибират при семействата си, а политиците се заемат с вътрешните проблеми на страната, неглижирани векове наред от царизма.

ПСВ  реално е една глупава имперска война, започната от лудия кайзер.

Вече във ВСВ, когато Германия напада Русия заради откачените си арийки претенции за земи, руският народ се вдига като един и ги поставя германците на място. Стигат чак до Берлин.

Сега мачът още не е свирен. Не бързайте да отписвате Русия. И Адолф Хитлер направи тази грешка.

В онзи кокоши форум разни откачени фенки на педофила вече открито си признават, че искат Русия да се разцепи и разпадне.

Някой трябва да го каже това на руснаците. Че целия откачен свят вече не крие, че иска унищожението  на Русия. Страната им наистина е в опасност.

Бих посъветвала Путин за една мащабна килимна бомбардировка над Киев.  Зеленски е луд, примирие няма да подпише, както не го подписа и Адолф Хитлер.  Не, че Кайтел го е направил с удоволствие............. Доколкото разбрах, яко се е вкарал във филма, като е видял френският представител там.

Килимната бомбардировка ще бъде добро показно за САЩ и западът.

преди 51 минути, adersa написа:

89 набор съм никакъв опит нямам млад съм още , все още нямам жена и деца рано или късно и това ще дойде

ако можеш да шофираш ще те вземат да караш войниците до фронтовата линия  

преди 1 минута, Anneliese написа:

Вярвай си. Руският народ всъщност никога не я е искал тази война, Николай Кървавия е този, който включва Русия във войната. Хората са били благодарни на Ленин, защото той е спрял една ужасна касапница и е спасил немалко човешки животи. Оцелелите руснаци се прибират при семействата си, а политиците се заемат с вътрешните проблеми на страната, неглижирани векове наред от царизма.

Нещо като войната на Путин с Украйна

преди 2 минути, Anneliese написа:

Вече във ВСВ, когато Германия напада Русия заради откачените си арийки претенции за земи, руският народ се вдига като един и ги поставя германците на място. Стигат чак до Берлин.

Без USA и UK расия щеше да духа супата и сега щвшв да говори ба японски!

преди 47 минути, vpvelev написа:

Тогава отивай в Дубай.

Интересно ако стане война в ОАЕ дали всички ще хукнат към европата.

а ти ще идеш при племенницата си:D

Не знам дали Путин е гениален, или стана случайно, но брилянтно успя да мобилизира точно най-големите си врагове и да ги прати в армията.
Обяви мобилизация. Тя е основно за офицери и служили преди.
Но на улиците наизлязоха няколко хиляди протестиращи.
Арестуваха ги, и в ареста им връчиха... повиквателна...
Отиват на фронта 🙂
Иначе може да се скатаваш, да се криеш от пощаджията, да заминеш някъде из необятната руска тайга.
А те тия сами се мобилизираха.
И чуйте следващото - собствените им адвокати ги съветват да... приемат призовката. Иначе - 10 години затвор.
Т.е. отиваш да се биеш със Зеленски 🙂
Тия протестъри де факто ускориха мобилизацията 🙂
Или Путин е гений, или Онзи отгоре му помага 🙂
Добри Божилов, писател
преди 19 минути, vpvelev написа:

това е най голямата тъпотия - шишето замърсява повече от капачката

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Без USA и UK расия щеше да духа супата и сега щвшв да говори ба японски!

япония е американска марионетка

а военните ще умрат от старост докато стигнат от единия край на русия до другия 

преди 1 минута, Toto2 написа:
Не знам дали Путин е гениален, или стана случайно, но брилянтно успя да мобилизира точно най-големите си врагове и да ги прати в армията.
Отиват на фронта 🙂
Иначе може да се скатаваш, да се криеш от пощаджията, да заминеш някъде из необятната руска тайга.
И чуйте следващото - собствените им адвокати ги съветват да... приемат призовката. Иначе - 10 години затвор.
Добри Божилов, писател

Добри Божилов начи е ватенка с ушанка

И между другото, подигравката с това, от какво е починал Ленин, е много грозна. Не съм му фенка, но вие звучите като застраховани, че няма да умрете от същата или друга гадна болест.

Аз от малка съм научена да не се подигравам на хората, които са болни или с увреждания. Ленин може да е бил всякакъв, но смъртта му е ужасна.Тази на Сталин - също. Лошото е, че инсултите и до днес си остават смъртоносни и не напълно лечими.

И вашият Адолф Хитлер не е бил здрав. Паркинсон е много отвратителна болест.

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти ще идеш при племенницата си:D

Тя се прибира в България барабар с германеца. Даже и не дочака до 2025. Да е жив и здрав Путин, че ускори нещата. 

Всички Българи в чужбина да се връщат в България до 2025 година!

преди 7 минути, Toto2 написа:
Отиват на фронта 🙂
Добри Божилов, писател

ако бяхме читава  държава щяхме да обявим и ние някоя военна операция и да пратим от  парадите сорососоидите и психодесните и зелените 

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Добри Божилов начи е ватенка с ушанка

зимата идва

късите гащи и ръкави приключиха

обличайте се !

За мен няма друга такава развита икономически и технологично страна, в която хората да се чувстват роби. Ти имаш ли някои в предвид?

Остава в сила предложението лично да се увериш, че говориш глупости. Нали знаеш око да види, ръка да пипне.

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:
преди 30 минути, vpvelev написа:

това е най голямата тъпотия - шишето замърсява повече от капачката

Тъпотията, която всъщност е подигравка, е в събирането на капачки за спасяване на болни деца. Те горките няма да дочакат докато се съберат капачките. Вместо държавата или бизнеса да им помогнат веднага с пари.

преди 1 минута, Banesc написа:

ако бяхме читава  държава щяхме да обявим и ние някоя военна операция и да пратим от  парадите сорососоидите и психодесните и зелените 

Вместо да чакаш на готово като някое комуне, записвай се в руската армия. Една година на фронта, 3 бона (долара) заплата и ...руско гражданство за десерт.

Русоробска идилия !

преди 2 минути, Banesc написа:

зимата идва

късите гащи и ръкави приключиха

обличайте се !

В нас, съм по къси гащи и ракави целогодишно! Имам си подово, имам си камина на етанол, имам си и котел на нафта (безплатна за мен) - за краен случай

преди 57 минути, ivottoshev написа:

Забелязал съм, че предпочиташ да вярваш на този който говори това което искаш да е вярно, колкото и абсурдно да е това което казва.

А аз забелязвам, че всичко, което не ти харесва е нужно да се докаже от няколко хиляди различни източника, но пък това, което ти харесва е достатъчно само Путлер да го каже и веднага го приемаш за истина. 

току-що, NewRedDragon написа:

В нас, съм по къси гащи и ракави целогодишно! Имам си подово, имам си камина на етанол, имам си и котел на нафта (безплатна за мен) - за краен случай

Значи си построил комунизма.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Вместо да чакаш на готово като някое комуне, записвай се в руската армия. Една година на фронта, 3 бона (долара) заплата и ...руско гражданство за десерт.

Русоробска идилия !

Хайде да направим така - ти се записваш в украинската армия, а аз в руската. И да се видим на фронта.

преди 50 минути, vpvelev написа:

Че кога е бил обединен? През ВСВ или през ПСВ? И какво му е цивиливизованото?

Трябва да се работи и за общественото благо. 

Освен това трябва да работиш не за лично облагодетелствене, а за лично облагородяване.

Не знам, питай Тошев. Той твърди, че на всеки 100 години се обединява. Най-близкото преди 100 години е ПСВ. Питах го какво има предвид, ама не отговори. Ти пък няма да го питаш, щото е от "твоя" отбор и те така.

преди 48 минути, Anneliese написа:

Разни разглезени келешчета, а някои от тях, и тайни гейчета, само такива боклуци бягат от Русия. За мен това не са хора!

Американският начин на живот разглези страшно много мъжете и ги превърна в жалки подобия на мъже, превърна ги в страхливци  и предатели!

По - добре, че не съм омъжена! Страшно много български мъже са станали същите - разглезени лигвьовци и страхливци,  гейчета и простаци, които биха  харизали с лекота България на Турция. Плюя на такива!

Граничната ни полиция е обгрижвала  довлеклите се боклуци от дивите арабски райони, вместо да ги респектира, както заслужават! Заради ей такива загинаха наши полицаи по ужасен начин и това много бързо се забрави!

Тия читави хора нямат да станат. Алкохолици и наркомани, занимаващи се с кражби, измами, трафик на наркотици, оръжия и хора., проституция.

Ако бяхме независима и нормална държава, щяхме да имаме силен ВМС, а Турция нямаше и да си помисля да ни праща такива насам!

Но продължавайте да се възхищавате на САЩ, които си избраха педофил за президент!

Мама позволява ли да пишеш такива коментари ? :giggle1:

преди 11 минути, vpvelev написа:

Тя се прибира в България барабар с германеца. Даже и не дочака до 2025. Да е жив и здрав Путин, че ускори нещата. 

Всички Българи в чужбина да се връщат в България до 2025 година!

но пак е в ЕС и НАТО а не в Русия - сега да видим ще идеш ли доброволно да те мобилизират да се биеш за Русия - страх те е :lol6:

преди 8 минути, vpvelev написа:

Тъпотията, която всъщност е подигравка, е в събирането на капачки за спасяване на болни деца. Те горките няма да дочакат докато се съберат капачките. Вместо държавата или бизнеса да им помогнат веднага с пари.

обърни се към гълъба

преди 20 минути, Toto2 написа:
Отиват на фронта 🙂
Добри Божилов, писател

Излизаш да протестираш против властта, пращат те да умреш във война. Поклон пред Путин :wors:

А такива като теб се радват. Ти продължавай да се чудиш, що на Израждане им викаме руска и фашистка партия. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.