Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, BANKATA написа:

Хайде сега ми обясни какво представлява щом ги разбираш нещата.

Чакай малко да спрат да я удрят баба Велка светкавиците и ше зачурулика несвързано като това 

преди 7 минути, vpvelev написа:

По-глупав пост не се ли сети да напишеш.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Добре, влизам в обяснителен режим.

Исках да подчертая, че руснаците ДОРИ и без (айде не цялата) професионалната им армия, за която ти твърдиш, а с чиченци и други групи и ДОРИ с техника, която са я приготвили за скрап, завзеха толкова голяма територия от Украйна. А за подигравка изпратиха професионална армия, 140 самолета и не знам си колко друга много по-модерна техника за някакви си учения.

П.П. Удебелих го и го направих червено, ама и това няма да ти помогне, ако не разсъждаваш. 

преди 7 минути, Coco1 написа:

Бабе Велке кофти за русороб с болна глава като тебе, вожда ви Путлер нещо кляка като тебе Велке

Ей, брей, пяна ти излиза от устата :)

Много те е яд. Признай си. Поне се радвай, че си глупав и поради тая причина не те боли главата. :)

И баба ще викаш на баба ти, аз съм дядо.

Ти обезкосмяваш ли се, ако не е тайна?

преди 1 минута, vpvelev написа:

Исках да подчертая, че руснаците ДОРИ и без (айде не цялата) професионалната им армия, за която ти твърдиш, а с чиченци и други групи и ДОРИ с техника, която са я приготвили за скрап, завзеха толкова голяма територия от Украйна. А за подигравка изпратиха професионална армия, 140 самолета и не знам си колко друга много по-модерна техника за някакви си учения.

П.П. Удебелих го и го направих червено, ама и това няма да ти помогне, ако не разсъждаваш. 

И зелено да го направиш пак е глупост.

От всички русороби ти си най....скучният. 

С другите поне понякога смислен дебат става.

Бабо Велке 

преди 3 минути, vpvelev написа:

Много те е яд. Признай си. Поне се радвай, че си глупав и поради тая причина не те боли главата. :)

И баба ще викаш на баба ти, аз съм дядо.

Ти обезкосмяваш ли се, ако не е тайна?

Бабо Велке умна си като клипа на племенницата от Расия. Мосейково форевър за баба Велка :giggle1:

на 21.09.2022 г. в 21:41, miro20 написа:

Я кажи как си представяш "рашисткия мир" по диктовката на Рашистан ?

Украйна става част от Рашистан, забраняват се всички украински национални символи, култура и традиции .

А това вече е факт на окупираните територии.

Е дее,сус  бе сороспио лъжлива.. Къде Русия е забранявала местните символи,култура и традиции а , май нещо се оплете с забраните в любимия ти Салорейх и дори Бг ми се струва... 😏 

То бива наглост но твоето лицемерие и лъжлива същност минават вече всякакви граници...

П.С И едно видео как върви мобилизацията в Русия, а не като в салорейха да ги гонят по улици,заведения,работни места и дори на плажа .. 

преди 3 минути, Moriati написа:

Е дее,сус  бе сороспио лъжлива.. Къде Русия е забранявала местните символи,култура и традиции а , май нещо се оплете с забраните в любимия ти Салорейх и дори Бг ми се струва... 😏 

То бива наглост но твоето лицемерие и лъжлива същност минават вече всякакви граници...

В запорожието.

преди 2 минути, BANKATA написа:

И зелено да го направиш пак е глупост.

Не е глупост. Истината не може да е глупост. Кажи кое е глупост?

преди 3 минути, BANKATA написа:

От всички русороби ти си най....скучният. 

Щом казваш...

Скучен съм, защото разбирам за какво се води войната, а на теб ти е интересно колко руски танка са взривили украинците и колко села са си върнали. И се кефиш на това като Реджепа.

Скучен съм, защото не можеш да ме разбереш. Но аз не смятам да слизам на вашето тролско ниво. А и ви разбирам, че сте на работа и нямате собствено мнение.

преди 7 минути, Coco1 написа:

Бабо Велке 

Бабо Велке умна си като клипа на племенницата от Расия. Мосейково форевър за баба Велка :giggle1:

Всяка вечер ли го гледаш клипа от Русия :)

Откри ли кой е главния герой :)

преди 6 минути, vpvelev написа:

Маг Светлина твойта съветничка каза:   Баба Велка от Мосейково 

преди 9 минути, BANKATA написа:

В запорожието.

Сериозно ли бе макакич, я сподели да чуем какво са забранили в Запорожието 😏

преди 8 минути, vpvelev написа:

Не е глупост. Истината не може да е глупост. Кажи кое е глупост?

Щом казваш...

Скучен съм, защото разбирам за какво се води войната, а на теб ти е интересно колко руски танка са взривили украинците и колко села са си върнали. И се кефиш на това като Реджепа.

Скучен съм, защото не можеш да ме разбереш. Но аз не смятам да слизам на вашето тролско ниво. А и ви разбирам, че сте на работа и нямате собствено мнение.

Като поумнееш се обади и ще дебатираме.

току-що, Moriati написа:

Сериозно ли бе макакич, я сподели да чуем какво са забранили в Запорожието 😏

Блондинките.

преди 23 минути, BANKATA написа:

Шведи и финландци дали разбират? Две от най високотехнологичните армии на света се посраха от страх, обаче ти си по-голям спец от тях. Я ходи и им кажи, че няма от какво да се притесняват и няма нужда да правят метанета на Ердоган за да го омилостивят да ги допусне под полата на НАТО.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Блондинките.

По скоро маймуняците ... 😏

току-що, ivottoshev написа:

Шведи и финландци дали разбират? Две от най високотехнологичните армии на света се посраха от страх, обаче ти си по-голям спец от тях. Я ходи и им кажи, че няма от какво да се притесняват и няма нужда да правят метанета на Ердоган за да го омилостивят да ги допусне под полата на НАТО.

Вземи му обясни на велев за руската армия че не вдява.

Може и на ЛС за да не го излагаш пред останалите.

преди 1 минута, Moriati написа:

По скоро маймуняците ... 😏

Както кажеш блонди.

Твоята дума е закон.

току-що, BANKATA написа:

Вземи му обясни на велев за руската армия че не вдява.

Може и на ЛС за да не го излагаш пред останалите.

Ти ще обясниш ли що шведи и финландци искат да се скрият под полата на НАТО?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Както кажеш блонди.

Твоята дума е закон

А твоите твърдения поредното маймунско Уууукк, Уууукк 😏 

Айде още малко да те подразня, опашки доброволци за мобилизация във Волгоград 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ти ще обясниш ли що шведи и финландци искат да се скрият под полата на НАТО?

Войната е разход независимо колко е голяма.

Някои държави си ценят хората и икономиката.

преди 2 минути, Moriati написа:

А твоите твърдения поредното маймунско Уууукк, Уууукк 😏 

Айде още малко да те подразня, опашки доброволци за мобилизация във Волгоград 

Бягай че няма да останат места.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Бягай че няма да останат места

Аз ще бягам когато започне другаде мобилизация,в Русия има достатъчно желаещи и без мен... За съжаление в любими ти Ухани няма,но както гледам ни сороспята,ни овци,ни дори маймуняците са се заселили да се записват доброволци 😏  мдаам, такива ми ти работи...

преди 5 минути, BANKATA написа:

Войната е разход независимо колко е голяма.

Някои държави си ценят хората и икономиката.

Две от най-високотехнологичните армии в света ги е страх от да не би тая немощна армия, съставена от...

преди 1 час, BANKATA написа:

Невероятно, но това представлява руската професионална армия.

Чеченци и техника за скрап.

Толкова си могат горките. И ти толкова си можеш.

... да им навреди на икономиката?!? 

Не се вързва с логиката. Измисли нещо друго.

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Две от най-високотехнологичните армии в света ги е страх от да не би тая немощна армия, съставена от...

Забравих че войната е безплатна за руснаците. Малко хляб и вода и заплати за който оцелее.

ПП това за чеченците и техниката са писания на Велев.

преди 5 часа, Moriati написа:

Пратиха от Рашистан командировани учители, които да въведат руската програма в училищата с изкореняване на всичко украинско

https://ru.espreso.tv/v-balaklee-okkupanty-tselenapravlenno-izymali-iz-shkol-ukrainskie-uchebniki-est-dokumenty-zhurnalist-kazanskiy

преди 5 часа, Moriati написа:

Нагли са рашистите които защитавате един новофюрер и геноцида му срещу една независима страна.

сус ще викаш на някой от родителите си :hit:

Относно мобилизацията, вървят вече съвети как да се спасят младежите от масовия сбор.

- Да заминат на вилата, на село, при роднини, а ако вече са те привикали, как да се хоспитализираш  .

Методите са от чупене на ръце, но има и по леки - да се натровиш със 100 гр. сол , или с половин чаша бензин илинафта :) 

Интересен пример от Чечня :

Мюфтията недоволен и критикува Кадиров че сам не отива, а праща младите да гибнат, и хоп...

Кадиров се отказва от мобилизацията с оправдание че " те своя дял  са преизпълнили вече"

:)

Цитат

Неожиданно. Кадыров объявил, что мобилизация в Чечне проводиться не будет. Он пояснил это тем, что за время войны в Украине республика "перевыполнила план".

Сега ми е интересно .... дали останалите "субекти на федераията" могат или ще последват ли примера му ?

И индивидуално ще си решават дали да мобилизират или не гражданите си ???

Интересен казус и за Путлю

Защото джуджето не смее гък да каже на главореза .

Сешам се преди няколко години Путлю се опита да предложи ограничаване на субсидиите към чечня , които както знаем са около 80 % , т.е. те са абсолютна пиявица към руския бюджет и са изцяло на руска издръжка, нито икономика имат, нито производство, нито бизнес, нито нищо . Само и изцяло на руски субсидии.

Това съм казвал много отдавна е и причината да не искат да са отделна държава. Много по удобно е да живеееш на гърба на руснаците.

Та... това е изключителен удар по имиджа на Путлю , ако клекне на саморешенията на Кадиров.

преди 6 часа, BANKATA написа:

В запорожието.

Да, рашистите  забраниха българския.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Невероятно, но това представлява руската професионална армия.

Толкова си могат горките. И ти толкова си можеш.

На  европейските икономики влияят чрез суровинния си монопол.

Това е единственото което имостана.

Лично аз много отдавна  предупреждавах че има нещо гнило още от времената когато рашистите усилено натискаха , лобираха и всячески прокарваха както Сев. поток 2, така и от времената на ЮП.

Още тогава ми светна лапичката и дори тук съм го писал из темите,защото съм срещал руски източници които говореха за примерно около 8 млрд заровени и захвърлени за спрения ЮП.

Още тогава се зачудих.. как така с лека ръка се харчат милиарди, захвърлят се и се натиска пак и пак но откъдето може.

После се реализира ТП.

Та,не е трудно да се досети човек, че рашистите умишлено и целенасочено са работили за укрепване на суровинния монопол към "заспалата" Европа.

Да, Европа проспа тогава , затова сега светкавично търсят алтернативи.

Войната и процесите са подготвяни мнооого по отдавна от февруари т.г. дори много преди март 2014г когато най сетне получиха формален  "повод"  подкрепен с масирана фейк проапганда , за нападението си над Украйна.

преди 7 часа, vpvelev написа:

И сега тия които бягат от Русия ще отидат на запад на топло и да се нахранят в празните магазини :)

Те магазините в САЩ започнаха да се изпразват още при ковида. И затова решиха че и в Европа трябва да се изпразнят.

Твоа по ТВ на Сев Корея ли го чу ? Или по РТ ? :)  :)  

:giggle1:

всъщност, чеченците им викат "тиктоковска" армия :) 

Щото са  скатавки и правеха камара постановъчни театрални клипчета как стрелят по храсти или празни срутени сгради :)

преди 9 часа, gagodrago написа:

--------------

Ти си едно нещастно, глупаво и злобно говедо. Дори не мога да те определя като човешко същество. Единствената ти "радост" в живота е да злорадстваш на чуждото нещастие.

Кръвта на невинно убитите нека да е на твоята глава!

Всички жертви са "благодарение" на рашистките ти идоли които вкараха войната в Украйна.:hush:

Чак се чудя как мжое да има толквоа промити мозъци и слепоци като вас.

преди 6 часа, vpvelev написа:

НЯма страшно, идва подкрепление от мобилизирани :

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Благодарение на милионите жертви от руска страна.

Украинците  включваш ли? Дори Альошата над Пловдив е УКРАИНЕЦ! Дори  украинци са те "освободили' на 9  . Руснаците не ги величай толкова  като освободители, защото виждаме как "освобождават" сега!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.