Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Лошо! Апартаментите (2 на брой) ги давам под наем на студенти, а студиото - на час на един пич, дето води каки. Ти си живей в апартамента! Плебей!

на мен  ми харесва

нещата са общи и съседите ми плащат нещата

а къщите съм ги дал под наем.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, vpvelev написа:

Извинявай, ти имаш ли поне малко умствен капацитет?

Не, изобщо не се занимавай с това нещо.

Абсолютна загуба на време е.

преди 1 час, vpvelev написа:

Значи си построил комунизма.

Хайде да направим така - ти се записваш в украинската армия, а аз в руската. И да се видим на фронта.

Украйна не предлага такива добри условия като Русия.

преди 40 минути, vpvelev написа:

Хора които бяхат от Родината си по време на война не са хора. По-добре да се махат. Путин добре направи с мобилизацията. С един куршум - 2 заека. Дано да не сгреши и да започне да им пречи да се махат. И да направи от дезертьорите - мъченици.

Защо мислиш че на руснаците им се мре за казаци ?

Едно е да защитаваш родината си от агресор, друго е ти да си агресор.

Даваш ли си сметка че тази война вече не е за  денацификация, освобождение или какъвто беше там повода, а за спасението задника на путин и обкръжението му.

преди 6 минути, vpvelev написа:

Явно няма да разбера как един богаташ и бизнесмен като тебе кисне всяка вечер в Калдата форума.

Аз сега щях да съм в някоя кръчма и да не се занимавам с плебеи.

Не стм бизнесмен. И св момента съм в кръчмата - собствената (е, на жената по документи) :) 

Имам си пари/доходи каш. Имам си мой малък бизнес (легален), който ми отнема половината ден - затова обикновено се появявам след 14.00. Нали се сещаш, че ставам около 11

А и разни други далаверки се появяват - имам доста вртзки където трябва. На мен много не ми трябва

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Имам си мой малък бизнес (легален), който ми отнема половината ден - затова обикновено се появявам след 14.00.

аз нямам собствен бизнес и  съм по цял ден тук

водя се социално слаб  но не ми дават парички  защото съм имал много имущество  трябвало да го продам за да ми давват 

преди 1 минута, Banesc написа:

аз нямам собствен бизнес и  съм по цял ден тук

водя се социално слаб  но не ми дават парички  защото съм имал много имущество  трябвало да го продам за да ми давват 

Какво и къде продаваш?

Перник не ме интересува, нито селата наоколо. Ако маш нещо в Делиормана = може да говорим

Какво и къде продаваш?

нищо не продавам

дал съм  едни къщи под наем

и едни земи под рента и ми дават храна 

1000 бутилки олио как ти се струват 

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Ако маш нещо в Делиормана = може да говорим

Да не сондираш за шистов газ там :)

току-що, vpvelev написа:

Да не сондираш за шистов газ там :)

Не! Малък съм за този бизнес. Сондажите в Добруджа почват съсвем скоро - до няколко месеца ще излезе осъдителнара присъда срещи бг

Други са ми интересите - те не са и мои интереси, де - аз само ще вземам едни пари от едни неща.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Украйна не предлага такива добри условия като Русия.

Записвай се тогава в руската армия. Ще забогатееш :) А и ще бъдеш от победителите във войната.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Защо мислиш че на руснаците им се мре за казаци ?

Знаех си че има надежда за теб. Още малко и ще разбереш защо руснаците започнаха войната. И кого по-точно искат да победят и за което си заслужава да умрат.

Не! Малък съм за този бизнес. Сондажите в Добруджа почват съсвем скоро - до няколко месеца ще излезе осъдителнара присъда срещи бг

Други са ми интересите - те не са и мои интереси, де - аз само ще вземам едни пари от едни неща.

няма да сондират

в ЕС ще има  гражданска война и няма да има нужда от горива а от сопи и лопати 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Не знам, питай Тошев. Той твърди, че на всеки 100 години се обединява. Най-близкото преди 100 години е ПСВ. Питах го какво има предвид, ама не отговори. Ти пък няма да го питаш, щото е от "твоя" отбор и те така.

Аз да не съм ти учител по Български език, че да те уча да четеш с разбиране? Я се върни най-напред до поста ми и виж дали има кавички някъде, а после се върни в началното училище (образно казано, ся да не вземеш да запалиш колата и да тръгнеш верно натам) и виж какво точно означават те.

преди 4 минути, Banesc написа:

няма да сондират

Ще сондират! Техниката се пдоставя вече и се монтира! Има дело срещу бг за няколко милиона и се чака "ДА" до месеци, Тка, че нямаре думата! Просто инвестицията, пак ще е от ваште пенсии

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Ще сондират! Техниката се пдоставя вече и се монтира! Има дело срещу бг за няколко милиона и се чака "ДА" до месеци, Тка, че нямаре думата! Просто инвестицията, пак ще е от ваште пенсии

И какво. Американците ще продават наш газ на Европа? А ние ще чакаме танкери от Америка :)

преди 47 минути, gagodrago написа:

Укрите са много тъпи, ако си мислят, че като избиват по ужасен начин бившите си сънародници ще накарат сепаратистите от Донецка и Луганска област да се върнат някога в пропадналата им проклета Украйна!

Същото го говорихме за руснаците преди няколко месеца, като нахлуха да превземат цяла Украйна, тогава "ние" бяхме тъпи ;) 

Много интересно, когато руснаците убиват украински цивилни, украинската армия е виновна. Когато украинци убиват украински цивилни... украинската армия е виновна :giggle1:

преди 32 минути, M.Николов написа:

Мда, по международното право първо ги прострелват в краката....сигурно за да им е по-удобно.

Имаше и клипчета даже, колко "хуманно" се държат украински военни с пленените руски войници.

Професора е ЖИВЯЛ там преди да напусне Украйна.

В момента не живее там.

Приемам забележката, не съм видял. И пак е по-достоверен източник, от Тошев. 

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Техниката се чупи, всичко се случва.

Трудна работа в момента някой да дупчи в Добруджа.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Приемам забележката, не съм видял. И пак е по-достоверен източник, от Тошев. 

Зависи, ако Тошев наистина има познати по тези места, защо информацията на професора да е по-достоверна?

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Аз да не съм ти учител по Български език, че да те уча да четеш с разбиране? Я се върни най-напред до поста ми и виж дали има кавички някъде, а после се върни в началното училище (образно казано, ся да не вземеш да запалиш колата и да тръгнеш верно натам) и виж какво точно означават те.

Кавичките са на "цивилизован". И ? Питах те още като го писа, ама нещо не ми отговори, кое обединение визираш и Русия кой е шамарил преди 100 години. 

току-що, M.Николов написа:

Техниката се чупи, всичко се случва.

Трудна работа в момента някой да дупчи в Добруджа.

Зависи, ако Тошев наистина има познати по тези места, защо информацията на професора да е по-достоверна?

Тошев е доказан лъжец. Професора за пръв път го чувам, не знам някой да му е разобличил лъжа. 

преди 2 минути, M.Николов написа:

Зависи, ако Тошев наистина има познати по тези места

Тошев каза, че има познати по тези места.

Начи няма познати по тези места.

преди 27 минути, BANKATA написа:

Едно е да защитаваш родината си от агресор, друго е ти да си агресор.

А знаеш ли че още февруари или началото на март имаше указ на Зеления гей относно мъжете м/ду 18 - 60 годишна възраст в Украйна? На тях им беше забранено да напускат Укрия.

Ха сега се сети само по нашите курорти колко млади, здрави и прави украинци имаше. А колко ли са по курортите на Европа и света?

Ако България наистина искаше да помогне на Украйна, можеше да върнем в родината им поне 500-600 украински "герои", вместо УЖ да им ремонтираме танковете.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Кавичките са на "цивилизован". И ? Питах те още като го писа, ама нещо не ми отговори, кое обединение визираш и Русия кой е шамарил преди 100 години. 

Немция, Италия, Япония и сие

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Тошев каза, че има познати по тези места.

Начи няма познати по тези места.

То и ти много работи каза....

Примерно, че ВСУ ще вземат Херсон, пък те взеха Харков, ама карай.

:)

То и ти много работи каза....
Примерно, че ВСУ ще вземат Херсон, пък те взеха Харков, ама карай.
[emoji4]

Може да има познати в Херсон?

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.