Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, vpvelev написа:

Тогава отивай в Дубай.

Интересно ако стане война в ОАЕ дали всички ще хукнат към европата.

Война там няма да стане 

преди 5 минути, vpvelev написа:

Хайде да направим така - ти се записваш в украинската армия, а аз в руската. И да се видим на фронта.

ние даваме от нашите данъци на НАТО да дава бомби на Украйна да трепе руснаци - ти помагаш ли на Русия, - а да и ти пращаш на трепат руснаци , и си натискаш парцалите тук, за да даваш на НАТО

Да Дубай става там имат корави закони за естрадация. Руснаците бегат  в Турция или Дубай казаха по новините .

преди 2 минути, adersa написа:

Да Дубай става там имат корави закони за естрадация. Руснаците бегат  в Турция или Дубай казаха по новините .

Засега е най-спокойно на Марс.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Засега е най-спокойно на Марс.

бяган на запад в Сърбия - дори и руснаците не обичат Русия, както и ти и племенницата ти:D

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Това обяснява словесните ти диарии :D 

За глупави и неразмисляващи хора като теб, всичко по-сложно им се вижда като словестна диария. 

Ти жена ли беше или не знаеш още?

току-що, vpvelev написа:

За глупави и неразмисляващи хора като теб, всичко по-сложно им се вижда като словестна диария. 

Ти жена ли беше или не знаеш още?

искам да съм си тук да плащам на НАТО да трепе руснаците - то и ти го правиш доброволно:D

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

бяган на запад в Сърбия - дори и руснаците не обичат Русия, както и ти и племенницата ти:D

Хора които бяхат от Родината си по време на война не са хора. По-добре да се махат. Путин добре направи с мобилизацията. С един куршум - 2 заека. Дано да не сгреши и да започне да им пречи да се махат. И да направи от дезертьорите - мъченици.

преди 23 минути, adersa написа:

това не са руснаци

а турци и дубайци

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

искам да съм си тук да плащам на НАТО да трепе руснаците - то и ти го правиш доброволно:D

нато е  бюрократична организация а не военна

не трепе никой

само върти далаверите на америка за чертежи на самолети и прибира парите 

преди 39 минути, NewRedDragon написа:

В нас, съм по къси гащи и ракави целогодишно! Имам си подово, имам си камина на етанол, имам си и котел на нафта (безплатна за мен) - за краен случай

и аз

имам само саниране и държи 15 градуса минимилни а  само под 8 градуса съм с дълъг ръкав

https://blitz.bg/svyat/voynata-eskalira-vsu-otgovorikha-na-ruskite-raketni-ataki-s-udari-po-pazarite-v-melitopol-i-donetsk-ima-mnogo-zaginali-video_news910453.html

Ужас! Укрите съвсем са озверели и вече стрелят на месо по граждански обекти!

С оръжията предоставени им от западните господари избиват по ужасен начин бившите си цивилни сънародници.

В телеграм каналите гледах ужасно видео с човешко тяло на невинен гражданин откъснато през кръста от украински снаряд. :sobbing:

Укрите са много тъпи, ако си мислят, че като избиват по ужасен начин бившите си сънародници ще накарат сепаратистите от Донецка и Луганска област да се върнат някога в пропадналата им проклета Украйна!

преди 7 минути, Banesc написа:

имам само саниране и държи 15 градуса минимилни а  само под 8 градуса съм с дълъг ръкав

Щом имаш саниране, значи, че си в някой коптор! Колко дка ти е двора? - без къщата и гаражите? = чисто?

Санирането не е лошо нещо - има пари там

преди 14 минути, vpvelev написа:

Хора които бяхат от Родината си по време на война не са хора. По-добре да се махат. Путин добре направи с мобилизацията. С един куршум - 2 заека. Дано да не сгреши и да започне да им пречи да се махат. И да направи от дезертьорите - мъченици.

а ти човек ли си - седиш тук и плащаш на НАТО да трепе "уж" любимците ти - този проблем се решава като идеш в Русия, но ти явно неискаш там - няма забрана да ходиш там

преди 2 минути, gagodrago написа:

https://blitz.bg/svyat/voynata-eskalira-vsu-otgovorikha-na-ruskite-raketni-ataki-s-udari-po-pazarite-v-melitopol-i-donetsk-ima-mnogo-zaginali-video_news910453.html

Ужас! Укрите съвсем са озверели и вече стрелят на месо по граждански обекти!

С оръжията предоставени им от западните господари избиват по ужасен начин бившите си цивилни сънародници.

В телеграм каналите гледах ужасно видео с човешко тяло на невинен гражданин откъснато през кръста от украински снаряд. :sobbing:

Укрите са много тъпи, ако си мислят, че като избиват по ужасен начин бившите си цивилни сънародници ще накарат сепаратистите от Донецка и Луганска област да се върнат някога в пропадналата им проклета Украйна!

:Dмного достоверен източник имаш, а в тема политика за ГЕРБ го заклеймяваш:D както и всеки който го ползва

а руските ракети не убиват хора

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

искам да съм си тук да плащам на НАТО да трепе руснаците - то и ти го правиш доброволно

--------------

Ти си едно нещастно, глупаво и злобно говедо. Дори не мога да те определя като човешко същество. Единствената ти "радост" в живота е да злорадстваш на чуждото нещастие.

Кръвта на невинно убитите нека да е на твоята глава!

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Щом имаш саниране, значи, че си в някой коптор! Колко дка ти е двора? - без къщата и гаражите? = чисто?

Санирането не е лошо нещо - има пари там

в апартамент живея

когато герп спечели и пусне отново безплатното саниране и ако спечи нашия блок ще сваля санирането и дограмана и ще си го нося на къщата  на село 

преди 14 минути, Banesc написа:

нато е  бюрократична организация а не военна

не трепе никой

само върти далаверите на америка за чертежи на самолети и прибира парите 

е нали им плащаш данък за оръжие - това е важното

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти човек ли си - седиш тук и плащаш на НАТО да трепе "уж" любимците ти - този проблем се решава като идеш в Русия, но ти явно неискаш там - няма забрана да ходиш там

Извинявай, ти имаш ли поне малко умствен капацитет?

Аз ти говоря, че не са хора тия които бягат от родината си по време на война. А ти ме пращаш в Русия. Тя не ми е родина. Ако, недай Боже тук стане война, няма да избягам от Родината си като дракона например, а ще се бия за България.

П.П. Заработихме ли ти някоя и друга стотинка?

преди 1 минута, Banesc написа:

в апартамент живея

Лошо! Апартаментите (2 на брой) ги давам под наем на студенти, а студиото - на час на един пич, дето води каки. Ти си живей в апартамента! Плебей!

преди 2 минути, gagodrago написа:

--------------

Ти си едно нещастно, глупаво и злобно говедо. Дори не мога да те определя като човешко същество. Единствената ти "радост" в живота е да злорадстваш на чуждото нещастие.

Кръвта на невинно убитите нека да е на твоята глава!

и ти си в стана от НАТО и доброволно седиш в нея - и доброволно плащаш за бомби:tease:

преди 3 минути, vpvelev написа:

Аз ти говоря, че не са хора тия които бягат от родината си по време на война. А ти ме пращаш в Русия. Тя не ми е родина. Ако, недай Боже тук стане война, няма да избягам от Родината си като дракона например, а ще се бия за България.

П.П. Заработихме ли ти някоя и друга стотинка?

плащай да трепен руснаци - друго не е важно

току-що, NewRedDragon написа:

Лошо! Апартаментите (2 на брой) ги давам под наем на студенти, а студиото - на час на един пич, дето води каки. Ти си живей в апартамента! Плебей!

Явно няма да разбера как един богаташ и бизнесмен като тебе кисне всяка вечер в Калдата форума.

Аз сега щях да съм в някоя кръчма и да не се занимавам с плебеи.

и ти си в стана от НАТО и доброволно седиш в нея - и доброволно плащаш за бомби:tease:
После ще плащаме и да бомбим и по китайците и всеки друг решил да има различно мнение от една група неоконсервативни идиоти зад голямата локва?

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

е нали им плащаш данък за оръжие - това е важното

оръжието няма кой да го ползва  всичко от набор 86 до сега е функционално неграмотно

като му спрат интернета умира 

преди 4 часа, miro20 написа:

вече се разпространява инструкция към мобилизираните

FdP1nBkXoAE_FNR?format=jpg&name=large

Мда, по международното право първо ги прострелват в краката....сигурно за да им е по-удобно.

Имаше и клипчета даже, колко "хуманно" се държат украински военни с пленените руски войници.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Професорът живее там. Ти си доказан лъжец. Предпочитам да вярвам на него ;) 

Професора е ЖИВЯЛ там преди да напусне Украйна.

В момента не живее там.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.