Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, Тoни написа:

Много ще е забавно как след референдумите украинските войски ще "напредват" до безкрай. 

до одеве казвахте искаме елекктронно дда не победи ГЕРБ, а сега само хартия че иначе няма да спечели Русия

кое е по манипулируемо

преди 3 минути, glen написа:

Украйна беше избрана от НАТО и Запада като мост и острие за сваляне на Русия и контрол над Евразия, която ще бъде най-големият пазар в света.

Местните жители нямат право да гласуват против този план.

Отдавна беше решено, че НАТО ще притежава тяхната територия и ще контролира нейната политика.

източник - пак ли тез медикаменти, явно си забравел това за съня

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

източник - пак ли тез медикаменти, явно си забравел това за съня

www.https://www.soros. fakenews.com -Лоша овца!

преди 4 минути, glen написа:

Отдавна беше решено, че НАТО ще притежава тяхната територия и ще контролира нейната политика.

И какво лошо има в това? расия си една територия с малко суровини и 100-200 супрр богати хора, оито трябва да се запазят живи - това е! Дугото е паплач, без значение за цивилизацията - исключвам раскинчитета, дето стват за ...бизнес

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

И какво лошо има в това?

Но това не беше гласуване, което отговаряше на ВАШИТЕ ценности.

преди 2 минути, glen написа:

www.https://www.soros. fakenews.com -Лоша овца!

ПОследно? Това, че си роден от раскиня или си правен от ватенка, не значи, че не можем да те ...нали си знаеш

преди 42 минути, vpvelev написа:

Кои сте вие и за какво се борите?

Те са племето на бакшишите - копърки от Студентски. Борят се тази година да си сменят... 

преди 1 час, NewRedDragon написа:

От самсуняк ноте 1 (2011 г) е снимката - работи си :) 

...с нещо по-ново. Дали ще успеят? Може, ама ще трябва да го изгладуват, щото парАта при тех е кът и ако си вземат телефонче, нема да има за лютеница.

преди 1 минута, glen написа:

Благодаря за отношението, ама....не си ти нещото (не казвам човек), който ще определя кои ценности за кого са! Тези неща са за хората!

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

ама....не си ти нещото (не казвам човек), който ще определя кои ценности за кого са! Тези неща са за хората!

Не разбра поста!

Всъщност ...няма значение!

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Те са племето на бакшишите - копърки от Студентски. Борят се тази година да си сменят... 

...с нещо по-ново. Дали ще успеят? Може, ама ще трябва да го изгладуват, щото парАта при тех е кът и ако си вземат телефонче, нема да има за лютеница.

Новото, чугуне, е в цеха - а стария телефон ми върши работа да се обадя на... когото трябва и да ми кихнат един кеш за един кирлив детски кът

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Обама е от демократите - тук това са комустите! Трябват хора, като Роналд, като Тръмп - бой до вкисване и после пак бпй! Това е истината за да можем да живеем както искаме

За територията на бившата държава расия

преди 48 минути, NewRedDragon написа:

Не точно, но от отзи период. От самсуняк ноте 1 (2011 г) е снимката - работи си :) 

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Тези ли? Взима ги редовно. И си ги произвеждам даже

kazan.jpg.7e3d65a0fb571978f2c9ff2082a593b0.jpg

Мда, отдавна е известен факта, че самолечението не е препоръчително...

Още повече, когато природата е отредила да си незначителна дребна издънка на семейство "Влечуги"...

Не е проблема в устройството с което е снимано, проблема е в главата на съществото, което е ползвало устройството....

За амнайсти път повтаряш една и съща глупост - "Ако бе Тръмп, Русия вече да я няма..."

Я кажи "американецо", колко военни действия започна Тръмп през мандата си?

Или искаше да изтегля американските войски от различни части на света и дори заплаши да извади САЩ от НАТО...

"Да направим Америка отново велика", но не "велик световен жандарм", а велика като икономика и самочувствие...

Много, мнооого отдавна в САЩ не е имало президент, който да е твърд "изолационист" като Тръмп...

Ако бе спечелил втори мандат, то изобщо нямаше да се стигне до война в Украйна....

Това бв и една от многото причини да не му се позволи такъв втори мандат....

А ти продължавай да си сънуваш, че си "американски републиканец", че си час от "тях", които взимат решения и т.н.

Истината е, че и през монитора си личи, че си просто гущерче, представител на вид дребни влечуги...

И да "дуеш" перки, "дракон" нЕма да станеш...

Нито па мойш да стреснш нещо друго, освен дребни инсекти...

Природата вече си е казала тежката дума...

Нимой са пребориш с нея...

Но признавам, досадно тъпи постове пишеш, но пък забавни...

Дерзай!

току-що, NewRedDragon написа:

Новото, чугуне, е в цеха - а стария телефон ми върши работа да се обадя на... когото трябва и да ми кихнат един кеш за един кирлив детски кът

И аз те обичам :cool:

преди 2 минути, glen написа:

Всъщност ...няма значение!

Е напълно нормално когато се бъркат интереси с ценности.

преди 2 минути, andiay написа:

"Ако бе Тръмп, Русия вече да я няма..."

Е как няма да я има. Нали беше техен агент и май още продължават да въртят плочата?

преди 2 минути, andiay написа:

Мда, отдавна е известен факта, че самолечението не е препоръчително...

Още повече, когато природата е отредила да си незначителна дребна издънка на семейство "Влечуги"...

Не е проблема в устройството с което е снимано, проблема е в главата на съществото, което е ползвало устройството....

За амнайсти път повтаряш една и съща глупост - "Ако бе Тръмп, Русия вече да я няма..."

Я кажи "американецо", колко военни действия започна Тръмп през мандата си?

Или искаше да изтегля американските войски от различни части на света и дори заплаши да извади САЩ от НАТО...

"Да направим Америка отново велика", но не "велик световен жандарм", а велика като икономика и самочувствие...

Много, мнооого отдавна в САЩ не е имало президент, който да е твърд "изолационист" като Тръмп...

Ако бе спечелил втори мандат, то изобщо нямаше да се стигне до война в Украйна....

Това бв и една от многото причини да не му се позволи такъв втори мандат....

А ти продължавай да си сънуваш, че си "американски републиканец", че си час от "тях", които взимат решения и т.н.

Истината е, че и през монитора си личи, че си просто гущерче, представител на вид дребни влечуги...

И да "дуеш" перки, "дракон" нЕма да станеш...

Нито па мойш да стреснш нещо друго, освен дребни инсекти...

Природата вече си е казала тежката дума...

Нимой са пребориш с нея...

Но признавам, досадно тъпи постове пишеш, но пък забавни...

Дерзай!

Не си ти нещото, с което ще водя разговор. ПС: Изобщо не съм чел, поста ти - не те смятам, че си заслужава времето 

току-що, maxthon написа:

Е как няма да я има. Нали беше техен агент и май още продължават да въртят плочата?

Тцъ, тая плоча я въртят всички, които не желаят Тръмп да се добере до властта...

А истината е, че на Тръмп не му пука нито за Русия, нито за която и да е друга страна по света, стига да не заплашва пряко САЩ....

Изолационист в най-чист вид....

Но това си е цяла отделна тема...

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Не си ти нещото, с което ще водя разговор.

Отивай да си говориш с казана в такъв случай. От него гарантирано няма да получиш "комплименти" в отговор.

преди 25 минути, glen написа:

значи подкрепяш гласуване с хартия

преди 15 минути, ivottoshev написа:

И аз те обичам :cool:

да си направим влакче:D

преди 1 минута, maxthon написа:

Отивай да си говориш с казана в такъв случай. От него гарантирано няма да получиш "комплименти".

Явно не си забелязал накои важни неща - гледай си там расийските канали - по интересно е, вярно. Ама какво вземаш? Аз скруполи нямам!

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Не си ти нещото, с което ще водя разговор. ПС: Изобщо не съм чел, поста ти - не те смятам, че си заслужава времето 

О, няма проблем, че не си чел поста...

И да си го чел, все тая, тъй или иначе не си в състояние да го проумееш...

Природа, не мойш я пребори....

И грешиш, не се и опитвам да водя разговор с тебе....

За разговор са нужни поне двама достатъчно интелигентни хомосапиенса...

А ти не си от този вид, дори не се доближаваш до него, коренно различно "нещо" си...

Просто дребен гущер, влечуго...

А с гущерите просто от време на времме се забавлявам за удоволствие, мхм...

току-що, andiay написа:

О, няма проблем, че не си чел поста...

И да си го чел, все тая, тъй или иначе не си в състояние да го проумееш...

Природа, не мойш я пребори....

И грешиш, не се и опитвам да водя разговор с тебе....

За разговор са нужни поне двама достатъчно интелигентни хомосапиенса...

А ти не си от този вид, дори не се доближаваш до него, коренно различно "нещо" си...

Просто дребен гущер, влечуго...

А с гущерите просто от време на времме се забавлявам за удоволствие, мхм...

Ти да не си някоя женска, дето вече не ѝ плащт, а го прави само за кеф?

Ти да не си някоя женска, дето вече не ѝ плащт, а го прави само за кеф?

Имах един познат, баща му все му викаше - "Сине, сине, ти идиот ли си, бе? Само да се прибере майка ти и ще си каже кой те е правил, че няма начин да си мой син.."

Та този ми познат наистина бе идиот, но поне бе случил родителя му да не е идиот и да му напомня постоянно този факт...

Единствената ми чуденка за теб е, дали и ти си имал късмета на онзи мой познат или просто това си ви е "соя"?

Е, чуденка е силно казано, де...

преди 3 часа, glen написа:

Просто се надявам Русия да има план да защити тези хора през този период. Защото, разбира се, подкрепяните от САЩ украинци ще стрелят по тях в името на какво ли не.

"В името на какво ли не"  ???

Украинците имат само една цел - да освободят окуприаните от рашистките изроди територии от своята Родина.

Какво по достойно от това ?

А колко от метните искат независимост или да се присъединят към Рашистан, вече цитирах 1001 пъти - Игор Стрелков, любимия ви военен министър на ДНР, не може да намери  хиляда доброволеца от 5 млн население на Донбас.  В прав текст във видеообръщение.

Точка.

Всичко е цирк с който да се обече в някаква "законова" форма за промитите мозъци , една военна нагла античовешка анексия на територии.

преди 2 часа, BANKATA написа:

Да го постна че след седмица със сигурност някой ще ми обясбнява как референдума минал добрволно и без оръжие

Аз също съм го цитирал  по назад.

преди 3 часа, maxthon написа:

Лигльо? Заставаш пред огледалото и говориш на онзи отсреща кой е лигльото. МТЛБ - многоцелеви транспортьор – лек брониран. Не е бронетранспортьор нали?  Колкото до това къде е сниман репортажа може да се пробваш с един лек автомобил със свастика на него да се разходиш в Германия. Ще те приемат със страхотни овации. И тази вечер ли пращиш от логика?

Именно а де... И аз се чудя можеш ли да дадеш исторически пример за постигане на мир с оръжие или ти е по-лесно да филосовстваш?

лигльо мамин златен, пак доказа че казарма не си помирисвал . Хал хабер си нямаш от военно дело, от техника и т.н.

ама как ви надушвам ... сигурно защото ми минаха през ръцете  доста новобранци и ви знам наивните реплики .

Хайде поне гугълни какво представлява емтелбе и бетеер.

И няма страшно , не се притеснявай, ако се наложи , и теб ще обуча каква  е разликата и как да стреляш.

Имал съм и по зле от теб случаи .

:)

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Явно не си забелязал накои важни неща

Е как да забележа нещо при теб, което липсва? Гледам всякакви източници на информация. Украинските са забавни особено когато се появят псевдо специалисти, които обясняват примерно как ракета Земя-Земя S300 била много трудна за сваляне.

преди 3 минути, miro20 написа:

Имал съм и по зле от теб случаи .

В огледалото нали? МТ-ЛБ (многоцелевой транспортёр-тягач лёгкий бронированный, «Объект 6») — советская и болгарская боевая машина, многоцелевой плавающий бронетранспортёр. Ако искаш и още няколко езика пак същото пише?

преди 6 минути, andiay написа:

Единствената ми чуденка за теб е, дали и ти си имал късмета

Аз имах късмета с ....едни закони в бг - разни там реституции... И имах късмета да съм в добри отношения .... с разни там хора, избрани от "бг народа" за кметове и други :_ През Дунава ми е!

преди 1 час, Moriati написа:

Хехехе, сороспятата пак са се разпенили на перемоХа :D 

А в същото време днес в Одеса..

Усраинското "ПВО" се опитва да свали руски безпилотник камикадзе Геран -2 с .... АК :biggrin:.. Че се и крият зад зданията сакън да не ги види безпилотника навярно и да ги урочаса :wub:

В резултат камикадзето си атакува зададената цел и бабах, целта поразена .... Но в укропските паблики отново перемоХа от типа, дядо свали руски СУ-35 с ловджийска пушка ЧЗ и патрон за лов на пъдпъдъци, или хероЙн Усраина свали руски МИ-8 с прашка и камък :D:biggrin:..

Мдаам, подобно на тукашните сороспята дето се мъчат от 10 кладенеца вода да докарат за да покажат перемохата на укропия заедно с " целия" Сивилизован мир и НАТО уж ...:newspaper: :hush:

Кво се развълнува токлова бре...

Поне виждаш ли какво е "порзаено " ???

Малко пушек от свален дрон , а не поразена цел.

Големи вълнения, големи патоси ... :) :) :)

Аз имах късмета с ....едни закони в бг - разни там реституции... И имах късмета да съм в добри отношения .... с разни там хора, избрани от "бг народа" за кметове и други :_ През Дунава ми е!

Е, поне мечтите са безплатни....

Не са като "Черното Жони"...

Но дори и да си късметлия наистина, това не променя факта, че си приличате с онзи мой познат...

Знай ли човек, може па и да сте полубратя, мда...

Както многократно ти казах, с природата нимойш са пребори...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.