Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Aми, то се случи, преди 2 часа - вашия асковски каун се осра  насред сф - за мен чисти околло 4 бона (играя два мач)

И като се събуди - чаршафа ти влязъл в г@з@ :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, andiay написа:

Ама туй на колко патоки го поиска?

Не разбрах, но не ме и интересува

преди 1 минута, andiay написа:

По-спокойно гу карай, че току виж си решил, че наистина си дракон...

И да са опиташ да полетиш, бълвайки огин...

Па то гущетити политат само у човката на некоя птица, мхм...

И това не го разбрах. Както и да е. расия ще бъде унищожена, дали сега или след години - войнаъа за това е война

преди 1 минута, vpvelev написа:

И като се събуди - чаршафа ти влязъл в г@з@ :)

Това не е мой проблем, нали знаеш, че чаршафите са ангажимент на оная...

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

И това не го разбрах. Както и да е. расия ще бъде унищожена, дали сега или след години - войнаъа за това е война

Манги, досега Рус са успявали да подчинят единствено знаеш ли кои... Тюрките от Златната Орда.... Всички други са се проваляли, дори монголите само са минали и  сели разрушения , но не подчинили... 

За наглосаксите това е непостижима мечта, дори барабар с франките и алманите....

Затгова и руснаците са формирани съвместно с тюркските народи, и придобили много от техния характер... а това е непобедима смес....

току-що, NewRedDragon написа:

Е, чи то щеше да изненадаш всички, ако бе разбрал...

Ма едва ли някой би заложил на това, дори и при коефициент 100...

Ма знай ли, човек...

Може и друг тебеподобен да има тъдява....

Цоцай патоки и са нибой...

Поне сеир ша има...

преди 13 минути, vpvelev написа:

Още на гарата ще са унищожени :)

Само пак да не обявят, че са унищожили повече отколкото изобщо са имали :D 

преди 1 минута, Moriati написа:

Манги, досега Рус са успявали да подчинят единствено знаеш ли кои... Тюрките от Златната Орда.... Всички други са се проваляли, дори монголите само са минали и разрушили, но не подчинили... 

За наглосаксите това е непостижима мечта, дори барабар с франките и алманите....

да той е кадърен и си е намерил как да печели - а некадърните емигрират ,  бягат от проблемите тук - жалки същества са нали ефенди който си емигрирал в страна която представлява НАТО

я кажи как са бомбите насочени към москва

преди 1 минута, Moriati написа:

Манги, досега Рус са успявали да подчинят единствено знаеш ли кои... Тюрките от Златната Орда.... Всички други са се проваляли, дори монголите само са минали и разрушили, но не подчинили... 

Не знам какви са тия Рус. и какво са подчинили. Знам , че САЩ (и съответния презъдент) е владетел на света и вие, мищоци, трябва да се съобразявате! А какво, ще стане с Ъкрайна - не ме интересува лично!

А, щом не ме интересува, лично, означчава, че ти си просто една руска....крава за разполод - дано, поне мляко да даваш, че иначче

току-що, Без умствен капацитет написа:

да той е кадърен и си е намерил как да печели - а некадърните емигрират ,  бягат от проблемите тук - жалки същества са нали ефенди който си емигрирал в страна която представлява НАТО

Беее беее, пак ли беее, същото беееее блееенееееее :biggrin:

Ей, то бива да си тъпа уфсъ, но то и уфсете сменят понякога плочата, за разлика от теб.... хахахахаха :D

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Само пак да не обявят, че са унищожили повече отколкото изобщо са имали :D 

;)

Там им е силата на братушките - те украинската авиация я унищожиха 5-6 пъти, едни химарси няма да завторят и затретят!

Нека си живеят на другата планета, за нашата не стават.

току-що, Без умствен капацитет написа:

Добре е, че нормалните хора нямат твоите "критерии" за кадърност...

Пу, да не чуе гявола....

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Не знам какви са тия Рус. и какво са подчинили. Знам , че САЩ (и съответния презъдент) е владетел на света и вие, мищоци, трябва да се съобразявате! А какво, ще стане с Ъкрайна - не ме интересува лично!

А, щом не ме интересува, лично, означчава, че ти си просто една руска....крава за разполод - дано, поне мляко да даваш, че иначче

Бррр, сопри се малко, ФАЩ са владетели на света хахахахахахахахахахахаха

Явно са владетели на мангасарските народи само :D :biggrin: ... Такива като теб, дето за лев кило  подобни теб купуват, гладни оскотели същшества загубили човешкото, или изобщо не притежавали го ....:hush: :newspaper:

П.С

Bagir bangir gelceiz  :headphones:

преди 3 минути, Moriati написа:

отговор няма за 100-тен пет - явно обичаш да те тъпчат - казват му мазохизъм

преди 4 минути, Moriati написа:

Ей, то бива да си тъпа уфсъ, но то и уфсете сменят понякога плочата, за разлика от теб.... хахахахаха :D

преди 45 минути, Тoни написа:

К'ва стана? Украйна отписва територии. :D

Украйна гарантирано ще получава оръжия по ленд-лийза поне една година. Естествено, да се има предвид, че аз съм прост шорошоид, информиращ се от Туитър, ама от фалшивите клипчета направени в Холивуд, ми се струва, че руската армия все пак си няма всичко. Ти как мислиш ? Питам конкретно с въпрос, че гледам 2 страници само някаква тъпа ирония вкарваш, но пък нищо не казваш като цяло. И други неща бих питал, като, нали Путин щеше да демилитаризира Украйна, сега се сведе до "територии", що така стана ? Просто ми е любопитно, че тези територии отдавна ги взе, пък ти чак сега се включи. 

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

отговор няма за 100-тен пет - явно обичаш да те тъпчат - казват му мазохизъм

Беее бееее, беееееееее бее :D 

преди 2 часа, bigiadri написа:

И хиляда пъти да повтаряш едно и също нещо ,ТО НЯМА ДА СТАНЕ ИСТИНА! В Америка нямало бензин? ,защото русия не давала

никой не дава

на байдън му  набиха шута в арабия 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а аз тайно те чипирах и ти чета мислите - там се среща често думата ракия

чипът ти е дефектен

не пия ракия 

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

муууууууу:ass:

Охо, Уфсъта научила чужди езици виждам... хахахах ... мдааам, напредък минимален, но не и в акъл :biggrin:

преди 15 минути, N1K17Y написа:

И други неща бих питал, като, нали Путин щеше да демилитаризира Украйна, сега се сведе до "територии", що така стана ? Просто ми е любопитно, че тези територии отдавна ги взе, пък ти чак сега се включи. 

Дедмилитаризацията и денацификацията продължава, не безпокойся миме русокосо....:newspaper: А териториите са понеже запада реши да се правят на "мъже" ... Но не уцелиха на партньор дето се вика, това не е да биеш слаби държави  като Афганистан и Ирак, или Либия, правейки се на същия този мъж пред тях, и при това  събрал куча хиени със себе си...... мдам.. .

И още територии ще има, така че филма е едва в началото си, не безпокойся ;) 

Полша призовава своите граждани да напуснат Русия и да не пътуват там

Intel Slava Z
🇪🇪🇷🇺Естония призовава гражданите си да напуснат Русия и да не пътуват там

Intel Slava Z
🇷🇴🇧🇬🇷🇺Румъния и България призовават своите граждани незабавно да напуснат Русия

Възможно ли е САЩ подготвят света за пряка атака срещу Русия.

Полша, Естония, Латвия, България, Румъния, САЩ са казали на гражданите незабавно да напуснат Русия и да не пътуват там.

Говорителят на Белия дом току-що каза, че „Последиците от руската анексия на Южна и Източна Украйна ще бъдат реални и извънредни“.

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Украйна гарантирано ще получава оръжия по ленд-лийза поне една година.

а украинци ще получава ли ?

преди 14 минути, N1K17Y написа:

И други неща бих питал, като, нали Путин щеше да демилитаризира Украйна, сега се сведе до "територии", що така стана ? Просто ми е любопитно, че тези територии отдавна ги взе, пък ти чак сега се включи. 

Това кой ти го каза?!? 

Ето какво казва самият Путин вечерта на 23.02

Целта е да се защитят хората, които бяха подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години. И затова ще се стремим към демилитаризация и денацификация на Украйна, както съд за онези, които са извършили многобройни кървави престъпления срещу цивилни, включително граждани на Руската федерация.

Главната му цел е едикакваси и за това ще се стреми да направи едикаквоси. Това едикаквоси е само средство за постигане на целта.

Е той е на път да постигне главната си цел. Има ли значение по какъв начин ще го постигне?

преди 9 минути, glen написа:

Възможно ли е САЩ подготвят света за пряка атака срещу Русия.

Полша, Естония, Латвия, България, Румъния, САЩ са казали на гражданите незабавно да напуснат Русия и да не пътуват там.

Говорителят на Белия дом току-що каза, че „Последиците от руската анексия на Южна и Източна Украйна ще бъдат реални и извънредни“.

Затова яжте, пийте и си носете новите дрехи. 

Още отначало беше ясно, че това е крайната цел.

Богатите да са живи и здрави в бункерите, ама като (ако) излязат от там, няма кой да им носи стиковете за голф.

преди 9 минути, Moriati написа:

Охо, Уфсъта научила чужди езици виждам... хахахах ... мдааам, напредък минимален, но не и в акъл :biggrin:

Дедмилитаризацията и денацификацията продължава, не безпокойся миме русокосо....:newspaper: А териториите са понеже запада реши да се правят на "мъже" ... Но не уцелиха на партньор дето се вика, това не е да биеш слаби държави  като Афганистан и Ирак, или Либия, правейки се на същия този мъж пред тях, и при това  събрал куча хиени със себе си...... мдам.. .

И още територии ще има, така че филма е едва в началото си, не безпокойся ;) 

Старшинка, не че нещо, ама май и артелчик не си бил, те поне можеха да броят чувалите с картофи и лук.

Вашите хора ги бият като маче в дирек, и вече шест месеца отстъпват геройски, ти бълнуваш за нови територии. 
Или може би имаш предвид новите територи, които Украйна ще си върне? С това съм съгласен, Лиман е почти обкръжен, скоро и Сватово ще бъде освободено, ама като типичен зеленочорапковец ти е трудно да се изразяваш писмено и често не ти се разбира какво искаш да кажеш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.