Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Операция VOZмездие!

Украинските войски се ПРЕДАВАТ масово; БЕЛИ ЗНАМЕНА на танковете!

Стотици украински войници с бели знамена на своите танкове и пехотни машини се предадоха днес масово на Русия. Все по-често, тъй като войските виждат със собствените си очи, е безнадеждно да продължат да се бият.

Видео от бойното поле показва масовото предаване:

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Ukraine-troops-surrender-enmasse-white-flags-on-tanks.mp4

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 16 минути, Moriati написа:

Хехехе,другите пускали стари видеа, а косичкина продължава с фейковите си укропитецки такива 😅😅

Записа не е от Украина, а е показно от британците адаптирали ракетата към мини система подобна на Град,кустарно производство... С обещания да снабдят укропите с такова 😅😏

Ай ай ,опят фал 

Щом СПЕЦназа го казва - вярвам му.. :)

преди 1 минута, glen написа:

Операция VOZмездие!

Украинските войски се ПРЕДАВАТ масово; БЕЛИ ЗНАМЕНА на танковете!

Стотици украински войници с бели знамена на своите танкове и пехотни машини се предадоха днес масово на Русия. Все по-често, тъй като войските виждат със собствените си очи, е безнадеждно да продължат да се бият.

Видео от бойното поле показва масовото предаване:

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Ukraine-troops-surrender-enmasse-white-flags-on-tanks.mp4

Аха - точно така но има една малка подробност, но ти е убягнала:)

преди 16 минути, Киро Н. написа:

Бъзгам го от обед - ама не лепне Косьо

Сега мадярската група е замислила палестински специалитет - Ден на гнева.

Хиляди дрони ще тръгнат към РФ и това на 24 август :)

само че дронотъпнята не поправя това:

НЕ останаха Леопарди - всичките на ремонт - хахахахах

IMG_20230730_190627_262.jpg

Заеви, със смешните си видеа половината краднати от руснаците и представяни за укропски,някои въобще не от усраина дори, а някои дори пълен фейк.. И малка част реални постижения на хохлите на фронта 😏

И с какъв акъл се пъчи с тях не разбирам, навярно за да доказва уж перемогите на хохлорейха 😅😅

Де да беше толкова просто... мдаам..

П.С А на война като на война, жертви винаги има,въпроса къде са повече,и кой печели...

Засега Хохляндия бандеровска гризе дървото яко... Ленд Лиза превъзнасяха,а получиха кирдик... Месеци вече до първа защитна линия в Запорожие не могат да пробият,а на север отстъпват в Луганска и Харковска области...

100 те им квадратни километра вече са в минус 😅😅 

Но центаджиите тука продължават упорито да напредват с перемоги 😏

преди 3 минути, kosyo написа:

Щом СПЕЦназа го казва - вярвам му.. :)

Аха - точно така но има една малка подробност, но ти е убягнала:)

Ми кат си неспец,с Кокопипейстър какво друго ти остава 😏

Можеш да поплачеш заедно с Мудяра си любим 🤭

Ще пусна една сълза :

И тук ще пусна една... хайде от мен да мине цяла река:

https://ria.ru/20230729/bronetekhnika-1887017017.html

Прави са - за какво са им компютри и други неща дето се хакват и ми нулират километража после.. И определено липсва безаналоговост - цели кофи направо

преди 6 минути, kosyo написа:

Без паника v2:

F2TC5LLWoAEyRMr?format=png&name=900x900

😏🤭 Охо,романов лайт цитираме,дет постоянно се оаква с предположенията и анализите си,пускайки партенки 😄😄😄

Чшш,не ядем доматите с колци все пак 😎

П.С Сам канала си казва

Авторский блог Романова.

Все публикации носят характер оценочного суждения.

БОТ обратной связи: @Romanov_Lite_bot

Присылайте Ваши материалы, координаты для ударов

Чат канала:

https://t.me/romanov_92_chat

НА КАНАЛЕ НЕТ И НЕ БУДЕТ КОММЕРЧЕСКОЙ РЕКЛАМЫ.

Мдаам,такив дела сороспийке 😄😄

преди 11 минути, kosyo написа:

тук ще пусна една... хайде от мен да мине цяла река:

https://ria.ru/20230729/bronetekhnika-1887017017.html

Прави са - за какво са им компютри и други неща дето се хакват и ми нулират километража после.. И определено липсва безаналоговост - цели кофи направо

Хехехе,я пак,хората говорят за боевая живучест,скорост,защитеност, ремонтопригодност и простота в работата на оръжието Косичкин 😄😄

Ама ти отде да знаеш какви са изискванията към съвременната военна техника де , сороспятките хич ви няма в военната сфера ,дори гемиджията Цацев освен риболов друго не е учик,за дебелогъзия мазник да не говорим 😏😅😅

преди 15 минути, Moriati написа:

😏🤭 Охо,романов лайт цитираме,дет постоянно се оаква с предположенията и анализите си,пускайки партенки 😄😄😄

Чшш,не ядем доматите с колци все пак 😎

П.С Сам канала си казва

Авторский блог Романова.

Все публикации носят характер оценочного суждения.

БОТ обратной связи: @Romanov_Lite_bot

Присылайте Ваши материалы, координаты для ударов

Чат канала:

https://t.me/romanov_92_chat

НА КАНАЛЕ НЕТ И НЕ БУДЕТ КОММЕРЧЕСКОЙ РЕКЛАМЫ.

Мдаам,такив дела сороспийке 😄😄

Хехехе,я пак,хората говорят за боевая живучест,скорост,защитеност, ремонтопригодност и простота в работата на оръжието Косичкин 😄😄

Ама ти отде да знаеш какви са изискванията към съвременната военна техника де , сороспятките хич ви няма в военната сфера ,дори гемиджията Цацев освен риболов друго не е учик,за дебелогъзия мазник да не говорим 😏😅😅

Разбит съм просто.. Да живее спецназа .. или как беше нещо като ....Абе спец по всичко v2, нали?

на 29.07.2023 г. в 19:33, питам написа:

ти от къде се научи да пишеш на български език и имаш ли нещо общо със България във Украйна има много българи които живеят там

Живял съм в България от 6 години. И сега съм в България. Но украинец съм. Нямам роднини в България.

преди 19 часа, питам написа:

Путин нарече "преувеличена" историята за предполагаемото отвличане на деца от Русия в Украйна

ВСУ по същия начит вадят деца от семействата, без да ги питат. Това е официална информация. Дори и предупреждават, че няма да питат.

Но защо никой не вика че Украйна отвлича деца??? Все пак са без родители и е незоконно.

преди 1 минута, Andrii написа:

ВСУ по същия начит вадят деца от семействата, без да ги питат. Това е официална информация. Дори и предупреждават, че няма да питат.

Но защо никой не вика че Украйна отвлича деца??? Все пак са без родители и е незоконно.

ще попитаме @miro20 той е със най големите знания тук?

преди 4 минути, питам написа:

ще попитаме @miro20 той е със най големите знания тук?

Това беше риторичен въпрос ))

преди 28 минути, Andrii написа:

Живял съм в България от 6 години. И сега съм в България. Но украинец съм. Нямам роднини в България.

Добре дошъл. Надявам се, че не си се сблъсквал с идиоти и ксенофоби. Както навсякъде, те са малко, но пък шумни.

Косьо

Твоите хора подобриха рекорда по тъпота

Понеже руските бомбери от сутринта са като оси пуснаха видео от АПРИЛ миналата година.

Бравчед къде е железния купол къде са 50-те патриота и невероятни противоракетни комплекси?

THAADS има ли на фронта ? Като гледам брежневски Стрели-10.

Оказа се че с300 е екстра, направо далавера ама нема ракети откъде да вземат.

Много пуцате. Ще се наложи да минете на това - от клозетни тръби

IMG_20230730_122431_842.jpg

преди 56 минути, г-н Велев написа:

...че тя коя държава е суверенна,след като се управлява от посолство на наглия мръсен американец?...

преди 2 часа, kosyo написа:

Разбит съм просто.. Да живее спецназа .. или как беше нещо като ....Абе спец по всичко v2, нали?

Не,не съм спец по всичко , но по военни въпроси и политика със сигурност 😏.... V . Türk 2 🤭

преди 6 минути, Moriati написа:

Не,не съм спец по всичко , но по военни въпроси и политика със сигурност 😏.... V . Türk 2 🤭

Вярвам ти , ...тука един не-специалист не остана..

Преди няколко дни излезе това:

3 дрона са разположени на летището и всичко добре докато днес :

Че сега в недумение истинските специалисти не люпещите семки, дали пък вече не са станали 2..

Край намериха новата Ванга и тя отрече че сме загубени:

След като каза че европейците ще ходят в РуZия, трябва СРОЧНО да започнете с изучаването на този език че няма време - до февруари да сте готови..

За мен ще е лесно, ама за вас - не знам ако не побързате .. те не гледат с добро око на тия дето не им говорят езика - личен опит споделям

Допитване на Галъп за мнението на американците относно войната в Юкрейн.

https://news.gallup.com/poll/508037/americans-support-ukraine-war-effort.aspx

Поддръжката леко намалява, но все пак е висока – 62% "за" войната, 36% "против". Останалите до сто процента са тези без мнение, изглежда. Това е първата графика.

По-надолу е дадена разликата между републиканци и думократи.

На последната графика е показано мнението за това, кой пичели – Русия или Юкрейн. Всички знаем, че койт ни играи, той ни пичели, но тази графика ми показва как напук на реалността уфсите могат да бъдат убедени ог журналята, че черното е бяло или че Юкрайна печели войната.

Година и половина фронтът на практика не е мръднал, Русия държи повече от 20% от най-плодородната и промишлено развита територия на Юкрайна (по недоразумение наричана "държава"), но... недоразумението печелело според уфсите в краварско.

Особено упорити в слепотата си са думократите, за 45% от които недоразумението Юкрайна печели войната, а че я губи смятат около 5% (на око).

Но пък последното много добре обяснява, защо Козяшката агитка тука единогласно квичи, че Юк. печелела. Обяснението е: защото агитката е Козяшка, плътно следва Козяк, а Козяк следва плътно, разбира се, Думократическата партия в краварско.

И една забележка: "Gallup Inc.", "Gallup International" и "Галъп Интернешънъл – България" са съвсем различни организации и фирми, като последните две паразитират на името на оригиналната компания, но въобще не са свързани с нея. Даже втората най-позорно прибягва до следващата мимикрия: Gallup Inc.<-- Gallup Int.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.