Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Old_story написа:

Покрай свалянето на  А-50 са атакували един ИЛ-22, който е успял да кацне аварийно.

Не бе лъжат , ей на "шведа" вика един куп хора начело с мен лъжат. Това не го пишело в западната преса - значи не е вярно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косето хептен заора в Марианската падина щом опря до пародийни акаунти, сиреч фалшиви. 

Но, той горкият, винаги е имал проблем да чете с разбиране!

преди 1 минута, Flashback написа:

Овца, не се обяснявай като ученичка, марш към окопите в Авдеевка!

Бандеровците ще ти се зарадват с тези токчета и жартиери!

Флашка, не се разсейвай с другите! Ще ти направят забележка, защитавай рашките. :giggle1:

По този начин губиш вниманието, то не че те отразяват, но все пак така ти казват! :lol6:

току-що, Flashback написа:

Косето хептен задълба в Марианската падина щом опря до пародийни акаунти, сиреч фалшиви. 

А ти хептен взе да се излагаш. :lol6:

току-що, Flashback написа:

Косето хептен задълба в Марианската падина щом опря до пародийни акаунти, сиреч фалшиви. 

:)колко рубли имаш в портофела си

Косето хептен заора в Марианската падина щом опря до пародийни акаунти, сиреч фалшиви. 

Но, той горкият, винаги е имал проблем да чете с разбиране!

Аз нали казах за хора без чувство за хумор да не го четат? Ти какво правиш в момента? 

И за това разбиране помолих да го боднем в баницата ама ще е за следващата година.

преди 6 минути, Old_story написа:

Флашка, не се разсейвай с другите! Ще ти направят забележка, защитавай рашките. 

По този начин губиш вниманието, то не че те отразяват, но все пак така ти казват! 

Мда, ти хич не ме отразяваш, Пинокио! 🤡🤡🤡

"Флашка това", "Флашка онова", "ама Флашка обърни ми внимание"...лудото Коте пак търси някой да му набие шамарите! :D

Айде с Овцата под ръчичка и към фронта в Донбас...за "Слава Украине!". 

Мда, ти хич не ме отразяваш, Пинокио! 🤡🤡🤡

Флашка това, Флашка онова, ама Флашка, обърни ми внимание...лудото Коте пак търси някой да му набие шамарите! :D

Имаш ли коментар за войната или искаш за мен да пишеш? Знаеш ли, че е забранено? 

2.16 Забранено е  засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни.

преди 2 минути, kosyo написа:

Северно-корейско значи високо-качествено

Севернокорейски клонинг на американския безпилотен летателен апарат RQ-4 Global Hawk.

Американците подозират, че корейците са успели да сглобят клонинга си, използвайки техническа информация от Иран, който е получил достъп до останките на сваления от иранците Global Hawk. Младият Ким Чен Ун изучава извадката с интерес.

4328053_900.jpg

Актуално видео обобщение на ситуацията на фронта в Украйна и прокси войната на колективния Запад срещу Русия

преди 2 минути, Flashback написа:

Така е, Косьо, "Украйна печели"! 

FuuecduaAAMPdpD.png.d467fc58987711acb8ca1af09478be9a.png

Е кажи сега ще това си го чел в западната преса. И тая картинка вече я пуска - няма ли нови у Швеция?

преди 29 минути, BANKATA написа:

Гледали клипа брадли срещу танк ?

И какво стана освен, че само малко го погъделичка?

преди 1 минута, maxthon написа:

И какво стана освен, че само малко го погъделичка?

Ами .. нищо ми няма ама понеже нямаш акаунт в X няма как да ги видиш че да го отречеш. Ама купила му се опитваше да набере достатъчно скорост за нисък полет.

Гледай значи какво пишат пак за тия отломки човек. Това не може да продължава така:

https://t.me/zhest_belgorod/37425

Кажи им най-накрая да не ги свалят така над града че лошо.

Дано да имаш акаунт в telegram че да можеш да го отречеш и това.

преди 20 минути, kosyo написа:

Гледай значи какво пишат пак за тия отломки човек. Това не може да продължава така:

И в Киев не могат да продължават (явно там не е лошо), но пък тия в Белгород ти правят повече впечатление. Особено когато разликата между двете места е, че в Белгород се стреля по цивилните. Леко лирично отклонение, на което няма да получиш развитие. Кажи нещо за тия брадлита, които правели там нещо си с танковете....

преди 2 минути, maxthon написа:

И в Киев не могат да продължават, но пък тия в Белгород ти правят повече впечатление. Особено когато разликата между двете места е, че в Белгород се стреля по цивилните. Леко лирично отклонение, на което няма да получиш развитие. Кажи нещо за тия брадлита, които правели там нещо си с танковете....

Не, прави впечатление че пак бягаш от темата. Не го ли изгледа това видео дето ти говорим за него че да я приключим? За Брадли-то вече писах - не ти помага. А да последно един дрон го довърши, след като онези зарязаха безаналоговия танк насред останките от селото. Гледай колко тъпо се получава да не го гледаш ти ами да ти го разказвам. Вземи направи си там един акаунт че ти олеква експертната оценка така. Може да видиш и други интересни неща след това.

преди 11 минути, kosyo написа:

Не, прави впечатление че пак бягаш от темата.

Отговарям на мнение за Брадли, ти сменяш темата с Белгород и после аз бягам?

преди 11 минути, kosyo написа:

Вземи направи си там един акаунт че ти олеква експертната оценка така.

Акаунт в Туитър е признак за експертиза? Това от кога? А виж ако става дума за диванната експертиза може.

преди 3 минути, maxthon написа:

Отговарям на мнение за Брадли, ти сменяш темата с Белгород и после аз бягам?

Акаунт в Туитър е признак за експертиза? Това от кога? А виж ако става дума за диванната експертиза може.

Е сега 2 седмици темата не сме я сменяли с тебе ама на тебе не ти е удобна и си мислиш че ще успееш да я смениш, както обикновенно.

Ами виден експерт като тебе трябва да има достъп до много данни . А ти ги отричаш без да си ги видял още. Това не знам признак на какво е? Може ли да ми помогнеш?

преди 9 минути, kosyo написа:

Е сега 2 седмици темата не сме я сменяли

Как наричаш от преди малко когато се говори за Брадли на теб да ти дойде на акъла нещо за Беглород.? Леко лирическо отклонение може би? След като ще лъжеш го прави по начин да не те хващат на момента.

преди 1 минута, maxthon написа:

Как наричаш от преди малко когато се говори за Брадли на теб да ти дойде на акъла нещо за Беглород.? Леко лирическо отклонение може би?

Всеки ден по няколко пъти на ден ти го споменавам Белгород. Дори ако си спомняш от преди 5 мин пак ти го напомних. Има ли причина да спра да ти го напомняш че още търсиш едно видео от там-не. Ако искаш пусни си търсачката и провери -лесно е.търсиш едно видео там от няколко дена. И докато не му кажеш какво виждаш на него -ще ти го припомням. Е ще включвам и зелените ракети и снаряди дето не са руски, че ме кефят просто изказванията ти.

Лицето с тъпите въпроси отново се появи, явно престоят му в лудницата не е помогнал. Предполагам че там сега е русенския тартор на агитката, но смяната е достойна - лицето с дроновете, двамата тихи луди, които се смеят на всичко, лицето с ежедневните акаунти, има и други, които от време на време се появяват в краткотрайни избухвания, хапчетата тук са безсилни, науката също, лечение няма, край.

Изкефи ме руснака, дето преба укродрона и после само по Телеграм (и по специално това го взех от Шейх Тамир) даваха лишена от цензурни звънци версия, докато тези, които го наблюдаваха се изказваха по въпроса на някакъв руски, в който блять и ебать преобладаваха. Та коя армия е най-велика?!

https://t.me/sheyhtamir1974/71873

преди 9 минути, kosyo написа:

Всеки ден по няколко пъти на ден ти го споменавам Белгород.

Хубаво напомняш, но знаеш как стоят нещата. Коментираш по същество съдържанието на моите постове. Без лирически отклонения. Вече започвам да се усещам защо циганката спира от време на време на хвали...

преди 12 минути, maxthon написа:

Хубаво напомняш, но знаеш как стоят нещата. Коментираш по същество съдържанието на моите постове. Без лирически отклонения. Вече започвам да се усещам защо циганката спира от време на време на хвали...

Еха значи най-накрая ще намериш видеото за което говорим от седмици. Така по същество да покажеш как разбираш нещата- без празни лирически отклонения. Давай тогава да го видим че и едни зелени ракети ти висят на врата като воденичен камък. Естествено не са руZки-те такива нямат както "правилно" отбеляза. Само не за знам това с отклоненията как ще стане като всеки път като си натясно гледаш да се отклониш. Ама давай да пробваме - намери ли видеото ?

Добро утро, второстепенна тълпа!

Понеже е студено , украинците правят всичко възможно да затоплят руZнаците:

Определение старо но се появи вчера. Близки срещи от 3-тия вид :)

Тия дни имаше хубави огнени топки:

Клетка за птици v2  вече с мрежи против комари:

https://x.com/GwarWorin/status/1746659892478296160?s=20

И естествено за всичко са виновни англо-санконците

Отмъщават за убитите преди дето ги погребали преди дни (имаше снимка с ковчези от самолета). Да си знаете.

Отломките стигнаха и до Воронеж:

Що ли се ги свалят на жилищните райони-аз не знам. Обаче бъдито знае-убеден съм в това. Стига да не се отплесне в лирични отклонения за цената на яйцата в село Дончево, а да вземе да "анализира" това видео дето говорим от седмици за него.

,Хахахахаха 

Велико - перемогата май приключва :

"Если у нас закончится оружие, мы будем воевать лопатами, речь идет о существование нашей нации, - Кулеба

Косе 

Ко става с петолъчката ?

И най вече Кримския Мост ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.