Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Е не са толкова хаотични колкото ти се иска. Последно в Киев дори по данни на украински източници бяха неутрализирани няколко места за производство на ракети, дронове и т.н. Виж колко фасади на сгради са паднали от директното въздействие на противовъздушната отбрана си е загадка.

Забравих да ти кажа и че те наричам първи на амбразурата , но държа да подчертая че още чакам да ми отговориш на въпросите иначе си знаеш - не струваш за пропагандист.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, kosyo написа:

Може ли да ми помогнеш със степенуването - кой лъже повече - ТАСС или Sun?

Помогни си сам като установиш първо къде точно лъже Тасс по случая с Лисичанск. Нядавам се, че ще можеш да оформиш установеното с повече от - Тасс лъже..... тук се предполага, че трябва да продължиш със "защото"...

Помогни си сам като установиш първо къде точно лъже Тасс по случая с Лисичанск. Нядавам се, че ще можеш да оформиш установеното с повече от - Тасс лъже..... тук се предполага, че трябва да продължиш със "защото"...

преди 24 минути, kosyo написа:

Както ти казах - ти си избери датата. За мен няма значение. Обясних ти и как са го правили и го правят - но ти го пропусна както обикновено. И пак забрави за другите въпроси. Хайде напъни се малко и снеси някое яйце от село... ( забравих му името) - дано да е евтино

преди 44 минути, maxthon написа:

Бих те насочил да рониш сълзи за убитите цивилни от ПВо ракетите на Украйна. Някои от тях включително може да са и от нашите стари и дефектни.

Щото произведените в Русия не дефектират.

https://www.military.com/video/guided-missiles/sea-launched/russian-frigate-missile-launch-fail/4378721100001

преди 1 минута, kosyo написа:

Забравих да ти кажа и че те наричам първи на амбразурата

Отговаряш на мнения, които не са адресирани към теб и после другите скачали на амбразурата. Не се проектирай ако обичаш.

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Стара е, разбира се. Толкова е древна, че даже има и паметник посветен на "необстрелваното от укронацисти несобствено ненаселение" - "Алеята на ангелите" 

Да, на децата загинали по линията на фронта, заради рашисткото вторжение и анексии на територии.

За загиналите в пъти повече  деца на цялата останала украинска територия далеч от фронта, която се обстрелва от балистичните и др рашистки ракети, някога да си изказал съболезнования или съжаление ?

А за отвлечените над 700 хил украински деца в рашистан , заради което путлю е официално обявен за военопрестъпник, нещо да си казал ?

И ти си като макстонката.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Щото произведените в Русия не дефектират.

Днес за втори път вече се самоопределяш. Но нищо... Дефектни ракети има навсякъде. Но какво е различно между това, което показа и това в Киев. Може би това, че за тази в Киев имаме откровенна лъжа?

Отговаряш на мнения, които не са адресирани към теб и после другите скачали на амбразурата. Не се проектирай ако обичаш.

преди 27 минути, kosyo написа:

Както ти казах - ти си избери датата. За мен няма значение. Обясних ти и как са го правили и го правят - но ти го пропусна както обикновено. И пак забрави за другите въпроси. Хайде напъни се малко и снеси някое яйце от село... ( забравих му името) - дано да е евтино

Така става обикновено като се овъртиш в триците и пак аз съм ти виновен. Знаеш колко много те обичам когато оврътиш в най-гъстото и няма а спра скоро. Смяташ ли да отговориш от моите въпроси?

А да и само да ти кажа че правя като тебе в началото на нашата романтична връзка - ти също ми пишеше под всеки пост. Така че не се сърди - явно ти е харесвало и сега взе да ми харесва и на мен. Гледай как се извъртат нещата,а бъди? Че въпросите си стоят  - този с зелената ракета ми е любим да ти кажа ( но да си остане на саме, след него е този как Су-25 няма ФАБ и после че си бил артилерист ).

преди 1 минута, miro20 написа:

За загиналите в пъти повече  деца на цялата останала украинска територия далеч от фронта, която се обстрелва от балистичните и др рашистки ракети, някога да си изказал съболезнования или съжаление ?

Отдай първо съболезнования за тези загинали от собственото си ПВО и тогава ще потърсим дали има такива, за които говориш. Може пък да се окаже, че са и в следствие на свалени ракети. Умисъл в стрелба по цивилни може да видиш само на едно място. Не подскачай. Не е това място за което се сещаш първо....

преди 9 минути, miro20 написа:

Да, на децата загинали по линията на фронта, заради рашисткото вторжение и анексии на територии.

Кой уби тези деца? Помня че едно време ти зададох 17(седемнайсет) поредни пъти този въпрос, без да можеш да дадеш отговор. Наистина ли имаш нужда от нова порция унижение по темата? Не ти ли е достатъчно че ставаш за смях с всеки твой пост?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Кой уби тези деца? Помня че едно време ти зададох 17(седемнайсет) поредни пъти този въпрос, без да можеш да дадеш отговор. Наистина ли имаш нужда от нова порция унижение по темата? Не ти ли е достатъчно че ставаш за смях с всеки твой пост?

Отговора е в това което ме цитираш

:hush:

преди 10 минути, miro20 написа:

Отговора е в това което ме цитираш

:hush:

Само че аз не те питам дали е имало по това време чужди военни съветници в Донбас, и ако е имало дали западните или руските са били повече. Зададох конкретен въпрос: "Кой уби тези деца" 

Не виждам да си ми отговорил :)

До тук втори път. Ще изкараме ли пак до 17 

С огромен кеф съобщавам че пари няма да има - пак :)

Косе - наври си комарите знаеш къде

Цяла Украйна е под баластична тревога - за какво ги обявяват - никакъв смисъл няма

IMG_20240206_110403_767.jpg

преди 2 часа, bigiadri написа:

Да така е. Видях ги пред МОЧА как стояха да го защитават ,точно 5  бяха./сМех/

И аз ги видях, Мая, Коцето и още 7 карабатака като тях

Москва палае и мовчат колоколаааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Актуално видео обобщение на ситуацията на фронта в Украйна и прокси войната на колективния Запад срещу Русия

Джихади Репке в Туитър в свойствения му стил -

Получи се Бахмут. 2.0

Укрите мрат.

Реджепчо готвиш ли се ?

IMG_20240206_113326_694.jpg

преди 17 минути, kirko12 написа:

Джихади Репке в Туитър в свойствения му стил -

Получи се Бахмут. 2.0

Укрите мрат.

Реджепчо готвиш ли се ?

IMG_20240206_113326_694.jpg

Дай някоя нова карта, какво ми показваш някаква от август миналата година.

ВАНКАТА

пак ще го напиша щот си явно неразбрал

Укрите атакуват и мрът - качествено. Щото с пушка срещу гаубица е тегаво.

Хаймарсите ги пазите само за терор

Поради тез причини - ако не стане чудо - реджеп ще си посипва темето с пепел

Кирчо, взимай и адаш ти - брейка, и на стрелбището, да тренирате с автомата.....:D

Министърът на отбраната Тодор Тагарев предупреди, че трябва да се готвим за война, като се позова на изказванията на няколко военни министри и правителствени ръководители в Европа. В същото време обясни, че хипотезата ние да се включим във военни действия, не присъства.

Някой може ли да обясни - Как така трябва да се готвим за война, без да се включим във военни действия?

https://dnes.dir.bg/politika/tagarev-nyakolko-darzhavi-veche-obyaviha-che-tryabva-da-se-gotvim-za-voyna

Роботите нападат:

https://x.com/666_mancer/status/1754806951785947422?s=20

От серията комарите не работят:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-02-05/russian-oil-refining-drops-as-drone-attacks-halt-two-plants

Russian Oil-Refining Drops as Drone Attacks Halt Two Plants

• Daily crude processing rates fell 135,000 barrels vs December
  • Ukrainian drones attacked Novatek, Rosneft refineries recently

Да изпреваря шведите на шведската маса:)

преди 3 часа, maxthon написа:

Бих те насочил да рониш сълзи за убитите цивилни от ПВо ракетите на Украйна. Някои от тях включително може да са и от нашите стари и дефектни.

Ясно оправдаваш всички останали загинали включително и детето с няколко (двама) човека, които са били там.

Вчера нали беше един :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.