Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, _nib_ написа:

И?

Извади ултрасите от която и да е агитка и ще видиш същото.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 23.05.2022 г. в 19:18, Без умствен капацитет написа:

я докажи, като се изправиш срещу дрон с автомат - даден на украинците от Турция

Чшш, Уфсо,какви автомати е дала Турция бе блонди..да не визираш Байрактарите случайно 😏

преди 4 минути, Moriati написа:

Чшш, Уфсо,какви автомати е дала Турция бе блонди..да не визираш Байрактарите случайно 😏

да , ага

дрон с оръжия

преди 14 часа, Реджеп Иведик написа:

Рашистите ядат як бой на херсонското направление.

https://youtu.be/tJO34JBalE0

Опят, а стига бе, ба си..  ей, вече ми свършва мястото на дувара дето рисувам чертички всеки път когато укропите уж настъпвали на Херсонското направление.. И все ядат пердах и бягат обратно,мдам 😄😄 

П.С Днес Блумбърг е пресметнал че РФ вече владеела 20,7 процента от Уханската територия,без да се брои Крим.. Мдаам,сороспията русенска навярно се в изприщил ако е чел това 😄😄😏

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

И какви самопризнания имате.

Путлер нахлу в Украйна и украинците се бият на смърт.

Ти извърташ, като Синдбад в крачка.

Я ,цацаджиев каякчийски,какво викаш е извъртал Синбад ... Ба си, бит бит,еван наеван,че и нагъл,за още проси.... Хм... 😏

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

Вие що не схващате разликата не мога да разбера.

В Украйна се редят на опашки пред военкоматите, в Русия ги горят с коктейли Молотов, с надежда да унищожат списъците.

Украинците и оръжия да не получат, с голи ръце ще душат рашистите и ще ги изхвърлят от Украйна.

Бойния дух е най важното в една война.

"Ако се счупи щика, имате ръце, ако се счупят ръцете имате зъби !!!"

Хехе,редели се били, затова ли ги гонят по улици,по бензиностанции дебнат ги на КППтанза да не избягат,и да им връчат повиквателните,щото се редели на опашки пред военкоматите хахахахахаххаха 😄😄😄😄😄😅😅😅 

Мдаам,видимо тукашните сороспиянци хохололюбители са прихванали яко от УкропИнформПравда и МейкФейк разни сайтове. .. 😏

Реджи хвърля големи усилия или да ни умори от смях със смешни клипчета, в които украинците побеждават или да ни умори от досада с украински песнички.

:D

Честно си признавам, че почти нищо не разбирам на украински(тоя руски омешан с полски).

За мен е голям буламач.Ни е руски, ни е полски.

преди 11 часа, bulljo написа:

Хехе,поредните партенки като убитите генерали руски ли 😏 

Ба си,така ги убиват уж укрите,че те живи и здрави си ходят,че и ги награждават някои оня ден,като генерал Герасимов ,когото укропитеците дори уж бяха есхумирали 😄😄

преди 5 минути, M.Николов написа:

Реджи хвърля големи усилия или да ни умори от смях със смешни клипчета, в които украинците побеждават или да ни умори от досада с украински песнички.

Честно си признавам, че почти нищо не разбирам на украински(тоя руски омешан с полски).

За мен е голям буламач.Ни е руски, ни е полски.

Понеже е български.

току-що, M.Николов написа:

че ние сме им дали писмеността

те сега някой ще се изрепчи че кирилицата е тяхна и че те си имат Кирил и Методи

преди 8 часа, miro20 написа:

Пак да ти цитирам не украинска, а рашистките инструкции от самия Путлер :

Айде пак сороспийски ноемра на центаджии.. Не стига че изрязали част но и се мъчат да извъртат думите на Путин, който казва нека се опитат да стрелят укронацистите по жени и деца,когато ние ще сме зад тях за да ги защитаваме... 😏 А после знаел руски нашия смешко,че и бил се бил в РФ хехехе.. типичен задниковъртец сороспийски...

преди 8 минути, Moriati написа:

Хехе,поредните партенки като убитите генерали руски ли 😏 

Ба си,така ги убиват уж укрите,че те живи и здрави си ходят,че и ги награждават някои оня ден,като генерал Герасимов ,когото укропитеците дори уж бяха есхумирали 😄😄

Руските генерали са като българските- безброй! Откога нямаме армия, па генерали бол... Сметай кво е там. Бас фащам че имат поне един милион генерали- бълха ги ухапала да им свитнат 100- 200...

преди 1 минута, Moriati написа:

Айде пак сороспийски ноемра на центаджии.. Не стига че изрязали част но и се мъчат да извъртат думите на Путин, който казва нека се опитат да стрелят укронацистите по жени и деца,когато ние ще сме зад тях за да ги защитаваме... 😏 А после знаел руски нашия смешко,че и бил се бил в РФ хехехе.. типичен задниковъртец сороспийски...

ага - кога в Украйна да чакаме, следващата партида турски дронове с ракети

преди 7 минути, M.Николов написа:

Минал е покрай българския.

То вярно, че ние сме им дали писмеността, но е много далеч от българския.

Дали сме им Григорий Цамблак и те го помнят, за разлика от руснаците...

Записа ли се за новия МОсквич Каптур?

Цитат

При разминировании завода «Азовсталь» четверо российских сапёров подорвались на мине – советник мэра Мариуполя Пётр Андрющенко

От последните военни сводки, пак се очертава стила на рашисткия принцип на война - тотално масирано безогледно бомбардиране и сриване със земята на всяка една сграда.

Северодонецк повтаря съдбата на Мариупол, хората споделят как разстрелват безогледно всички етажи на абсолютно всички сгради с право мерене.

Ахам,мера уж на Мариупол дето не е изобщо в Мариупол, понеже е назначен от наркошата Еленски и се крие в Кийв навярно вече 😄 , ама все пак знаел той, ба  си ясновидеца 😏 

И поредните фейкови обвинения дето уж биели по сградите в Северодонецк просто за кефа 😄😄 Алоу рупченския трътляго миризлив, В Северодонецк почнаха да се изтеглят укрите, за да не ги обкръжат,и няма боеве в града засега.само в покрайнините и промзоната бяха .... а Светлодар изоставиха, и града е цял целеничък 😏 

Та толкова за фвйковете ти нексаджийско сороспийски...смешко 

А между другото, все повече хора биват вкарвани в т.нар. "филтрационни лагери" .

Разбира се, повечето граждани а не само малко пленени

Ама верно рашистите ще надминат Хитлер....

УкропПравдИнформ в действие 😄😄

Украинците ги държат в лагери и после отправят в Сибир ,бррре,вервайте ми, аз съм Мирча сороспийски работещ за некста и центчета 😅😅😏 И цитиращ подобни ми фейкометци от Ухани 

преди 1 минута, M.Николов написа:

То.......със записване ли става?

Не че ще го произведат де. Ма си е за вътрешна употреба. А и ти не беше фен на автомобилите ми се струва. Ебавам се с това, че Русия не може да направи нищо ЗА хората. Само иска те да умират за нея... Милиони не я нахраниха.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

А и ти не беше фен на автомобилите ми се струва.

Дреме ми, важното е да е що-годе удобен и да ме придвижи от точка А до точка Б.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Ебавам се с това, че Русия не може да направи нищо ЗА хората. Само иска те да умират за нея... Милиони не я нахраниха.

Сега ще им се открие възможност.

преди 2 минути, Moriati написа:

УкропПравдИнформ в действие 😄😄

Украинците ги държат в лагери и после отправят в Сибир ,бррре,вервайте ми, аз съм Мирча сороспийски работещ за некста и центчета 😅😅😏 И цитиращ подобни ми фейкометци от Ухани 

Какво мислиш за последните събития в Търки? Опозиционерката направи митинг. Големичък...Смяташ ли, че супермен Ердо ще посегне на жена? Хахаах.... ахахахах. Според теб, кой ще спечели в крайна сметка- европейска Турция или ислямистки анадол?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Сега ще им се открие възможност.

Москвич, че спаси света от липсата на символична тенекия!!!

преди 3 часа, bulljo написа:

Ох,не отново,ба си горкия Херсон ,все го вземат вземат вземат,а хората там дори не разбират че са ги взели укрите за 100те на път 😄😄😅😅😏

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.