Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, ivottoshev написа:

От времето когато обявиха Милошевич за престъпник и чрез бомбандировки успяха да отцепят парчета от държавата му.

Кой обяви Милошввич за престъпник? Кой нанесе ударите - САЩ! Значи всичко е в реда на нещаъа. Войната не е в Украйна - войната е срещу бившата държава расия - и тя (войната) няма да приключи, до окончателното ликвидиране на расия

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Убийства на мирни жители под ръководството на Зеленски. Признания на участник

Задържаният украински диверсант Ростецкий потвърди, че дейността на неговата терористична група в Херсон е контролирал лично Зеленски и са убивали мирни жители.

Ето какво разказва за себе си Витайли Ростецкий – кадрови сътрудник на силите за специални операции, позивна „Математик“, пред РИА Новости.

„Намирам се в резерва на силите за специални операции. Аз съм командир диверсионно-разузнавателна група. В началото на военна операция бяхме в Херсон във вид на местни жители. В групата бяха двама сътрудника ССО и трима вербувани граждани.

2015 година преминахме подготовка със съветници на НАТО в град Днепропетровск. Преминахме специална подготовка по боравене с огнестрелно и хладно оръжие, управление на летателни апарати, а също и минновзривна подготовка. Учеха ни да убиваме.

Моят ръководител ми казваше, че нашата работа, нашата дейност, се контролира от Киев и резултатите от работата се докладва непосредствено на Зеленски. Аз го питах как е това, когато Зеленски дава заповед за унищожаване на мирните граждани, но не получих отговор.“

https://www.veed.io/view/0e1bf999-c585-4873-baee-830f156757f9?sharingWidget=true

преди 1 минута, The Rage написа:

Не знам,какво е СВО...Мога да ти дам,200 канала,с извращения на Украински войници.

И какво?

Който има повече канали-печели?

Не е нужно да ми даваш каквото и да било,имам достатъчно-хората се избиват взаимно,повод за радост ли е?

преди 1 минута, Вaсил написа:

Не е нужно да ми даваш каквото и да било,имам достатъчно-хората се избиват взаимно,повод за радост ли е?

Никога,не съм твърдял,че е повод за радост.

Просто-искам/е доказателства...

току-що, The Rage написа:

Никога,не съм твърдял,че е повод за радост.

Просто-искам/е доказателства...

Доказателства за?!?

Май нещо се разминаваме в комуникацията...

Украйна срина руската логистика с 10 комплекса HIMARS. Март месец с няколко байрактара ги направиха луди.

И това само с подаяния от ЕС и САЩ.

преди 5 минути, Вaсил написа:

Пишеш "нагледах се", така обикновено пишат очевидците.

Ние гледаме клипове в ютюб.

Украинците едва ли зверстват на собствената си територия, ма кат си решил да се излагаш и да подкрепяш касапите

преди 2 минути, Вaсил написа:

Доказателства за?!?

Напротив.Аз съм в пълна кондиция.Сигурен съм,че ме разбираш.Просто и ти като други-се правишш на папагал.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Така викат на умрелите руски войници

На афгански жаргон

Съжалявам-не говоря,жаргони-били те и на Афгански.

Доколкото знам,това е Български форум,говорим на Български.

Следя ви,от време на време-няма такава идиотия.

Някакви думички,дадени/попаднали ви от някъде...Много сте зле.

Дано тези които ни четатг,без регистрация-направят разликата.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Пишеш "нагледах се", така обикновено пишат очевидците.

Ние гледаме клипове в ютюб.

Украинците едва ли зверстват на собствената си територия, ма кат си решил да се излагаш и да подкрепяш касапите

Мне,аз ги слушам клиповете-не ги гледам 

Ти "нагледа" ли се в ютуб?

преди 2 минути, The Rage написа:

Много сте зле.

Ти си зле. Питаш, а аз ти отговарям. Защото имам познания по темата и знам отговора на въпроса.

Обикновено се казва "Благодаря"

преди 6 минути, The Rage написа:

Напротив.Аз съм в пълна кондиция.Сигурен съм,че ме разбираш.Просто и ти като други-се правишш на папагал.

И как стигна до това заключение?

Нещо конфронтация ли си търсиш?

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

долара бележе рекордни нива:tease:

Толкова ниско ... направо копаеш дъното. 

Кой печели от срива на еврото – САЩ, Европа или Путин?:: Investor.bg

Цитат

"Толкова нисък курс е катастрофален и за европейската, и за американската икономика. Ще има съвместни усилия, които да избутат курса около паритета. Близо половината от вносителите в ЕС печелят. Курсът в момента не е изгоден за европейските производители, тъй като плащат в долари, а изнасянето е в евро", пресметна доц. Сарийски.

Той е на мнение, че от обезценяването на еврото печели президентът на Русия Владимир Путин. За пример той даде търговския баланс на нашата страна с Руската федерация. „През миналата година за първите пет месеца вносът [в страната ни] е за 1,9 милиарда, докато тази година България е платила 2 милиарда повече на Путин и лицата около него, заради това, че еврото е по-евтино, а котировките на горивата, благодарение на санкциите, вървят нагоре. Скъпите горива са нещо, с което трябва да свикваме. Ефектът на санкциите е финансиране на руската икономика много повече от преди", изтъкна икономистът.

преди 6 минути, Вaсил написа:

Мне,аз ги слушам клиповете-не ги гледам 

Ма ние виждаме какво пишеш, а не какво правиш.

преди 2 минути, nikssi написа:

доц. Сарийски

Авторитет та дрънка

преди 4 минути, Вaсил написа:

И как стигна до това заключение?

Нещо конфронтация ли си търсиш?

Не.Напротив.Търся събеседник...Нормален...Да обсъдя ситуацията,без "обосрани"...Като каза,че си се нагледал-реших,че знаеш нещо,от първа ръка...

преди 1 минута, The Rage написа:

Да обсъдя ситуацията,без "обосрани"...

Ми рашистите се обосраха, това е истината. Тука наричаме нещата с истинските им имена.

Иначе бяха тръгнали като аслани, стигнаха до Киев.

И се обосраха.

Между другото, аз казах, че ще се обосерат, още като се водеха боеве по улиците на Киев.

Рашистите винаги се ...

Затуй по нагоре ви пуснах да гледате клип за Финската война, как тогава се ...

А най са се обо таковата в Японската и Първата Световна

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми рашистите се обосраха, това е истината. Тука наричаме нещата с истинските им имена.

И се обосраха.

Ахам, така се обосраха че напредват постоянно, а прехвалените укронаркомани сънуват победи и контраатаки след контраатаки, едва ли не вече Херсон и Крим върнаха, че и до Москва стигнаха, мдаам..

Както се вика, цаците сънуват с отворени очи, и силно стиснат сфинктер :D

преди 46 минути, NewRedDragon написа:

Кой обяви Милошввич за престъпник? Кой нанесе ударите - САЩ! Значи всичко е в реда на нещаъа. Войната не е в Украйна - войната е срещу бившата държава расия - и тя (войната) няма да приключи, до окончателното ликвидиране на расия

Копърке, пак ли си се надишал с лепило ве, манго :D 

И се обосраха.

Чакай малко.

Ти не се ли пенеше,че си бил военен стратег...Можеш да разчитачаш карти,стенограми...Доколкото виждам-пускаш някакви клипчета,от тубата...Нищо смислено.

Къде ти е образованието?Или,четири бона-са си четири бона?И ти ли се предаде?

Жалко!

България загуби,един кадровик.Вярно-дълбок.Мнооогооо дълбок.Но,все пак...

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Ма ние виждаме какво пишеш, а не какво правиш.

преди 2 минути, The Rage написа:

Не.Напротив.Търся събеседник...Нормален...Да обсъдя ситуацията,без "обосрани"...Като каза,че си се нагледал-реших,че знаеш нещо,от първа ръка...

Ясно.Неправилно сте разбрали какво написах:

преди 1 час, Вaсил написа:

Знам,лесно е да си седиш вкъщи пред компютъра и да воюваш все едно е игра.

Съвсем друго е когато видиш реалните последствия-а тях не ги показват по мейнстрийм медиите...

(за тези 100+ дни се нагледах на отвратителни неща и от двете страни)

Имах впредвид ,че грозните кадри няма да ги видите по официални медии и тнт.

току-що, The Rage написа:

Ти не се ли пенеше,че си бил военен стратег

Не, казах, че имам военно образование.

За да разбереш, защо и какви клипове пускам, трябва както да ги гледаш, така и да имаш акъл да разбереш какво гледаш.

преди 2 минути, Вaсил написа:

за тези 100+ дни се нагледах на отвратителни неща и от двете страни

Какво по точно не сме разбрали ?

Новия Глупак за това те пита, а ти се фръцна.

Не, казах, че имам военно образование.

Мдам, с дисертация за подводния живот на цаците и има ли място за каптан цацаджиев сред тях :newspaper: 

Чш, не срами военното образование , заради такива като теб и оня рупченския тулуп сороспия, на военните им излиза лошо име.... :nono:

преди 1 минута, Вaсил написа:

Ясно.Неправилно сте разбрали какво написах:

Имах впредвид ,че грозните кадри няма да ги видите по официални медии и тнт.

Повярвай ми-не следя "официални" медии.Черпя инфо,от едни други стриймове...Където хората,не се притесняват,да кажат-какво,как и защо...Все пак,това е технически форум-всички,знаем къде.Там няма,запушване на устата...Има и доста Украинки-да,жени.Които кълнят,всичко до което са се докоснали азовците(знам го,от личен контакт)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.