Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, attj написа:

НАТО и ЕС са малка част от света.     За Русия те не са от решаващо значение.  Самосанкционирането дано им отвори очите.

Що не отидеш вече в "голямата част", та да ни отървеш от глупостите си веднъж завинаги? Чий го дириш в гадния ЕС и още по- гадното НАТО?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 38 минути, absurt написа:

ограниченията, са по щатски и европейски тертип

Ха ха ха

ватни мисли

преди 6 минути, Радул написа:

Що не отидеш вече в "голямата част", та да ни отървеш от глупостите си веднъж завинаги? Чий го дириш в гадния ЕС и още по- гадното НАТО?

Иска да ни освободи от НАТО и ЕС.

Тодар е борец за свабада.

Иска в България руско да стане, че го мързи да емигрира.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ха ха ха

ватни мисли

Иска да ни освободи от НАТО и ЕС.

Тодар е борец за свабада.

Иска в България руско да стане, че го мързи да емигрира.

Само дето все забравя да ни попита, искаме ли да ни освобождават.

преди 32 минути, Радул написа:

Само дето все забравя да ни попита, искаме ли да ни освобождават.

Кои "вас" да пита и защо да ви пита? Вие сте си самодостатъчни до степен да си измисляте глупости, които вменявате като желания и изказвания на опонентите и после почвате да се отбранявате. Толкова сте смешни вече с Реджепа, Мирча и дракончето, че дори не си заслужава някой да ви взима насериозно.

243285033_4367991966611784_7125831699793010807_n.jpg.851738c9cf838882e2b6d486637d4cc5.jpg

преди 51 минути, Радул написа:

Кога ние заедно с Германия, Франция, Италия и останалите в ЕС ще следваме интересите си?    Интересите на САЩ и Великобритания дали са наши?   Това не е лесно като ремонт на амортизиран автомобил.

преди 5 минути, absurt написа:

Кои "вас" да пита и защо да ви пита?

Ми защото нас е тръгнал да асвабаждава бе чугуне. Очевидно и елементарно е да се сетиш. То дори пари да даваш на някой, го питаш дали иска...

преди 2 минути, attj написа:

Кога ние заедно с Германия, Франция, Италия и останалите в ЕС ще следваме интересите си?    Интересите на САЩ и Великобритания дали са наши?   Това не е лесно като ремонт на амортизиран автомобил.

Ще ти кажа веднага, след като ми отговориш, защо кибичиш в гадния ЕС и още по- гадното НАТО!!!

преди 2 минути, Радул написа:

Ми защото нас е тръгнал да асвабаждава бе чугуне. Очевидно и елементарно е да се сетиш. То дори пари да даваш на някой, го питаш дали иска...

Никой вас не е тръгнал нито да освобождава, нито да заробва. Вие сте си роби на собственото късогледство и липсата на способност да мислите, преди да се втурвате облъчено да любите и мразите. 

преди 5 минути, absurt написа:

Никой вас не е тръгнал нито да освобождава, нито да заробва. Вие сте си роби на собственото късогледство и липсата на способност да мислите, преди да се втурвате облъчено да любите и мразите. 

Ааа не си права. Съдиш по себе си. Ти понеже си асвабадена отдавна, теб никой не те асвабаждава. Ама нас "робите" има един ... попътен ли, задпътен ли, крайпътен ли беше, много се натиска да ни асвабади.

Отделно, че като те гледам ти ква си свабодна, по- добре да си туря въжето от такава свабада.

преди 14 минути, Радул написа:

Ще ти кажа веднага, след като ми отговориш, защо кибичиш в гадния ЕС и още по- гадното НАТО!!!

Много неща може да си внушиш - това не означава, че някой ще отговаря на въпроси за твои внушения.   Без значение си - дори и да оневиняваш бандеровците в Киев. От заблудени хора по принцип нищо не зависи.

преди 4 минути, Радул написа:

Ааа не си права. Съдиш по себе си. Ти понеже си асвабадена отдавна, теб никой не те асвабаждава. Ама нас "робите" има един ... попътен ли, задпътен ли, крайпътен ли беше, много се натиска да ни асвабади.

Отделно, че като те гледам ти ква си свабодна, по- добре да си туря въжето от такава свабада.

Изчекнатото писане не те прави нито по- убедителен, нито създава впечатление че разбираш за какво говорим. Напротив, показва колко безнадежден е опитът да се контактува с теб като със същество със средна интелигентност.

Много неща може да си внушиш - това не означава, че някой ще отговаря на въпроси за твои внушения.   Без значение си - дори и да оневиняваш бандеровците в Киев. От заблудени хора по принцип нищо не зависи.

Зададох ти въпрос, който се отнася единствено до теб. Не можеш да отговориш без да излъжеш нали? Това е проблема. Къде се засили в Киев, Бандеров, Лешперов...

преди 2 минути, Радул написа:

Зададох ти въпрос, който се отнася единствено до теб. Не можеш да отговориш без да излъжеш нали? Това е проблема. Къде се засили в Киев, Бандеров, Лешперов...

Нямам нищо против членството ни в НАТО и в ЕС.   Няма нужда САЩ и Великобритания да ми казват какво да правя.     Те не са в ЕС.   Виждаш Турция дали въобще ги слуша.  Кое още не ти е ясно?

преди 2 минути, absurt написа:

. Напротив, показва колко безнадежден е опитът да се контактува с теб като със същество със средна интелигентност.

Това е вярно доколкото пак съдиш по себе си и имаш самомнение за "средна интелигентност". Замени в мислите за себе си "средна" с "отрицателна" и дори ще стигнеш до отговор на въпроса: Защо е безнадежден опита?

преди 2 минути, attj написа:

Нямам нищо против членството ни в НАТО и в ЕС.

Хехе. Все пак излъга а? От мен да мине, няма да ти вадя цитати, колко много пъти си имал, много нещо против членството ни в ЕС и НАТО.

преди 18 минути, attj написа:

От заблудени хора по принцип нищо не зависи.

Някои не са заблудени, а принципно са на следната мотивация: "Интереса клати феса". ;) 

За тях по-важно е техния личен интерес, а не на обществото в което живеят и произвеждат не поквара, а съмнение. 

Казано е: Личния интерес е по-важен от вярата!!! Те така са възпитани!!! 

Не може всички да сме вярващи!!! ;) Не може всички да сме идеалисти. Не може всички да сме равни. 

В днешно време всеки с "по-висока сила в психиката" оцелява, а другите биват превърнати в роби или убити.

http://33.media.tumblr.com/954781dc2851c2c021b5aba155c384a3/tumblr_n8dlj9X7Xg1qedb29o1_500.gif

;) 

преди 8 минути, Радул написа:

Хехе. Все пак излъга а? От мен да мине, няма да ти вадя цитати, колко много пъти си имал, много нещо против членството ни в ЕС и НАТО.

Нямам идея с кого ме бъркаш.   Не ставам за фен на Възраждане -точно заради тези въпроси за НАТО и за ЕС    Аз вярвам водещите Евроикономики да могат да помогнат за спиране на войната в Украйна.  Стига са слушали англосанксонци, които дори не са в Европа!

Нямам идея с кого ме бъркаш.   Не ставам за фен на Възраждане -точно заради тези въпроси за НАТО и за ЕС    Аз вярвам водещите Евроикономики да могат да помогнат за спиране на войната в Украйна.  Стига са слушали англосанксонци, които дори не са в Европа!

Добре де, като съм по- айляк, ще ти извадя малко цитати...

преди 1 час, attj написа:

НАТО и ЕС са малка част от света.     За Русия те не са от решаващо значение.  Самосанкционирането дано им отвори очите.

Малка част, но цивилизованата и богата част на света. Цяла свят се бута да прави търговия със САЩ и ЕС.

току-що, Радул написа:

Добре де, като съм по- айляк, ще ти извадя малко цитати...

От НАТО нищо не зависи за Украйна.  Не се хаби да ровиш.

преди 49 минути, absurt написа:

Кои "вас" да пита и защо да ви пита? Вие сте си самодостатъчни до степен да си измисляте глупости, които вменявате като желания и изказвания на опонентите и после почвате да се отбранявате. Толкова сте смешни вече с Реджепа, Мирча и дракончето, че дори не си заслужава някой да ви взима насериозно.

243285033_4367991966611784_7125831699793010807_n.jpg.851738c9cf838882e2b6d486637d4cc5.jpg

Болшенството от българи.

преди 5 минути, attj написа:

Нямам идея с кого ме бъркаш. 

Коко и набора му дедиди80 пак нямат идея защо не се разпознават в огледалото

Затова ги държат в интерната.

току-що, Coco1 написа:

Коко и набора му дедиди80 пак нямат идея защо не се разпознават в огледалото

В Мосейково научи ли вече  руски език?   

преди 14 минути, Coco1 написа:

Руския трябва на руските папагали като тебе ! И това ли не знаеш ? 

Какво преповтаряш в тема като тази - в Украйна има милиони руснаци.  Или пак ли си забравил!?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.